Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(ingapoc @ 2012 05 02, 18:40)
Merginos, gal kuri naudojat Clinique lupdazius?
kaip atsiliepimai?
rolleyes.gif

Nors klausimas seniai užduotas, atsakysiu, kad man clinique sausina lūpas labai, prieš pasitepant lūpas, dar bespalviu vazelinu pasiteplioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 28, 16:04)
Gal kam teko bandyti lupu dazu ar lupu blizgesio pagrinda? Ar apskritai verta tureti toki dalyka?  g.gif
Siaip labai ydomu butu isbandyti,nes lupu blizgiai labai greitai nueina nuo lupu  smile.gif
user posted image user posted image

Esu turejus Urban Decay, Guerlain ir Laura Geller pagrindus - man nei vienas ispudzio nepaliko ir nei vieno nepasilikau bei neisnaudojau iki galo.... Laura Geller 'lip spackle' tepamas pirstu, ziauriai skalsus (turejau kokius metus ar ilgiau, tai vos matesi, kad naudota) - prilieti pirstu ir to uztenka padengt visas lupas. Jis neutralizuoja lupu spalva, tokias pilksvas pdaro, tai lupu priemones tikraja spalva duoda. Urban Decay ir Guerlain buvo lupdazio tipo, kiek pamenu vienas daugiau spalvos duodavo, kitas maziau, rodos UD slidesnis toks ant lupu, bet is esmes abu kazkiek panasus.

Siaip man nereikalingas produktas - nepasakyciau, kad padeda ilgiau islikt lupu priemonems, nebent tik kad neutralizuoja lupu ruadoni, bet tokiu atveju ir paprastos pudros/maskuoklio pakanka. Gal kazkiek ir pailgina lupu priemoniu buvima ant lupu, bet akivazidaus skirtumo nesu pastebejus, tai man rodos nelabai.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 04, 16:51)
Esu turejus Urban Decay, Guerlain ir Laura Geller pagrindus - man nei vienas ispudzio nepaliko ir nei vieno nepasilikau bei neisnaudojau iki galo.... Laura Geller 'lip spackle' tepamas pirstu, ziauriai skalsus (turejau kokius metus ar ilgiau, tai vos matesi, kad naudota) - prilieti pirstu ir to uztenka padengt visas lupas. Jis neutralizuoja lupu spalva, tokias pilksvas pdaro, tai lupu priemones tikraja spalva duoda. Urban Decay ir Guerlain buvo lupdazio tipo, kiek pamenu vienas daugiau spalvos duodavo, kitas maziau, rodos UD slidesnis toks ant lupu, bet is esmes abu kazkiek panasus.

Siaip man nereikalingas produktas - nepasakyciau, kad padeda ilgiau islikt lupu priemonems, nebent tik kad neutralizuoja lupu ruadoni, bet tokiu atveju ir paprastos pudros/maskuoklio pakanka. Gal kazkiek ir pailgina lupu priemoniu buvima ant lupu, bet akivazidaus skirtumo nesu pastebejus, tai man rodos nelabai.

Labai dekoju uz nuomone thumbup.gif Va butent ir mastau vien del lupu raudonio g.gif nes jei tepti ant pudros, tai ta tikroji spalva isbuna max 15 min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 06 04, 15:30)
Nors klausimas seniai užduotas, atsakysiu, kad man clinique sausina lūpas labai, prieš pasitepant lūpas, dar bespalviu vazelinu pasiteplioju  ax.gif

