Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 03 29, 11:35)
O man ir Cosette atrodo platesnė per klubus:

Tai cosettes klūbai ryškiai platesni už krūtinę. Bet aš turėjau omenyje, kad helen sėdynės santykis su liemeniu kurkas ryškesnis g.gif Bet gal tik šitoj foto.
Beckham:
user posted image
user posted image
Tik jos dar pečių juosta labai treniruota. Bet iš esmės nuimk dirbtinę krūtinę ir grynas I. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 kovo 2012 - 11:43
user posted image
tarkim šitam variante labai aukštai liemuo gaunasi... negražiai jau krenta. O va jai nukirpus diržą ir dar čiut čiut ir antra tiek panašiai nuo juosmens jau gerai. Nes optiškai nuleidi taliją, na ir klubai lyg atsiranda tų kumpių lygyje. Tada aišku reikia sutrumpint optiškai liemenį, ir kulnų pagalba prailgint kojas... ir viskas jau čiki piki. Nežinau kodėl deda patarimuose tokias kelnes... man su jomis visos kriaušės tokios bobos storos gaunas... ir labai neproporcingos, lyg viršus nuo kokio mažo žmogučio, o apačia ... kaip ten buvo paminėta... arklio užpakalis... ir dar su kelnėmis laisvomis doh.gif .
ir kardiganas... blogas jo ilgis IMHO... irgi sustumtu, sustorintu... tokiu būdu gal apatinė dalis ir neišsiskirtų, bet aš tai visai nenoriu viršaus prie apačios dydžio pridėt, nesidėčiau tokio schmoll.gif
Atsakyti
Tęsiant apie tipus, man net susidarė įspudis, kad Helen Hant turi kažką panašaus į jojiko kelnes:
user posted image
Na man ji per šlaunis per stora, ir kelnės jai dažniausiai nekaip atrodo g.gif
user posted image
Ir šiaip ji ganėtinai prastai rengias, todėl stiliau ikona jos nesirinkčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 29, 11:05)
papu didinimas tai ne, uztai riebalu nusiurbimas nuo jojiko kelniu isnaikintu visas problemas  bigsmile.gif

man grazios abi parodytos kelnes, bet nelabai isivaizduoju, kaip realybeje jos gali graziai gulti ant stambaus zmogaus. kai tos kelnes tokios laisvos, platejancios, jose daug vietos, 'oro tarpu' tarp kuno ir medziagos, tai krenta labai graziai ir sakyciau netgi isryskina lieknas kojas, o jei taip ant jojiko kelniu kristu?? taigi matytusi dar labiau nei po aptemptom kelnem, kur tokio oro tarpo nera  g.gif ar as klystu?

Pamąstau apie tai biggrin.gif Bet tik šiaip...prieš miegą mirksiukas.gif Gal kada ir rimtai susimąstysiu blush2.gif

Nu nevadinkit manęs stambia, galit šlykščiom proporcijom vadint, bet nu nesu aš stambi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 29, 11:23)
Tokios raudonos suknutės ir aš norėčiau  ax.gif
O man šitoj nuotraukoj Helen platesnė per klūbus  g.gif
Kažkaip nemačiau, kaip dabar atrodo Beckham krūtinė po sumažinimo, jaučiu, kad ir ją kopijuoti būtu galima  g.gif

štai suknelė, tik brangi doh.gif laukiu išpardavimo (kurio gali ir nebūti). Jei būtų pigesnė - imčiau mažiau mąstydama, o dabar nžn... doh.gif dar yra praktiškai tokia pati juoda, bet man ji šiuo atveju netinka, nes būsiu krikštijamo vaiko mama, tai manau, kad negražu būtų ax.gif be to, planuoju šeimos fotosesiją ta proga padaryt, tai irgi nesinori būt visai juodai... ax.gif

Aš ir norėčiau išsirinkti kokią įžymybę, kuri tiktų pagal spalvinį tipą ir pagal figūros tipą, o tada kažką prisitaikyt sau g.gif Atrodo, kol kas labiausiai tinka Eva Longoria smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 29, 11:39)
O man ir Cosette atrodo platesnė per klubus:
Dėl diržiuko pritariu toms, kurios mano, kad geriau jokio  4u.gif
Papildyta:
Nauja tema

vadinasi, iki šiol nešiodama neprašoviau mirksiukas.gif

Bet man pačiai tai gražu su plačiu diržu, tik turi būt gražesnis. Pamėginsiu kelis variantus, bet jau siauras tai tikrai schmoll.gif
Atsakyti
galim rinktis kaip nepatiktų atrodyt, be to filmuose gražiai ją aprengia biggrin.gif

Bekhem dabar tai jau V tipas... dėl I nežinau g.gif , šiaip lyg I ištęstų galūnių turėtų būt, o Bekchem man tokia neatrodo.
Atsakyti
bytte, dirželiai kriaušėms
Diržai rekomenduojami plonesni ir tamsesni jei jie reikalingi ties klubu linija. Labiau rekomenduojami diržai ties liemens linija, tada jie labiau pabrėžia viršutinę kūno dalį.
labrėžti liemenį kriaušei juk yra lygiai taip pat svarbu, kaip ir pabrėžti viršutinę dalį..
Didžiausi šios figūros pagalbininkai yra susagstomi megztiniai, kardiganai, švarkeliai, kuriuos patartina nešioti atsegtus arba sujuostus dirželiu ties liemeniu.
ir t.t.
nu kam kam, bet kriaušėms ploni diržiukai ties liemeniu tikrai rekomenduojami ir labai tinkami. dar ir kojas pailgina, čia man kaip trumpakojei, nežinau kokio tu ūgio g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 29, 11:07)
ir kokia kaina buvo?  smile.gif

tiksliai nepamenu, bet kazkas tarp 60 ir 80. buvo nedidele nuolaida tuo metu. tiesa mano pizamos kelnes buvo ilgos smile.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 29, 11:58)
Nu nevadinkit manęs stambia, galit šlykščiom proporcijom vadint, bet nu nesu aš stambi mirksiukas.gif

as ne apie jus konkreciai gi snekejau mirksiukas.gif nezinau net kokia jusu figura 4u.gif

suknele is asos tai ziauriai grazi... 102 eurai. virs 350 litu. uz 96% POLIESTERIO. ar jus juokaujat? lotuliukas.gif as imciau fotkes ir drozciau tiesiu taikymu pas siuveja- grynai tokia pacia manau uz 200 su medziaga pasiutu, ir dar medziaga geresne galima pasirinkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 29 kovo 2012 - 12:23
QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 12:02)
Atrodo, kol kas labiausiai tinka Eva Longoria smile.gif

Rimtai g.gif Gal aš jus blogai įsivaizduoju, bet išgirdus Eva man vaizduotė piešia ganėtinai riestą užpakalį. Man ji tokia link Lopez šiuo klausimu cool.gif , jus aš įsivaziduoju kitaip smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 12:08)
galim rinktis kaip nepatiktų atrodyt, be to filmuose gražiai ją aprengia  biggrin.gif

Bekhem dabar tai jau V tipas... dėl I nežinau  g.gif , šiaip lyg I ištęstų galūnių turėtų būt, o Bekchem man tokia neatrodo.

drinks_cheers.gif Filmuose taip.

Beckham man tai toks mini berniukas, su didele krūtine. Kadangi reklamuojas kad didelės krūtinės nebeturi, o visos I man irgi berniukišką tipažą primena, todėl ir nusprendžiau, kad ją pakopijuoti galima. Tuo labiau, kad stiliaus pajautimas jos pavydėtinas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 kovo 2012 - 12:25
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 29, 13:11)
bytte, dirželiai kriaušėms

nu kam kam, bet kriaušėms ploni diržiukai ties liemeniu tikrai rekomenduojami ir labai tinkami. dar ir kojas pailgina, čia man kaip trumpakojei, nežinau kokio tu ūgio  g.gif

Man kaip ilgakojai ir su ilgu liemeniu nelabai schmoll.gif . Be to gaunasi neproporcinai ilga dalis nuo juosmens iki tarkim kojų pradžios, jei ji matosi kaip nors vizualiai aišku. Aš išvis viską nešioju su kiek pažemintu liemeniu, nes kitaip nerealiai neproporcinga gaunuos. Ta prasme ne tik kad smulkesnis viršus, bet ir trumpesnis nei turėtų būt normalaus žmogaus (na tada gaunasi kad viršus lyg mažesnio ir smulkesnio žmogaus dalis fotošopu uždėta).
Ir IMHO diržai paprėžia juosmenį g.gif
Na reiks kur Lopez ar Shakirą nužvelgt su tokiu dalyku. 4u.gif
Atsakyti
Miego rubams kaip tik buvo nuolaidos Prismoje praeita savaite. Visokiu buvo: is ru sortais, ir iki keliu, ir ilgom kelnem. Taip pat berankoviu, trumpom ir ilgom rankovem. Priesiniai irgi nw "mikimausai" smile.gif Medvilne. Su sortais kanavo gal po kokius 15 Lt. Pabandymui isigijau, dar negaliu pakomentuot apie kokybe, bet panasu, kad nieko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 29, 12:21)
suknele is asos tai ziauriai grazi... 102 eurai. virs 350 litu. uz 96% POLIESTERIO. ar jus juokaujat?  lotuliukas.gif as imciau fotkes ir drozciau tiesiu taikymu pas siuveja- grynai tokia pacia manau uz 200 su medziaga pasiutu, ir dar medziaga geresne galima pasirinkti smile.gif

O šiaip tai labai labai rekomenduotina idėja thumbup.gif Gera siuvėja ir prie figūros pritaikys, ir poliesterio net nesiūlys, ką jau kalbėt, kad gausis gerokai pigiau drinks_cheers.gif
Atsakyti