Lancome Rouge in love 322M corail in love
http://1.bp.blogspot...00/LRiL322M.png
Gavau dovanu si, esu labai patenkinta
QUOTE(Swychek @ 2012 04 30, 21:03)
Lancome Rouge in love 322M corail in love http://1.bp.blogspot...00/LRiL322M.png
cia naujiena? gal galite palyginti su lancome Labsolu Nu?
QUOTE(style18 @ 2012 05 01, 10:30)
cia naujiena? gal galite palyginti su lancome Labsolu Nu?
Na nezinau ar naujiena, bet Douglase tai si lupdazi tikrai galima rasti, nes issirinkau spalvyte is ten, o man tada atveze dovanu. Seip nesu lupdaziu didele eksperte, nes dazniausiai naudoju lupu blizgesius. Bet kazkaip uzsimanau karts nuo karto kokio lupdazio ir siuo atveju sis man uzkliuvo uz akiu. Man labai patinka jo spalvyte, ne per blanki, bet ir ne per ryski. Vakar visa karsta diena buvau mieste, ant virsaus uztepiau matinio persikinio lupu blizgio, tai spalvyte gavosi Siek tiek dar paintensyvejo. Grizau velai vakare, aisku, buvo apsivales kazkiek, bet dar tikrai matesi, jog lupos padazytos. Tepesi lengvai, issilaike irgi ilgai. Man labai patiko. O ir neisklydo is konturu, kaip kiti buna, kad nusimozoja. Dar patiko, kad nesausino lupu, nesimate jokiu serpetojimu. Bent jau as ji vertinciau tikrai labai gerai.
Kas del Lancome Labsolu Nu, tai ji turi mano mama, jo dar nebandziau, bet galesiu pameginti, ir pasakyti savo atsiliepimus
QUOTE(popelka @ 2012 04 27, 19:18)
Nusipirkau toki, kol kas labai juo dziaugiuos
L'occitane Provence Pivoine Delicate Collection Spring
L'occitane Provence Pivoine Delicate Collection Spring
Koks gražus įpakavimas
Aš ilgą laiką ieškojau matinių lūpų dažų ir pagaliau įsigijau Mac. Esu labai labai patenkinta
jau net pradedu apie kitą spalvą galvoti
QUOTE(Liusile @ 2012 05 01, 15:39)
Koks gražus įpakavimas
Aš ilgą laiką ieškojau matinių lūpų dažų ir pagaliau įsigijau Mac. Esu labai labai patenkinta
O kiek kainuoja Mac lupdadzis? Visa laika kazkaip norejau pameginti, nes internete maciau tiek graziu spalvyciu Gundausi ismeginti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 01, 15:34)
O kiek kainuoja Mac lupdadzis? Visa laika kazkaip norejau pameginti, nes internete maciau tiek graziu spalvyciu Gundausi ismeginti
Iseina apie 50 lt su visais siuntimais ir tarpininkavimais
Šiuo metu vieninteliai naudojami - lancome l'absolu lips. Visos spalvos nuostabiai atrodo ant lūpų, gerai laikosi Gavau daugiau negu tikėjausi iš šios paletės
QUOTE(Argija @ 2012 05 01, 19:45)
Šiuo metu vieninteliai naudojami - lancome l'absolu lips. Visos spalvos nuostabiai atrodo ant lūpų, gerai laikosi Gavau daugiau negu tikėjausi iš šios paletės
O spalvyciu grazumas Lietuvoj pirkot? Kiek mokejot?
QUOTE(Swychek @ 2012 05 01, 14:34)
Tiesą sakant tai net ir nežinau, nes gyvenu ne Lietuvoje ir pirkau Debenhams kai jie taikė papildomą 30 procentų nuolaidą. Tai gal 13-15 svarų man kainavo
QUOTE(*moon* @ 2012 05 01, 16:42)
Iseina apie 50 lt su visais siuntimais ir tarpininkavimais
teko Mac isbandyt tai kazkaip pasirode, kad sausina lupas. kokie jusu ispudziai?
QUOTE(Jazira @ 2012 05 02, 16:53)
teko Mac isbandyt tai kazkaip pasirode, kad sausina lupas. kokie jusu ispudziai?
Labai priklauso nuo pacio lupdazio - MAC keliu rusiu juos turi, tai ant lupu jie labai skirtingi. Mano lupos sausos ir pvz yra tokiu, kuriu net graziai uztept neina, nors vizualiai nesimato pasausejimu ant lupu. O vat pora seriju (tiksliau viena), tai man labai labai buvo.
Merginos, gal kuri naudojat Clinique lupdazius?
kaip atsiliepimai?
kaip atsiliepimai?