As visgi nusipirkau High Impact Lip Colour SPF15 , pasidazius tai lupos labai graziai atrodo, tokios dregnos, bet ir dazai greit 'dingsta' nuo lupu ir lyg tikrai pasausina..
as ir daznai pries lupdazi ar vazelinu pasitepu ar bespalviu blizgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 05 28, 09:26)
O gal parekomenduotumete, merginos, kurie lupdaziai is vidutines klases (Bourjois, Loreal, Maybelline ir pan.) yra riebiausi, kad maziausiai sausintu lupas? ax.gif Nes manosios lupos labai jautrios ir sauseja nuo lupdaziu dazniausiai

catrice lūpų dažai
Atsakyti
[quote=Malena,2012 03 15, 15:39]
As ieskojau sau sviesaus persikinio lupdazio, tai beveik nera. O tokiu nude-orandziniu arba koraliniu tai nors vezimu vesk, ivairiose kainu kategorijose smile.gif
Tikrai įmanoma tokių rasti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2012 05 02, 21:13)
Aha sita ir as pastebejau, man jis kaipo nesausina paciu lupu, bet uztepus jos atrodo kaip sausos, nzn ar supratot ka cia suveliau  biggrin.gif

Tai čia aktualus klausimas ax.gif , bet jau man 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(^^liutuke @ 2012 05 05, 00:48)
O man sis patiko, tik mano spalva visai kita, bet toks minkstutis, malonus lupoms, tik gaila neilgai laikosi smile.gif As pirkau sephoroj, bet buvo nuolaida kazkokia, tai iki  100 lt gavosi, manau gera kaina 4u.gif

Ir man šitas patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2012 05 15, 14:08)
user posted image
gundausi situo lupdaziu, bet neissirenku splavos. Ar kas bandet ? idomu kaip tekstura ir siaip, kaip lupos su jais jauciasi  ax.gif

Jie nuostabūs wub.gif tekstura švelni, pats lūpdažis neilgai išsilaiko, bet dėl spalvos ir kitų priežasčių verta išmegint wub.gif
Papildyta:
QUOTE(baggio @ 2012 05 28, 09:41)
ISADORA Perfect Moisture Lipstick
Jie skirti sausoms lupoms, pati daug metu jais dziaugiuosi, tikrai padeda. Bet butent is drekinancios serijos(nesumaisykit, nes Soft touch ir juodam ipakavime). Tik gaila, kad spalvu pasirinkimas musuose skurdokas, net Rygoj keturis kart platesnis asortimentas. doh.gif

Tikrai čia pasirinkimas ne koks... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2012 05 28, 16:04)
Gal kam teko bandyti lupu dazu ar lupu blizgesio pagrinda? Ar apskritai verta tureti toki dalyka?  g.gif
Siaip labai ydomu butu isbandyti,nes lupu blizgiai labai greitai nueina nuo lupu  smile.gif
user posted image user posted image

Turėjau viena tokį ir nepasakyčiau kad verta pirkt, nes jokio skirtumo nepastebėjau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusile @ 2012 05 01, 14:39)
Koks gražus įpakavimas  smile.gif

Aš ilgą laiką ieškojau matinių lūpų dažų ir pagaliau įsigijau Mac. Esu labai labai patenkinta smile.gif

user posted image

jau net pradedu apie kitą spalvą galvoti smile.gif

Pirmojo ir spalvyte, ir įpakavimas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2012 05 01, 17:42)
Iseina apie 50 lt su visais siuntimais ir tarpininkavimais  4u.gif

Reiks užsisakyti turbūt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2012 05 01, 18:45)
Šiuo metu vieninteliai naudojami - lancome l'absolu lips. Visos spalvos nuostabiai atrodo ant lūpų, gerai laikosi  smile.gif Gavau daugiau negu tikėjausi iš šios paletės  bigsmile.gif

user posted image

O kokia jų kaina? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2012 05 02, 16:53)
teko Mac isbandyt tai kazkaip pasirode, kad sausina lupas. kokie jusu ispudziai?

