QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 12:28)
Man kaip ilgakojai ir su ilgu liemeniu nelabai
. Be to gaunasi neproporcinai ilga dalis nuo juosmens iki tarkim kojų pradžios, jei ji matosi kaip nors vizualiai aišku. Aš išvis viską nešioju su kiek pažemintu liemeniu, nes kitaip nerealiai neproporcinga gaunuos. Ta prasme ne tik kad smulkesnis viršus, bet ir trumpesnis nei turėtų būt normalaus žmogaus (na tada gaunasi kad viršus lyg mažesnio ir smulkesnio žmogaus dalis fotošopu uždėta).
Ir IMHO diržai paprėžia juosmenį
Na reiks kur Lopez ar Shakirą nužvelgt su tokiu dalyku.
A va.. čia ir išlenda niuansai.. tie ploni dirželiai tai net tarp tų bendrų rekomendacijų..
akivaizdu, kad kiekvienai vistiek netinka. Man pavyzdžiui netinka net tie pagrindiniai patarimai dėl viršutinės dalies pabrėžimo, rankovyčių visokių, petukų ir t.t., nes pečius ir taip turiu, kaip netipinė kriaušė turbūt.. tai atrodau tragiškai su tokiais drabužiais
ir gal dėl mažo ūgio, tai niekaip nesigaunu, kad atrodytų ilga apatinė dalis, ir trumpa apatinė... nu ir viršutinė dalis pas mane kažkaip nėra per daug kažkokia smulki.. gal maža kriaušė, todėl ir tinka, netinka kiti dalykai
Papildyta:
Hm.. atsimenu kaip man bytte sakė, kad soft atstovėms reikia palaikyti tokį vidutinį/šviesų rudumą. Bet kad su tais šviesumais/tamsumais tai nebūtinai.. juk ir pavasarių būna tamsiaplaukių, nors tipiškai atrodo, kad tik šviesiaplaukės, ir aš su blondiniškais (gerai blondiniškais, o ne dark) plaukais tai tipo buvai patapus soft