Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(Masiania* @ 2014 05 09, 21:33)
Gal buna ir specialiu tokiu, bet siaip dazniusiai tam naudoja makiazo pagrinda ar krempudra, tikrai geriau issilaiko.

Man tai nepatinka tepti kremine pudra pries lupu dazus. Nes krempudra kazkaip "nubalina" lupas, ir lupdazio spalva gaunasi visai kitokia, nei tepant ant "pliku" lupu.
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 05 09, 23:06)
Man tai nepatinka tepti kremine pudra pries lupu dazus. Nes krempudra kazkaip "nubalina" lupas, ir lupdazio spalva gaunasi visai kitokia, nei tepant ant "pliku" lupu.

aš būtent dėl to ją ir tepu, nes lūpos per tamsios-bet kokie dažai gaunasi praktiškai tos pat spalvos, nes persimuša mano lūpų tamsumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 05 09, 22:06)

Taigi kiek gi jos ten reikia, truputi pirstu patapsnuojat ir dazot.
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimu ir rekomendacija apie naujus REVLON COLORBURST LACQUER BALM ir MATTE BALM.
Pirkau dvi spalvas LACQUER BALM (VIVACIOUS ir PROVOCATEUR) ir vieną MATTE BALM (STRIKING). Visos spalvos ryškios (ryškiai rožinė, raudona į šaltumą ir raudona į šiltumą). Nors pavadinime yra žodis balm, bet mano nuomone dėl puikios pigmentacijos čia yra tikriausi lūpdažiai. Šios priemonės man tikrai patiko sėkmingai naudosiu ir dar norėčiau mažiau ryškių spalvų. o čia trumpai + ir-:

+puiki pigmentacija
+maloniai tepasi ir jaučiasi ant lūpų
+lūpos atrodo sudrėkintos (panašiai ir jaučiasi - nežinau ar tikrai tą daro)
+nėra lipnūs
+spalva šiek tiek įsigeria į lūpas (stain)
+malonus ir švelnus mėtos kvapas
-nors splava ir įsigeria į lūpas, bet ties lūpų viduriu ganėtinai greitai nusivalo (aišku ne taip greitai kaip blizgesiai, bet su tokiom ryškiom spalvom tai aiškiai matosi)
-/+vieni iš jų turėtų būti kaip lūpų "lakas", o kiti suteikti matinį efektą, bet realiai abi priemonės yra kažkur per viduriuką. Matte priemonė aišku mažiau blizgesio efekto turi, bet lūpos tikrai neatrodo sausos matinės. Bet kuriuo atveju abiejų priemonių padengimas atrodo gražiai.

tikrai galėčiau rekomenduoti išbandyti draugei. Man iš principo patinka tokia lūpdažių koncepcija ir šios priemonės šioj kategorijoj tikrai puikios.

Jeigu įdomu kaip atrodo spalvos realiai ant lūpų, tai foto yra mano bloge:

http://misssparklegl...r-balm-and.html
Atsakyti
Noriu pagirti MUA lūpdažį, turiu 13 spalvą - labai graži raudona. Išsilaiko tikrai labai ilgai, tačiau man sausina lūpas. Bet kaip už tokią kainą, tai labai nustebus esu, pranoko lūkesčius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios, galbut atsakysite kuri greiciau, nei perskaitysiu sia tema. Labai noriu isigyti raudonus lupu dazus, bet kad butu visiskai matiniai, sausai atrodytu, ir kaip jais naudotis, ar tiesiog iprastai .. biggrin.gif 4u.gif Nusipirkau kelis matte , bet tai net nepanasu i tai, ko ieskau..
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2014 05 25, 22:19)
Sveikos mielosios, galbut atsakysite kuri greiciau, nei perskaitysiu sia tema. Labai noriu isigyti raudonus lupu dazus, bet kad butu visiskai matiniai, sausai atrodytu, ir kaip jais naudotis, ar tiesiog iprastai ..  biggrin.gif  4u.gif  Nusipirkau kelis matte , bet tai net nepanasu i tai, ko ieskau..

Kad išgautumėte intensyvią spalvą pradžioje teptuku plonu sluoksniu padažykite lūpas. Kad dažai atrodytų tiesiog kaip įsigėrę į lūpas...Tada švelniai priglauskite servetėlę ir po to tepkite antrą sluoksnį. Blizgesį kažkiek nuimtų ir antrą kartą priglausta servetėlė. Aišku kažkiek ir psalvos nusivalytų...
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2014 05 25, 19:19)
Sveikos mielosios, galbut atsakysite kuri greiciau, nei perskaitysiu sia tema. Labai noriu isigyti raudonus lupu dazus, bet kad butu visiskai matiniai, sausai atrodytu, ir kaip jais naudotis, ar tiesiog iprastai ..  biggrin.gif  4u.gif  Nusipirkau kelis matte , bet tai net nepanasu i tai, ko ieskau..

ar bandet revlon colorburst

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2014 05 25, 22:19)

Išbandykite Nouba Millebaci serijos lūpdažius smile.gif Pvz.7 nr. ax.gif
Atsakyti
Patarkit prašau lupdažį kuris būtų peach spalvos (persiko) Turiu koralo, arba persiku vadinamus bet tokius sodrius, daugiau į raudonumą ar morkinę spalvą, Norėčiau pašviesinti lūpytes, bet kad būtų ne kūno spalva (nude) o persikas. Tik, kad nelabai kažką mačiau. smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit parašyt atsiliepimą apie Lancome rouge in love lūpdažius? Ar nesausina lūpų,, ar turi kokį specifinį kvapą?
Atsakyti
Gal kuri nors uzmatet, ar nera dar pas mus Kristianose Guerlain Kiss Kiss naujuju lupu dazu? 4u.gif
Japonijos launch date raso rugpjucio 1, o Maskva jau turi, stai atsiliepimai: http://kosmetista.ru...#comment1804739
Sakau gal jau ir pas mus yra? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 29 liepos 2014 - 11:01