Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 24, 11:41)
Nezinau ar yra LT, bet jei nera galit CIA uzsakyt, nemokamas siuntimas i visas salis perkant uz £10 ir daugiau.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2014 04 22, 18:44)
Mergaites,

rekomenduokit raudona lupdazi, kuris svarbiausia nepaliktu demiu ant stikliniu, puoduku ir pan...?  4u.gif

Ieškokite matinių lūpų dažų, jie geriau laikosi smile.gif Šiuo metu labiausiai mėgstu Rimmel Kate Moss (nors vistiek kažkiek tepa). Jei turit galimybę įsigyti, matiniai MAC lūpdažiai labai puikiai laikosi. Nors tikriausiai svarbiausia yra tinkamai padengti lūpas - labai plonais sluoksniai, kaskart nusausinant servetėle
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2014 04 04, 20:13)
Kaip laikosi MAC lūpdažiukai? ar nera sausi?

Manau priklauso nuo lūpų dažų linijos. Aš pati turiu Sheen supreme, tai tikrai nesausina smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2014 04 25, 11:08)
Ieškokite matinių lūpų dažų, jie geriau laikosi smile.gif Šiuo metu labiausiai mėgstu Rimmel Kate Moss (nors vistiek kažkiek tepa). Jei turit galimybę įsigyti, matiniai MAC lūpdažiai labai puikiai laikosi. Nors tikriausiai svarbiausia yra tinkamai padengti lūpas - labai plonais sluoksniai, kaskart nusausinant servetėle

Aciu 4u.gif taip, apie MAC daug geru atsiliepimu, gaila, kad LT nera galimybes ju pirkti. Youtube daug atsiliepimu apie Noube Millebaci raudona lupdazi, be to LT jo yra, bandysiu si bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2014 04 25, 11:08)

Rimmel Kate Moss tikrai neblogai laiko, bet ant stiklines tikrai liks zyme. As net neieskau tokio, kuris nepaliktu zymiu, nes manau, kad taip nebuna biggrin.gif

UK Superdrug parduotuvej ant bajerio nusipirkau drauges pagirtus MUA lupdazius. Islaikymas superinis, kaip uz 1 svara tai isvis fantastika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iener @ 2014 04 27, 09:41)
Rimmel Kate Moss tikrai neblogai laiko, bet ant stiklines tikrai liks zyme. As net neieskau tokio, kuris nepaliktu zymiu, nes manau, kad taip nebuna  biggrin.gif

Sitie Maybelline tikrai nepalieka jokios zymes, pasidazius lupdaziu reikia truputi palaukt, tada virsutini permatoma sluoksni ir po keletos minuciu nei pedsako ant puodeliu nei bucinio zymiu ant MB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 28, 13:25)
Sitie Maybelline tikrai nepalieka jokios zymes, pasidazius lupdaziu reikia truputi palaukt, tada virsutini permatoma sluoksni ir po keletos minuciu nei pedsako ant puodeliu nei bucinio zymiu ant MB  biggrin.gif

Sunku patiketi. Butinai isbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 04 19, 13:04)
o jis pale-rausvas, ar rusvas?

Nepaziurejau sios temos ilgokai, tad pavelavus pasakysiu, kad jis labai labai sviesus, vos vos to rusvumo. Ant mano lupu beveik baltas gavos 4u.gif
Atsakyti
o gal yra kokiu lupu pagrindu? nes nesvarbu dior, rimmel ar koks kitas, man visi nusivalgo, lieka tik konturas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 05 07, 22:35)
o gal yra kokiu lupu pagrindu? nes nesvarbu dior, rimmel ar koks kitas, man visi nusivalgo, lieka tik konturas doh.gif

Kaip nervuoja sita problema doh.gif ypac su ryskiais lupdaziais..
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 05 07, 22:35)

Gal buna ir specialiu tokiu, bet siaip dazniusiai tam naudoja makiazo pagrinda ar krempudra, tikrai geriau issilaiko.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 05 09, 21:33)
Gal buna ir specialiu tokiu, bet siaip dazniusiai tam naudoja makiazo pagrinda ar krempudra, tikrai geriau issilaiko.

Aš taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti