Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 03 16, 17:10)
Tai ar camel ne šviesioji bus? g.gif Žiūrint, apie kokią kalbama g.gif
Tada imti abi violetines, tik vieną tamsesnę, kitą šviesesnę.
Nu va biggrin.gif

Camel man tokia vidutine g.gif
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif
Yra ir su rozine pvz graziu deriniu, bet kasdienai/darbui tai per rysku ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 03 15, 19:43)

Dėl šukuosenos, iš savo patirties, apimties trūkumą geriau kompensuoti ilgiu  blush2.gif  Kažkaip trumpų plaukų šukuosenos geriau žiūrisi ant purių, vešlių plaukų. Tiesą, labai ilgi ir ploni lyg siūliukai plaukai irgi nieko gero. Čia reiktų rasti "aukso vidurį".

drinks_cheers.gif
Mano plaukai irgi plonoki, pritariu kad geriausiai ilgis kazkus +/- apie pecius ir iskarpyti. Nesiojau kuri laika lygius, dabar iskarpiau vel, zymiai geriau. Mano handmade iskarpymo fotke yra albume, paskutine lyg, imeciau pries kelias dienas, galit paziureti Daite, tikrai priduoda apimties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 kovo 2012 - 17:15
QUOTE(Shana @ 2012 03 16, 17:41)
O kokios tos netinkamos?

As dabar susimascius ties spalvom, jei pvz daryti kapsule ir imti viena kaip cia
http://www.thescienc...outs-spring.htm
blueviolet ir kita pilka, kokia galima trecia, turint omeny kad nesinori ziauriai ryskiai??? g.gif

Kadangi įtaisiau dukriukui tokios spalvos golfą... tai nešioja su tokiu rust spalvos megztuku trumpu... labai nerėkenčiai gavosi derinyje... dar ir batai tokios spalvos... kelnės džinsai... dar tą golfą nešioja prie pilko sarafano. Bet kai pilka įsimaišo ruda ne į temą gaunas.
Aš dar dukrai siūliau derinyje prie tų dviejų imt emerald green, bet sakė berniukiška spalva (ot vaikai doh.gif ) ... dar gražiai su watermelon žiūrisi, čia sakė per daug mergaitiška biggrin.gif
Tai nežinau ar dar pirksiu jai tokios spalvos ką... nebent skarelę.
Atsakyti
Aš tai camel tokią įsivaizduoju, šviesesnę blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 16, 18:03)
Aš dar dukrai siūliau derinyje prie tų dviejų imt emerald green, bet sakė berniukiška spalva (ot vaikai  doh.gif ) ... dar gražiai su watermelon žiūrisi, čia sakė per daug mergaitiška  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 16, 18:03)
Aš dar dukrai siūliau derinyje prie tų dviejų imt emerald green, bet sakė berniukiška spalva (ot vaikai  doh.gif ) ... dar gražiai su watermelon žiūrisi, čia sakė per daug mergaitiška  biggrin.gif

biggrin.gif Man su arbuzine grazu, bet i darba tai g.gif visai nerimtai atrodysiu.

Turiu ar tokia suknute blueviolet, baltais zirniukais, galvoju kazkokia mini-kapsulyte galeciau suorganizuoti ax.gif

Camel
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 kovo 2012 - 18:47
Shana, bet juk ir clear pavasario paleteje yra gana sviesiu, pasteliniu roziniu kapsulei smile.gif
Atsakyti
Camel as isivaizdavau mazdaug tokia user posted image

o kaip trecia gal kokia ruda? Ar per daug artimos gamos tos spalvos? O gal nelabai vasariska? user posted image
Atsakyti
Shana, kupranugari pagal spalva renkiesi? biggrin.gif
Atsakyti
Vakar gan sėkmingai apsipirkau smile.gif Pirkau ilgaaulius (Deichman), džinsinį sijoną ir rožinį šalikėlį (Rimi, 40 % nuolaida visiems rūbams). Su šalikėliu ypač pasisekė, 100 % bambukas, 12 lt smile.gif

Ta proga pafotografavau sekančią kapsulę, kuri dabar man kaip ir darbinė. Ji dar nepilna, bet jau šis tas. Primenu, kad žiemos pabaigoje buvau apibrėžusi 4 kapsules, 1 iš jų paslėpta giliai drabužinėje, 1 kurimosi stadijoje, tad einamos kaip ir dvi. Pirmą, mėlynai - rudą, rodžiau (dar nenešioju), antra štai smile.gif

Kapsulės spalvos - pilka - rožinė -žalia.

