Įkraunama...
Įkraunama...

Gran Kanarija, Fuerteventūra, Lanzarotė

Jau minėjau, kad nesu profesionali fotografė, tik šiaip fotkinu šeimos albumui. Todėl nemoku fotkinti taip, kad nereiktų koreguoti, tad natūralu, kad kai kurias foto koreguoju. Nežinau, blogai tai ar gerai, bet man gražu tvarkingos foto, tad pasinaudoju programų galimybėmis
Fotoaparatas Canon 30D + objektyvai.
taigi ne tik fotografai keliauja, paprasti mirtingieji irgi. siaip smalsu buvo tai ir paklausiau. galvoju, gal mano akys neimato tiek spalvu Gran Kanarijoje kiek jusu nuotraukose. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 18:29)
/369-vi.jpg[/img]
Jau minėjau, kad nesu profesionali fotografė, tik šiaip fotkinu šeimos albumui. Todėl nemoku fotkinti taip, kad nereiktų koreguoti, tad natūralu, kad kai kurias foto koreguoju. Nežinau, blogai tai ar gerai, bet man gražu tvarkingos foto, tad pasinaudoju programų galimybėmis  blush2.gif
Fotoaparatas Canon 30D + objektyvai.

kadangi gyvenu su fotografu,o tai reiskia,kad vistiek kazkiek ta perimu(ne praktiskai),tai pirmosios foto per tamsios,paskutines isdegintos man rodos mirksiukas.gif
Del techniniu dalyku negaliu komentuoti,cia reikia profesionalo..maniskis itin reiklus butent techninei daliai,kad butu viskas idealu biggrin.gif menine puse irgi itin svarbi.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 19:35)
taigi ne tik fotografai keliauja, paprasti mirtingieji irgi. siaip smalsu buvo tai ir paklausiau. galvoju, gal mano akys neimato tiek spalvu Gran Kanarijoje kiek jusu nuotraukose.  rolleyes.gif

Tiesą sakant, man irgi buvo keista, kad kai paklausiau apie GK gamtą, sakėt kokia ten gamta, pliki kalnai. Tai tam ir buvau nusiteikus. Bet iš tikrųjų ją pamačiau nuostabią, žydinčią, spalvingą wub.gif Matyt, čia jau kaip kokia akis mato ir ką nori pamatyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 18:35)
. galvoju, gal mano akys neimato tiek spalvu Gran Kanarijoje kiek jusu nuotraukose.  rolleyes.gif

todel,kad paryskintos foto mirksiukas.gif ir pavasaris visur wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 16:19)
Važiuoti link jos reikia laaabai smagiais serpantinais, kartais ir be jokių atitvarų. MB buvo atrakcija, jis dar ir su dviratininkais buvo įsigudrinęs palenktyniauti (štai ką reiškia "lomkės" be moco doh.gif ), na, o man belikdavo tvirčiau įsikibti į durelių rankeną. Ekstrymo valandėlei praėjus grožėjomis keliu link Sorios.

artima siela biggrin.gif maniskis irgi isikabina daznai i dureliu rankena hihihi.gif ..Tenerifeje smagiai palenktyniavome su ispanu..praleido,parodes,kad super biggrin.gif as nors tik megeja,bet matyt savotiska maniake biggrin.gif del vairavimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 15 kovo 2012 - 19:47
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 19:42)
kadangi gyvenu su fotografu,o tai reiskia,kad vistiek kazkiek ta perimu(ne praktiskai),tai pirmosios foto per tamsios,paskutines isdegintos man rodos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ir neprieštarauju. Profesionalams ir ne tik, tikiu, kad kliūva tos mano foto, bet kaip "moku taip šoku" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 19:47)
todel,kad paryskintos foto  mirksiukas.gif ir pavasaris visur wub.gif

drinks_cheers.gif paryškinimas irgi savo duoda. Bet vis tiek nesutinku, kad GK plika ir nespalvinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 18:47)
drinks_cheers.gif  ir neprieštarauju. Profesionalams ir ne tik, tikiu, kad kliūva tos mano foto, bet kaip "moku taip šoku" 4u.gif

viskas gerai,jau pagiriau,kad foto grazios ir tvarkingos,kaip ne profesionalui,o tai isties jau daug mirksiukas.gif saunuole,nieko daugiau ir nepridursi ir...GK is tavo foto mane suzavejo..nos pradzioje man rodesi,kad nesiskiria nuo Tenerifes,bet kuo toliau tuo ji ivairesne ir grazesne atrodo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 18:50)

drinks_cheers.gif paryškinimas irgi savo duoda. Bet vis tiek nesutinku, kad GK plika ir nespalvinga  smile.gif

oi tiesa sakant nesakiau,kad GK plika..man is tavo foto pasirode kaip tik labai zalia..beje kiek ten tu ezeriuku yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 19:53)
oi tiesa sakant nesakiau,kad GK plika..man is tavo foto pasirode kaip tik labai zalia..beje kiek ten tu ezeriuku yra g.gif

Nea, ne tu sakei. Kažkada prieš kelionę klementynos klausiau, tai ji ir sakė.
Ežeriukų daug yra, bet prie kitų jau reikia eiti pėsčiomis per kalnus.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 18:57)
Nea, ne tu sakei. Kažkada prieš kelionę klementynos klausiau, tai ji ir sakė.
Ežeriukų daug yra, bet prie kitų jau reikia eiti pėsčiomis per kalnus.

bet grazu tie ezeriukai,manau nuo ju ir gamta aplinkui zalesne drinks_cheers.gif dabar suprantu kodel GK jums labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
JM, dar paklausiu smile.gif Kadangi tavo mb profesionalus fotografas, tai kaip jie patys tvarko savo foto? Ta prasme, jie nufotkina taip, kad paskui nebereikia jau tvarkyti su programomis, ane?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 15, 20:43)
Tiesą sakant, man irgi buvo keista, kad kai paklausiau apie GK gamtą, sakėt kokia ten gamta, pliki kalnai. Tai tam ir buvau nusiteikus. Bet iš tikrųjų ją pamačiau nuostabią, žydinčią, spalvingą  wub.gif Matyt, čia jau kaip kokia akis mato ir ką nori pamatyti  4u.gif

na zinot jus vaziavote vasario pabaigoje, kai jau pavasaris cia ir daug kas pradeda zydeti. is vieneriu metu sesias dienas.
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 15, 20:02)
bet grazu tie ezeriukai,manau nuo ju ir gamta aplinkui zalesne drinks_cheers.gif dabar suprantu kodel GK jums labai patiko drinks_cheers.gif

Iš tikrųjų kas mane nustebino, tai, gamta pati žaliausia šiaurinėje salos dalyje. Gėlių ten, žinoma nėra, bet medžiai kokie, kalnai visi žali thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 20:03)
na zinot jus vaziavote vasario pabaigoje, kai jau pavasaris cia ir daug kas pradeda zydeti. is vieneriu metu sesias dienas.

Bet tai jus, berods rudeni važiavot, rugsėjį? Negi joje jau nebuvo žalumos?
Atsakyti
kalnai pliki turejau omeny, kad neapauge medziais. ir tikrai Gran Kanarija nera ta zalioji sala pavyzdziui lyginant su la palma. pavyzdziui vaziuojant vakarine pakrante, na tikrai nelabai kur matosi zalumos, kalnai pliki. niekada nesakiau kad geles neauga. o pasirodo auga, o dar ir labai ryskios. smile.gif 4u.gif
Atsakyti