nors ne lupdazis bet galiu rekomenduoti ELF lupu piestuka:
http://eyeslipsface....ush/invt/82200/
spalva pink grapefriut. Tokia ryski ruzava, beveik neonine. Visiskai matinis, gerai issilaiko. ELF puslapyje parodyta spalva visai neatitinka realybes. Sakyciau panasiausia i trecioj foto lupdazi.
QUOTE(Karjeriste @ 2013 02 20, 22:17)
As turiu nusipirkusi du tokius.
Viena toki pat kaip rekloje mergina pasidazius,bet spalva kazkodel visai netokia kaip reklamoje,net nepanasi uzsitepus
O siaip labai malonus ant lupu,nedziovina, gan sviesiai tepasi tad reikia daugiau pamaliavot kad spalvyte matytusi, tik splava galetu ilgiau islikti ant lupu
neabejotinas favoritas nuo šiol
QUOTE(l'eau @ 2013 03 16, 20:54)
neabejotinas favoritas nuo šiol
Gal galima normalų atsiliepimą perskaityti, su pavadinimais, pliusais, minusais. Žodis "favoritas" jokios info nesuteikia. Komentars bevertis.
QUOTE(l'eau @ 2013 03 16, 20:54)
kuo butent patiko?
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 17, 10:04)
kuo butent patiko?
pirmiausia tuo, kad pagaliau radau savo spalvą maloni tekstūra, kvapas ir svarbiausia - išsilaiko iki kelių valandų net valgant ar geriant, nereikia taisyti kas pusvalandį
QUOTE(Dideja @ 2012 11 07, 13:09)
Merginos, nusiziurejau labai grazia spalva lupdazio DIOR Addict, deja, siuo metu jo neturi, is kur as planavau pirkti
Parekomenduokit , prasom, kazka panasaus, svelnios, neryskios spalvos
Domina antra spalva is kaires
Parekomenduokit , prasom, kazka panasaus, svelnios, neryskios spalvos
Domina antra spalva is kaires
na, ka, mergaites, atsisiunciau as visgi norimos spalvos DIOR lupdazi, beige casual 222, pabandziau syki, spalva grazi, maloniai tepasi, bet , deja, netinka man si spalva
ieskosiu toliau sau tinkamo
QUOTE(l'eau @ 2013 03 17, 19:33)
pirmiausia tuo, kad pagaliau radau savo spalvą maloni tekstūra, kvapas ir svarbiausia - išsilaiko iki kelių valandų net valgant ar geriant, nereikia taisyti kas pusvalandį
kokia spalva?
O as issirinkau Dolce Gabanna Delicious spalvos blizgesi - koralinis atspalvis, atrodo, tinka man pats bluzgesys ryskus, nesausina lupu, islieka normaliai, ne per ilgiausiai, bet man patiko, kad tepasi ir dingsta nuo lupu labai tolygiai, nesimato dryziu ar pan.
noriu tokio lupdazio, kuris butu neutralus, nude, susilietu su veido spalva. Daugmaz ziurejau internete kokio noreciau, cia tik tamsesnes odos, bet esme tame, kad susilieja su kuno spalva. Ka pasiulytumet? Nes nusipirkau siandien, nepataikiau su spalva, per daug sviesus.
QUOTE(Dideja @ 2013 03 18, 11:42)
na, ka, mergaites, atsisiunciau as visgi norimos spalvos DIOR lupdazi, beige casual 222, pabandziau syki, spalva grazi, maloniai tepasi, bet , deja, netinka man si spalva
jis bespalvis atrodo ant lūpų?
QUOTE(Dioryte @ 2013 03 29, 16:06)
noriu tokio lupdazio, kuris butu neutralus, nude, susilietu su veido spalva. Daugmaz ziurejau internete kokio noreciau, cia tik tamsesnes odos, bet esme tame, kad susilieja su kuno spalva. Ka pasiulytumet? Nes nusipirkau siandien, nepataikiau su spalva, per daug sviesus.
gal būt kažkas tokio