kiek skaiciau ruosdamasi kelionei i La Palma,tai ji skaitosi zaliausia is visu salu..AR TIESA?
[/quote]
taip tiesa. kanarieciai ja vadina mazomis dziunglemis, ir ja labai myli ir ja didziuojasi. daznai vaziuoja ten atostogauti. lietuviai apie ja mazai zino, bet tarp kanarieciu ji labai populiari.
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 19:36)
Davai keičiamės vienoms atostogoms
Tuoj, paguldysiu vaikus ir prisėsiu prie reportažo
Tuoj, paguldysiu vaikus ir prisėsiu prie reportažo
pabandom poto grisime prie saviskiu su didziule meile ir su ta mintimi,kad " aciu dievui,maniskis del to nepamises"
laukiam retai kurio fotoreportazo pratesimo taip laukiu turbut dar nei vieno nelaukiau su nekantrumu
beje kaip tavo vaikams slidinejimo atostogos itariu irgi patenkinti grizo
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 19:41)
taip tiesa. kanarieciai ja vadina mazomis dziunglemis, ir ja labai myli ir ja didziuojasi. daznai vaziuoja ten atostogauti. lietuviai apie ja mazai zino, bet tarp kanarieciu ji labai populiari.
tai teisingai supratau..beje man La Palma is interneto platybiu foto susidare ivairiapuse..yra ir plikumo kai kur,bet beabejo visur kitur zaluma labai grazi
gal dar kokiu patarimu turite del sios salos...tikimes buti is tu retu lietuviu,kurie pazins ta sala kaip ir kitas mazasias
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 20:46)
1. poto grisime prie saviskiu su didziule meile ir su ta mintimi,kad " aciu dievui,maniskis del to nepamises"
2. beje kaip tavo vaikams slidinejimo atostogos itariu irgi patenkinti grizo
2. beje kaip tavo vaikams slidinejimo atostogos itariu irgi patenkinti grizo
1. , tai jau tikrai
2. Patenkinti, įdegę veidukus
Taigi vasario 24d. Kaip minėjau planavom šią dieną praleisti ramiai, paplūdymiuose, bet pabuvę pusdienį Anfi paplūdimyje, nusprendėme, kad mus vėl šaukia kalnai Tad lekiam į Arucą.
Arucas - įžymus savo 19a. gotikinio stiliaus Šv. Jono Krikštytojo bažnyčia. Bažnyčia yra 60m. aukščio. Pradėta statyti 1909m., baigta - 1977m. Pastatyta iš lavos akmens.
Papildyta:
Teror - mažas miestelis, pastatytas maždaug prieš 500m. Dėl architektūrinių namų, 1979m. miestelis paskelbtas nacionaliniu paminklu. Jame stovi kolonijinio stiliaus 18a. bazilika De Nuestra Senora del Pino.
Papildyta:
Miestelių šiai dienai pakaks, duokit man gamtos. Išsiprašau, kad nuvežtų mane pafotkinti gėlių. Pavadinęs mane, gėlių mergaite, mb suka Valsequillo link
Papildyta:
Diena eina vakarop, iš numatytų aplankyti paplūdymių, tesugebėjom pabūti tik viename. Už tai vėl sukome ratus serpantinais
Arucas - įžymus savo 19a. gotikinio stiliaus Šv. Jono Krikštytojo bažnyčia. Bažnyčia yra 60m. aukščio. Pradėta statyti 1909m., baigta - 1977m. Pastatyta iš lavos akmens.
Papildyta:
Teror - mažas miestelis, pastatytas maždaug prieš 500m. Dėl architektūrinių namų, 1979m. miestelis paskelbtas nacionaliniu paminklu. Jame stovi kolonijinio stiliaus 18a. bazilika De Nuestra Senora del Pino.
Papildyta:
Miestelių šiai dienai pakaks, duokit man gamtos. Išsiprašau, kad nuvežtų mane pafotkinti gėlių. Pavadinęs mane, gėlių mergaite, mb suka Valsequillo link
Papildyta:
Diena eina vakarop, iš numatytų aplankyti paplūdymių, tesugebėjom pabūti tik viename. Už tai vėl sukome ratus serpantinais
Vasario 25d. Šiandien nusprendžiame pamatyti:
1. Puerto Rico.
2. Meloneras.
3. Maspalomas.
4. Guayadeque kaimelį.
5. Caldera de Bandama.
Kelionę pradedam pasivaikščiojimu po visai šalia esantį Puerto Rico.
Papildyta:
Toliau keliaujame į Melonerą.
Papildyta:
1. Puerto Rico.
2. Meloneras.
3. Maspalomas.
4. Guayadeque kaimelį.
5. Caldera de Bandama.
Kelionę pradedam pasivaikščiojimu po visai šalia esantį Puerto Rico.
Papildyta:
Toliau keliaujame į Melonerą.
Papildyta:
Maspalomas garsus savo kopomis. Jos užima 400 hektarų plotą. Prie pat kopų yra vandens lagūna La Charca.
Charca.
Papildyta:
Faro de Maspalomas švyturys, pastatytas 1886 m. yra 65 metrų aukščio.
Charca.
Papildyta:
Faro de Maspalomas švyturys, pastatytas 1886 m. yra 65 metrų aukščio.
Pasivaikščioję po Maspalomas kopas ir miestelį, patraukiame kalnų link. Sekantis mūsų tikslas - Guayadeque kaimelis. Tai urvuose apsigyvenę šiuolaikiniai žmonės.
