QUOTE(Loxxy @ 2012 03 29, 09:25)
Ar tikrai vosos nuotraukos darytos iš to paties atstumo? man atrodo paskutinė iš toliau, todėl joje atrodot labiau I. Vidurine prie H priskirčiau Bet man asmeniškai nei vienoje neprimenate smėlio laikrodžio
bandžiau iš to paties Bet daug kur I ir H neišskiria, o yra bendras - stačiakampis. Tai bent tiek užtektų žinot: ar kriaušė, ar stačiakampis
o smėlio laikrodžio įspūdį turėtų sudaryt suknia su diržu ar visai be šansų?
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 09:27)
Mano akimis diržas pabrėžia kad nėra talijos , man be diržo gražiau... su plonu visai ne kas... platus dar dar...
Man su juoda suknele jūs grynas H dabar ir man kažkaip atrodo kad net ir sumažėjus krūtinei liksit H...
O tai kodėl verčia obuoliu? atseit petukai per smulkūs kaip H? ar ten nėra tokio tipo? nes aš tai bandžiau rast visus pasižiūrėt ką jie rekomenduoja, mane vis į skaičiuokle grąžina
Man su juoda suknele jūs grynas H dabar ir man kažkaip atrodo kad net ir sumažėjus krūtinei liksit H...
O tai kodėl verčia obuoliu? atseit petukai per smulkūs kaip H? ar ten nėra tokio tipo? nes aš tai bandžiau rast visus pasižiūrėt ką jie rekomenduoja, mane vis į skaičiuokle grąžina
nežinau kodėl verčia obuoliu... Pečiai mano tikrai nesiauri...
Dėl diržų: norėjau nusipirkt įvairių diržų, tai įdomu ar siauri visai netnkami, ar prie kitų rūbų kitaip atrodytų?...
Victoria su pieštukiniu sijonu ir lelium