Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 29, 09:25)
Ar tikrai vosos nuotraukos darytos iš to paties atstumo? man atrodo paskutinė iš toliau, todėl joje atrodot labiau I. Vidurine prie H priskirčiau  g.gif Bet man asmeniškai nei vienoje neprimenate smėlio laikrodžio  cool.gif

bandžiau iš to paties smile.gif Bet daug kur I ir H neišskiria, o yra bendras - stačiakampis. Tai bent tiek užtektų žinot: ar kriaušė, ar stačiakampis g.gif

o smėlio laikrodžio įspūdį turėtų sudaryt suknia su diržu biggrin.gif ar visai be šansų? biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 09:27)
Mano akimis diržas pabrėžia kad nėra talijos  unsure.gif , man be diržo gražiau... su plonu visai ne kas... platus dar dar...
Man su juoda suknele jūs grynas H dabar  g.gif  ir man kažkaip atrodo kad net ir sumažėjus krūtinei liksit H...
O tai kodėl verčia obuoliu? atseit petukai per smulkūs kaip H? ar ten nėra tokio tipo? nes aš tai bandžiau rast visus pasižiūrėt ką jie rekomenduoja, mane vis į skaičiuokle grąžina doh.gif

nežinau kodėl verčia obuoliu... Pečiai mano tikrai nesiauri...

Dėl diržų: norėjau nusipirkt įvairių diržų, tai įdomu ar siauri visai netnkami, ar prie kitų rūbų kitaip atrodytų?... g.gif

Victoria su pieštukiniu sijonu ir lelium smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 29 kovo 2012 - 09:49
QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 09:39)
bandžiau iš to paties smile.gif Bet daug kur I ir H neišskiria, o yra bendras - stačiakampis. Tai bent tiek užtektų žinot: ar kriaušė, ar stačiakampis  g.gif

o smėlio laikrodžio įspūdį turėtų sudaryt suknia su diržu biggrin.gif ar visai be šansų? biggrin.gif
nežinau kodėl verčia obuoliu... Pečiai mano tikrai nesiauri...

Dėl diržų: norėjau nusipirkt įvairių diržų, tai įdomu ar siauri visai netnkami, ar prie kitų rūbų kitaip atrodytų?...  g.gif

Stačiakampis IMHO 4u.gif Na dar įsivertinkit šlaunų stambumą g.gif , bet manau, kad nieko kolkas nepasikeis, liksit lieknu stačiakampiu cool.gif

Smėliui trūksta kontrasto, labai, labai 4u.gif jau nekalbu, kad reiktų daug daugiau masės viršuje, bet ir prie kriaušių nepriskiriu jūsų, todėl, kad to kontrastingumo trūksta ir apačioje. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 kovo 2012 - 10:01
toks va sudėtas variantas iš normaliai pavalgiusių moteriškių:
user posted image

Kadangi H figūrų pasak kai kurių šaltinių dažniausiai sutinkamas, tai šiam tipui rūbeliai (galvos nededu, ne mano tipas, nesu bandžius, o kai kurie tam pačiam saite rekomenduoti rūbai man buvo su klaustuku...):
user posted imageuser posted imageuser posted image
ir dar:
user posted image

Cosette čia ir plonas diržas yra... H kaip ir visi diržai tinkami... ne tai kai kriaušėms... atseit pabrėžia didelę subinę verysad.gif , tipo taliją pabrėšt galim tik fasonu o ne diržu.
Papildyta:
Kažko nerodo paveikslėlio dedu nuorodą:
H tipui, 30-40 amžiui biggrin.gif
Papildyta:
bandau dar kart:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 29 kovo 2012 - 09:56
gal galit padeti su sia skaiciuokle ka ten kur rasyti reikia? blush2.gif klubai, liemuo, peciai, o kas paskutinis? blush2.gif
Atsakyti
Dėkoju, merginos 4u.gif
user posted image

dar prie to paties. Dukros krikštynoms nusižiūrėjau ASOS veną suknę:
user posted image

Tai tokia H figūrai, kaip suprantu, netinkama? g.gif

gal tokią geriau? g.gif (juodas diržas gal palieknins smile.gif)
user posted image
Atsakyti
Mano akimis ta raudona visai tinkama, o balta ne ax.gif
Papildyta:
Man Cosette kažkaip į Helen Hunt panaši iš figūros (irgi H priskiriama ji):
user posted image
Galima kažkiek kopijuot ir vertint patinka ar ne... norisi taip atrodyt ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 28, 19:29)
Mano figura praktiskai identiska, tai kas cia smelio laikrodis  ar I ?

I, juk `lenta` rolleyes.gif bet čia kai šnekėjote apie siekiamybes, tai man turbūt šitas manekenių tipas ir gražiausias, lieknos, smulkios, su liemeni, su iškilimais, kad ir mažais, liuks rolleyes.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 07:49)
aš irgi nerandu to gero  doh.gif  mėgstu tokius paprastučius naktinius, ne "vakarinio tipo", bet kad nebūt visai vaikiški. Na ir niekur nerandu, dar kai ne maža esu  doh.gif .

