Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(Jazira @ 2012 05 02, 16:53)
teko Mac isbandyt tai kazkaip pasirode, kad sausina lupas. kokie jusu ispudziai?

Aha sita ir as pastebejau, man jis kaipo nesausina paciu lupu, bet uztepus jos atrodo kaip sausos, nzn ar supratot ka cia suveliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 05 02, 16:13)
Labai priklauso nuo pacio lupdazio - MAC keliu rusiu juos turi, tai ant lupu jie labai skirtingi. Mano lupos sausos ir pvz yra tokiu, kuriu net graziai uztept neina, nors vizualiai nesimato pasausejimu ant lupu. O vat pora seriju (tiksliau viena), tai man labai labai buvo. thumbup.gif

tai jau isduok paslapti kokia cia serija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 04 26, 07:55)
Pvz?  ax.gif man spalva patiko šito  biggrin.gif o ir bandžiau ant rankos, labai faina tekstūra  wub.gif gal žinot, iš kur jį labiausiai apsimoka pirkt?  g.gif ar čia LT?  biggrin.gif

O man sis patiko, tik mano spalva visai kita, bet toks minkstutis, malonus lupoms, tik gaila neilgai laikosi smile.gif As pirkau sephoroj, bet buvo nuolaida kazkokia, tai iki 100 lt gavosi, manau gera kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 05 03, 09:12)
tai jau isduok paslapti kokia cia serija smile.gif

Paslapciu negaliu isduot biggrin.gif

O jei rimtai, tai negarantuoju, kad visiems patiks/tiks ta pati serija ir nesausins ar pan. Man pati paciausia MAC lupdaziu serija buvo 'lustre' - neissausina lupu, neparyskina sausumo ar pan. 'Cremesheen' nieko buvo, bet jie labiau kreminiai, tai man ant lupu graziai ir lygiai uztept sunkiau buvo, o ir pasausejimus kartais isryskindavo (na 'riebiau/storiau' dazas eidavo ant lupu). Kazkuo sita serija YSL lupdazius primena, kurie man nepatinka del savo kremiskumo, isbega uz konturo....
Atsakyti
Kad jau suzinojau paslapti, tai turbut mano dienos suskaiciuotos lotuliukas.gif

Aciukas sopinge !

Gal kas gali parekomenduot lupu daza vasarai, ne per rysku, nude rozini , bet kad belabai tyski rozine butu, kad butu malonus ant lupu, pleeease ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 14 gegužės 2012 - 20:32
user posted image
gundausi situo lupdaziu, bet neissirenku splavos. Ar kas bandet ? idomu kaip tekstura ir siaip, kaip lupos su jais jauciasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 05 14, 20:26)
Kad jau suzinojau paslapti, tai turbut mano dienos suskaiciuotos  lotuliukas.gif

Aciukas sopinge !

Gal kas gali parekomenduot lupu daza vasarai, ne per rysku,  nude rozini , bet kad belabai tyski rozine butu, kad butu malonus ant lupu, pleeease  ax.gif

Jei nebrangaus ir Lietuvoj perkama galiu rekomenduoti Rimmel Pink Nude 206 .Labai grazi ,gaivi spalva, o lupdaziai drekinantys ,maitinantys ir be perlamutro... isviso lupdazius sios firmos as isimylejus wub.gif Dar labai grazi spalvyte Airy Fairy ...
Pasigooglinkit ,nes letas internetas , neuzkraunu paveiksliuko.. mirksiukas.gif
Nu va sitam bloge yra .... pink nude
Atsakyti
O gal parekomenduotumete, merginos, kurie lupdaziai is vidutines klases (Bourjois, Loreal, Maybelline ir pan.) yra riebiausi, kad maziausiai sausintu lupas? ax.gif Nes manosios lupos labai jautrios ir sauseja nuo lupdaziu dazniausiai
Atsakyti
QUOTE(Preilauskaitė @ 2012 05 28, 09:26)
O gal parekomenduotumete, merginos, kurie lupdaziai is vidutines klases (Bourjois, Loreal, Maybelline ir pan.) yra riebiausi, kad maziausiai sausintu lupas? ax.gif Nes manosios lupos labai jautrios ir sauseja nuo lupdaziu dazniausiai

ISADORA Perfect Moisture Lipstick
Jie skirti sausoms lupoms, pati daug metu jais dziaugiuosi, tikrai padeda. Bet butent is drekinancios serijos(nesumaisykit, nes Soft touch ir juodam ipakavime). Tik gaila, kad spalvu pasirinkimas musuose skurdokas, net Rygoj keturis kart platesnis asortimentas. doh.gif
Atsakyti
O kur Vilniuje didziausias pasirinkimas Isadoros "Perfect moisture" spalvu?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 05 28, 09:59)
O kur Vilniuje didziausias pasirinkimas Isadoros "Perfect moisture" spalvu?

Sakyciau gal vienodai tiek Droge, tiek Dougle g.gif
Atsakyti
Gal kam teko bandyti lupu dazu ar lupu blizgesio pagrinda? Ar apskritai verta tureti toki dalyka? g.gif
Siaip labai ydomu butu isbandyti,nes lupu blizgiai labai greitai nueina nuo lupu smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 28 gegužės 2012 - 15:05