Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 03 19, 08:43)
Shana darbe nori atrodyt kaip banko darbuotoja  biggrin.gif

tongue.gif
Ne viskas tik nuo noru priklauso.

Dontstop bigsmile.gif thumbup.gif
Liuksiskai atrodo suknele, viskas savo vietoje, ir liemuo liuks, nors kai fotkinta ne ant zmogaus, atrode bus auksciau. Man atrodo jus pradedat mane itikint pasimatuoti platu dirza biggrin.gif , nes as visad ju bijojau (kad trumpina liemeni), bet ant jusu atrodo labai gerai, o musu proporcijos labai sutampa.
Atsakyti
Merginos, ačiū visoms už pagyras blush2.gif 4u.gif

Bytte, ten tatuiruotė, turiu jų ir daugiau ax.gif

Shana, rekomenduoju blogerę Julie, ji panašią figūrą turi, man labai aptinka jos outfit'ai (rubrika Fashion Fridays), daug idėjų nusižiūriu (ir atvirkščiai, matau iš šalies, kas negerai žiūrisi ant tokio tipažo)
Atsakyti
Dontstop, suknele ant Jusu tikrai graziai atrodo 4u.gif

O kodel blogai rengtis kaip banko darbuotojai? blush2.gif ax.gif

Gal kur nors matet patarimu vyrams apie apranga pagal kuno sudejima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 19 kovo 2012 - 13:45
QUOTE(dontstop @ 2012 03 19, 12:25)

Shana, rekomenduoju blogerę Julie, ji panašią figūrą turi, man labai aptinka jos outfit'ai (rubrika Fashion Fridays), daug idėjų nusižiūriu (ir atvirkščiai, matau iš šalies, kas negerai žiūrisi ant tokio tipažo)

4u.gif Pasistudijuosiu. As tokia panasia suknele turiu (kirpimo pamasaus, liemuo ciut auksciau lyg) ir vis neprisitaikau, be dirzelio lyg ne, su dirzeliu nelabai patinka g.gif . Bet vat su tokiu placiu nebandziau. Pasimatuosiu ir parodysiu jum mirksiukas.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 19, 13:44)

O kodel blogai rengtis kaip banko darbuotojai?  blush2.gif  ax.gif

biggrin.gif Man atrodo dar temoj nebuvo jusu, cia kazkada kai pirma kart parodziau savo garderoba, Bytte ji pavadino "banko darbuotojos garderobu" biggrin.gif Pas mane nors teoriskai nera dress kodo, bet pagal darbo pobudi, mano supratimu, rengtis reikia kiek rimciau/solidziau, na tarkim kazkokiu stilum kelianciu pasitikejima tongue.gif Tai as va ir bandau laviruoti ir ji atitikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 19, 13:44)
O kodel blogai rengtis kaip banko darbuotojai?  blush2.gif  ax.gif

as tai nemanau, kad tai yra blogai smile.gif kaip tik labai pagirtina, kai net nesant dres kodui, zmogus pats turi supratima kaip pagal darbo pobudi turetu rengtis mirksiukas.gif tik va tada ta violetine irgi suabejociau i tokia kapsule smile.gif

man irgi labai praverstu apranga vyrams pagal figura ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 19, 13:59)
biggrin.gif Man atrodo dar temoj nebuvo jusu, cia kazkada kai pirma kart parodziau savo garderoba, Bytte ji pavadino "banko darbuotojos garderobu" biggrin.gif Pas mane nors teoriskai nera dress kodo, bet pagal darbo pobudi, mano supratimu, rengtis reikia kiek rimciau/solidziau, na tarkim kazkokiu stilum kelianciu pasitikejima tongue.gif Tai as va ir bandau laviruoti ir ji atitikti ax.gif

Kai rodet garderoba, manes tikrai nebuvo dar temoj smile.gif Bet del ko Jus pasirinkot stiliu darbini, suprantu. Tik vat man idomu, kodel tas "banko darbuotojos garderobas" yra blogai? Kazkaip vis neigiamas poziuris g.gif Nuobodu ar kaip?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Manau stiliui ne tiek spalva itakoja, kiek pats stiliaus suderinimas smile.gif
Vienintele, kur tikrai sunkiai sugalvociau priderinima i rimta garderoba, tai barbiskai rozine biggrin.gif

Mergaiciukas, jus neteisingai supratot, niekas neigiamai nevertina. Tiesiog toks grieztumas klasikinis, budingas tam tikroms profesijoms/sritims yra, todel tam tikra etikete matyt prilimpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 19, 15:31)

Kaži ar tokie paperbag sijonai tebemadingi? Pirkau pernai tokio tipo suknelę kaip trendinį daiktą vienam sezonui ir dabar galvoju, ar parduoti, ar dar palikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 18, 21:17)
Čia daug ar mažai? biggrin.gif

Ačiū už nuomonę  smile.gif

Pvz iš interneto, kaip man atrodo gražu suknelė + kardiganas:

Aišku daug biggrin.gif

taip man atrodo gražiau blush2.gif
Papildyta:
Dontstop, dar pamiršau parašyti: plaukų ilgis tai pavydėtinas wub.gif Berods kažką rašei, kad jie plonoki, ar nekrenta tas labai į akis, kai jie ilgi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 19, 20:08)

Papildyta:
Dontstop, dar pamiršau parašyti: plaukų ilgis tai pavydėtinas wub.gif Berods kažką rašei, kad jie plonoki, ar nekrenta tas labai į akis, kai jie ilgi? blush2.gif

Plaukus aš neseniai patrumpinau, buvo iki liemens, dabar iki papų biggrin.gif Trumpinau būtent dėl tos priežasties, kad labai ilgi ir labai ploni nesižiūri. Dabar santykis lyg optimalus g.gif Aš rašiau, kad norint purint plaukus su spec priemonėm, geriau būtų ilgis iki pečių +/-, kitaip nepadės, nes plaukai nusvirs dėl savo pačių svorio. Man to purinimo kaip ir nereikia su dabartine šukuosena, ok žiūrisi ir ant plonų plaukų. Bet tik su dabartine šukuosena. Kai kurios šukuosenos reikalauja didesnio purumo, tai aš šiuo metu tokių vengiu, nes tiesiog tingiu su tom priemonėm žaisti blush2.gif Taigi iš to tingumo susiradau variantą, kuris žiūrisi ir ant tokių plonų plaukų, kaip mano. Žodžiu, prie kiekvienos šukuosenos reikia surasti optimalų ilgį, atsižvelgiant į natūralų purumą biggrin.gif
Atsakyti
Ploniems plaukams geriausias ilgis iki +/- peciu. nezinau ar dontstop nuotraukoje plaukai jau patrumpinti, bet tokio ilgio tikrai isryskeja tas plonumas.. o dar tas pakarpymas ar siaip naturalus plonejimas galuose isvis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 19, 19:08)

Kiek man teko eksperimentuoti su ilgiais, jei ilgis jau zemiau liemeneles uzsegimo, prasideda problemos, labiau isryskeja plonumas, jei bandai papurenti kokiom priemonem - nesilaiko. Aisku tam tikrom progom gali isgauti "daaauug plauku" efekta, bet kasdien gi nesinori taip plauku kankinti unsure.gif

Dontstop - man atrodo tie paperbag sijonai jau nelabai g.gif
Atsakyti