Įkraunama...
Įkraunama...

Gran Kanarija, Fuerteventūra, Lanzarotė

Paskutines foto uzmusa galutinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 03 14, 23:10)
Aš tai visur noriu lotuliukas.gif

irnesakyk.gif as ir biggrin.gif

QUOTE(klementyna @ 2012 03 14, 23:17)
sakyk, o ar verta vaziuot ik itu vandens talpyklu. as ten dar nebuvau, tai noriu rekomendaciju. biggrin.gif

Ka as tau galiu patart g.gif Man patiko, ypac Soria wub.gif Idesiu foto, nuspresi pati smile.gif

QUOTE(vilmaaa @ 2012 03 15, 10:41)
Labai informatyvus fotoreportažas  wub.gif

QUOTE(Miramax @ 2012 03 15, 13:34)
Labai gražios ir meniškos nuotraukos, Elvita thumbup.gif

QUOTE(ARDUTE @ 2012 03 15, 14:42)
Fantastiškas fotoreportažas wub.gif  wub.gif  wub.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(dite76 @ 2012 03 15, 14:51)
ELVIT Fantastiškas fotoreportažas ,lauksime tesinio  thumbup.gif

QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 03 15, 16:10)
Paskutines foto uzmusa galutinai biggrin.gif

Ačiū wub.gif
Papildyta:
Dar kurį laiką, besileidžiant nuo Moyos, debesys laikė mus apkabinę, tačiau galiausiai pasidavė ir pradėjo ''švisti" bigsmile.gif Todėl nusprendėme užsukti į Tejedą ir apžiūrėti vadinamąjį Parador Cruz de Tejeda.

Leidžiamės link Tejedos.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ka as tau galiu patart Man patiko, ypac Soria Idesiu foto, nuspresi pati

gracias ninita
Atsakyti
Vasario 23d. Nusprendžiame aplankyti:
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.

Pagaliau išsiruošiame į Soria. Kažkodėl ją pamatyti norėjau net labiau nei garsiąsias Maspalomas kopas 4u.gif
Važiuoti link jos reikia laaabai smagiais serpantinais, kartais ir be jokių atitvarų. MB buvo atrakcija, jis dar ir su dviratininkais buvo įsigudrinęs palenktyniauti (štai ką reiškia "lomkės" be moco doh.gif ), na, o man belikdavo tvirčiau įsikibti į durelių rankeną. Ekstrymo valandėlei praėjus grožėjomis keliu link Sorios.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Sorios kaimelio sodelis biggrin.gif
user posted image

Citrinmedis. Dieduks, pamatęs, kad fotikino, vieną nuskynė blush2.gif Jau skanumėlis thumbup.gif , nepalyginus su mūsuose parduodamomis doh.gif
user posted image

Žiedas.
user posted image

Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 17:14)
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.

ar suspejote visa tai aplankyti per viena diena? nors jei vyras greitai spaudzia, gal imanoma.  4u.gif

Spėjome laisvai. Kadangi abu nesame didelių miestų mėgėjai, tai Las Palmase buvom tik uoste, Playa las Canteras ir Playa el Confital. Į senamiestį net neužsukome. Kaip sakoma, po miestą "pasivaikščiojome" automobilio pagalba 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, pamenu, kai sakei, kad keliukais link Fatagos važiavote 40km/h greičiu, tai maniškis tarpais ir dvigubai palėkdavo unsure.gif
Atsakyti
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.

ar suspejote visa tai aplankyti per viena diena? nors jei vyras greitai spaudzia, gal imanoma. 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, pamenu, kai sakei, kad keliukais link Fatagos važiavote 40km/h greičiu, tai maniškis tarpais ir dvigubai palėkdavo

ne link fatagos, o keliu mogan - agaete, vakarine pakrante. tai jusu vyras vairuoja geriau nei patys kanarieciai tada. smile.gif man tas kelias vienas ekstremaliausiu visoje gran kanarijoje, vien del to kad vienoje puseje jura.
Atsakyti
Po Sorios važiavome į Roque Nublo. Tai aukščiausias salos taškas, siekiantis 1811m. Galiu patarti, jei norite pamatyti didelę dalį salos ir Tenerifę, į kalną lipkite iki pietų. Nes vėliau užslenka debesys ir nieko nematysite. Vienoje foto matysis, kaip debesys slenka į Roque Nublo pusę.
Taip pat turėkite patogią avalynę, nes kartkartėm lipimas ekstremalus biggrin.gif

Keliukai link Roque Nublo.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Štai tokie debesukai atslenka smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 17:26)
ne link fatagos, o keliu mogan - agaete, vakarine pakrante. tai jusu vyras vairuoja geriau nei patys kanarieciai tada.  smile.gif  man tas kelias vienas ekstremaliausiu visoje gran kanarijoje, vien del to kad vienoje puseje jura.