Apačios: pilkos kelnės, pilkas sijonas

user posted image

Topai - pilkas megztinis, žaliai rožinis megztinis (šitas mylimukas wub.gif ), salotinis kardiganas (abejoju dėl jo, galbūt nenešiosiu), žalių tonų kardiganas

user posted image

Visi topai, kaip matot, gan šilti, užsimušdama ieškau medvilninių palaidinių, ir vėl nieko neradau doh.gif Na gal sekmadienį Akropoly pasiseks unsure.gif

Toliau, suknelė, pilkų tonų (nuotraukoje, įtariu, atrodo juoda su melsvu) smile.gif

user posted image

Dirželiai prie suknelės - tamsiai pilkas ir rožinis

user posted image

Štai naujasis šalikėlis, jis dydžiu kaip paklodė biggrin.gif Reikės pasieškot įdomesnių užrišimo būdų

user posted image

Prie derinio pilka apačia - pilkas viršus, manau, kad tinka bet kokie ryškūs šalikėliai, pvz:

user posted image

ir

user posted image

Taipogi priderinau papuošaliukus:

user posted image

user posted image

Dabar batai - aš nuobodi, visos 3 poros pilkos, tik skirtingo pilkumo. Rodau tik naujus ilgaaulius, kitos poros - botiljonai ir bateliai

user posted image

Paprasti batai, nieko išskirtino. Plokščiapadžiai, nes į darbą einu pestute, o atgal tiesioginio to žodžio prasme bėgu, nes spėju vaiką pasiimti paskutinę minutę prieš darželio uždarymą.

Papildyta:
Na ir dar "į temą" biggrin.gif

user posted image

Šiuo metu mėgstamiausias mano makiažas wub.gif
(manau, kad man jis gaunasi geriau blush2.gif )

user posted image

user posted image

Kaip planuoju papildyti kapsulę:
vienas rožinis megztinukas iš bambuko jau pradėtas megzti
norėčiau 2 palaidinių ilgom rankovėm: rožinė vienspalvė ir žalia marga
galbūt reikės ir trečios apačios
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 16, 19:33)
Shana, bet juk ir clear pavasario paleteje yra gana sviesiu, pasteliniu roziniu kapsulei  smile.gif

Tai kad as lyg rozines nenoriu tongue.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 03 16, 22:34)
Shana, kupranugari pagal spalva renkiesi?  biggrin.gif

Cia mergos matai neissiaiskina, kokios spalvos tas kupranugaris lotuliukas.gif

Dontstop, labai faina suknyte, man rodo tamsiai melyna su melynu, nesiociau tokia ax.gif
Atsakyti
Dontstop, viskas labai faina, suderinta (gal tik tas rožinis diržiukas pigokai, o gal greičiau vaikiškai, atrodo blush2.gif). O tinka tokie batai grubesni prie sijonų?
Atsakyti
Donstop kapsulė labai patiko, kada kaži man pavyks ką nors suderint? Kol kas drabužiai mano pasidarė spalvoti, bet vis tiek jovalynas makalynas, kur nelabai kas su kuo derinasi lotuliukas.gif

O megztiniai iš kokių siūlų? Atrodo tokie ne pavasariniai, jaukiai šilti smile.gif
O suknelė kaip nešiojama? Man tos trumpom rankovėm suknelės tai pastoviai galvos skausmas. Dirželių prie jos neįsivaizduoju, su tuo papuošimu ant peties kažkaip jinai man nesiprašo dirželio g.gif
Naujas šalikas labai labai fainas wub.gif

Atsakyti