Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 03 16, 11:44)
Gal kažkokius aksesuarus pritaikysi, kad nebūtų labai juoda prie veido?

Aš dabar mąstai apie pavasarišką-rudenišką kapsulę. Norėjau keisti viską iš pagrindų, bet pagailėjau pinigų, tai sugalvojau, kad darysiu šviesiai pilką, tamsiai mėlyną ir teal iš to, ką turiu. Daug nereikia, o po to dar labaiu atšils ax.gif Gal reikės irgi įkelti, pačiai aiškiau bus, ką turiu ir ko ne blush2.gif

Tai kad jinai tokia kaip marskinuku tipo, su apykakle. Nera visai prie kaklo, su iskirpte, bet vistiek tos juodos daug, tai kazi ar atsvers kokie aksesuarai. Salio juk neuzsidesi smile.gif Ziurinejau derinius, tai planuoju prie raudonos linines sukneles prisiderint camel svarkeli irgi linini (vesiam vakarui), tai tas camel prie juodos irgi neblogai ziurisi. Bet tada lieka suknele vakariniam variantui, kuriu pas mane nelabai bus artimiausiu metu g.gif

As jau irgi pamazu gaunu prekes pavasario/rudens kapsulei. Labai nudziugino palaidine is VS, puikiai tiko. Taip pat suknele is Otto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 16, 09:58)
Ir nustebino "samata"  thumbup.gif  thumbup.gif pagal zenklus galvojau, kad gerookai brangesne  :a

Mane irgi nustebino, bet į priešingą pusę blush2.gif
QUOTE(Leticija @ 2012 03 16, 10:08)
as kaip kokia nenormali nubegau savo slaunis pasimatuot , ir taip juokas is saves paeme  lotuliukas.gif kazkaip  niekad nesusimastydavau kokios jos apimties  biggrin.gif

Aš reguliariai matuoju, man ši apimtis svarbesnė, nei pvz liemens rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 16, 12:38)
Mane irgi nustebino, bet į priešingą pusę  blush2.gif

Aš reguliariai matuoju, man ši apimtis svarbesnė, nei pvz liemens  rolleyes.gif

Na, mane irgi ne į gerą pusę nustebino, kai pasiskaičiavau vakar, bet kadangi viskas ne vienu kartu pirkta, o ir daiktai atrodo kaip nauji, išskyrus gal kelnes ir kojines, kurios atrodo ne naujos, bet labai geros būklės, tai kaip ir nebaisu ax.gif

Man kaip kriaušei irgi labai svarbi vieta, nors centimetrai man ne tiek rūpi, man svarbu padoriai su kokiomis nors kelnėmis atrodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 16, 11:13)
Man tai ne per blauzdas, bet per kelius užstringa, nes jie netikėtai išplatėja po pakankamai plonų blauzdų, tai vaizdelis nekoks...

Ir taip, ir taip blogai biggrin.gif nieko gero, kai ir blauzdos storos verysad.gif

Aš pavasarį senai planuoju.. taupe batelių nepirkau, nes abejoju dėl rankinės rolleyes.gif kadangi negaliu pakęsti kai rankinė ar batai kažkokia viena vienintelė spalva aprangoje, tai neapsisprendžiu prie ko tiks.. rankinės ar tokio pačio, ar panašaus atspalvio taupe nenoriu, nes pavasarinis paltukas taupe/smėlinis, o nekenčiu, kai susilieja rankinė su striuke, turi gana stipriai atspalviu man skirtis rolleyes.gif o kai jau reikės vaikščioti be paltuko net nežinau unsure.gif radau tašę tokią pilką taupe šviesią lotuliukas.gif na šviesumo kaip smėlinė kokia, bet tokia lyg neutraliai pilkšva, ech vėl nemoku apibūdinti spalvų, ale vėl man pjaunasi: bateliai labiau kreminiai, kad ir neutralūs, tašė labiau pilkšva, kad ir neutrali, o dar aprangoje vistiek bent dvi spalvos bus doh.gif taip ir strigau.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 16, 11:39)
As tai katik pasimatavau sukneles vasarai. Trys naujos, o dvi is ju netinkamos - gaila pinigu ismestu  doh.gif 

O kokios tos netinkamos?

