Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labukas visoms 4u.gif

Sheila102 - teisingas poziuris biggrin.gif

Nu ka mano mmm nera, dar pora kartu patepliojo bet taqi ir viskas, NT neigiamas, ryt skambinu seselei ir klausiu ka daryt unsure.gif nu negali buti kad tas patepliojimas uzsiskaitytu kaip mmm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 18 kovo 2012 - 12:24
sveikos mergaites smile.gif mano problema - per didelis SHBG verysad.gif nejaugi vienintele iseitis siuo atveju IVF? taip rekomendavo gin. gal kam teko susidurti su tokia problema?
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

AFRODITE, pasirodys ir skambės kvailai, bet kuo mažiau galvok apie IVF. Tikrai tai kenkia tavo ir bet kuriai iš mūsų sveikatai. Linkiu, kad tavo tyrimai kiti būtų kuo geriausi. Aš manau,kad šįkart pasitelkusi visą artileriją tu pagaliau dar kartą būsi nestuke.gif
CITUK, o tu startuosi, kai prasidės mmm? Sakyk, o tau bent vieną dieną buvo kraujo, ar visas tik patepliojo. Jei bent vieną dieną buvo šiek tiek,tai manau,kad čia jau tavo mmm. Mano mmm irgi nebuvo įspūdingos, kad ir po 68 vėlavimo dienų, gal vieną dieną pasirgau, o kitas tepliojo taip į rudumą.

Mergaitės,aš jau ruošiuosi įsodinimui: geriu estrofemą 3 kartus po 1 tabletę, aspiriną po 100mg (kaip visada) ir folinę 800 (arba nėščiosios vitaminus sakė gert).
Kovo 27 d. žiūrės, ar mano gleivinė gražiai auga. Ir pasakė:"jei nebus labaaai gražis, nepyk, nerizikuosiu tavo žvaigždutėmis". Ir iš tikrųjų vos neapsiverkiau, kai paklausė,kaip man sekasi. Pasakiau, kad laukiu skydliaukės guzo tyrimų,kad paaiškėtų ten geros ar blogos ląstelės...Tai ji irgi tiki,kad viskas bus gerai ir nė nedvejodamos nusprendėm ruoštis įsodinimui.
Be to jūs nepatikėsite, punkcijos metu man iš guzo paėmė per mažai ląstelių ir jų nepakako tyrimui atlikti. Tai kitą savaitę tik pakartosiu...Sako,kad nemokamai.Vos nepradėjau garsiai juoktis. Taip ir norėjosi pasakyti, negi tu galvoji, kad mokėsiu dar kartą 100 litų už tavo neapsižiūrėjimą schmoll.gif Buvau žiauriai įtūžus:saudau Nežinau,kaip reiks į ją pažiūrėti bash.gif
P.S.Pradedu ruoštis įsodinimui be jokių gerų ar blogų minčių. Tiesiog pradedu ir tiek. Nežinau, ar ruošiuos 2IVF,jei šįkart nepavyks, nes sveikata visomis prasmėmis žiauriai po 1IVF sušlubavo.

Giedredita, tikrai neįsivaizduoju...Net nežinau, kas čia per liga blink.gif Tikiuosi, kad tavo kelias į nestuke.gif nebus ilgas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 18 kovo 2012 - 12:48
QUOTE(Beila @ 2012 03 18, 12:47)
Labas rytas,  4u.gif

AFRODITE, pasirodys ir skambės kvailai, bet kuo mažiau galvok apie IVF. Tikrai tai kenkia tavo ir bet kuriai iš mūsų sveikatai. Linkiu, kad tavo tyrimai kiti būtų kuo geriausi. Aš manau,kad šįkart pasitelkusi visą artileriją tu pagaliau dar kartą būsi  nestuke.gif
CITUK, o tu startuosi, kai prasidės mmm? Sakyk, o tau bent vieną dieną buvo kraujo, ar visas tik patepliojo. Jei bent vieną dieną buvo šiek tiek,tai manau,kad čia jau tavo mmm. Mano mmm irgi nebuvo įspūdingos, kad ir po 68 vėlavimo dienų, gal vieną dieną pasirgau, o kitas tepliojo taip į rudumą.

