Malena, man rodos bus raudonoje tūbelėje, Matt vadinasi.
Man tiesą pasakius labiausiai raudono norisi, nes pastaruoju metu man taip gražu tokios lūpos Bet apskritai tai man visos spalvos labai gražios, o ir dauguma spalvų tinka, gal tik šviesiausia nlb, nes kažkokia į gelsvumą Ta viršutinėje foto vidurinė super
QUOTE(_sala_ @ 2012 11 09, 14:42)
Malena, man rodos bus raudonoje tūbelėje, Matt vadinasi.
Man tiesą pasakius labiausiai raudono norisi, nes pastaruoju metu man taip gražu tokios lūpos Bet apskritai tai man visos spalvos labai gražios, o ir dauguma spalvų tinka, gal tik šviesiausia nlb, nes kažkokia į gelsvumą Ta viršutinėje foto vidurinė super
Cia Kate Moss lupdaziai? Ta prasme kad nauja kolekcija kitu spalvu bet irgi Kate Moss? Man tai tos juoduose futliaruose labiau patiko. Nors is situ tai ta burgundiska visai nieko. Aisku idomu kaip ant lupu butu. Kazkaip pastaruoju metu aki traukia tokios fataliskos vamp spalvos.
Beje kaip jums Chanel spalva Caractere? Cia is siu metu rudens Rouge Coco. As pabandziau tai lupos buvo panasios i vaikystes laiku kai per ilgai maudydavausi ezere ir tevai per prievarta susalusia is vandens traukdavo Bet siaip visai nieko atrode, originaliai ir gana naturaliai, senokai tokios spalvos nebuvo madoj, vis tokios persikines, koralines, koralines, persikines.
O gal užmatėte kainą rimmel lūpdažių?
Na nėr tas naujas rimmel lūpdažis violetinis, labiau raudonas ant lūpų
čia palyginimas su illamasqua magnetism
o čia visų naujųjų lūpdažių apžvalga
hmm.. nors vistik poto paskaičiau, kad realybėj labiau violetinis atrodo nei nuotraukose
hmm.. nors vistik poto paskaičiau, kad realybėj labiau violetinis atrodo nei nuotraukose
QUOTE(iš miško @ 2012 11 11, 13:29)
Na nėr tas naujas rimmel lūpdažis violetinis, labiau raudonas ant lūpų
Jeigu kalbam apie spalva nr 4 kur sioje nuotraukoje yra
tai ji kaip suprantu is kolekcijos juodose pakuotese, Kate Moss Lasting Finish Lipstick, pirma is desines
o jusu nuorodose ta naujesne linija, Rimmels Kate Moss Matte Lipstick, raudonose pakuotese sita
QUOTE(Dideja @ 2012 11 07, 13:09)
Merginos, nusiziurejau labai grazia spalva lupdazio DIOR Addict, deja, siuo metu jo neturi, is kur as planavau pirkti
Parekomenduokit , prasom, kazka panasaus, svelnios, neryskios spalvos
Domina antra spalva is kaires
Parekomenduokit , prasom, kazka panasaus, svelnios, neryskios spalvos
Domina antra spalva is kaires
turejau CD 222 spalva beige casual - Essence In the nude laaaaaaaaaaabai panasi Tik lupoms DIOR visgi daug maloniau ...
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 11 12, 20:48)
turejau CD 222 spalva beige casual - Essence In the nude laaaaaaaaaaabai panasi Tik lupoms DIOR visgi daug maloniau ...
Dekui, bandysiu tuomet ir ieskotis DIOR
Kazi , o LT Kristianoj, ar Douglase neturetu ?
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 11 12, 19:48)
Ane? CD kaip suprantu iš shine serijos, turi jie smulkių blizgučių. Essence in the nuce pati turiu, ten nulis blizgučių. Labai malonus jis, bet sausina.
QUOTE(Malena @ 2012 11 14, 02:19)
Ane? CD kaip suprantu iš shine serijos, turi jie smulkių blizgučių. Essence in the nuce pati turiu, ten nulis blizgučių. Labai malonus jis, bet sausina.
Essence ir man sausina, be to jeigu padengi per daug sluoksniu atsiranda tokia negrazi juostele tarp lupu .. CD be blizguciu bet turi toki dregna effekta ir nesvarbu kiek sluoksniu dedi - per daug nebus viena beda su CD - labai jau greitai baigesi pirksiu dar
QUOTE(AnnaKonda @ 2012 11 14, 14:59)
Essence ir man sausina, be to jeigu padengi per daug sluoksniu atsiranda tokia negrazi juostele tarp lupu .. CD be blizguciu bet turi toki dregna effekta ir nesvarbu kiek sluoksniu dedi - per daug nebus viena beda su CD - labai jau greitai baigesi pirksiu dar
o kur perkate ?