Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 03 17, 09:46)
Tai kad as lyg rozines nenoriu tongue.gif

Nenori, tai nenori biggrin.gif o šviesiai žalios irgi nenori? tongue.gif

QUOTE(manjana @ 2012 03 17, 15:19)
Donstop kapsulė labai patiko, kada kaži man pavyks ką nors suderint? Kol kas drabužiai mano pasidarė spalvoti, bet vis tiek jovalynas makalynas, kur nelabai kas su kuo derinasi  lotuliukas.gif

O megztiniai iš kokių siūlų? Atrodo tokie ne pavasariniai, jaukiai šilti smile.gif
O suknelė kaip nešiojama? Man tos trumpom rankovėm suknelės tai pastoviai galvos skausmas. Dirželių prie jos neįsivaizduoju, su tuo papuošimu ant peties kažkaip jinai man nesiprašo dirželio  g.gif
Naujas šalikas labai labai fainas wub.gif

pritariu, dirželiai prie suknelės nelabai čia.. ir pritariu dėl šiltumo megztinių, kaip pavasariui ax.gif

o šiaip, donstop, labai graži suknytė, nors ir matau pakankamai šviesiai mėlyną su juodu (bet jamčiau turbūt visokių spalvų lotuliukas.gif ), iš kur ji? blush2.gif su megztiniais tikrai ne per šilta? blush2.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už komentarus 4u.gif

Šiandien nesusilaikiau, nusipirkau Rimi dar vieną šalikėlį, žalių - salotinių atspalvių:

user posted image

Dabar atsakau į klausimus.
Vilkėti šitos suknelės be dirželio absoliučiai neįmanoma, kitaip gaunasi maišas apie liemenį smile.gif Abudu dirželiai, mano galva, prie šitos suknelės tinka. Šiaip nė karto dar nebuvau apsivilkusi, tik matavausi namuose. Kadangi ji berankovė, planuoju ant viršaus užsimesti kardiganus. Niekad taip nesirengdavau, nežinau, ar prilips rolleyes.gif
Suknelė buvo pirkta Asia shope, 35 lt, 95 % medvilnė, 5 % elastanas.

Dėl batų tinkamumo - prie kelnių batai netinka (nes kelnių ilgis pagal aukštakulnius), tai avėsiu būtent prie sijono, suknelė manau bus nešiojama vėliau, kai bus šilčiau, atitinkamai ir avalynė prie jos bus botiljonai ir bateliai g.gif Nežinau, matysiu. Prie kelnių derinsiu botiljonus ir batelius.

Megztiniai iš mocheros, šią sav perėjau prie jų nuo storų vilnonių, aš tokius (mocherinius) nešioju nuo +5 iki +15 kažkur (tarp kitko, šiandien pas mus ir yra +15 thumbup.gif Visą dieną praleidom gamtoj, buvau nusivilkusi striukę ir likau vien su tokiu megztiniu, tikiuosi, nesusirgsiu smile.gif ) Mezgamas megztinis plonesnis, iš 100 % bambuko.

Atsakyti
Dontstop, kapsulė graži, manau viskas pavasariui tinkama, juk išjungus šildymą dar labai karšta nebūna. 4u.gif

Beje, ačiū merginoms už nuomonę dėl mano drabužių, man patys smagiausi - violetiniai marškiniai, tik kad darbe su jais ir liemene man ne per karšta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 17 kovo 2012 - 18:19
dontstop grazi kapsule mirksiukas.gif

as siandien apsiziurejau, kad mano pavasariniame svarkelyje vyrauja violetiniai atspalviai doh.gif dar nenusprendziau sunesioti prie dabartines kapsules ar ieskoti kito g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 17, 15:35)
Nenori, tai nenori  biggrin.gif  o šviesiai žalios irgi nenori?  tongue.gif

Tai kad klausimas buvo toks- kokia spalva galima derinti prie blueviolet ir pilkos, kad derinys nebutu ryskus?

Dontstop, as suknyte nesiociau ne dirziuko (ten gi lyg liemuo pakeltas) ir jei reikia iimciau biski per talija, kad normaliai guletu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 18, 11:25)

Dontstop, as suknyte nesiociau ne dirziuko (ten gi lyg liemuo pakeltas) ir jei reikia iimciau biski per talija, kad normaliai guletu 4u.gif

Ten liemuo vietoj atsiduria, maniškis natūralus irgi labai aukštai smile.gif

Pusdienis Akropely ir vėl jokių palaidinių. Užtat pagautas pirmas daiktas į būsimą marinistinę kapsulę, Reserved, kaina kaip naujai kolekcijai keistai maža, 25 lt

user posted image
Papildyta:
Trumpam parodau, kaip ta suknelė ant manęs atrodo su diržu. Man rodos, ir dėl figūros ypatumų, ir dėl pačio fasono diržiukas būtinas, bent man norisi pridengti skirtingų spalvų sujungimo vietą g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 18, 14:29)
Pusdienis Akropely ir vėl jokių palaidinių. Užtat pagautas pirmas daiktas į būsimą marinistinę kapsulę, Reserved, kaina kaip naujai kolekcijai keistai maža, 25 lt

Trumpam parodau, kaip ta suknelė ant manęs atrodo su diržu. Man rodos, ir dėl figūros ypatumų, ir dėl pačio fasono diržiukas būtinas, bent man norisi pridengti skirtingų spalvų sujungimo vietą  g.gif

Aš vakar truputį po parduotuves vaikštinėjau, tai labai nustebau, nes kaina paprasto megztuko 79Lt berods blink.gif

Apsirengus suknelė, mano nuomone, atrodo labai gražiai (nors prieš tai dėtoje pirmoje nuotraukoje, kur ne ant žmogaus, nelabai patiko blush2.gif ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 17, 18:12)
Šiandien nesusilaikiau, nusipirkau Rimi dar vieną šalikėlį, žalių - salotinių atspalvių:

Žadėjau savaitgalį nusipirkti ir šalikėlių Rimi ir dar šio to, galutinai nuspręstai vistik navy, pilkai, rožiniai kapsulei, bet praleidau visą savaitgalį ligoninėje unsure.gif tikiuosi Rimi tie šalikėliai greitai nesibaigs.. jiems ten kažkokia akcija ar šiaip tokios kainos? rolleyes.gif
Asia shope tai čia čiurkų parduotuvėse? biggrin.gif Kokia man ji graži.. tiek ne ant žmogaus, tiek ant žmogaus.. bet dėl dirželio vistiek abejoju. Su šiuo juodu (jei gerai matau) vaizdas kaip ir geras, nors man tie sparneliai vistiek atrodo vaikiškai, bižuteriškai ir prastokai blush2.gif o rožinis manau išvis netiktų, jis toks plonytis ir to sūdurimo gražiai tikrai neuždengs ax.gif
o dėl nešiojimo ant suknelės kardiganų? nešiosit atsegtus? užsegtus? kokio tipo? šis klausimas man pačiai labai įdomus.. nes tokias berankoves sukneles nešiodavau vasarą, tik problema, kad su tais orais vistiek būna taip, kad norisi kažką užsimesti arba nesi tikras kiek smarkiai atšils per dieną.. tik vis bijodavau dėtis kardiganus, neva dėl bobiškumo, gal koki patarimų turite kaip ant suknelių derinti viršus? ax.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 18, 10:25)
Tai kad klausimas buvo toks- kokia spalva galima derinti prie blueviolet ir pilkos, kad derinys nebutu ryskus?

O tai tiek rožinių, tiek žalių nebūna pastelinių ir šviesių? mirksiukas.gif būna, ir dar kaip, net toje pačioje pavasario paletėje.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 18, 16:07)
Aš vakar truputį po parduotuves vaikštinėjau, tai labai nustebau, nes kaina paprasto megztuko 79Lt berods blink.gif

Apsirengus suknelė, mano nuomone, atrodo labai gražiai (nors prieš tai dėtoje pirmoje nuotraukoje, kur ne ant žmogaus, nelabai patiko blush2.gif ) smile.gif

Čia daug ar mažai? biggrin.gif

Ačiū už nuomonę smile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 18, 20:38)
jiems ten kažkokia akcija ar šiaip tokios kainos?  rolleyes.gif

Asia shope tai čia čiurkų parduotuvėse?  biggrin.gif  Kokia man ji graži.. tiek ne ant žmogaus, tiek ant žmogaus..

bet dėl dirželio vistiek abejoju. Su šiuo juodu (jei gerai matau) vaizdas kaip ir geras, nors man tie sparneliai vistiek atrodo vaikiškai, bižuteriškai ir prastokai  blush2.gif  o rožinis manau išvis netiktų, jis toks plonytis ir to sūdurimo gražiai tikrai neuždengs  ax.gif 

o dėl nešiojimo ant suknelės kardiganų? nešiosit atsegtus? užsegtus? kokio tipo?

Nuolaida bus iki ryt imtinai, 40 % visiems rūbams, įskaitant ir šalikėlius.

