Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(style18 @ 2014 01 03, 21:16)
koki dar turite atspalvi?

Curvy Candy, spalva siek tiek tamsesne nei mano lupu atspalvis
Atsakyti
Aš šiuo metu naudoju Dior addict lipstick 763.man jis sausina lūpas,gal čia dėl šalto oro taip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madka: 26 sausio 2014 - 14:43
dedu pliusa maybelline šiems lūpų dažams wub.gif user posted image
spalvytė atrodo labai natūraliai. nr. 625. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal galėtumėte padėti? Gal kas naudojote, matėte ir žinote, koks gamintojas turi tokios spalvos lūpų dažus ar lūpų blizgesį? Ačiūūūū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
http://m.boots.com/m...he_Missing_Pink
Giriu šį lūpdažį, puikiai drėkina, dengja ir spalva labai graži The missing pink, nors yra dar kita graži spalvytė Guavarama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skine: 08 vasario 2014 - 23:21
QUOTE(madka @ 2014 01 26, 15:42)
Aš šiuo metu naudoju Dior addict lipstick 763.man jis sausina lūpas,gal čia dėl  šalto oro taip g.gif

man ir sausina šitie lūpų dažai
Atsakyti
QUOTE(snaige10 @ 2013 11 25, 12:06)
Spalva atrodo pigiai... Būna ryškių, bet ne vulgarių spalvų  smile.gif

vulgarus gali but zmogus ir jo elgesys, bet ne pati spalva...
Atsakyti
QUOTE(atraversiamo @ 2014 01 27, 01:54)
dedu pliusa maybelline šiems lūpų dažams  wub.gif  user posted image
spalvytė atrodo labai natūraliai. nr. 625.  smile.gif

Dedu minusą, spalva laikosi valandą-dvi. Mano nr. 215 Totally Toffee.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2014 02 09, 11:13)
man ir sausina šitie lūpų dažai

Galvojau,kad cia man vienai taip g.gif ,kai pabaigsiu turbut dairysiuos kazko kito ax.gif
Atsakyti
pati naudoju estee lauder lupu dazus, taciau pries kelias dienas isigyjau shiseido perfect rouge, labai smagus,nesausina lupu,o kaip tik jas drekina, spalva gerai laikosi ant lupu smile.gif todel nusiziurejau dar keturias spalvas ateiciai biggrin.gif
domina kaip ysl rouge volupte shine lupu dazai,ar nesausina lupu? nusiziurejau pora spalvyciu, tai domina bandziusiu atsiliepimai.
Atsakyti
Labai teigiamai stebina Rimmel Kate Moss lūpų dažai, ypač matiniai. Pigmentacija, dengimas, spalvos, laikymo laikas, - puikus. Tokios kokybės produktus tikiuosi rasti, kai dairausi į brangių kosmetikos ženklų stendus
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2014 02 09, 15:31)
Dedu minusą, spalva laikosi valandą-dvi. Mano nr. 215 Totally Toffee.

Na, nežinau, bent aš esu skaičiusi, kad lūpų dažų spalvą ir reikia vis atnaujinti maždaug kas dvi valandas... g.gif

Aš taip pat susigundžiau ir nusipirkau Maybelline Nude lūpų dažus, 732 numeris.

Na ką: man patiko spalva,
laikosi apie 1,5 - 2 valandas,
o kas svarbiausia - nesausina lūpų, nėra to tempimo jausmo (kas pvz., man buvo su kitais Maybelline lūpų dažais),
taip pat lūpų kampučiuose nesusidaro baltos apnašos thumbup.gif

Tiesa, prieš dažantis, aš visada patepu lūpas balzumu, dabar naudoju UogaUoga paprastą lūpų pieštuką.

Manau, kad pirksiu ir dar vieną, tamsesnę spalvytę smile.gif

Beje, internete mačiau ne 4, o daugiau šios serijos spalvų, gaila, kad Lietuvoje yra tik tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 20 vasario 2014 - 13:14