Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

max factor ir loreal beveik visi thumbup.gif
Atsakyti
neseniai nusipirkau Shiseido Perfect Rouge Tender Sheer lupu daza, spalva PK 327
Nors pati spalva berods 2010 m pavasario kolekcijos, bet atinkanti siandienos ruzavas tendencijas, ant lupu atrodo naturaliai.
laikosi ne per ilgiausiai, bet gerai drekina ir maitina lupas. rekomenduoju.
user posted image
user posted image

daugiau Temptalia puslapyje
cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 16 liepos 2012 - 09:48
Siuo metu mylimiausi
Dior Addict Extreme 536
user posted image
Trecias nuo kaires
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 07 16, 09:48)
neseniai nusipirkau Shiseido Perfect Rouge Tender Sheer lupu daza, spalva PK 327

Sioj foto ant lupu atrodo tobulai bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imageloreal wub.gif
user posted image

maxfactor wub.gif
user posted image

maxfactor elexir
nuoroda

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, o ar man vienai Loreal lūpų dažai labai nemalonaus kvapo ir skonio? Man jie primena senovinius dažus...Spalvų gražių tikrai yra, bet negalėčiau niekaip naudoti, o šiaip kvapams nesu jautri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 08 20, 14:19)
Merginos, o ar man vienai Loreal lūpų dažai labai nemalonaus kvapo ir skonio? Man jie primena senovinius dažus...Spalvų gražių tikrai yra, bet negalėčiau niekaip naudoti, o šiaip kvapams nesu jautri  ax.gif

Man L'oreal ir lupdaziai, ir blizgiai ta specifini parfumo kvapa turi, kad negaliu naudot, nes baisiai erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 08 20, 14:19)
Merginos, o ar man vienai Loreal lūpų dažai labai nemalonaus kvapo ir skonio? Man jie primena senovinius dažus...Spalvų gražių tikrai yra, bet negalėčiau niekaip naudoti, o šiaip kvapams nesu jautri  ax.gif

Tikrai ne jums vienai biggrin.gif betestuojant irgi pagalvojau- gal seni?
Atsakyti
Gal kas naudojate Guerlain Rouge Brilliant ? ar verti tokios kainos?
Atsakyti
Klausykit, kaip išsirinkti kažką ryškesnio - sodresnio rudeniui? Konsultantėmis nepasitikiu, nes siūlo tai, ką reikia parduoti, o ir neretai pasižiūri į jų makiažus, tai vaizdelis nekoks (ką jos gali patarti?). Man atrodo, kad niekas netinka doh.gif gal kokių minčių?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 08 22, 12:04)
Gal kas naudojate Guerlain Rouge Brilliant ? ar verti tokios kainos?

Senas postas, bet paisakysiu. Turiu kelis Guerlain lupdazius siose pakuotese (man rodos keliu seriju jie yra, tai nebepamenu, kurie maniskiai) - kai testavau (buvau parduotuvej gavus tokia atvirute su keliu spalvu meginiais), tai labiau patiko, o vat kai pilnas pakuotes nusipirkau, tai kazkaip ne tiek ir ypatingi tie lupdaziai. Nors laikosi gerai, smagiai tepasi, bet ilgainiui man vistiek pasausina.....

QUOTE(11alpina @ 2012 10 16, 22:52)
Klausykit, kaip išsirinkti kažką ryškesnio - sodresnio rudeniui? Konsultantėmis nepasitikiu, nes siūlo tai, ką reikia parduoti, o ir neretai pasižiūri į jų makiažus, tai vaizdelis nekoks (ką jos gali patarti?). Man atrodo, kad niekas netinka  doh.gif gal kokių minčių?

Na tai tik bandymu keliu belieka....
Atsakyti
Mano atradimas lupdaziu srityje, tai uma lupdaziai (Eurokos parduodami). Kaina nedidele, siaip berods apie 12 lt. Siandien nusipirkau 3 spalvas ir mokejau po 8,90 atrodo biggrin.gif
Patinka tuo, kad tepasi kaip lupu balzamai, minksti, lengvi, lupu nesausina. Tepasi plonu sluoksniu ir yra siek tiek permatomi, lupos blizga kaip su blizgesiu pasitepus (siaip blizgesiu nelabai megstu, man dauguma ju per skysti arba per lipnus). Issirinkau gan ryskias spalvas be perlamutro, na ir tikrai labai graziai atrodo, nera taip, kad butu storas dazu sluoksnis ant lupu, o spalvyte ryski wub.gif

O palyginimui turiu YSL rouge volupte ryskia spalva, tai lupdazis nors ir labai maloniai tirpsta ant lupu, ta spalva greit nuseda i lupu rauksleles, isryskina issausejimus, tepasi. Tai reikia nuolat ziureti kaip lupos atrodo, todel nelabai daznai ji ir naudoju.

Tai vat labai norejau uma pagirti wub.gif

11alpina, uz tokia kaina laisvai galima su spalvomis paeksperimentuoti, rekomenduoju mirksiukas.gif

Man asmeniskai su ryskesnemis spalvomis buvo taip: sugalvojau kad reikia raudonos spalvos lupdazio, bet ne tos tirstos klasikines raudonos, o kazko svelnesnio, nes tikrai nebuciau pasiryzusi dazytis raudonai taip is karto. Ieskojau kazko is pigesniu pabandymui, ir taip nusipirkau uma raudonai oranzini lupdazi, spalva turbut mazdaug tokia, gal kiek oranziskesne. Pabandymui..
user posted image
turiu omeny, kad is karto nepirkau ryskaus kaip pvz
user posted image.
Na o kai akys priprato, pasipyle visos kitos spalvos,ir pasidare idomu o kaip sita spalva atrodytu, o kaip kita. Vasarai netgi labai ryskiu roziniu issigijau, o ziemai turbut i vysninius taikysiu ax.gif
Atsakyti