Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(style18 @ 2012 04 16, 21:03)
kokie cia lupu dazai?

Nezinau kokie - tingejau originalia zinute susirast (ir nezinau ar buvo nurodyta tikslus pavadinimas), bet parasiau galima varianta.
Atsakyti
catrice ultimate color turiu dvi spalvytes, patinka abi, tikrai pigmentuotos.
štai vakar nusipirkau gabriella salvete drėkinamuosius lūpų dažus, labai geras daiktas! mano lūpos linkusios sausėti, o šis lūpdažis tikrai drėkina. be to, labai pigus - 15lt. būtinai įsigysiu daugiau šio lūpdažio spalvų. thumbup.gif
Atsakyti
Aš nusižiūrėjau šitą wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labai grazus,Gisana,koks cia ?
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2012 04 25, 21:53)
Labai grazus,Gisana,koks cia ?

YSL Rouge Volupte Peach Passion 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 04 25, 22:16)
YSL Rouge Volupte Peach Passion  4u.gif
user posted image

Turėjau panašią spalvytę - Tender peach. Spalva labai graži, bet pats lūpdažis mane nuvylė. Per daug kreminis, išbėgdavo už lūpų kontūro. Ir susinaudojo žiauriai greit. Žodžiu už tokią kainą galima rast ir geresnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2012 04 25, 23:20)
Turėjau panašią spalvytę - Tender peach. Spalva labai graži, bet pats lūpdažis mane nuvylė. Per daug kreminis, išbėgdavo už lūpų kontūro. Ir susinaudojo žiauriai greit. Žodžiu už tokią kainą galima rast ir geresnių ax.gif

Pvz? ax.gif man spalva patiko šito biggrin.gif o ir bandžiau ant rankos, labai faina tekstūra wub.gif gal žinot, iš kur jį labiausiai apsimoka pirkt? g.gif ar čia LT? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 03 27, 21:34)
As vis mastau apie si  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

Jau turiu pas save, labai grazi spalvyte, rausvai koralo, labai vasariska wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

Grazuolis Dior Addict "Singuliere"(465)
Atsakyti
Nusipirkau toki, kol kas labai juo dziaugiuos wub.gif
L'occitane Provence Pivoine Delicate Collection Spring
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 04 26, 08:55)
Pvz?  ax.gif man spalva patiko šito  biggrin.gif o ir bandžiau ant rankos, labai faina tekstūra  wub.gif gal žinot, iš kur jį labiausiai apsimoka pirkt?  g.gif ar čia LT?  biggrin.gif

Tai galbūt jums ir patiks smile.gif Kiek jis kainuoja LT nežinau, aš pirkau iš Sephoros, kai buvo nuolaida, tai gavosi gal apie 90 lt

Nedaug aš lūpdažių bandžius... ax.gif Iš brangesnių man patikę - Clarins joli rouge, Chanel rouge allure. Iš vidutinių - MAC. Iš pigių man tikras atradimas Cover girl perfection

Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 04 05, 09:57)
Įdomu bus pabandyti naujus Loreal Rouge Caresse lūpdažius, tik dar turbūt LT nėra. Įdomu ar jie bus tokio paties skonio/kvapo kaip įprastinė serija  g.gif  Nes aš jo negaliu pakesti. Atsiliepimuose rašo, kad jie bus Dior’s super-spendy Addict Extremes lūpdažių atitikmuo.

user posted image
http://beaut.ie/blog...03/caresse2.jpg

loreal
loreal2

Laba,taip Lietuvoje ju dar nera LOREAL ROUGE CARESSE,bet mano vyras ju jau man parveze is uzsienio,tik kazkaip spalvyte tik viena pataike is triju,kuri man patiko,tai jei domina parduodu dvejus lupdaziukus is LOREAL ROUGE CARESSE linijos:06 APHRODITE SCARLET ir 202 IMPULSIVE FUSCHIA,lupu dazai yra beskoniai ir bekvapiai,lengvi,neriebus.
Atsakyti