Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

QUOTE(jearmaine @ 2013 02 21, 15:08)
Neisivaizduoju, nuo ko pradet jaukintis lupdazius. Taip grazu jie ant kitu, o kai pati pasidazau, atrodo keistai, netinka ir pan.  doh.gif Ar yra kazkokie atspalviai, kurie tiktu butent blondinei, melynakei, blyskios i rausvuma odos? Kiek pati bandziau, lyg tamsus, uogu atspalviai geriau ziurisi, bet vis tiek kazkas ne taip ..

aš siūlyčiau pradėti nuo tokių, kurių spalva artima jūsų lūpų spalvai. Plius vadinami "nude" visiems tinka, tik reikia žiūrėti koks tinka: labiau į rudumą ar rausvumą, kokio šviesumo
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 02 20, 23:17)
gal yra išbandžiusių naujuosius Loreal ROUGE CARESSE? kokie būtų atsiliepimai?
user posted image

Turiu tokius. Labai trumpai laikosi, bent jau man tai nevykes pirkinys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karjeriste @ 2013 02 20, 22:17)
gal yra išbandžiusių naujuosius Loreal ROUGE CARESSE? kokie būtų atsiliepimai?
user posted image

as turiu. Mano dvejopa nuomone. pliusai:
malonus jausmas ant lupu
galima isgauti didesni/mazesni intensyvuma pagal nora
pliusas/minusas:
nudazo lupu spalva kaip stain tipo produktas (as turiu ryskiai rozine spalva)
minusai:
jei neskaitant to stain efekto tai greitai dingsta nuo lupu
man asmeniskai labai nemalonaus skonio/kvapo. Dar nesu tokio bjauraus aptikusi. Testeriuojant kazkaip neuzkliuvo tas...
daugiau nepirksiu vien del to skonio/kvapo, nors yra daugiau patinkanciu spalvu...
Atsakyti
Noriu pasidalinti įspūdžiais apie Guerlain Shine Automatique in A La Parisienne #263.Mano pirmasis Guerlain lupdažis.
Esu pati vsiškai šviesi ir pabandžiau suriziguoti ir įsigyti šią spalvą.
Lupdažis puikiai drėkina lūpas, nėra ilgai išliekantis. Čia kažkas tarpinio tarp blizgesio ir lupdažio.Spalva rausva lyg su raudonu šimeriu. Labai pagyvina veidą. Ant mano šviesių lupų nėra labai ryški.Ji tokia gaivi spalva.
Gal kam pravers. smile.gif . tiesa, greitai naudojasi.
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar noriu palikti atsiliepimą apie Shiseido Lacquer Rouge spalva RD305.
user posted image
user posted image
Ši spalva RD 305 vidurinė.
Puikus lupdažis. Dengiasi kaip lakas, labai pigmentuotas, ilgai išliekantis, nenuteka, nereikai netgi kontūrinio pieštuko.
Tik manau prašoviau su spalva.Ilgai rinkausi, o jų pasirinkimas berods tik iš 6, visos ryškios. Man ši per tamsi šiek tiek. Arba aš nepratus. smile.gif
Papildyta:
[quote=jearmaine,2013 02 21, 15:08]
Neisivaizduoju, nuo ko pradet jaukintis lupdazius. Taip grazu jie ant kitu, o kai pati pasidazau, atrodo keistai, netinka ir pan. doh.gif Ar yra kazkokie atspalviai, kurie tiktu butent blondinei, melynakei, blyskios i rausvuma odos? Kiek pati bandziau, lyg tamsus, uogu atspalviai geriau ziurisi, bet vis tiek kazkas ne taip ..
Aš esu panaši kaip Jūs, tai yra šviesiaodė.Man tikrai netinka nei nude, nei orange vadinamos spalvos, nors ant kitų man begalo gražu. Man labiausiai tinka rausvos spalvos, gyvinančios, skaistinančios veidą. Kasdienai renkuosi šviesiai rožinius blizgius.
Atsakyti
o kokia kaina tu Shiseido? as noriu... smile.gif
Atsakyti
Atrodo 109 lt sarmoje.
Atsakyti
QUOTE(lorvai33 @ 2013 02 24, 20:31)
Atrodo 109 lt sarmoje.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorvai33 @ 2013 02 24, 14:15)
Noriu pasidalinti įspūdžiais apie  Guerlain Shine Automatique in A La Parisienne #263.Mano pirmasis Guerlain lupdažis.
istinančios veidą. Kasdienai renkuosi šviesiai rožinius blizgius.

turiu šiuos tik spalva 262 smile.gif man irgi jie patinka. Shiseido ilgiau išlieka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 24 vasario 2013 - 19:06
Palyginus su Guerlain tai tikrai ilgiau kur kas išlieka ir dengias fainai, kaip lakas. Bet ir gi neistu kur ypatingai ilgai laiko ir sausina lūpas.
Atsakyti
niekaip neišeina viena lūpų dažų spalva, gal labiau patyrusios galėtumėt pasakyt kokios firmos ir koks nr galėtų būt panašus į šiuos lūpų dažus, nes kai ateinu iki stendų tai mane panika apima nuo to pasirinkimo gausybės doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labukas
gal kas patars kur yra dar pirkti gal LOREAL NUDE 800 g.gif g.gif g.gif

user posted image

aciu wub.gif
Atsakyti
Gal kas patars kokiu matiniu lupdaziu kurie suteiktu bright pop efekta, be mac nes neutiru galimybes siustis verysad.gif tinka ir pigesni ir brangesni variantai (aisku proto ribose)
pvz
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ypac noreciau pirmu triju splavu..
Atsakyti