Įkraunama...
Įkraunama...

Gran Kanarija, Fuerteventūra, Lanzarotė

QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 20:09)
ir tikrai Gran Kanarija nera ta zalioji sala pavyzdziui lyginant su la palma.

Na, nesiginčysiu. Kiekvienas matom, taip, kaip norim ir ką norim matyti biggrin.gif Jei kliūva akis dėl ryškumo, neskaitykit, o jei smalsu, prisimažinkit monitoriaus ryškumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 19:02)
JM, dar paklausiu  smile.gif Kadangi tavo mb profesionalus fotografas, tai kaip jie patys tvarko savo foto? Ta prasme, jie nufotkina taip, kad paskui nebereikia jau tvarkyti su programomis, ane?

na kaip ir sakiau nufotografuojant jie labai daug demesio skiria butent techninei daliai,(cia neisigilines nesuprasi man rodos,daug niuansu yra doh.gif )veliau foto patvarko paciame fotoaparate ir veliau jau atitinkamos programos. mirksiukas.gif
Beabejo fototechnika irgi atitinkama,begales ten niuansu ir detaliu yra doh.gif zodziu ilgas kelias biggrin.gif priedai,sviesa,zaismas ir t.t. jie labai reiklus,tam kam kito ne profesionalo akis visiskai nepastebi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 15 kovo 2012 - 20:20
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 21:08)
Iš tikrųjų kas mane nustebino, tai, gamta pati žaliausia šiaurinėje salos dalyje. Gėlių ten, žinoma nėra, bet medžiai kokie, kalnai visi žali  thumbup.gif
Papildyta:

Bet tai jus, berods rudeni važiavot, rugsėjį? Negi joje jau nebuvo žalumos?

atvaziavau spalio pradzioje, buvo dideli karsciai, daug kas isdege. manau geriausias laikas lankyti salas yra pavasaris, vasaros pradzia. kiekvienas zmogus atvyksta skirtingu laiku, susidaro skirtinga nuomone, bet krastovaizdis tai keiciasi keiciantis metu laikams.
tas pats botanikos sodas las palmo vienaip atrode spali, kitaip vasari.
buvau tejedoje spali ir kovo menesi, tai velgi skirtingai atrodo. (aisku nekalbu apie tai kaip pastatai atrodo). vaziuojant vasario menesi matysis migdolai, kova - mandarinai. skirtingai
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 20:16)
na kaip ir sakiau nufotografuojant jie labai daug demesio skiria butent techninei daliai,(cia neisigilines nesuprasi  man rodos,daug niuansu yra  doh.gif )veliau foto patvarko paciame fotoaparate ir veliau jau atitinkamos programos. mirksiukas.gif
Beabejo fototechnika irgi atitinkama,begales ten niuansu ir detaliu yra  doh.gif zodziu ilgas kelias biggrin.gif

Supratau. Kadangi nepažįstu nei vieno fotografo, tai smalsu iš tiesų, kaip jie tas foto tvrako. Nes realiai, kokia bebūtų gera technika, kai kurių niuansų vis tiek neišgausi be programų. Bet čia ne tik mokslas, bet, manau, žmogus dar ir cinkelį turi tam turėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 20:17)
kiekvienas zmogus atvyksta skirtingu laiku, susidaro skirtinga nuomone, bet krastovaizdis tai keiciasi keiciantis metu laikams.

drinks_cheers.gif Tuo ir baikim diskusiją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 19:03)
na zinot jus vaziavote vasario pabaigoje, kai jau pavasaris cia ir daug kas pradeda zydeti. is vieneriu metu sesias dienas.

kaip suprasti..is vieneriu metu 6 dienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 21:15)
Na, nesiginčysiu. Kiekvienas matom, taip, kaip norim ir ką norim matyti  biggrin.gif Jei kliūva akis dėl ryškumo, neskaitykit, o jei smalsu, prisimažinkit monitoriaus ryškumą  smile.gif

netrugdo, tiesiog buvo smalsu del nuotrauku.
o del zalumos, tiesiog sau lyginu Gran kanarija su Slovakija, Kroatija, Turkija, netgi ta pacia Lietuva tai del to tos zalumos man ir truksta. ok, neterskim grazaus reportazo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 19:08)
Iš tikrųjų kas mane nustebino, tai, gamta pati žaliausia šiaurinėje salos dalyje. Gėlių ten, žinoma nėra, bet medžiai kokie, kalnai visi žali  thumbup.gif
Papildyta:

