Ir ryškių, tikras tobulas raudonas Rimmel Kate Moss spalva 01
Dengiasi labai gerai, kaip ri visi šitos serijos, nenusivalgo, nesubėga ir kainos atžvilgiu, nežinau nieko geriau
Kitas ryškus rudeninis Rimmel lasting finish 128- starryeyed
Spalva tobula, senai tokios ieškojau. Kaip ir visi šios serijos, be priekaištų laikosi ir dengiasi
Dabar apie dieninius, ieškojau gražaus nude atspalvio, be perlamutro.
loreal 501 nude ingenue- labai nusivyliau. Nesidengia, skystas kažkoks, iš karto nusivalgo ir beveik nieko nesimato, nors spalva tikrai graži, naudoju vietoj vazelino, nes gerai drėkina ir vistiek nieko nesimato
Ir netyčia atrastas neįtikėtinai geras man Max factor 745 burnt caramel nuostbus degintos karamelė skvapas, itin gerai laikosi, spalva nuostabi
QUOTE(Forget @ 2012 10 21, 23:54)
Ir ryškių, tikras tobulas raudonas Rimmel Kate Moss spalva 01
Ir netyčia atrastas neįtikėtinai geras man Max factor 745 burnt caramel nuostbus degintos karamelė skvapas, itin gerai laikosi, spalva nuostabi
Rimmel man tik skonis ne visu lupdaziuku patinka, bet patys lupdaziai puikus tikrai uz ta kaina
Na o MaxFactor paciai neteko bandyt, bet labai daug pagyru sitiems lupdaziams teko girdet
QUOTE(shopingas @ 2012 10 22, 00:59)
Na o MaxFactor paciai neteko bandyt, bet labai daug pagyru sitiems lupdaziams teko girdet
Aš pirmą kartą visus bandžiau. Max factor šitos serijos labai daug gražių spalvų, mano skonio, neperlamutrinių, neblizgių, bet laikausi, nes neišnaudosiu visko, mesti teks
Kokie atsiliepimai apie Chanel kupu dazus? Rouge coco shine skaiciau, kad labai greit dingsta, o kaip rouge coco? Ar nesausina lupu? Allure, kiek suprantu, ryskesnes spalvos, bet labiau ir sausina
QUOTE(jearmaine @ 2012 10 27, 14:23)
Kokie atsiliepimai apie Chanel kupu dazus? Rouge coco shine skaiciau, kad labai greit dingsta, o kaip rouge coco? Ar nesausina lupu? Allure, kiek suprantu, ryskesnes spalvos, bet labiau ir sausina
Bent man visi bandyti Chanel lupdaziai ir blizgiai sausino - na mano lupos siaip sausesnes yra, tai gal ir jautriau reaguoja. Is siu tik 'rouge coco shine' bandziau - spalva gal ir nieko, nesilaike labai ilgai, bet sausino....
QUOTE(shopingas @ 2012 10 27, 18:23)
Bent man visi bandyti Chanel lupdaziai ir blizgiai sausino - na mano lupos siaip sausesnes yra, tai gal ir jautriau reaguoja. Is siu tik 'rouge coco shine' bandziau - spalva gal ir nieko, nesilaike labai ilgai, bet sausino....
Aisku, gal ir as susilaikysiu tada nuo ju o kokie is bandytu maziausiai sausino?
QUOTE(jearmaine @ 2012 10 27, 22:51)
Aisku, gal ir as susilaikysiu tada nuo ju o kokie is bandytu maziausiai sausino?
Is high end brand'u man patiko Dior ir Guerlain, dar YSL nesausino, bet man jie negraziai dengesi. Dar turiu Clarins ir naujaji Too Faced - abu patinka irgi. Is vidutines kainos, tai MAC patiko, bet ne visos linijos. Na o is drugstore brand'u, tai Rimmel labai smagus. Maybelline patiko savo laiku, bet atrodo po ilgesnio naudojimo pasausindavo kazkiek....
QUOTE(shopingas @ 2012 08 20, 15:15)
Man L'oreal ir lupdaziai, ir blizgiai ta specifini parfumo kvapa turi, kad negaliu naudot, nes baisiai erzina
Jie pas mus turi specifini kvapa senu riebalu.. is tikro, tai naujuose meginukuose to kvapo nera.. o is kur lorealio kosmetika lietuviai uzperka tai neisivaizduoju.. nes viena pudra grazinau kaip pasenuse del kvapo, nes meginys parduotuveje tokio kvapo neturejo.
QUOTE(pienas @ 2012 10 29, 10:34)
Jie pas mus turi specifini kvapa senu riebalu.. is tikro, tai naujuose meginukuose to kvapo nera.. o is kur lorealio kosmetika lietuviai uzperka tai neisivaizduoju.. nes viena pudra grazinau kaip pasenuse del kvapo, nes meginys parduotuveje tokio kvapo neturejo.
Na as ne LT ir cia L'oreal (Maybeline, Revlon ir pan brandai) yra drugstore kosmetika, t.y. pigi. Testeriu paprastai neturi jie, bet visada gali grazint, jei netinka/nepatinka, tai kaip ir nebaisu del tu testeriu. Bet bet kuriuo atveju, L'oreal turi ta specifini kvapa ir cia, tai nemanau, kad problema vien su LT rinka, tiesiog tokie ju gaminiai.
Ar pas mus LT bus rimmel kate moss lūpdažių?
Labiausiai domintų Rimmel Lasting Finish by Kate Lipstick in 04
QUOTE(shopingas @ 2012 10 27, 18:23)
man ir chanel blizgis sausino lūpas
QUOTE(W*S:* @ 2012 11 04, 16:38)
Ar pas mus LT bus rimmel kate moss lūpdažių?
Spalva baisi. Neįsivaizduoju savęs su tokia. Ir kitų taip pat Aišku, nekalbu apie teminius makiažus