Gal kuri bandėte http://www.douglas.l...our-riche-nude/ ir http://www.douglas.l...matte-lipstick/
būtų įdomu išgirsti atsiliepimus
QUOTE(Smilpa @ 2014 02 21, 18:35)
Turiu matinį "Nyx" lūpdažį (tik pas msu tokios spalvos nėra) - tinka, patinka. Pigmentuotas, išsilaiko, nesausina lūpų. Tiesa, ne taip dažnai ir naudoju.
Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones apie pavasario tendenciją - oranžinius lūpų dažus. Ar gražu, išdrįstumėt?
Oranziniai lupu dazai, blizgiai aisku isdrysciau. Tik nesuprantu kame cia naujove
Jau ana sezona oranzine madinga buvo. Va ir pati cia rasiau prasydama palyginti Clinique balm su Revlon Man labai grazu. Bet man oranzine kazkaip nera tokia sokiruojanti spalva
Jau ana sezona oranzine madinga buvo. Va ir pati cia rasiau prasydama palyginti Clinique balm su Revlon Man labai grazu. Bet man oranzine kazkaip nera tokia sokiruojanti spalva
QUOTE(Ammba @ 2014 03 18, 17:09)
Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomones apie pavasario tendenciją - oranžinius lūpų dažus. Ar gražu, išdrįstumėt?
Gražu, puiku, tik labai reikia žiūrėti kam tinka, o be to, dantys turi būti labai balti
Oranžinė gražu, bet tikrai ne visom tinka. Pvz man nelabai, nors ir gražu. Todėl renkuosi labiau į raudonumą spavas.
Va kelis gražūs oranžiniai variantai:
O va čia jau man nelabai :
Va kelis gražūs oranžiniai variantai:
O va čia jau man nelabai :
Noriu labai labai pagirti siuos Yves Rocher.
Patys geriausi iki siol bandyti lupu dazai,maloni tekstura, kvapas, nesausina, nesubega i raukslytes, neatsiranda baltu apnasu kampuciuose, naudoju be piestuko, nepabega uz konturo ir laikosi ilgiausiai is visu bandytu.
Pries tai pirkau isgirtuosius MaXfactor auksiniame kvadratiniame ipakavime, tai nera ka lyginti su siais
Patys geriausi iki siol bandyti lupu dazai,maloni tekstura, kvapas, nesausina, nesubega i raukslytes, neatsiranda baltu apnasu kampuciuose, naudoju be piestuko, nepabega uz konturo ir laikosi ilgiausiai is visu bandytu.
Pries tai pirkau isgirtuosius MaXfactor auksiniame kvadratiniame ipakavime, tai nera ka lyginti su siais
QUOTE(Ammba @ 2014 03 18, 18:09)
Kaip tik svajoju kažką panašaus isigyti
QUOTE(egluziukas @ 2014 03 28, 19:19)
Kaip tik svajoju kažką panašaus isigyti
i kuria is siu triju spalvu panasaus?
Papildyta:
Turiu MaXfactor pink brandy825, tai ant manes grynai orandzinis atrodo
Gera naujiena, pavasari busiu madinga
vidurinis:
QUOTE(Smilpa @ 2014 02 21, 17:35)
Gal kuri bandėte [url=http://www.douglas.lt/katalogas/l-or-al-paris-collection-
aš pirkau JLO spalvyte,tai labai faina ir ant lūpų maloniai jaučiasi. Dar patiko Nyx lupdažio tekstura,toks ne sausas, tik spalvytes neišsirinkau sau patinkančios
Kaip laikosi MAC lūpdažiukai? ar nera sausi?
QUOTE(**Gin** @ 2014 04 04, 21:13)
Kaip laikosi MAC lūpdažiukai? ar nera sausi?
Priklauso nuo linijos. Senokai MAC lupdazio neturejau, tai neprisimenu jau visu ju pavadinimu, bet man labiausiai patiko ta, kur yra 'lovelorn' spalva. Dar yra labiau kreminiai, bet nors minksti jie, bet man taip graziai nesitepa.