QUOTE(groovy @ 2012 03 16, 11:44)
Gal kažkokius aksesuarus pritaikysi, kad nebūtų labai juoda prie veido?
Aš dabar mąstai apie pavasarišką-rudenišką kapsulę. Norėjau keisti viską iš pagrindų, bet pagailėjau pinigų, tai sugalvojau, kad darysiu šviesiai pilką, tamsiai mėlyną ir teal iš to, ką turiu. Daug nereikia, o po to dar labaiu atšils Gal reikės irgi įkelti, pačiai aiškiau bus, ką turiu ir ko ne
Aš dabar mąstai apie pavasarišką-rudenišką kapsulę. Norėjau keisti viską iš pagrindų, bet pagailėjau pinigų, tai sugalvojau, kad darysiu šviesiai pilką, tamsiai mėlyną ir teal iš to, ką turiu. Daug nereikia, o po to dar labaiu atšils Gal reikės irgi įkelti, pačiai aiškiau bus, ką turiu ir ko ne
Tai kad jinai tokia kaip marskinuku tipo, su apykakle. Nera visai prie kaklo, su iskirpte, bet vistiek tos juodos daug, tai kazi ar atsvers kokie aksesuarai. Salio juk neuzsidesi Ziurinejau derinius, tai planuoju prie raudonos linines sukneles prisiderint camel svarkeli irgi linini (vesiam vakarui), tai tas camel prie juodos irgi neblogai ziurisi. Bet tada lieka suknele vakariniam variantui, kuriu pas mane nelabai bus artimiausiu metu
As jau irgi pamazu gaunu prekes pavasario/rudens kapsulei. Labai nudziugino palaidine is VS, puikiai tiko. Taip pat suknele is Otto