Ateinu su atsiliepimu ir rekomendacija apie naujus REVLON COLORBURST LACQUER BALM ir MATTE BALM.
Pirkau dvi spalvas LACQUER BALM (VIVACIOUS ir PROVOCATEUR) ir vieną MATTE BALM (STRIKING). Visos spalvos ryškios (ryškiai rožinė, raudona į šaltumą ir raudona į šiltumą). Nors pavadinime yra žodis balm, bet mano nuomone dėl puikios pigmentacijos čia yra tikriausi lūpdažiai. Šios priemonės man tikrai patiko sėkmingai naudosiu ir dar norėčiau mažiau ryškių spalvų. o čia trumpai + ir-:
+puiki pigmentacija
+maloniai tepasi ir jaučiasi ant lūpų
+lūpos atrodo sudrėkintos (panašiai ir jaučiasi - nežinau ar tikrai tą daro)
+nėra lipnūs
+spalva šiek tiek įsigeria į lūpas (stain)
+malonus ir švelnus mėtos kvapas
-nors splava ir įsigeria į lūpas, bet ties lūpų viduriu ganėtinai greitai nusivalo (aišku ne taip greitai kaip blizgesiai, bet su tokiom ryškiom spalvom tai aiškiai matosi)
-/+vieni iš jų turėtų būti kaip lūpų "lakas", o kiti suteikti matinį efektą, bet realiai abi priemonės yra kažkur per viduriuką. Matte priemonė aišku mažiau blizgesio efekto turi, bet lūpos tikrai neatrodo sausos matinės. Bet kuriuo atveju abiejų priemonių padengimas atrodo gražiai.
tikrai galėčiau rekomenduoti išbandyti draugei. Man iš principo patinka tokia lūpdažių koncepcija ir šios priemonės šioj kategorijoj tikrai puikios.
Jeigu įdomu kaip atrodo spalvos realiai ant lūpų, tai foto yra mano bloge:
http://misssparklegl...r-balm-and.html