As dabar susimascius ties spalvom, jei pvz daryti kapsule ir imti viena kaip cia
http://www.thescienc...outs-spring.htm
blueviolet ir kita pilka, kokia galima trecia, turint omeny kad nesinori ziauriai ryskiai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 16, 16:41)
O kokios tos netinkamos?

As dabar susimascius ties spalvom, jei pvz daryti kapsule ir imti viena kaip cia
blueviolet ir kita pilka, kokia galima trecia, turint omeny kad nesinori ziauriai ryskiai??? g.gif

Gal pudros kokia, tokią labiau į rožinę, o ne į rudą g.gif Bet nežinau, ar pagal tipą tiks g.gif
Atsakyti
Kad jau issimatavau vasaros rubus siandien, tai su klausimais smile.gif Kasdienai planuoju verstis su tuo ka turiu is anksciau: nieko ten kapsulisko, bet tebunie. gal kokius marskinelius ir bridzus reiks dasipirkt. Bet noriu susiformuoti kapsule isejimui toliau nei namai/parduotuve/parkas smile.gif

Taigi spalvos raudona ir camel. Kokia dar spalva patartumet, turint omeny, kad cia vasarai g.gif Raudona, kaip suprantu, bus ryskioji, o rudenine camel turbut kaip ir tamsi galetu skaitytis?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 16, 16:45)
Gal pudros kokia, tokią labiau į rožinę, o ne į rudą g.gif Bet nežinau, ar pagal tipą tiks g.gif

Siaip gaunasi, kad man visokios bloznos, kaip Bytte, vadina tongue.gif , silpnos/skystos spalvikes netinka, cia visos pritare. Nzn kaip tokiu atveju su taisykle sviesi+tamsi+ryski g.gif nes paleteje dauguma ryskios gan g.gif
Atsakyti
O kokios tos netinkamos?

Viena juoda jau apipasakojau biggrin.gif O kita per didele patapo, butinai reikia didesnio biusto doh.gif

Man isvis vaizduote prie tos blueviolet sunkiai kazka delioja. Nemoku dar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 16 kovo 2012 - 16:55
O kokios tos netinkamos?

man tragiska spalva ta blueviolet biggrin.gif imciau ruzava.. gi tik tinkama atspalvi reik susirasti tongue.gif kad ir is sitos paletes kazkas panasaus pink coral, tokia nepasakyciau, kad ryski. bet cia jauciu rimtai butu lengviau is paletes isrinkti, koks tu butent pavasaris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 16, 16:53)
Viena juoda jau apipasakojau  biggrin.gif  O kita per didele patapo, butinai reikia didesnio biusto  doh.gif

Man isvis vaizduote prie tos blueviolet sunkiai kazka delioja. Nemoku dar  blush2.gif

Man tai kol kas realiausiai tos pacios spalvos gerokai sviesesnis variantas isipaiso g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 16, 16:50)
Taigi spalvos raudona ir camel. Kokia dar spalva patartumet, turint omeny, kad cia vasarai  g.gif Raudona, kaip suprantu, bus ryskioji, o rudenine camel turbut kaip ir tamsi galetu skaitytis?

Tai ar camel ne šviesioji bus? g.gif Žiūrint, apie kokią kalbama g.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 16, 16:53)
Siaip gaunasi, kad man visokios bloznos, kaip Bytte, vadina tongue.gif , silpnos/skystos spalvikes netinka, cia visos pritare. Nzn kaip tokiu atveju su taisykle sviesi+tamsi+ryski g.gif nes paleteje dauguma ryskios gan g.gif

Tada imti abi violetines, tik vieną tamsesnę, kitą šviesesnę.

QUOTE(Shana @ 2012 03 16, 17:06)
Man tai kol kas realiausiai tos pacios spalvos gerokai sviesesnis variantas isipaiso g.gif

Nu va biggrin.gif
Atsakyti