Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 03 15, 22:46)
Oho, tik 4  bigsmile.gif  Galvojau, čia aš mažai turiu kelnių  smile.gif  (visgi 14 porų suskaičiavau - slidininko, džinsai, 2 klasikinės, 4 laisvalaikio, 3 bridžai, 3 sportinės)

Dar turiu dvejas tympas ir aladino kelnes namams... Žiauriai prastai man su kelnėmis, ties keliais užstringu, nors matau, kad per liemenį bus laisva, kažkodėl įsivaizduoja gamintojai, kad visos bulvės ant degtukų verysad.gif O mano šlaunys apie 62 cm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 15 kovo 2012 - 22:58
dar neužkėlė kainų dviračiams man atrodo... prieš pora savaičių pirkom mažajam, numetė dar kainą nuo rudens daugeliui dviratukų... bet tuoj vėl pakels, arba gal jau pakėlė jei jau žmonės svarsto apie dviračio sezono atidarymą.
Papildyta:
groovy patiko sportinė kapsulė, kažkaip net pati užsinorėjau tokios blush2.gif Pagalvojau kad gal jei turėčiau tokę kapsulę, tai ir sportuot gal pradėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
groovy patiko sportinė kapsulė, kažkaip net pati užsinorėjau tokios blush2.gif Pagalvojau kad gal jei turėčiau tokę kapsulę, tai ir sportuot gal pradėčiau lotuliukas.gif
[/quote]

As irgi taip pagalvojau bigsmile.gif Ir nustebino "samata" thumbup.gif thumbup.gif pagal zenklus galvojau, kad gerookai brangesne :a
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 03 15, 22:57)
Dar turiu dvejas tympas ir aladino kelnes namams... Žiauriai prastai man su kelnėmis, ties keliais užstringu, nors matau, kad per liemenį bus laisva, kažkodėl įsivaizduoja gamintojai, kad visos bulvės ant degtukų verysad.gif O mano šlaunys apie 62 cm...

as kaip kokia nenormali nubegau savo slaunis pasimatuot , ir taip juokas is saves paeme lotuliukas.gif kazkaip niekad nesusimastydavau kokios jos apimties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 16, 08:24)
groovy patiko sportinė kapsulė, kažkaip net pati užsinorėjau tokios  blush2.gif Pagalvojau kad gal jei turėčiau tokę kapsulę, tai ir sportuot gal pradėčiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 16, 08:58)
Ir nustebino "samata"  thumbup.gif  thumbup.gif pagal zenklus galvojau, kad gerookai brangesne  :a

Na, kai internetu, tai pigiau, kad ir tie patys Camper bateliai, LT apie 500 Lt kainuoja, iš Amazon.co.uk už 300 su keliais litais paėmaiu, bet užtat rojus kojoms, negaila nei vieno lito, kaip ant debesų thumbup.gif O bliuzonai tai panašiai ir Lt, ir asos.com kainavo, apie 140-150 Lt. Pumos maikutė iš sportsdirect.com iš viso už kokius 32 lt paėmiau, tik Nike maikutės kainavo daugiau: 86 Lt (balta iš asos.com) ir 99 Lt (pilka iš naujos kolekcijos, todėl brangiau, ėmiau iš Otto, bet buvo ir LT už tą pačią kainą pasirodo biggrin.gif).

Čia jums info, kaip gera pirkti internetu lotuliukas.gif

Tik išeinu apsipirkti, nieko nerandu, niekas netinka, kokybė prasta ir t. t. Gaunu siuntinį iš interneto, viskas gerai, viskas tinka, patinka lotuliukas.gif O ir kokybė visiškai ne ta LT...

QUOTE(Leticija @ 2012 03 16, 09:08)
as kaip kokia nenormali nubegau savo slaunis pasimatuot , ir taip juokas is saves paeme  lotuliukas.gif kazkaip  niekad nesusimastydavau kokios jos apimties  biggrin.gif

Na ir? Garantuoju, kad už mano mažiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 16 kovo 2012 - 10:51
Man irgi labai patiko kapsulytė. Smagi tokia smile.gif

O kuo ypatingi Camper batai?

Jetus kaip aš tyngiu skaityt N temų ir ieškot supračio apie kelionių, vaikščiojimo, kopimo avalynes unsure.gif Nusimato kelionė, kur nemažai teks pėdinti, plius kartu važiuoja mano mama. Dėl savęs kažkaip labai nepergyvenčiau, bet va jai tikrai noris parūpinti tikrai patogią, patvarią ir saugią avalynę. Kitaip gi mūsų vaikščiojimo spindulys labai susitraukt gali blush2.gif doh.gif Nu aišku ir dėl mamos sveikatos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 03 16, 10:54)
O kuo ypatingi Camper batai?

Jetus kaip aš tyngiu skaityt N temų ir ieškot supračio apie kelionių, vaikščiojimo, kopimo avalynes  unsure.gif  Nusimato kelionė, kur nemažai teks pėdinti, plius kartu važiuoja mano mama. Dėl savęs kažkaip labai nepergyvenčiau, bet va jai tikrai noris parūpinti tikrai patogią, patvarią ir saugią avalynę.  Kitaip gi mūsų vaikščiojimo spindulys labai susitraukt gali  blush2.gif  doh.gif  Nu aišku ir dėl mamos sveikatos laugh.gif

Dėkui 4u.gif

Aš tik vienintelius kol kas turiu, bet, kaip supratau, žiauriai patogūs wub.gif Dar kokybiški. Tarkim manųjų priekis yra tokia kaip gumine apsauga padengtas, jei ne į labai sudėtingas trasas, galima net po kalnus vaikščioti, nenusidaužyčiau pirštų, nes kalnų batų dar neturiu, ne tiek ten laipau, kad prisireiktų. Odiniai mainiškiai, iš tvirtos odos, o vidinis padas... na, įliptumėte – pamatytumėte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 16, 09:08)
as kaip kokia nenormali nubegau savo slaunis pasimatuot , ir taip juokas is saves paeme  lotuliukas.gif kazkaip  niekad nesusimastydavau kokios jos apimties  biggrin.gif

ot tu velnias, ir as nubegau lotuliukas.gif
ale, galiu paguosti groovy, kad nesijaudintu, nedaug nuo jos atsilieku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik man problema ne tik su slaunimis, nu ir apskritai vos ilendi, o ties liemeniu per puse siauriau turetu buti lotuliukas.gif bet man pikciausia, kad i visokius siaurejancius dzinsus, leginsus, timpas tai kojos net per blauzda neikisu gun_rifle.gif tai cia ir su ilgais batais man problema..

del sporto kapsules zinokit gali buti, kad kai susidarysit imsit sportuoti lotuliukas.gif nes as sportuodavau, bet is manes konfiskavo visa kapsule, tai kai nieko nebeliko nustojau ir sportuoti, nors ir rasciau kazkokiu senienu, bet ai.. lotuliukas.gif

ech, kaip gera prisiminti, kai pries kokius 13 metu pirkau dvirati uz 300-500Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 16, 11:09)
ot tu velnias, ir as nubegau  lotuliukas.gif
ale, galiu paguosti groovy, kad nesijaudintu, nedaug nuo jos atsilieku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tik man problema ne tik su slaunimis, nu ir apskritai vos ilendi, o ties liemeniu per puse siauriau turetu buti  lotuliukas.gif  bet man pikciausia, kad i visokius siaurejancius dzinsus, leginsus, timpas tai kojos net per blauzda neikisu  gun_rifle.gif tai cia ir su ilgais batais man problema..

Man tai ne per blauzdas, bet per kelius užstringa, nes jie netikėtai išplatėja po pakankamai plonų blauzdų, tai vaizdelis nekoks...
Atsakyti
As tai katik pasimatavau sukneles vasarai. Trys naujos, o dvi is ju netinkamos - gaila pinigu ismestu doh.gif dvi jau pora vasaru nesiotos, bet dar nesiosiu. Balta gal nevisai, bet idegsiu ir sunesiosiu, kita raudona su baltom/melynom gelem lyg geriau ziurisi. Jeigu kokia proga pasitaikys, tai dar dvi tokias oficialesnes/puosnesnes turiu, bet irgi figurai pasikeitus kazkaip hm.. g.gif

Labai gaila vienos is tu netinkamu. Pirkau is principo nes labai patiko pati suknele. Nebuvo mano dydzio kitokios spalvos, tai isigijau juoda - nu nes man ta suknele labai patiko. O dabar jau ei sis, nei tas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 16, 11:39)
As tai katik pasimatavau sukneles vasarai. Trys naujos, o dvi is ju netinkamos - gaila pinigu ismestu  doh.gif  dvi jau pora vasaru nesiotos, bet dar nesiosiu. Balta gal nevisai, bet idegsiu ir sunesiosiu, kita raudona su baltom/melynom gelem lyg geriau ziurisi. Jeigu kokia proga pasitaikys, tai dar dvi tokias oficialesnes/puosnesnes turiu, bet irgi figurai pasikeitus kazkaip hm..  g.gif

Labai gaila vienos is tu netinkamu. Pirkau is principo nes labai patiko pati suknele. Nebuvo mano dydzio kitokios spalvos, tai isigijau juoda - nu nes man ta suknele labai patiko. O dabar jau ei sis, nei tas  doh.gif

Gal kažkokius aksesuarus pritaikysi, kad nebūtų labai juoda prie veido?

Aš dabar mąstai apie pavasarišką-rudenišką kapsulę. Norėjau keisti viską iš pagrindų, bet pagailėjau pinigų, tai sugalvojau, kad darysiu šviesiai pilką, tamsiai mėlyną ir teal iš to, ką turiu. Daug nereikia, o po to dar labaiu atšils ax.gif Gal reikės irgi įkelti, pačiai aiškiau bus, ką turiu ir ko ne blush2.gif
Atsakyti
o jau perejot prie pavasariniu kapsuliu? g.gif As dar ne blush2.gif
prisiziurejau visokiu pavyzdziu ir supratau, kad zalia (kurios man norisi) geriausiai ziurisi su pilka ir melyna doh.gif Bet dabartine kapsule pilka+melyna+rozine doh.gif arba rozine kartais keisti zalia, bet cia jau turbut makaliuze gautus doh.gif
Atsakyti