as pastebejau,kad ir Tenerifeje zaliausia buvo siaurineje puseje rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 19:09)
kalnai pliki turejau omeny, kad neapauge medziais. ir tikrai Gran Kanarija nera ta zalioji sala pavyzdziui lyginant su la palma. pavyzdziui vaziuojant vakarine pakrante, na tikrai nelabai kur matosi zalumos, kalnai pliki. niekada nesakiau kad geles neauga. o pasirodo auga, o dar ir labai ryskios.  smile.gif  4u.gif

kiek skaiciau ruosdamasi kelionei i La Palma,tai ji skaitosi zaliausia is visu salu..AR TIESA?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 20:22)

o del zalumos, tiesiog sau lyginu Gran kanarija su Slovakija, Kroatija, Turkija, netgi ta pacia Lietuva tai del to tos zalumos man ir truksta. ok, neterskim grazaus reportazo.  4u.gif

drinks_cheers.gif, lyginant su tomis šalimis, ji tikrai nėra tokia žalia smile.gif Bet, jei lyginant su Fuerte ar Lanzarote, tai Gran Kanarija tikra žalumos oazė thumbup.gif Gal dėl to, man Fuertė po GK nepadarė jokio įspūdžio. Kaip mb sakė, kažkokia ryža sala unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 20:24)
as pastebejau,kad ir Tenerifeje zaliausia buvo siaurineje puseje rolleyes.gif

Gali būti, neatkreipiau dėmesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 19:20)
Supratau. Kadangi nepažįstu nei vieno fotografo, tai smalsu iš tiesų, kaip jie tas foto tvrako. Nes realiai, kokia bebūtų gera technika, kai kurių niuansų vis tiek neišgausi be programų. Bet čia ne tik mokslas, bet, manau, žmogus dar ir cinkelį turi tam turėti  4u.gif
Papildyta:

tikra tiesa...kaip megstama sakyti,jokia brangi aparatura vistiek nenufotografuos atitinkamai,jei neturesi to cinkelio ar gisleles ir t.t.Aisku jei pavazinetum su maniskiu suprastum doh.gif biggrin.gif cia reikia kantrybes,laiko ir t.t. biggrin.gif o kiek dar laiko sugaistama foto patvarkymui doh.gif n naktu cool.gif

Bet tavo foto irgi super thumbup.gif matosi,kad fotografavai su polekiu ir meile mirksiukas.gif thumbup.gif o tai ir nuotraukose persiduoda thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 19:26)
Kaip mb sakė, kažkokia ryža sala  unsure.gif
Papildyta:

Gali būti, neatkreipiau dėmesio  blush2.gif

labai taikliai pasake taviskis hihihi.gif

man labai pasijaute vienu metu,kai po pasiplaukiojimo vandenyne ieskant delfinu,mes islekeme siaures link..tada tokia zaluma,miskai,net MB sakiau,kaip LT pasijauciau nuo tokios zalumos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 20:16)
jie labai reiklus,tam kam kito ne profesionalo akis visiskai nepastebi doh.gif

Ech, pavydžiu aš tau, kad turi galimybę turėti profesionalias kelionių foto thumbup.gif Mažu, reik vyrą keist į senatvę g.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 19:30)
Ech, pavydžiu aš tau, kad turi galimybę turėti profesionalias kelionių foto  thumbup.gif Mažu, reik vyrą keist į senatvę  g.gif hihihi.gif

as su taviskiu rasciau bendra kalba..paraliuotumeme biggrin.gif tik vat man pralaimeti nepatinka hihihi.gif o tektu doh.gif biggrin.gif bet stengciausi nepasiduoti biggrin.gif

ei,bet gal nebeplepam..prasom prie darbu...foto laukiam ir netgi labai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 20:32)
as su taviskiu rasciau bendra kalba..paraliuotumeme  biggrin.gif

Davai keičiamės vienoms atostogoms flirt.gif hihihi.gif

Tuoj, paguldysiu vaikus ir prisėsiu prie reportažo smile.gif
Atsakyti