Sakyčiau nuo vietinių nelabai atsilieka, nes kartu su jais lenkdavo turistų automobilius smile.gif
Papildyta:
Kas nelabai mėgsta ekstremalių pojūčių arba šiaip tingėsis kopti į Roque Nublo, tai ne ką prastesnis vaizdas atsiveria ir iš Pico de las Nieves. Aš tai, kai gėlių mėgėja ir man jų nuotraukose kuo daugiau, tuo gražiau, tai man pastarasis miradoras patiko daug labiau nei Nublo 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na, nebesusilaikau blush2.gif nepagyręs: nuotraukos ir jų kokybė tiesiog nuostabios. 4u.gif
Ačiū už nuostabias spalvas tokią rūškaną dieną aciuks.gif
Atsakyti
Lai atleidžia miestų ir jų architektūrų mylėtojai, bet Las Palmaso miesto foto buvo darytos iš auto. Na, nepatinka mums dideli miestai, už tai net negaišom laiko vaikščiodami, o įdomesnes vietas nusifotkinau iš automobilio blush2.gif
Ir šiaip, nesužavėjo jis manęs. Gal, kad vakarop niaukstėsi, atvėso, nžn g.gif Bet, po jo važiavom į Ingenio miestelį, jame visai kitokia aura wub.gif

Leidžiantis link Las Palmas.
user posted image

user posted image

user posted image

Einant į Playa Las Canteras, mašiną galima pasistatyti visai šalia paplūdimio. Valanda stovėjimo kainuoja 1 eurą.
user posted image

Smėlio meistrų darbas. Auksinės rankos thumbup.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Arturas15 @ 2012 03 15, 17:55)

Ačiū už nuostabias spalvas tokią rūškaną dieną aciuks.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Uostas.
user posted image

user posted image

El Confital.
user posted image

user posted image

user posted image

Praktiškai virtualiai pasivaikščioję po Gran Kanarijos sostinę, sukam namų link, neaplenkdami ir nedidelio miestelio Ingenio. Važiuojant piečiau, mus vėl lepina saulutė thumbup.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Vakar baigiasi štai taip smile.gif

user posted image
Atsakyti
na bet jus saunuoliai, tiek per diena pamatyti. as kartais pavargstu vien nuo vaziavimo serpantinais.
o sakykit koks jusu fotoaparatas, nes nuotraukos nerealiai grazios. ar jus dar jas siek tiek pafotoshopinote? nes spalvos labai idomiai atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Vasario 24d. Šiandien nusprendžiame laiką leisti pasyviau, t.y. aplankyti pietinius salos paplūdymius:
1. Anfi del Mar.
2. Puerto Rico.
3. Amadores.
Deja deja, praleidę pusdienį Anfi del Mar paplūdimyje, vėl patraukiame į kalnus. Ir dar aplankome:
1. Teror.
2. Arucas.
3. Ir kaip aš be gėlių 4u.gif Užsukame į Valsequillo smile.gif

Taigi Anfi del Mar paplūdimys.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 19:12)

o sakykit koks jusu fotoaparatas, nes nuotraukos nerealiai grazios. ar jus dar jas siek tiek pafotoshopinote? nes spalvos labai idomiai atrodo?  4u.gif

Jau minėjau, kad nesu profesionali fotografė, tik šiaip fotkinu šeimos albumui. Todėl nemoku fotkinti taip, kad nereiktų koreguoti, tad natūralu, kad kai kurias foto koreguoju. Nežinau, blogai tai ar gerai, bet man gražu tvarkingos foto, tad pasinaudoju programų galimybėmis blush2.gif
Fotoaparatas Canon 30D + objektyvai.
Atsakyti