Noriu pasidalinti įspūdžiais apie Guerlain Shine Automatique in A La Parisienne #263.Mano pirmasis Guerlain lupdažis.
Esu pati vsiškai šviesi ir pabandžiau suriziguoti ir įsigyti šią spalvą.
Lupdažis puikiai drėkina lūpas, nėra ilgai išliekantis. Čia kažkas tarpinio tarp blizgesio ir lupdažio.Spalva rausva lyg su raudonu šimeriu. Labai pagyvina veidą. Ant mano šviesių lupų nėra labai ryški.Ji tokia gaivi spalva.
Gal kam pravers.
. tiesa, greitai naudojasi.
Papildyta:
Dar noriu palikti atsiliepimą apie Shiseido Lacquer Rouge spalva RD305.
Ši spalva RD 305 vidurinė.
Puikus lupdažis. Dengiasi kaip lakas, labai pigmentuotas, ilgai išliekantis, nenuteka, nereikai netgi kontūrinio pieštuko.
Tik manau prašoviau su spalva.Ilgai rinkausi, o jų pasirinkimas berods tik iš 6, visos ryškios. Man ši per tamsi šiek tiek. Arba aš nepratus.
Papildyta:
[quote=jearmaine,2013 02 21, 15:08]
Neisivaizduoju, nuo ko pradet jaukintis lupdazius. Taip grazu jie ant kitu, o kai pati pasidazau, atrodo keistai, netinka ir pan.
Ar yra kazkokie atspalviai, kurie tiktu butent blondinei, melynakei, blyskios i rausvuma odos? Kiek pati bandziau, lyg tamsus, uogu atspalviai geriau ziurisi, bet vis tiek kazkas ne taip ..
Aš esu panaši kaip Jūs, tai yra šviesiaodė.Man tikrai netinka nei nude, nei orange vadinamos spalvos, nors ant kitų man begalo gražu. Man labiausiai tinka rausvos spalvos, gyvinančios, skaistinančios veidą. Kasdienai renkuosi šviesiai rožinius blizgius.