Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(Ingusia31 @ 2013 10 25, 09:21)
Perskaiciau beveik visa tema ir nedaug supratau... Dauguma nuomoniu apie blizgius ar siaip lengvus lupdazius  g.gif Gal patartumete kurios firmos bent pabandyti paziureti lupu dazus tokius is Merlin monro stiliaus? Smarkiai raudonus, matinius bet kremines konsistensijos  g.gif Na tipo kai silkinis blizgesys isgaunamas lyg nuo riebalo lupu dazuose... nes buna tokie matiniai kaip dazyta lenta, o cia lyg matiniai bet truputi aptirpe  doh.gif Gal tokia pirma spalva domintu  blush2.gif Man nera labai svarbu ilgas issilaikymas, nes as lupu dazu isvis nenuvalgau ir net miegoti galeciau drasiai  lotuliukas.gif todel svarbiausia butu butent kreminis sodrus efektas  blush2.gif
user posted image

user posted image

toki pojuti suteikia dior extreme lupu dazai, nors man ir paprasti rouge panasiai atrodo bei juntami wub.gif
Atsakyti
merginos, kaip pašviesinti lūpas? mano natūralios tikrai gan tamsios, negražiai gula beveik visi lūpdažiai doh.gif kaip atsibodo, tepdavau ir krempudra, maskuokliu, bet pastarasis sausina, o pudra nepašviesina gerai
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 04 18, 19:13)
merginos, kaip pašviesinti lūpas? mano natūralios tikrai gan tamsios, negražiai gula beveik visi lūpdažiai doh.gif kaip atsibodo, tepdavau ir krempudra, maskuokliu, bet pastarasis sausina, o pudra nepašviesina gerai

Sigma isleido pagrinda lupoms. Galbut jums tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2014 04 18, 21:14)
Sigma isleido pagrinda lupoms. Galbut jums tiktu  mirksiukas.gif

įsidėmėsiu kaip alternatyvą, bet norėtųsi kažko labiau pasiekiamo ax.gif
Atsakyti
As turejau toky:

http://www.ebay.co.u...=item1c2d8ab9e3

Labai sviesus buvo, gerai laikesi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 19, 10:04)
As turejau toky:

http://www.ebay.co.u...=item1c2d8ab9e3

Labai sviesus buvo, gerai laikesi 4u.gif

kurį turėjot? bigsmile.gif čia matau 2 pasirinkimus. Nesausino?
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 04 19, 11:06)
kurį turėjot? bigsmile.gif čia matau 2 pasirinkimus. Nesausino?

Turejau moist in, nesausino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 19, 12:39)
Turejau moist in, nesausino 4u.gif

o jis pale-rausvas, ar rusvas?
Atsakyti
Mergaites,

rekomenduokit raudona lupdazi, kuris svarbiausia nepaliktu demiu ant stikliniu, puoduku ir pan...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2014 04 22, 19:44)
Mergaites,

rekomenduokit raudona lupdazi, kuris svarbiausia nepaliktu demiu ant stikliniu, puoduku ir pan...?  4u.gif

Sitas Maybelline labai gerai laikos ir nepalieka jokiu demiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 23, 18:25)
Sitas Maybelline labai gerai laikos ir nepalieka jokiu demiu  smile.gif

aciu 4u.gif kazkoks nematytas g.gif ar LT yra jo pirkti?
Atsakyti
Nezinau ar yra LT, bet jei nera galit CIA uzsakyt, nemokamas siuntimas i visas salis perkant uz £10 ir daugiau.
Atsakyti