Mergaitės,aš jau ruošiuosi įsodinimui: geriu estrofemą 3 kartus po 1 tabletę, aspiriną po 100mg (kaip visada) ir folinę 800 (arba nėščiosios vitaminus sakė gert).
Kovo 27 d. žiūrės, ar mano gleivinė gražiai auga. Ir pasakė:"jei nebus labaaai gražis, nepyk, nerizikuosiu tavo žvaigždutėmis". Ir iš tikrųjų vos neapsiverkiau, kai paklausė,kaip man sekasi. Pasakiau, kad laukiu skydliaukės guzo tyrimų,kad paaiškėtų ten geros ar blogos ląstelės...Tai ji irgi tiki,kad viskas bus gerai ir nė nedvejodamos nusprendėm ruoštis įsodinimui.
Be to jūs nepatikėsite, punkcijos metu man iš guzo paėmė per mažai ląstelių ir jų nepakako tyrimui atlikti. Tai kitą savaitę tik pakartosiu...Sako,kad nemokamai.Vos nepradėjau garsiai juoktis. Taip ir norėjosi pasakyti, negi tu galvoji, kad mokėsiu dar kartą 100 litų už tavo neapsižiūrėjimą schmoll.gif    Buvau žiauriai įtūžus:saudau Nežinau,kaip reiks į ją pažiūrėti bash.gif
P.S.Pradedu ruoštis įsodinimui be jokių gerų ar blogų minčių. Tiesiog pradedu ir tiek. Nežinau, ar ruošiuos 2IVF,jei šįkart nepavyks, nes sveikata visomis prasmėmis žiauriai po 1IVF sušlubavo.

Giedredita, tikrai neįsivaizduoju...Net nežinau, kas čia per liga blink.gif Tikiuosi, kad tavo kelias į  nestuke.gif nebus ilgas

Beila, gal gali pasidalinti patirtimi - tu rašai "sveikata visomis prasmėmis žiauriai po 1IVF sušlubavo", kas būtent pradeda šlubuoti? atsiprašau už klausimą... tiesiog noriu išgirsti kitų patirties... sunku apsispręsti...
Atsakyti
QUOTE(Giedredita @ 2012 03 18, 12:36)
sveikos mergaites  smile.gif  mano problema - per didelis SHBG verysad.gif  nejaugi vienintele iseitis siuo atveju IVF? taip rekomendavo gin. gal kam teko susidurti su tokia problema?

sveikos 4u.gif
as irgi linkiu ilgai neužbut cia ir greiciau i nestuke.gif

Papildyta:
QUOTE(donata72 @ 2012 03 18, 15:19)
sveikos  4u.gif

dar idomu kaip elina30 laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 18, 15:21)
sveikos  4u.gif

Papildyta:

dar idomu kaip elina30 laikosi smile.gif

dekoju už palinkėjimus... smile.gif
ne nuo manęs tai priklauso...
belieka tikėtis ...
tik negaliu apsispręsti dėl IVF...
Atsakyti
QUOTE(Giedredita @ 2012 03 18, 15:25)
dekoju už palinkėjimus... smile.gif
ne nuo manęs tai priklauso...
belieka tikėtis ...
tik negaliu apsispręsti dėl IVF...

tai jus tirimus daretes? o kas cia SHBG g.gif ir kiek laiko nepastojot?
Atsakyti
Sveikos bendrazyges, 4u.gif
Beila sekmes tau nestuke.gif
Visoms kitoms irgi linkiu neuzsisedeti sitame skyrelyje smile.gif
Donata as tai neblogai,vakar visai nieko nejauciau,o siandien gal spaudimas vaikstau apsiblaususi mirksiukas.gif Laukiu antradienio eisiu kraujuka priduoti,jau daktaro paliepimu.Jokiu pojuciu ar pozymiu daugiau nejauciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 18, 15:45)
Sveikos bendrazyges, 4u.gif
Beila sekmes tau nestuke.gif
Visoms kitoms irgi linkiu neuzsisedeti sitame skyrelyje smile.gif
Donata as tai neblogai,vakar visai nieko nejauciau,o siandien gal spaudimas vaikstau apsiblaususi mirksiukas.gif Laukiu antradienio eisiu kraujuka priduoti,jau daktaro paliepimu.Jokiu pojuciu ar pozymiu daugiau nejauciu g.gif

laikysim kumsciukus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 18, 15:34)
tai jus tirimus daretes? o kas cia SHBG g.gif ir kiek laiko nepastojot?

dariausi, būtent tada ir nustatė, kad problema - per aukštas SHBG, t.y. jungiamasis baltymas... vartoju bromokripina, tačiau kol kas jokio pokyčio... nepastoju 2 m.
Atsakyti
Giedredita