Smagu, kad patiko suknelė smile.gif Parduotuvė ta, kur bazėse ir Laisvės al, anksčiau vadinosi Asia shop, o dar persivadino, bet aš ir vėl neatkreipiau dėmesio, kaip dabartinis pavadinimas skamba blush2.gif

Rožinis dirželis nėra visai plonytis, jis kokių 4 cm, pinta dalis tik nugaroje, gėlytė šone, visas priekis - tai paprastas lygus diržas be nieko. Na rožinė spalva kaip visad visom atrodo pigiai, o man ji pati mėgstamiausia ir niekad nepabostanti smile.gif

Dėl kardiganų nešiojimo nieko negaliu patarti. Niekad taip nenešiojau, žadu tik pabandyti. Nesu tikra, kad man pritiks toks būdas, turint omeny, kad nemėgstu sluoksniavimo. Žiūrėsim, kaip ten bus smile.gif
Kardiganus žadu derinti tuos pačius parodytus, kurie įeina į kapsulę. Greičiausiai vilkėsiu prasegtus arba užsegtus tik per liemenį viena saga.

Pvz iš interneto, kaip man atrodo gražu suknelė + kardiganas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 18, 13:29)

user posted image
Papildyta:
Trumpam parodau, kaip ta suknelė ant manęs atrodo su diržu. Man rodos, ir dėl figūros ypatumų, ir dėl pačio fasono diržiukas būtinas, bent man norisi pridengti skirtingų spalvų sujungimo vietą  g.gif

user posted image

Aš Reserved irgi nusižiūrėjau marinistinei kapsulei mėlyną bliuskutę su dryžuotu banteliu prie raktikaulio, tik nespėjau pasimatuoti biggrin.gif 89 Lt berods.

Nerealiai bigsmile.gif Ir diržas tinka drinks_cheers.gif Figūra super 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 18, 20:17)
Na rožinė spalva kaip visad visom atrodo pigiai, o man ji pati mėgstamiausia ir niekad nepabostanti smile.gif

Greičiausiai vilkėsiu prasegtus arba užsegtus tik per liemenį viena saga.

Man tai ne spalva gal, o tas pynimas ir gėlytė blush2.gif

Galima dirželį ir ant suknelės, o megztuką ant viršaus, manao nuomone, taip kad variantų yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai neįsivaizduoju kaip tas rožinis dirželis atrodo sujuostas, nes taip padėtas atrodo lyg ne viengubas... Šiaip viskas patiko ok.gif
Man drugelis ant suknelės atrodo kažkaip ... matyt dėl foto, nes padėtas visai kitaip. Šiaip man tai nei drugeliai, nei rožinė visai neatrodo pigiai ar vaikiškai blush2.gif
donstop ten plaukai ar tatuiruotė

O pas mus kaip tik nenumatytų išlaidų atsirado, ir jokios galimybės shopintis... jei vaikai bus batus išaugę doh.gif šiandien mokykloje fotografuojasi, tai buvau ištraukus "šventinius" aprėdus... dieve rankovės iki alkūnių. Visi vaikai, kaip vaikai vasaros metu daugiausiai tysteli, o maniškiai pastoviai viduržiemį, kad rūbų daugiau keisti reiktų... ir vitaminų pirkt, nes nebėr nei uogų, nei dar ko... ir net saulės trūkumas.
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 18, 20:38)
O tai tiek rožinių, tiek žalių nebūna pastelinių ir šviesių?  mirksiukas.gif  būna, ir dar kaip, net toje pačioje pavasario paletėje.

Man tai iš pateiktos paletės nei rožinės, nei šviesiai žalios schmoll.gif Labai pastelinės prie tos alyvinės atrodys per šviesiai arba reikėtų imt pakankamai didelio ryškumo, o tada gaunasi labai toks ne offisinis varinantas. Shana darbe nori atrodyt kaip banko darbuotoja biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 19, 08:43)
Man tai iš pateiktos paletės nei rožinės, nei šviesiai žalios  schmoll.gif Labai pastelinės prie tos alyvinės atrodys per šviesiai arba reikėtų imt pakankamai didelio ryškumo, o tada gaunasi labai toks ne offisinis varinantas. Shana darbe nori atrodyt kaip banko darbuotoja  biggrin.gif

Aš įsivaizduoju, kad tiktų tos pastelinės, o šiaip tai belieka atsisakyti tokios violetinės, kuri ir viena ne itin tada tinkama į norimą išvaizdą smile.gif

bėgsiu šiandien šalikėlių pirkti bigsmile.gif
Atsakyti