Aš paskutinius naktinius pirkau kažkokioje neaiškioje parduotuvėje, ten kur rūbų būna, tokios mažytės. Mokėjau 40-45Lt, medvilniniai, paprasti gana. O pižamytę (šortai ir maikė) pirkau bazėje už 20Lt, taip pat medvilniniai, margi, bet ne vaikiški rolleyes.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 09:09)
Eksperimentas su juoda suknele: be nieko, su siauru dirželiu ir su plačiu diržu

Mano nuomone, diržas tikrai netinka schmoll.gif joks.. o šiaip aš gal labiau I priskirčiau, nors vidurinė nuotrauka gal ir panaši į H, bet manau iš arčiau daryta, o šiaip smulki, matosi liemuo, man tikrai ne H, o I rolleyes.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 09:58)
Cosette čia ir plonas diržas yra... H kaip ir visi diržai tinkami... ne tai kai kriaušėms... atseit pabrėžia didelę subinę  verysad.gif , tipo taliją pabrėšt galim tik fasonu o ne diržu.

bytte, čia kai visai nesenai dar domėjausi kriaušėmis, tai buvau radusi, kad tinka kriaušėms diržai, bet tik būtinai ant liemens, o ne ant klubų, siauri, o ne platūs ir ant atitinkamų rūbų. ir jeigu esu šiuo metu kriaušė, o vistik dabar turbūt tikrai, tai galiu ir patvirtinti tai. thumbup.gif kriaušės liemenį tai turi, ir tas diržiukas jį tik pabrėžia, jeigu tuo pačiu rūbas pamaskuoja apačią.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 29, 07:39)
Merginos, kur jus perkate naktinukus ar pizamytes su sortukais uz padoria kaina ? Vakar vaiksciojau po pardes tai nieko neradau. Arba kaina kosmine, arba babutiski naktiniai iki keliu , arba vaikiskos pizamos su paveiksliukais. doh.gif

paskutinius pirkau la senzoj. siaip pastebejau kad graziu pizamu ar chalatuku savo S dydzio randu tik la senzoj. kitose apatiniu pardese tokio dydzio buna vienas-du vienetai, kuriuos labai staigiai isperka, tai nebent pacioj kolekciju atvezimo pradzioj pirkt uz kosmine kaina doh.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 29, 08:07)
Ir net papų didinimas čia nepadės biggrin.gif

papu didinimas tai ne, uztai riebalu nusiurbimas nuo jojiko kelniu isnaikintu visas problemas bigsmile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 09:19)
Kažkas panašaus:
user posted image

man grazios abi parodytos kelnes, bet nelabai isivaizduoju, kaip realybeje jos gali graziai gulti ant stambaus zmogaus. kai tos kelnes tokios laisvos, platejancios, jose daug vietos, 'oro tarpu' tarp kuno ir medziagos, tai krenta labai graziai ir sakyciau netgi isryskina lieknas kojas, o jei taip ant jojiko kelniu kristu?? taigi matytusi dar labiau nei po aptemptom kelnem, kur tokio oro tarpo nera g.gif ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 29, 11:05)
paskutinius pirkau la senzoj. siaip pastebejau kad graziu pizamu ar chalatuku savo S dydzio randu tik la senzoj. kitose apatiniu pardese tokio dydzio buna vienas-du vienetai, kuriuos labai staigiai isperka, tai nebent pacioj kolekciju atvezimo pradzioj pirkt uz kosmine kaina  doh.gif

ir kokia kaina buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 10:16)
dar prie to paties. Dukros krikštynoms nusižiūrėjau ASOS veną suknę:
user posted image

Aš tai manau, kad tinkama g.gif 4u.gif Ir apskritai su jūsų figūra, galit atsipalaiduoti, tinka daug kas. Na viena biški labiau, kita mažiau, bet susidarkyti iš pagrindų ganėtinai sudėtinga rolleyes.gif
Tokios raudonos suknutės ir aš norėčiau ax.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 10:28)
Man Cosette kažkaip į Helen Hunt panaši iš figūros (irgi H priskiriama ji):
user posted image
Galima kažkiek kopijuot ir vertint patinka ar ne... norisi taip atrodyt ar ne  mirksiukas.gif

O man šitoj nuotraukoj Helen platesnė per klūbus g.gif
Kažkaip nemačiau, kaip dabar atrodo Beckham krūtinė po sumažinimo, jaučiu, kad ir ją kopijuoti būtu galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 29 kovo 2012 - 11:24
Na turi būt tos kelnės iš stangresnės medžiagos, ne kokio trikotažo ar visai tysalinės. Ir aišku ne visai tokios burės biggrin.gif . Mano vienintelės nešiotos po gimdymo būtent tokios buvo, ir su kantuku (ofisinės tongue.gif ). O tada proporcijos mano visai suvarvėjusios tragiškai buvo, kepalai tokie kiek žemiau klubų juostos kaip priklijuoti biggrin.gif Tiesa tokios kelnės negali laisvai kristi iškart nuo liemens, na jų viršus iš esmės identiškas A tipo sijonų. Tada labai gražiai paslepia tuos kumpius biggrin.gif . O pas mane ne tik kad kumpiai buvo, bet ir aplamai stambias kojas turiu tiek ties čiurnom, tiek ties keliais ir blauzdom, kaip MB juokauja 2/3 mano kūno masės kojose.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 29, 12:23)

O man šitoj nuotraukoj Helen platesnė per klūbus  g.gif

O man ir Cosette atrodo platesnė per klubus:

QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 10:09)

Dėl diržiuko pritariu toms, kurios mano, kad geriau jokio 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 11:28)

user posted image

Papildyta:
Nauja tema
Atsakyti