Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 29, 12:38)
O šiaip tai labai labai rekomenduotina idėja thumbup.gif Gera siuvėja ir prie figūros pritaikys, ir poliesterio net nesiūlys, ką jau kalbėt, kad gausis gerokai pigiau drinks_cheers.gif

O kur gauti gerą siuvėją?

Nes aš asmeniškai siuvėjom, kaip ir kirpėjomis labai nusivylus verysad.gif išleidi daug, gauni š... Jau neberizikuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 12:28)
Man kaip ilgakojai ir su ilgu liemeniu nelabai  schmoll.gif . Be to gaunasi neproporcinai ilga dalis nuo juosmens iki tarkim kojų pradžios, jei ji matosi kaip nors vizualiai aišku. Aš išvis viską nešioju su kiek pažemintu liemeniu, nes kitaip nerealiai neproporcinga gaunuos. Ta prasme ne tik kad smulkesnis viršus, bet ir trumpesnis nei turėtų būt normalaus žmogaus (na tada gaunasi kad viršus lyg mažesnio ir smulkesnio žmogaus dalis fotošopu uždėta).
Ir IMHO diržai paprėžia juosmenį  g.gif
Na reiks kur Lopez ar Shakirą nužvelgt su tokiu dalyku. 4u.gif

A va.. čia ir išlenda niuansai.. tie ploni dirželiai tai net tarp tų bendrų rekomendacijų..
akivaizdu, kad kiekvienai vistiek netinka. Man pavyzdžiui netinka net tie pagrindiniai patarimai dėl viršutinės dalies pabrėžimo, rankovyčių visokių, petukų ir t.t., nes pečius ir taip turiu, kaip netipinė kriaušė turbūt.. tai atrodau tragiškai su tokiais drabužiais unsure.gif ir gal dėl mažo ūgio, tai niekaip nesigaunu, kad atrodytų ilga apatinė dalis, ir trumpa apatinė... nu ir viršutinė dalis pas mane kažkaip nėra per daug kažkokia smulki.. gal maža kriaušė, todėl ir tinka, netinka kiti dalykai 4u.gif
Papildyta:
Hm.. atsimenu kaip man bytte sakė, kad soft atstovėms reikia palaikyti tokį vidutinį/šviesų rudumą. Bet kad su tais šviesumais/tamsumais tai nebūtinai.. juk ir pavasarių būna tamsiaplaukių, nors tipiškai atrodo, kad tik šviesiaplaukės, ir aš su blondiniškais (gerai blondiniškais, o ne dark) plaukais tai tipo buvai patapus soft g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 29, 12:21)
suknele is asos tai ziauriai grazi... 102 eurai. virs 350 litu. uz 96% POLIESTERIO. ar jus juokaujat?  lotuliukas.gif as imciau fotkes ir drozciau tiesiu taikymu pas siuveja- grynai tokia pacia manau uz 200 su medziaga pasiutu, ir dar medziaga geresne galima pasirinkti smile.gif

112 EUR smile.gif

man tai vis nelabai pasiseka su siuvimais... doh.gif o paskutinė siūta suknelė gavosi už 550 LT lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 29 kovo 2012 - 12:50
QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 12:48)
man tai vis nelabai pasiseka su siuvimais...  doh.gif  o paskutinė siūta suknelė gavosi už 550 LT  lotuliukas.gif  doh.gif

