Jau minėjau, kad nesu profesionali fotografė, tik šiaip fotkinu šeimos albumui. Todėl nemoku fotkinti taip, kad nereiktų koreguoti, tad natūralu, kad kai kurias foto koreguoju. Nežinau, blogai tai ar gerai, bet man gražu tvarkingos foto, tad pasinaudoju programų galimybėmis
Fotoaparatas Canon 30D + objektyvai.
taigi ne tik fotografai keliauja, paprasti mirtingieji irgi. siaip smalsu buvo tai ir paklausiau. galvoju, gal mano akys neimato tiek spalvu Gran Kanarijoje kiek jusu nuotraukose.
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 18:29)
/369-vi.jpg[/img]
Jau minėjau, kad nesu profesionali fotografė, tik šiaip fotkinu šeimos albumui. Todėl nemoku fotkinti taip, kad nereiktų koreguoti, tad natūralu, kad kai kurias foto koreguoju. Nežinau, blogai tai ar gerai, bet man gražu tvarkingos foto, tad pasinaudoju programų galimybėmis
kadangi gyvenu su fotografu,o tai reiskia,kad vistiek kazkiek ta perimu(ne praktiskai),tai pirmosios foto per tamsios,paskutines isdegintos man rodos
Del techniniu dalyku negaliu komentuoti,cia reikia profesionalo..maniskis itin reiklus butent techninei daliai,kad butu viskas idealu menine puse irgi itin svarbi.
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 19:35)
taigi ne tik fotografai keliauja, paprasti mirtingieji irgi. siaip smalsu buvo tai ir paklausiau. galvoju, gal mano akys neimato tiek spalvu Gran Kanarijoje kiek jusu nuotraukose.
Tiesą sakant, man irgi buvo keista, kad kai paklausiau apie GK gamtą, sakėt kokia ten gamta, pliki kalnai. Tai tam ir buvau nusiteikus. Bet iš tikrųjų ją pamačiau nuostabią, žydinčią, spalvingą Matyt, čia jau kaip kokia akis mato ir ką nori pamatyti
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 18:35)
. galvoju, gal mano akys neimato tiek spalvu Gran Kanarijoje kiek jusu nuotraukose.
todel,kad paryskintos foto ir pavasaris visur
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 16:19)
Važiuoti link jos reikia laaabai smagiais serpantinais, kartais ir be jokių atitvarų. MB buvo atrakcija, jis dar ir su dviratininkais buvo įsigudrinęs palenktyniauti (štai ką reiškia "lomkės" be moco ), na, o man belikdavo tvirčiau įsikibti į durelių rankeną. Ekstrymo valandėlei praėjus grožėjomis keliu link Sorios.
artima siela maniskis irgi isikabina daznai i dureliu rankena ..Tenerifeje smagiai palenktyniavome su ispanu..praleido,parodes,kad super as nors tik megeja,bet matyt savotiska maniake del vairavimo
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 19:42)
kadangi gyvenu su fotografu,o tai reiskia,kad vistiek kazkiek ta perimu(ne praktiskai),tai pirmosios foto per tamsios,paskutines isdegintos man rodos
ir neprieštarauju. Profesionalams ir ne tik, tikiu, kad kliūva tos mano foto, bet kaip "moku taip šoku"
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 19:47)
todel,kad paryskintos foto ir pavasaris visur
paryškinimas irgi savo duoda. Bet vis tiek nesutinku, kad GK plika ir nespalvinga
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 18:47)
ir neprieštarauju. Profesionalams ir ne tik, tikiu, kad kliūva tos mano foto, bet kaip "moku taip šoku"
viskas gerai,jau pagiriau,kad foto grazios ir tvarkingos,kaip ne profesionalui,o tai isties jau daug saunuole,nieko daugiau ir nepridursi ir...GK is tavo foto mane suzavejo..nos pradzioje man rodesi,kad nesiskiria nuo Tenerifes,bet kuo toliau tuo ji ivairesne ir grazesne atrodo
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 18:50)
oi tiesa sakant nesakiau,kad GK plika..man is tavo foto pasirode kaip tik labai zalia..beje kiek ten tu ezeriuku yra
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 19:53)
oi tiesa sakant nesakiau,kad GK plika..man is tavo foto pasirode kaip tik labai zalia..beje kiek ten tu ezeriuku yra
Nea, ne tu sakei. Kažkada prieš kelionę klementynos klausiau, tai ji ir sakė.
Ežeriukų daug yra, bet prie kitų jau reikia eiti pėsčiomis per kalnus.
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 18:57)
Nea, ne tu sakei. Kažkada prieš kelionę klementynos klausiau, tai ji ir sakė.
bet grazu tie ezeriukai,manau nuo ju ir gamta aplinkui zalesne dabar suprantu kodel GK jums labai patiko
JM, dar paklausiu Kadangi tavo mb profesionalus fotografas, tai kaip jie patys tvarko savo foto? Ta prasme, jie nufotkina taip, kad paskui nebereikia jau tvarkyti su programomis, ane?
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 20:43)
Tiesą sakant, man irgi buvo keista, kad kai paklausiau apie GK gamtą, sakėt kokia ten gamta, pliki kalnai. Tai tam ir buvau nusiteikus. Bet iš tikrųjų ją pamačiau nuostabią, žydinčią, spalvingą Matyt, čia jau kaip kokia akis mato ir ką nori pamatyti
na zinot jus vaziavote vasario pabaigoje, kai jau pavasaris cia ir daug kas pradeda zydeti. is vieneriu metu sesias dienas.
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 20:02)
bet grazu tie ezeriukai,manau nuo ju ir gamta aplinkui zalesne dabar suprantu kodel GK jums labai patiko
Iš tikrųjų kas mane nustebino, tai, gamta pati žaliausia šiaurinėje salos dalyje. Gėlių ten, žinoma nėra, bet medžiai kokie, kalnai visi žali
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 20:03)
na zinot jus vaziavote vasario pabaigoje, kai jau pavasaris cia ir daug kas pradeda zydeti. is vieneriu metu sesias dienas.
Bet tai jus, berods rudeni važiavot, rugsėjį? Negi joje jau nebuvo žalumos?
kalnai pliki turejau omeny, kad neapauge medziais. ir tikrai Gran Kanarija nera ta zalioji sala pavyzdziui lyginant su la palma. pavyzdziui vaziuojant vakarine pakrante, na tikrai nelabai kur matosi zalumos, kalnai pliki. niekada nesakiau kad geles neauga. o pasirodo auga, o dar ir labai ryskios.