Tą patį galėčiau pasakyt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2012 04 25, 17:43)
Aš nusižiūrėjau šitą  wub.gif
user posted image

Spalvytė graži ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2012 04 25, 22:16)
YSL Rouge Volupte Peach Passion  4u.gif
user posted image

Nuostabus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(popelka @ 2012 04 27, 20:18)
Nusipirkau toki, kol kas labai juo dziaugiuos wub.gif
L'occitane Provence Pivoine Delicate Collection Spring
user posted image

O tai jų LT yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(My art home @ 2012 06 26, 17:02)
Tai čia aktualus klausimas ax.gif , bet jau man 4u.gif
Ir man šitas patiko thumbup.gif
Jie nuostabūs wub.gif tekstura švelni, pats lūpdažis neilgai išsilaiko, bet dėl spalvos ir kitų priežasčių verta išmegint  wub.gif
Tikrai čia pasirinkimas ne koks...  blink.gif
Turėjau viena tokį ir nepasakyčiau kad verta pirkt, nes jokio skirtumo nepasebėjau schmoll.gif
Pirmojo ir spalvyte, ir įpakavimas wub.gif
Reiks užsisakyti turbūt rolleyes.gif
O kokia jų kaina? wub.gif
Tą patį galėčiau pasakyt unsure.gif
Spalvytė graži ax.gif
Nuostabus wub.gif
O tai jų LT yra? g.gif

Jus užknisot su savo komentarais doh.gif Jau ne pirma aš tai sakau, ir turbūt ne paskutinė. Nu nereikia tokių paklodžių daryti, nes dauguma komentarų bereikšmiai. cool.gif Bereikšmiais vadinu tuos komentarus, kuriuose pakartojat jau pasakytus žodžius, pavyzdžiui "Tikrai čia pasirinkimas ne koks", "Tą patį galėčiau pasakyti" ir kiti komentarai, kuriuose teigiat, kad patinka produktas, bet neparašot kodėl ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 06 27, 09:02)
Jus užknisot su savo komentarais  doh.gif Jau ne pirma aš tai sakau, ir turbūt ne paskutinė. Nu nereikia tokių paklodžių daryti, nes dauguma komentarų bereikšmiai.  cool.gif Bereikšmiais vadinu tuos komentarus, kuriuose pakartojat jau pasakytus žodžius, pavyzdžiui "Tikrai čia pasirinkimas ne koks", "Tą patį galėčiau pasakyti" ir kiti komentarai, kuriuose teigiat, kad patinka produktas, bet neparašot kodėl ir t.t.

Ir dar nuotraukų citavimas doh.gif
Atsakyti
Tikrai taip-bevertės žinutės....
Atsakyti
savaitgali nusipirkau artdeco 478 spalvyte, ji tokia beveik nude, bet turi silto ruzavumo, kreminiai, laikosi neblogai, kol kas patenkinta
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Elija* @ 2012 05 15, 15:09)
Jei nebrangaus ir Lietuvoj perkama galiu rekomenduoti Rimmel Pink Nude 206 .Labai grazi ,gaivi spalva, o lupdaziai drekinantys ,maitinantys ir be perlamutro... isviso lupdazius sios firmos as isimylejus  wub.gif Dar labai grazi spalvyte Airy Fairy ...
Pasigooglinkit ,nes letas internetas , neuzkraunu paveiksliuko..  mirksiukas.gif
Nu va sitam bloge yra .... pink nude

tai kad su perlamutru, blizga jie g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 27 birželio 2012 - 12:04
Gal kur nors Kaune matete Smackers lūpų blizgiasių (čia tie kokokoliniai, spraitinei ir panašiai). Taip jais prekiauja Sarmos parduotuvės bet nei vienoj nerandu, schmoll.gif Labai reikia dovanai.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2012 07 05, 18:43)
Gal kur nors Kaune matete Smackers lūpų blizgiasių (čia tie kokokoliniai, spraitinei ir panašiai). Taip jais prekiauja Sarmos parduotuvės bet nei vienoj nerandu, schmoll.gif Labai reikia dovanai.

Jei kalbam apie tuos pačius dalykus (manau, kad taip), tai Smackers buvau mačius... Limpopo parduotuvėj. Bent jau savo miesto akropolio limpopo, kai jis dar buvo ten. Juokas juokais, čia žaislų parduotuvė, bet gal pamėginkit paieškot, jei labai reik ir nerandat.
Atsakyti