Įkraunama...
Įkraunama...

Gran Kanarija, Fuerteventūra, Lanzarotė

QUOTE(Laura81r @ 2012 03 24, 15:41)
o kodel sakot,kad palyginus su Fuerte,cia tikras penas akims?juk labai graziu vaizdu uzfiksave ir anoj saloj???ar cia tik patys geriausieji ir spalvingiausieji kadrai is Fuertes?man kaip tik,bent kolkas,atrodo,kad Fuertej sviesu ir spalvinga,tie balti papludimiai vien tik ka duoda...

Be abejo, sudėjau gražiausius vaizdus iš Fuertės. Paplūdymiai gražūs, bet daugiau pati sala mūsų nesužavėjo 4u.gif Kaip sakoma, skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
Laukiu Timanfaya nacionalinio parko

Realiai tai man Lanzarote ir Fuerte labai patiko(is dabar fotoreportazo),gal net nustelbia GK..bet tas mano ir patikimas toks teorinis,nepabuvus nesu objektyvi blush2.gif Ir kaip suprantu toms saloms laiko daug skirti nereikia,greitai viskas apvaziuojama ir pamatoma thumbup.gif
Tokios visiskai skirtingos salos nei GK ar Tenerife rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 24 kovo 2012 - 17:03
QUOTE(JM @ 2012 03 24, 16:56)
Laukiu Timanfaya nacionalinio parko

Realiai tai man Lanzarote ir Fuerte labai patiko(is dabar fotoreportazo),gal net nustelbia GK..bet tas mano ir patikimas toks teorinis,nepabuvus nesu objektyvi blush2.gif
Tokios visiskai skirtingos salos nei GK ar Tenerife rolleyes.gif

Is tiesu, GK ir Tenerife panasios savo zaluma, kalnais. Lanzarote - visai kitokia. Fuerte - grazi savo papludymiais, bet man joje truko zalumos, spalvu.
Jau kazkur rasiau, kad is visu 4 salu labiausiai patiko Gran Kanarija, tada Lanzarote, trecioji - Tenerife ir paskutineje vietoje - Fuerte. Bet cia skonio reikalas, tam ir rasau fotoreportaza, kad zmones susidarytu savo nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 24, 16:07)
Is tiesu, GK ir Tenerife panasios savo zaluma, kalnais. Lanzarote - visai kitokia. Fuerte - grazi savo papludymiais, bet man joje truko zalumos, spalvu.
Jau kazkur rasiau, kad is visu 4 salu labiausiai patiko Gran Kanarija, tada Lanzarote, trecioji - Tenerife ir paskutineje vietoje - Fuerte. Bet cia skonio reikalas, tam ir rasau fotoreportaza, kad zmones susidarytu savo nuomone  smile.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Ir dar kaip suprantu tikrai po 5 dienas uztektinai jas apziureti drinks_cheers.gif o stai GK ir Tenerifei tikrai to neuztenka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 24, 17:39)
Ir dar kaip suprantu tikrai po 5 dienas uztektinai jas apziureti drinks_cheers.gif o stai GK ir Tenerifei tikrai to neuztenka drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
laukiu tesinio flirt.gif
Atsakyti
Elvita, labai puikus fotoreportazas. Nuotraukos nuostabios! thumbup.gif
Labai laukiu nuotrauku is Lanzarotes, pati pries maziau nei pusmeti buvau, tai norisi sala pamatyti ir kito akimis.

Man asmeniskai, Lanzarote labai patiko. Prabuvom savaite, bet buvo mazoka... ax.gif
O is Jusu foto matau, kad reikia ruostis ir kitas salas aplankyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida* @ 2012 03 25, 18:19)
Elvita, labai puikus fotoreportazas. Nuotraukos nuostabios!  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 27, 13:09)

kada pratesimas g.gif kaip suprantu nebedaug ir beliko g.gif kadangi man Lanzarote labai patiko,tai laukiu nesulaukiu pasakojimo galo
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 27, 15:11)
kada pratesimas g.gif kaip suprantu nebedaug ir beliko g.gif kadangi man Lanzarote labai patiko,tai laukiu nesulaukiu pasakojimo galo

Issisemiau kazko doh.gif , laukiu ikvepimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 03 27, 14:34)
Issisemiau kazko  doh.gif , laukiu ikvepimo  biggrin.gif

taigi ne romana rasai biggrin.gif ..prasom nesispyrioti ir uzbaigti tongue.gif labai jau norisi,man Lanzarote iki galo apziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 27, 15:57)
taigi ne romana rasai  biggrin.gif ..prasom nesispyrioti ir uzbaigti  tongue.gif labai jau norisi,man Lanzarote iki galo apziureti rolleyes.gif

Siandien tikrai dar neuzbaigsiu, bet toliau testi pazadu biggrin.gif
Atsakyti