Įkraunama...
Įkraunama...

Gran Kanarija, Fuerteventūra, Lanzarotė

QUOTE(JM @ 2012 03 14, 20:17)
o gal i Azija..ten jau visko yra ko sirdis geidzia ar svajonese trokstama biggrin.gif

drinks_cheers.gif smile.gif

Mums tai gerai ir tarp pensininkų ax.gif Gal ir patys jau senstam, netraukia tusai unsure.gif Mes mieliau, balkonėlyje vakarojame. Vyras su alučiu, aš su šampaniuku ir pats geriausias tusas mums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 14, 19:27)
drinks_cheers.gif  smile.gif

Mums tai gerai ir tarp pensininkų  ax.gif Gal ir patys jau senstam, netraukia tusai  unsure.gif  Mes mieliau, balkonėlyje vakarojame. Vyras su alučiu, aš su šampaniuku ir pats geriausias tusas mums  biggrin.gif

mes irgi tokie jau prie pensininku hihihi.gif tokie vakarojimai mums irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 14, 20:28)
mes irgi tokie jau prie pensininku  hihihi.gif tokie vakarojimai mums irgi thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kanaru temoj, manau, susirinktu nemaza kompanija "tokiu pensininku" drinks_cheers.gif

Gran Canaria, nezinau kodel, bet visa laika mane viliojo maziausiai is visu Kanaru salu g.gif Bet po sio ispudingo fotoreportazo, manau pakeisiu savo nuomone smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2012 03 14, 21:17)
1. Kanaru temoj, manau, susirinktu nemaza kompanija "tokiu pensininku" drinks_cheers.gif

2.  Gran Canaria, nezinau kodel, bet visa laika mane viliojo maziausiai is visu Kanaru salu g.gif  Bet po sio ispudingo fotoreportazo, manau pakeisiu savo nuomone smile.gif  4u.gif

1. drinks_cheers.gif hihihi.gif

2. Mane irgi, gal dar iš tų laikų mane nuo jos atgrasė, kai "Be Tabu" Sidoniją į ją skraidino biggrin.gif Bet, pernai buvo draugai ir pamačius foto, nusprendžiau, kad turiu nuvykti pati ir padaryti išvadas patiks ar ne. Patiko thumbup.gif
Papildyta:
Agaetė ir Puerto de las Nieves - tai vaizdingas žvejų miestelis. Šio miestelio pabaigoje yra Dedo de Dios ("Dievo pirštas"). Tai 30m. aukščio bazaltinis akmuo, iškilęs vandenyne. 2005m. siaučiant atogrąžų audrai "Delta", jis buvo pažeistas.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gyventojas.
user posted image

Pietūs. Restoranėlis ant vandenyno kranto. Labai skanu thumbup.gif
user posted image

user posted image

Dedo de Dios.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 14 kovo 2012 - 21:54
Seni, vingiuoti ugnikalnio slėniai veda mus link mažo miestelio Moya ir jos regioninio parko su nepakartojamais ir mistiškais lauro medžių miškais. Prieš mūsų akis atsiveria visiškai kitokia Gran Kanarijos gamta wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Galiausiai pasiekiam debesis. Matosi tik tiek smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 14, 21:09)
Aciu  4u.gif Is tiesu, tai iki graziu foto dar oj kaip man toli blush2.gif  Megeja as tik  blush2.gif

Nepasakyčiau, kad tik mėgėja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 03 14, 21:17)
sakote....deja musu pensijos ne europines,kad galetumeme sau leisti tokias keliones pensijiniame amziuje lithuania.gif

tas tau jau tikrai doh.gif
Jo, į Ibiza, Maljorka labai norime. Aš tai visur noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveika, fantastiskos vietos, fantastiskos foto. 4u.gif

sakyk, o ar verta vaziuot ik itu vandens talpyklu. as ten dar nebuvau, tai noriu rekomendaciju. biggrin.gif
Atsakyti
Labai informatyvus fotoreportažas wub.gif Nuotraukos fantastiškos thumbup.gif Laukiu išsižiojus tęsinio smile.gif Gražūs vaizdai GK.
Trūksta man šiemet žieminės kelionės. Tris paskutinius metus vis vasarį - kovą palėkdavom kur šilta, o šiemet nusprendėm birželį į Kroatiją su savo auto keliauti. wub.gif Tai jau kelionės laukiu kaip kaži ko biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražios ir meniškos nuotraukos, Elvita thumbup.gif
Atsakyti
Fantastiškas fotoreportažas wub.gif wub.gif wub.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ELVIT Fantastiškas fotoreportažas ,lauksime tesinio thumbup.gif
Atsakyti