Tu klausei dėl sveikatos... Kadangi aš bandau pastoti (palauk tuoj suskaičiuosi g.gif ) gal 5 metus(o gal daugiau?...), iš jų 2 metus nevaisingumo klinikos pagalba, tai daugiausia sunku psichologiškai. Ir visiškai nesvarbu,kaip tu save bandai nuteikti, kuo bandai užsiimti, ar gal net galvoti-puikai gyvensiu ir be tų vaikų.Tai neveikia... Galutinė stotelė vis tiek yra mintys apie vaikelį, kuris tuo toliau,tuo labiau atrodo tik svajonė...
O visa kita: daugybė tyrimų, konsultacijų, gimdos nuotrauka, laparoskopija viena kita, 1 IUI (jei nepavyksta, galvoji,na iš pirmo karto mažai kam pasiseka), 3 IUI (galvoji,nu trečias kartas nemeluos. Gydytoja prisieka,kad viskas kuo puikiausiai,tikrai pavyks), 5 IUI ( IUI metu, gulėdama kėdėje apsiverki, nes negali patikėti, kad tu vis dar tikiesi neįmanomo) - ir taip bėga metai, o tu vis galvoji GAL ŠĮKART?
O ką bekalbėti apie HCG rezultatus - kiekvieną kartą mirdavau iš naujo...nenorėdavau nieko.
Kitas žingsnis IVF - tai dar daugiau emociškai ir finansiškai sunkesnis kelias. Paskutinis viltis ir lėšas (o jeigu skolintos) dedi į viltis būti nestuke.gif O jei pastoji per IVF ir tik kokiai savaitei?...O tada vėl ašaros, negali net į kliniką įeiti neapsiverkęs.
O jei kalbėti apie vaistų poveikį: nuolatinį hormonų rijimą: tai svoris po truputį auga ir jau per 2 metus priaugau 7 kg., atsirado nauji galvos skausmai paromis (pvz.po 3paras ir nepadeda net vaistai), nuolatinis nuovargio jautimas ir t.t.
Sunku net aprašyti, ką jaučiu. Ir geriau nė neklauskit,kai matau mažus vaikus su tėveliais... angel_sadangel.gif Kiekvienos iš čia gyvenančių mergaičių istorija yra savaip dramatiška: Afrodite, Warvara, Citas ir t.t. Kartu ir meldžiamės ir verkiame, visko būna...(Nu va ir vėl apsiverkiau unsure.gif)
VISOMS NAUJOKĖMS LINKIU KOVO-BALANDŽIO MĖNESĮ DINGT IŠ ČIA - NEDRĮSKIT UŽSIBŪT ILGIAU NEI 1 IVF. O geriausiai būtų, jei įvyktų stebuklas...
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 03 18, 16:49)
Giedredita

Tu klausei dėl sveikatos... Kadangi aš bandau pastoti (palauk tuoj suskaičiuosi g.gif ) gal 5 metus(o gal daugiau?...), iš jų 2 metus nevaisingumo klinikos pagalba, tai daugiausia sunku psichologiškai. Ir visiškai nesvarbu,kaip tu save bandai nuteikti, kuo bandai užsiimti, ar gal net galvoti-puikai gyvensiu ir be tų vaikų.Tai neveikia... Galutinė stotelė vis tiek yra mintys apie vaikelį, kuris tuo toliau,tuo labiau atrodo tik svajonė...
O visa kita: daugybė tyrimų, konsultacijų, gimdos nuotrauka, laparoskopija viena kita, 1 IUI (jei nepavyksta, galvoji,na iš pirmo karto mažai kam pasiseka), 3 IUI (galvoji,nu trečias kartas nemeluos. Gydytoja prisieka,kad viskas kuo puikiausiai,tikrai pavyks), 5 IUI ( IUI metu, gulėdama kėdėje apsiverki, nes negali patikėti, kad tu vis dar tikiesi neįmanomo) - ir taip bėga metai, o tu vis galvoji GAL ŠĮKART?
O ką bekalbėti apie HCG rezultatus - kiekvieną kartą mirdavau iš naujo...nenorėdavau nieko.
Kitas žingsnis IVF - tai dar daugiau emociškai ir finansiškai sunkesnis kelias. Paskutinis viltis ir lėšas (o jeigu skolintos) dedi į viltis būti nestuke.gif O jei pastoji per IVF ir tik kokiai savaitei?...O tada vėl ašaros, negali net į kliniką įeiti neapsiverkęs.
O jei kalbėti apie vaistų poveikį: nuolatinį hormonų rijimą: tai svoris po truputį auga ir jau per 2 metus priaugau 7 kg., atsirado nauji galvos skausmai paromis (pvz.po 3paras ir nepadeda net vaistai), nuolatinis nuovargio jautimas ir t.t.
Sunku net aprašyti, ką jaučiu. Ir geriau nė neklauskit,kai matau mažus vaikus su tėveliais... angel_sadangel.gif Kiekvienos iš čia gyvenančių mergaičių istorija yra savaip dramatiška: Afrodite, Warvara, Citas ir t.t. Kartu ir meldžiamės ir verkiame, visko būna...(Nu va ir vėl apsiverkiau unsure.gif)
VISOMS NAUJOKĖMS LINKIU KOVO-BALANDŽIO MĖNESĮ DINGT IŠ ČIA - NEDRĮSKIT UŽSIBŪT ILGIAU NEI 1 IVF. O geriausiai būtų, jei įvyktų stebuklas...

Beila tu viska taip aprašai teisingai as skaičiau ir po mano kunu šiurpas ejo i cray.gif
Atsakyti