blink.gif ir liūdnai spėju, jog tai nebuvo vestuvinė suknelė?
(liūdnai dėl to, jog vestuvinei ar kitai tikrai prašmatniai tai būtų normali kaina...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 29 kovo 2012 - 12:57
Neradau kriaušių su diržiukais, ypač jei viršus prasegtas ir sujuostas g.gif
Bet jei pilvukas yra ir ne visai net žemai, tai automatiškai ta dalis nuo juosmens iki klubų pabaigos gaunasi labai ilga blush2.gif . Jei koks laisvai krentantis sijonas, tada optiškai kojos dalis iki kelio trumpėja, reik labai aukštų kablų... o jei su kelnėm, tai išvis kažkaip kojos trumpos... o ta nuo juosmens iki apačios storiausia ir labiausiai slėptina vieta gaunas dar labiau išryškinta ir krenta į akis... kai nėra dirželio kūnas nepadalinamas, ir tada neina suvokt kiek ten juosmuo, kiek klubai, kiek kojos... tik matosi kad liemuo plonas jei jį su siluetu išryškini. Galima gi kardiganą užsegti viena saga. Aš manau kad į (.)(.) zoną labiausiai visokie pakabukai, skarelės ir panašūs dalykai atkreipia dėmesį...
Pasimėginkit ant savo foto nupiešt juosmens liniją, kaip tai darytų dirželis... tada ir aiškiau ar tinka, ar ne. Labai daug nesamonių toms kriaušėms prirekomduoja... aš nepasitikiu info nete, gali rast ir visiško profano pateiktą info, kai gryną pinigą.
Kai kriaušių pečiai sustorėja būna atskiros rekomendacijos... dažniausiai jas galim rast prie obuolio tipo rekomendacijų, jei bendros tokios pateikiamos, papildomai neišskirstant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 29, 12:52)
blink.gif ir liūdnai spėju, jog tai nebuvo vestuvinė suknelė?
(liūdnai dėl to, jog vestuvinei ar kitai tikrai prašmatniai tai būtų normali kaina...)

be abejo ne biggrin.gif paprasta samaninė šilkinė suknelė (bet buvo siūta vienai labai iškilmingai progai (bet ne vestuvėms), kad ir kaina neatrodė tokia didelė smile.gif turiu omeny, man tai didelė, bet palyginus, kiek žmonės išleidžia apsirengimui į tą šventę tai normal)

Man jau galva sukasi nuo tų rūbų ir derinių pasirinkimų doh.gif

Gal žinot, kada Akropoliuose būna JAMAM? Gal reikia palaukt ir tada jau bėgt dairytis, nes daug visko reikia doh.gif O balių skaičius vasarą (pakvietimai) vis auga doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 29 kovo 2012 - 13:07
O aš progines sukneles mėgstu iš poliesterio, nes man reikia laisvai krentančių, A tipo, o sintetinės nesiglamžo. Nekenčiu lyginimo.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 14:03)
be abejo ne biggrin.gif paprasta samaninė šilkinė suknelė (bet buvo siūta vienai labai iškilmingai progai (bet ne vestuvėms), kad ir kaina neatrodė tokia didelė smile.gif)

Man jau galva sukasi nuo tų rūbų ir derinių pasirinkimų  doh.gif

Gal žinot, kada Akropoliuose būna JAMAM? Gal reikia palaukt ir tada jau bėgt dairytis, nes daug visko reikia  doh.gif  O balių skaičius vasarą (pakvietimai) vis auga  doh.gif

Tai Jus i ta Akropoli bekit anksciau derinuku ziuretis, matuotis... Kai jau bus Jamam, nespesit smile.gif As irgi taip daryciau, jei kas isleistu... Nu bet gal pavyks cool.gif
Atsakyti
kriaušėms apie diržus:
If you wear a belt, make sure it's slim and the same color as your pants (a wide belt draws more attention to the area you're trying to deemphasize). If you belt a dress, make sure the belt sits higher up at your waistline rather than your hips. Better yet, wear a top that's gathered around the stomach. Doing so hides your tummy if you need to, while creating dimension someplace other than your hips.
gal kas išversit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 13:35)
kriaušėms apie diržus:
If you wear a belt, make sure it's slim and the same color as your pants (a wide belt draws more attention to the area you're trying to deemphasize). If you belt a dress, make sure the belt sits higher up at your waistline rather than your hips. Better yet, wear a top that's gathered around the stomach. Doing so hides your tummy if you need to, while creating dimension someplace other than your hips.
gal kas išversit  blush2.gif

Laaabai tiksliai parašyta thumbup.gif
Trumpai: diržą siūloma dėvėti tik ploną, tokios pačios spalvos, kaip kelnės. Jei diržas ant suknelės, jis turi būti aukščiau ant liemens, toliau nuo klubų. Dar geriau dėvėti viršutinę dalį, kuri paraukta ties skrandžiu, taip paslepiamas pilvukas ir akcentuojama kita vieta, o ne klubai 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti