Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(pilkoji28 @ 2014 07 14, 06:33)
Gal kas galit parašyt atsiliepimą apie Lancome rouge in love lūpdažius? Ar nesausina lūpų,, ar turi kokį specifinį kvapą?

as turiu. jie tokie is sausesniu, bet lupu bent jau man nesausina. kvapo neturi jokio.
Atsakyti
Straipsnis apie ilgai isliekancius Max Factor lupdazius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 06 rugpjūčio 2014 - 09:51
QUOTE(Hiver @ 2014 07 29, 12:00)
Gal kuri nors uzmatet, ar nera dar pas mus Kristianose Guerlain Kiss Kiss naujuju lupu dazu? 4u.gif 

user posted image

Jau yra pas mus bigsmile.gif Kol kas tik penkios spalvos, tikekimes kad ir daugiau atves bigsmile.gif

Visu spalvu swatchai cia ir cia
Atsakyti
Ką galėtumėte pasakyti apie šiuos? smile.gif 4u.gif

http://www.douglas.l...-pur-couture-2/

YSL - rouge pur couture.

Kaži, sausina lūpas labai?
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 03 28, 18:53)
Noriu labai labai pagirti siuos Yves Rocher.

user posted image

Patys geriausi iki siol bandyti lupu dazai,maloni tekstura, kvapas, nesausina, nesubega i raukslytes, neatsiranda baltu apnasu kampuciuose, naudoju be piestuko, nepabega uz konturo ir laikosi ilgiausiai is visu bandytu.
Pries tai pirkau isgirtuosius MaXfactor auksiniame kvadratiniame ipakavime, tai nera ka lyginti su siais smile.gif

Kokia spalva pirkote? Kaip realiai ( ant lupu ) ji atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissSparkleGloss @ 2014 05 16, 11:14)
Ateinu su atsiliepimu ir rekomendacija apie  naujus  REVLON COLORBURST LACQUER BALM ir MATTE BALM.
Pirkau dvi spalvas LACQUER BALM (VIVACIOUS ir PROVOCATEUR) ir vieną MATTE BALM (STRIKING). Visos spalvos ryškios (ryškiai rožinė, raudona į šaltumą ir raudona į šiltumą). Nors pavadinime yra žodis balm, bet mano nuomone dėl puikios pigmentacijos čia yra tikriausi lūpdažiai. Šios priemonės man tikrai patiko sėkmingai naudosiu ir dar norėčiau mažiau ryškių spalvų. o čia trumpai + ir-:

+

Jeigu įdomu kaip atrodo spalvos realiai ant lūpų, tai foto yra mano bloge:

http://misssparklegl...r-balm-and.html

sakykit, o siuntetes ar jau radot kazkur LT pirkti?
mane tai labai domina Revlon lip butter, gal kazkas ir atsliepima koki parasys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 10 01, 11:09)
sakykit, o siuntetes ar jau radot kazkur LT pirkti?
mane tai labai domina Revlon lip butter, gal kazkas ir atsliepima koki parasys ax.gif

Siunčiausi iš Boots. Deja, nėra Lietuvoje šios firmos prekių verysad.gif
Turiu 3 skirtingų spalvų Revlon Lip Butters. Šiaip patinka kasdieniam naudojimui. Greitai ir paprastai pasidažai, ant lūpų jaučiasi maloniai, drėkina. Raudona spalva lengva gražiai užsitepti. Ji sodri spalva, bet kažkiek ir permatoma, todėl įmanoma vaikščioti kasdieną. Švelni persikinė spalva yra silpnokai pigmentuota, bet kasdien naudotina kaip balzamas su spalva. Ir dar turiu ale ružavą, tai ta sakyčiau ne visai idealiai tolygiai dengiasi.
Nors ir pasiskundžiau, bet jie vis tiek man patinka ax.gif
Parašysiu gal greitu laiku detalesnį aprašymą bloge g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2014 07 29, 09:00)
Gal kuri nors uzmatet, ar nera dar pas mus Kristianose Guerlain Kiss Kiss naujuju lupu dazu? 4u.gif 

4u.gif Turiu! Nuostabus...341 Peach Fizz sp. graziausia svelni persikine- salmon spalva is kada nors bandytu, svelni, bet ne sunki tekstura, laikosi irgi pakankamai gerai. visiskai nesausianantys. wub.gif Pirksiu daugiau spalvu. Vienintelis minusas- kaina. Pirkau ne Lt.
Atsakyti
QUOTE(...Dune... @ 2014 11 15, 02:01)
4u.gif Turiu! Nuostabus...341 Peach Fizz sp. graziausia svelni persikine- salmon spalva is kada nors bandytu, svelni, bet ne sunki  tekstura, laikosi irgi pakankamai gerai. visiskai nesausianantys.  wub.gif  Pirksiu daugiau spalvu. Vienintelis minusas- kaina. Pirkau ne Lt.

Smagu girdet gera atsiliepima. 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Mano aki labiausiai traukia Rosy Boop, Beige Booster, Air Kiss ir Red Insolence. ax.gif
O kaip pasirinkimas pas mus su spalvom? Nes kai buvau rugseji tai dar tik penkias spalvas turejo, gal dabar jau visas asortimentas?
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti kažką panašaus kaip foto,gal kiek labiau pigmentuotą persikinį lūpdažį? kaina iki 50lt smile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chabele: 10 gruodžio 2014 - 20:55
QUOTE(Hiver @ 2014 11 17, 18:46)
Smagu girdet gera atsiliepima. 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Mano aki labiausiai traukia Rosy Boop, Beige Booster, Air Kiss ir Red Insolence. ax.gif 
O kaip pasirinkimas pas mus su spalvom? Nes kai buvau rugseji tai dar tik penkias spalvas turejo, gal dabar jau visas asortimentas?

Sakykit, o lūpdažis šis nesausina lūpų?
Atsakyti
Sveikos merginos :-) dingo iš apyvartos mylimi lūpų dažai manhattan C39 tokia lyg persikinė. gal kokią panašią spalvytę padėtumėt išairinkti?:-)
ir kokie dabar mėgstamiausi jūsų lūpų dažai. Kurie nesausina lūpų ?:-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Menou: 14 gruodžio 2014 - 20:36