Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų dažai

Malena, man rodos bus raudonoje tūbelėje, Matt vadinasi.
user posted image
user posted image
Man tiesą pasakius labiausiai raudono norisi, nes pastaruoju metu man taip gražu tokios lūpos smile.gif Bet apskritai tai man visos spalvos labai gražios, o ir dauguma spalvų tinka, gal tik šviesiausia nlb, nes kažkokia į gelsvumą smile.gif Ta viršutinėje foto vidurinė super wub.gif
Atsakyti
Negražūs schmoll.gif Iš mano turimų naudojamiausi Essence, turiu keturis vnt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 11 09, 14:42)
Malena, man rodos bus raudonoje tūbelėje, Matt vadinasi.
Man tiesą pasakius labiausiai raudono norisi, nes pastaruoju metu man taip gražu tokios lūpos smile.gif Bet apskritai tai man visos spalvos labai gražios, o ir dauguma spalvų tinka, gal tik šviesiausia nlb, nes kažkokia į gelsvumą smile.gif Ta viršutinėje  foto vidurinė super  wub.gif

Cia Kate Moss lupdaziai? Ta prasme kad nauja kolekcija kitu spalvu bet irgi Kate Moss? Man tai tos juoduose futliaruose labiau patiko. Nors is situ tai ta burgundiska visai nieko. rolleyes.gif Aisku idomu kaip ant lupu butu. ax.gif Kazkaip pastaruoju metu aki traukia tokios fataliskos vamp spalvos.
Beje kaip jums Chanel spalva Caractere? Cia is siu metu rudens Rouge Coco. As pabandziau tai lupos buvo panasios i vaikystes laiku kai per ilgai maudydavausi ezere ir tevai per prievarta susalusia is vandens traukdavo lotuliukas.gif Bet siaip visai nieko atrode, originaliai ir gana naturaliai, senokai tokios spalvos nebuvo madoj, vis tokios persikines, koralines, koralines, persikines. doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
O gal užmatėte kainą rimmel lūpdažių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W*S:*: 10 lapkričio 2012 - 19:55
Na nėr tas naujas rimmel lūpdažis violetinis, labiau raudonas ant lūpų
čia palyginimas su illamasqua magnetism
o čia visų naujųjų lūpdažių apžvalga

hmm.. nors vistik poto paskaičiau, kad realybėj labiau violetinis atrodo nei nuotraukose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iš miško: 11 lapkričio 2012 - 12:30
QUOTE(iš miško @ 2012 11 11, 13:29)
Na nėr tas naujas rimmel lūpdažis violetinis, labiau raudonas ant lūpų
čia palyginimas su illamasqua magnetism
o čia visų naujųjų lūpdažių apžvalga

hmm.. nors vistik poto paskaičiau, kad realybėj labiau violetinis atrodo nei nuotraukose

Jeigu kalbam apie spalva nr 4 kur sioje nuotraukoje yra
user posted image
tai ji kaip suprantu is kolekcijos juodose pakuotese, Kate Moss Lasting Finish Lipstick, pirma is desines
user posted image

o jusu nuorodose ta naujesne linija, Rimmel’s Kate Moss Matte Lipstick, raudonose pakuotese sita
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 11 lapkričio 2012 - 14:46
Taip, jūs teisi. Bet tų lūpdažių juodose pakuotėse Lietuvoje, ko gero, nebus.
Kvapų namuose dar panašios spalvos lūpdažį mačiau. Bet jis gali būti nelabai pigmentuotas. Gal kas mėginot KN lūpdažius?
nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iš miško: 11 lapkričio 2012 - 16:20
QUOTE(Dideja @ 2012 11 07, 13:09)
Merginos, nusiziurejau labai grazia spalva lupdazio DIOR Addict, deja, siuo metu jo neturi, is kur as planavau pirkti ax.gif

Parekomenduokit , prasom, kazka panasaus, svelnios, neryskios spalvos 4u.gif

Domina antra spalva is kaires
user posted image

turejau CD 222 spalva beige casual - Essence In the nude laaaaaaaaaaabai panasi biggrin.gif Tik lupoms DIOR visgi daug maloniau ...
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 11 12, 20:48)
turejau CD 222 spalva beige casual -  Essence In the nude laaaaaaaaaaabai panasi  biggrin.gif Tik lupoms DIOR visgi daug maloniau ...

Dekui, bandysiu tuomet ir ieskotis DIOR 4u.gif

Kazi , o LT Kristianoj, ar Douglase neturetu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 11 12, 19:48)
turejau CD 222 spalva beige casual -  Essence In the nude laaaaaaaaaaabai panasi  biggrin.gif Tik lupoms DIOR visgi daug maloniau ...

Ane? CD kaip suprantu iš shine serijos, turi jie smulkių blizgučių. Essence in the nuce pati turiu, ten nulis blizgučių. Labai malonus jis, bet sausina.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 11 14, 02:19)
Ane? CD kaip suprantu iš shine serijos, turi jie smulkių blizgučių. Essence in the nuce pati turiu, ten nulis blizgučių. Labai malonus jis, bet sausina.

Essence ir man sausina, be to jeigu padengi per daug sluoksniu atsiranda tokia negrazi juostele tarp lupu .. CD be blizguciu bet turi toki dregna effekta ir nesvarbu kiek sluoksniu dedi - per daug nebus thumbup.gif viena beda su CD - labai jau greitai baigesi wub.gif pirksiu dar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnnaKonda: 14 lapkričio 2012 - 13:59
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 11 14, 14:59)
Essence ir man sausina, be to jeigu  padengi per daug sluoksniu atsiranda tokia negrazi juostele tarp lupu .. CD be blizguciu bet turi toki dregna effekta ir nesvarbu kiek sluoksniu  dedi - per daug nebus  thumbup.gif  viena beda su CD - labai jau greitai baigesi wub.gif pirksiu dar wub.gif

o kur perkate smile.gif ?
Atsakyti