Papildyta:
Paskutinis vakaras Gran Kanarijoje, todėl dar nusprendžiame nuvažiuoti pažiūrėti Caldera de Bandama. Tai 1000m skersmens ugnikalnio krateris Jo gylis - 200m. Viršūnė Pico de Bandama yra 569m. aukščio.
Krateris.
Papildyta:
Vaizdai nuo užlipus į patį viršų.
Leidžiantis.
Papildyta:
Vasario 26d. Prieš atsisveikindami su šia nuostabia sala, užsukam trumpam į Amadores paplūdimį.
Papildyta:
Į Fuertę skridom su Bintercanarias avialinijom. Galima su savimi turėti 20kg bagažą. Jei bilietus atsispausdinę, tuomet einat iš karto pro patikrą ir laukiat. Lagaminų nesvėrė ir nematavo. Skrydis truko 40min. ir jos neprailgo, nes stiuardesės vis vaišino, tai šokoladuku, tai vandens stikline, galiausiai leidžiantis išdalino saldainius
Lik sveika, Gran Kanarija
Štai tokią Gran Kanariją pažinom mes. Tikiuos, padėsiu kam nors apsispręsti verta ją pamatyti ar ne
Papildyta:
Paskutinis vakaras Gran Kanarijoje, todėl dar nusprendžiame nuvažiuoti pažiūrėti Caldera de Bandama. Tai 1000m skersmens ugnikalnio krateris Jo gylis - 200m. Viršūnė Pico de Bandama yra 569m. aukščio.
Krateris.
Papildyta:
Vaizdai nuo užlipus į patį viršų.
Leidžiantis.
Papildyta:
Vasario 26d. Prieš atsisveikindami su šia nuostabia sala, užsukam trumpam į Amadores paplūdimį.
Papildyta:
Į Fuertę skridom su Bintercanarias avialinijom. Galima su savimi turėti 20kg bagažą. Jei bilietus atsispausdinę, tuomet einat iš karto pro patikrą ir laukiat. Lagaminų nesvėrė ir nematavo. Skrydis truko 40min. ir jos neprailgo, nes stiuardesės vis vaišino, tai šokoladuku, tai vandens stikline, galiausiai leidžiantis išdalino saldainius
Lik sveika, Gran Kanarija
Štai tokią Gran Kanariją pažinom mes. Tikiuos, padėsiu kam nors apsispręsti verta ją pamatyti ar ne
saunuole Elvita labai puikus fotoreportzas ,dabar laukiu nesulaukiu kada busiu ten ,nors vyras man sake ,kad jis po tu reportazu jauciasi kaip buves
na Elvita super
o jau tos Maspalomas kopos atrodo nieko daugiau ir nereiketu man
man ir Gran Kanarija kazkaip dar nuo Sidonijos laiku nekaip skambejo bet pamazu pradedu galvoti apie kelione i sia sala, na reik is tikruju ne pamazu, o greiciau, nes po velyku skristi norime
Sakyk, kiek mazdaug laipsniu temperaturos kovo men buvo, jauciu kokie 25 tai tikrai
ir visas 6 dienas kurias buvote Gran Kanarijoje keliavote? pliaze tik pusdieni ir pabuvote?
o jau tos Maspalomas kopos atrodo nieko daugiau ir nereiketu man
man ir Gran Kanarija kazkaip dar nuo Sidonijos laiku nekaip skambejo bet pamazu pradedu galvoti apie kelione i sia sala, na reik is tikruju ne pamazu, o greiciau, nes po velyku skristi norime
Sakyk, kiek mazdaug laipsniu temperaturos kovo men buvo, jauciu kokie 25 tai tikrai
ir visas 6 dienas kurias buvote Gran Kanarijoje keliavote? pliaze tik pusdieni ir pabuvote?
QUOTE(dite76 @ 2012 03 17, 10:05)
saunuole Elvita labai puikus fotoreportzas ,dabar laukiu nesulaukiu kada busiu ten
Aciukas Geros keliones ir smagiu ispudziu
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 03 17, 11:51)
na Elvita super
Aciu
Mes buvo GK vasario 20-26d., tai pavesyje budavo apie 23-25l mazdaug, sauleje - virs 30l.
GK is tiesu papludimiuose buvom tik Anfi, Amadores ir Maspalomas. Anfi gera pusdieni, Maspalomas ir Amadores po kelias valandas. MB vis i kalnus trauke, vairuoti serpantinais jam geriau nei guleti pleze
Fuerteje ir Lanzoje, serpantinu nera, tai ir papludimiuose ilgeliau pabuvom , tiesa, jose ir laiko daugiau turejom
Elvita, kuriops vietos GK labiausiai verta pamatyti tavo nuomone?
QUOTE(klementyna @ 2012 03 17, 12:55)
Elvita, tai kas labiausiai patiko GK? ta prasme paliko didziausia ispudi?
Nzn net ka konkreciai ivardinti Patiko bendrai visa sala. Vaizdai is Pico de las Nieves ir Bandamos , Soria ir Maspalomas kopos
Tiesa del kopu. Jei norit graziu kopu nuotrauku, reiktu vaziuoti i jas anksti ryte, nes paskui buna labai daug zmoniu ir kopos buna ismindziotos. Anksti ryte, jos buna nuostabiai supustytos
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 17, 12:55)
Elvita, kuriops vietos GK labiausiai verta pamatyti tavo nuomone?
As nekeisciau nieko, man patiko visos vietos, kurias aplankiau. Jei butu laiko trukumas, tai siulyciau vaziuoti i Maspalomas kopas, Soria, Pico de Bandama ir Pico de las Nieves.