Paskutines foto uzmusa galutinai
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 03 14, 23:10)
Aš tai visur noriu
as ir
QUOTE(klementyna @ 2012 03 14, 23:17)
sakyk, o ar verta vaziuot ik itu vandens talpyklu. as ten dar nebuvau, tai noriu rekomendaciju.
Ka as tau galiu patart Man patiko, ypac Soria Idesiu foto, nuspresi pati
QUOTE(vilmaaa @ 2012 03 15, 10:41)
Labai informatyvus fotoreportažas
QUOTE(Miramax @ 2012 03 15, 13:34)
Labai gražios ir meniškos nuotraukos, Elvita
QUOTE(ARDUTE @ 2012 03 15, 14:42)
Fantastiškas fotoreportažas Ačiū
QUOTE(dite76 @ 2012 03 15, 14:51)
ELVIT Fantastiškas fotoreportažas ,lauksime tesinio
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 03 15, 16:10)
Paskutines foto uzmusa galutinai
Ačiū
Papildyta:
Dar kurį laiką, besileidžiant nuo Moyos, debesys laikė mus apkabinę, tačiau galiausiai pasidavė ir pradėjo ''švisti" Todėl nusprendėme užsukti į Tejedą ir apžiūrėti vadinamąjį Parador Cruz de Tejeda.
Leidžiamės link Tejedos.
Ka as tau galiu patart Man patiko, ypac Soria Idesiu foto, nuspresi pati
gracias ninita
gracias ninita
Vasario 23d. Nusprendžiame aplankyti:
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.
Pagaliau išsiruošiame į Soria. Kažkodėl ją pamatyti norėjau net labiau nei garsiąsias Maspalomas kopas
Važiuoti link jos reikia laaabai smagiais serpantinais, kartais ir be jokių atitvarų. MB buvo atrakcija, jis dar ir su dviratininkais buvo įsigudrinęs palenktyniauti (štai ką reiškia "lomkės" be moco ), na, o man belikdavo tvirčiau įsikibti į durelių rankeną. Ekstrymo valandėlei praėjus grožėjomis keliu link Sorios.
Papildyta:
Papildyta:
Sorios kaimelio sodelis
Citrinmedis. Dieduks, pamatęs, kad fotikino, vieną nuskynė Jau skanumėlis , nepalyginus su mūsuose parduodamomis
Žiedas.
Papildyta:
Spėjome laisvai. Kadangi abu nesame didelių miestų mėgėjai, tai Las Palmase buvom tik uoste, Playa las Canteras ir Playa el Confital. Į senamiestį net neužsukome. Kaip sakoma, po miestą "pasivaikščiojome" automobilio pagalba
Papildyta:
Tiesa, pamenu, kai sakei, kad keliukais link Fatagos važiavote 40km/h greičiu, tai maniškis tarpais ir dvigubai palėkdavo
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.
Pagaliau išsiruošiame į Soria. Kažkodėl ją pamatyti norėjau net labiau nei garsiąsias Maspalomas kopas
Važiuoti link jos reikia laaabai smagiais serpantinais, kartais ir be jokių atitvarų. MB buvo atrakcija, jis dar ir su dviratininkais buvo įsigudrinęs palenktyniauti (štai ką reiškia "lomkės" be moco ), na, o man belikdavo tvirčiau įsikibti į durelių rankeną. Ekstrymo valandėlei praėjus grožėjomis keliu link Sorios.
Papildyta:
Papildyta:
Sorios kaimelio sodelis
Citrinmedis. Dieduks, pamatęs, kad fotikino, vieną nuskynė Jau skanumėlis , nepalyginus su mūsuose parduodamomis
Žiedas.
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 17:14)
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.
ar suspejote visa tai aplankyti per viena diena? nors jei vyras greitai spaudzia, gal imanoma.
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.
ar suspejote visa tai aplankyti per viena diena? nors jei vyras greitai spaudzia, gal imanoma.
Spėjome laisvai. Kadangi abu nesame didelių miestų mėgėjai, tai Las Palmase buvom tik uoste, Playa las Canteras ir Playa el Confital. Į senamiestį net neužsukome. Kaip sakoma, po miestą "pasivaikščiojome" automobilio pagalba
Papildyta:
Tiesa, pamenu, kai sakei, kad keliukais link Fatagos važiavote 40km/h greičiu, tai maniškis tarpais ir dvigubai palėkdavo
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.
1. Soria.
2. Roque Nublo.
3. Pico de las Nieves.
4. Las Palmas.
5. Ingenio.
ne link fatagos, o keliu mogan - agaete, vakarine pakrante. tai jusu vyras vairuoja geriau nei patys kanarieciai tada. man tas kelias vienas ekstremaliausiu visoje gran kanarijoje, vien del to kad vienoje puseje jura.
ne link fatagos, o keliu mogan - agaete, vakarine pakrante. tai jusu vyras vairuoja geriau nei patys kanarieciai tada. man tas kelias vienas ekstremaliausiu visoje gran kanarijoje, vien del to kad vienoje puseje jura.
Po Sorios važiavome į Roque Nublo. Tai aukščiausias salos taškas, siekiantis 1811m. Galiu patarti, jei norite pamatyti didelę dalį salos ir Tenerifę, į kalną lipkite iki pietų. Nes vėliau užslenka debesys ir nieko nematysite. Vienoje foto matysis, kaip debesys slenka į Roque Nublo pusę.
Taip pat turėkite patogią avalynę, nes kartkartėm lipimas ekstremalus
Keliukai link Roque Nublo.
