Įkraunama...
Įkraunama...

Gran Kanarija, Fuerteventūra, Lanzarotė

QUOTE(Gezike @ 2012 03 14, 17:32)
Puikus reportazas thumbup.gif  thumbup.gif
Na o viesbuciu kainos tikrai padejo apsispresti, uz tokia kaina as azijoj 5 savaites svilpauciau  thumbup.gif  ax.gif  ax.gif  thumbup.gif  cool.gif

viesbuciu kainos tikrai nemazos rolleyes.gif bendra suma tikrai didele rolleyes.gif bet
juk ir viesbuciai kaip supratau 5 zv,o tokie Kanaruose visada labai brangus rolleyes.gif
laukiam pratesimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 14 kovo 2012 - 19:02
Vasario 22d. Šią dieną nusprendžiame aplankyti:
1. Puerto de Mogan miestelį.
2. Puerto de las Nieves.
3. Agaetę.
4. Moya.
5. Tejedą.

Puerto de Mogan. Nedidelis ir labai gražus miestelis, kitaip dar vadinamas mažąja Venecija.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Puerto de Mogan senamiestis, baigiasi miradoru. Jis yra nurodytas vienoje iš gatvelių, kuriomis lipi į viršų. Nuo jo atsiveria štai toks vaizdelis.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gezike @ 2012 03 14, 18:32)
Puikus reportazas thumbup.gif  thumbup.gif
Na o viesbuciu kainos tikrai padejo apsispresti, uz tokia kaina as azijoj 5 savaites svilpauciau  thumbup.gif  ax.gif  ax.gif  thumbup.gif  cool.gif

Kanaruose galima gyventi ir daug pigesniuose viešbučiuose, jų yra gausybė mirksiukas.gif

QUOTE(JM @ 2012 03 14, 18:53)
laukiam pratesimo  thumbup.gif

Ech, sunkiai man sekasi šį kartą doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Smagiai pasivaikščioję po žydintį rojų, keliaujame link Aldea de San Nicolas miestelio ir jo paplūdimio playa de la Aldea. Pravažiavus Mogan miestuką, pamatome štai tokias uolas - Fuente de los Azulejos.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kelyje tarp Mogan ir Aldea, būtinai sustokite prie vyruko, kuris siūlo išgerti šviežiai spaustų sulčių. Kainuoja 3e, bet jau skonis thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 14, 18:06)
Ech, sunkiai man sekasi šį kartą  doh.gif  blush2.gif

nera ikvepimo,ar tiesiog nesiraso mirksiukas.gif buna taip kartais...maniskis irgi kol pagauna ikvepima hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 14, 18:27)
drinks_cheers.gif gražu joje labai  wub.gif O kaip tau Lanzarotė? Mes, berods, vienu metu joje buvome  4u.gif

Aga, man irgi atrodo, sakėte, kad tuo pačiu lėktuvu gryžt turėjome smile.gif
Na, savotiška ta Lanzarotė, žinoma, įdomu, nematyta mums buvo tie vaizdai (vulkanai). Na, bet Tenerifė sužavėjo labiau, ir kaip dabar matau iš jūsų nuotraukų, GK irgi būtų patikus labiau. Bet neprarandu vilties pamatyti ir GK (nors ir vyras prieštarauja).
Labai gražus jųsų fotoreportažas ir labai informatyvus bei vizualus. wub.gif
Ar kartais jūs ne šviesaplaukė, trumpais plaukais?
Atsakyti
Aldea de San Nicolas nedidelis miestukas, su didelėmis pomidorų plantacijomis biggrin.gif

user posted image

Playa de la Aldea.

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 03 14, 19:24)
nera ikvepimo,ar tiesiog nesiraso mirksiukas.gif buna taip kartais...maniskis irgi kol pagauna ikvepima hihihi.gif

Nesirašo unsure.gif

QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 03 14, 19:27)
Aga, man irgi atrodo, sakėte,  kad tuo pačiu lėktuvu gryžt turėjome smile.gif
Na, savotiška ta Lanzarotė, žinoma, įdomu, nematyta mums buvo tie vaizdai (vulkanai). Na, bet Tenerifė sužavėjo labiau, ir kaip dabar matau iš jūsų nuotraukų, GK irgi būtų patikus labiau. Bet neprarandu vilties pamatyti ir GK (nors ir vyras prieštarauja).
Labai gražus jųsų fotoreportažas ir labai informatyvus bei vizualus. wub.gif
Ar kartais jūs ne šviesaplaukė, trumpais plaukais?

O mane labiau sužavėjo Lanzarotė, nei Tenerifė 4u.gif O labiausiai iš visų keturių salų - Gran Kanarija wub.gif
O kodėl tavo mb prieštarauja?
Nea, aš ilgaplaukė tamsiaplaukė biggrin.gif
Atsakyti
Toliau keliaujame link Agaetės miestelio, superiniais keliukai thumbup.gif , pakeliui stabtelėdami apžvalgos vietose.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vaizdas iš balkono.
user posted image

Netoli Agaetės, pamačiau štai tokį rėmelį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Elvita..parodziau MB foto,tai pagyre,kad grazios,tvarkingos nuotraukos kaip reta seimos albumuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 14 kovo 2012 - 19:53
QUOTE(JM @ 2012 03 14, 19:52)
Elvita..parodziau MB foto,tai pagyre,kad grazios,tvarkingos nuotraukos  kaip reta  seimos albumuose mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Is tiesu, tai iki graziu foto dar oj kaip man toli blush2.gif Megeja as tik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 14, 20:33)
O mane labiau sužavėjo Lanzarotė, nei Tenerifė  4u.gif O labiausiai iš visų keturių salų - Gran Kanarija  wub.gif
O kodėl tavo mb prieštarauja?
Nea, aš ilgaplaukė tamsiaplaukė  biggrin.gif

Sako užteks važiuot į tą pensininkų rojų, į tokias šalis važiuosim kai pasensim biggrin.gif O dabar reikia važiuot ten, kur tūsai vyksta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 03 14, 20:13)
  O dabar reikia važiuot ten, kur tūsai vyksta tongue.gif

Tada jums i Ibiza biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2012 03 14, 19:13)
Sako užteks važiuot į tą pensininkų rojų, į tokias šalis važiuosim kai pasensim biggrin.gif 

sakote....deja musu pensijos ne europines,kad galetumeme sau leisti tokias keliones pensijiniame amziuje lithuania.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 03 14, 19:16)
Tada jums i Ibiza  biggrin.gif

o gal i Azija..ten jau visko yra ko sirdis geidzia ar svajonese trokstama biggrin.gif
Atsakyti