Štai tokie debesukai atslenka
Papildyta:
Sakyčiau nuo vietinių nelabai atsilieka, nes kartu su jais lenkdavo turistų automobilius
Papildyta:
Kas nelabai mėgsta ekstremalių pojūčių arba šiaip tingėsis kopti į Roque Nublo, tai ne ką prastesnis vaizdas atsiveria ir iš Pico de las Nieves. Aš tai, kai gėlių mėgėja ir man jų nuotraukose kuo daugiau, tuo gražiau, tai man pastarasis miradoras patiko daug labiau nei Nublo
Taip pat turėkite patogią avalynę, nes kartkartėm lipimas ekstremalus
Keliukai link Roque Nublo.
Štai tokie debesukai atslenka
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 17:26)
Sakyčiau nuo vietinių nelabai atsilieka, nes kartu su jais lenkdavo turistų automobilius
Papildyta:
Kas nelabai mėgsta ekstremalių pojūčių arba šiaip tingėsis kopti į Roque Nublo, tai ne ką prastesnis vaizdas atsiveria ir iš Pico de las Nieves. Aš tai, kai gėlių mėgėja ir man jų nuotraukose kuo daugiau, tuo gražiau, tai man pastarasis miradoras patiko daug labiau nei Nublo
Na, nebesusilaikau nepagyręs: nuotraukos ir jų kokybė tiesiog nuostabios.
Ačiū už nuostabias spalvas tokią rūškaną dieną
Ačiū už nuostabias spalvas tokią rūškaną dieną
Lai atleidžia miestų ir jų architektūrų mylėtojai, bet Las Palmaso miesto foto buvo darytos iš auto. Na, nepatinka mums dideli miestai, už tai net negaišom laiko vaikščiodami, o įdomesnes vietas nusifotkinau iš automobilio
Ir šiaip, nesužavėjo jis manęs. Gal, kad vakarop niaukstėsi, atvėso, nžn Bet, po jo važiavom į Ingenio miestelį, jame visai kitokia aura
Leidžiantis link Las Palmas.
Einant į Playa Las Canteras, mašiną galima pasistatyti visai šalia paplūdimio. Valanda stovėjimo kainuoja 1 eurą.
Smėlio meistrų darbas. Auksinės rankos
Papildyta:
Ir šiaip, nesužavėjo jis manęs. Gal, kad vakarop niaukstėsi, atvėso, nžn Bet, po jo važiavom į Ingenio miestelį, jame visai kitokia aura
Leidžiantis link Las Palmas.
Einant į Playa Las Canteras, mašiną galima pasistatyti visai šalia paplūdimio. Valanda stovėjimo kainuoja 1 eurą.
Smėlio meistrų darbas. Auksinės rankos
Papildyta:
QUOTE(Arturas15 @ 2012 03 15, 17:55)
Uostas.
El Confital.
Praktiškai virtualiai pasivaikščioję po Gran Kanarijos sostinę, sukam namų link, neaplenkdami ir nedidelio miestelio Ingenio. Važiuojant piečiau, mus vėl lepina saulutė
Papildyta:
Papildyta:
Vakar baigiasi štai taip
El Confital.
Praktiškai virtualiai pasivaikščioję po Gran Kanarijos sostinę, sukam namų link, neaplenkdami ir nedidelio miestelio Ingenio. Važiuojant piečiau, mus vėl lepina saulutė
Papildyta:
Papildyta:
Vakar baigiasi štai taip
na bet jus saunuoliai, tiek per diena pamatyti. as kartais pavargstu vien nuo vaziavimo serpantinais.
o sakykit koks jusu fotoaparatas, nes nuotraukos nerealiai grazios. ar jus dar jas siek tiek pafotoshopinote? nes spalvos labai idomiai atrodo?
o sakykit koks jusu fotoaparatas, nes nuotraukos nerealiai grazios. ar jus dar jas siek tiek pafotoshopinote? nes spalvos labai idomiai atrodo?
Vasario 24d. Šiandien nusprendžiame laiką leisti pasyviau, t.y. aplankyti pietinius salos paplūdymius:
1. Anfi del Mar.
2. Puerto Rico.
3. Amadores.
Deja deja, praleidę pusdienį Anfi del Mar paplūdimyje, vėl patraukiame į kalnus. Ir dar aplankome:
1. Teror.
2. Arucas.
3. Ir kaip aš be gėlių Užsukame į Valsequillo
Taigi Anfi del Mar paplūdimys.
Papildyta:
Papildyta:
Jau minėjau, kad nesu profesionali fotografė, tik šiaip fotkinu šeimos albumui. Todėl nemoku fotkinti taip, kad nereiktų koreguoti, tad natūralu, kad kai kurias foto koreguoju. Nežinau, blogai tai ar gerai, bet man gražu tvarkingos foto, tad pasinaudoju programų galimybėmis
Fotoaparatas Canon 30D + objektyvai.
1. Anfi del Mar.
2. Puerto Rico.
3. Amadores.
Deja deja, praleidę pusdienį Anfi del Mar paplūdimyje, vėl patraukiame į kalnus. Ir dar aplankome:
1. Teror.
2. Arucas.
3. Ir kaip aš be gėlių Užsukame į Valsequillo
Taigi Anfi del Mar paplūdimys.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 03 15, 19:12)
Jau minėjau, kad nesu profesionali fotografė, tik šiaip fotkinu šeimos albumui. Todėl nemoku fotkinti taip, kad nereiktų koreguoti, tad natūralu, kad kai kurias foto koreguoju. Nežinau, blogai tai ar gerai, bet man gražu tvarkingos foto, tad pasinaudoju programų galimybėmis
Fotoaparatas Canon 30D + objektyvai.