Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 29, 08:39)
Vat atradau, kad neviskas taip paprasta.  schmoll.gif Vakar beieškodama būtent kaip priauginėja svorį atskiri tipai, radau ir labai riebių per pilvą smėlių, ir pilvorų kriaušių. Tai arba gausim sutikti, kad tunkant figūros tipas kinta, arba kad svorio priaugimas labai individualus reikalas, ir nebūtinai vyksta pagal tam tipui būdingą schemą  unsure.gif

Labai pritarčiau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2012 03 29, 08:39)
Merginos, kur jus perkate naktinukus ar pizamytes su sortukais uz padoria kaina ? Vakar vaiksciojau po pardes tai nieko neradau. Arba kaina kosmine, arba babutiski naktiniai iki keliu , arba vaikiskos pizamos su paveiksliukais. doh.gif

aš irgi nerandu to gero doh.gif mėgstu tokius paprastučius naktinius, ne "vakarinio tipo", bet kad nebūt visai vaikiški. Na ir niekur nerandu, dar kai ne maža esu doh.gif .
Atsakyti
O yra tarp jūsų X figūros tipo ? X tipas
Man atrodo, kad pats nedėkingiausias jis unsure.gif Aš pati pagal apimtis kaip kriaušė (ryškus liemuo, apvalumai, bet krūtinė 10cm mažesnė už klubus), bet realiai tai tikras X- plačiausia klubų vieta žemiau nei priklausytų ir neproporcingai platus šlaunų viršus. Bandau derintis, maskuoti, bet realiai vistiek niekad sau nepatinku unsure.gif Ir net papų didinimas čia nepadės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 29, 09:07)
Man atrodo, kad pats nedėkingiausias jis unsure.gif Aš pati pagal apimtis kaip kriaušė (ryškus liemuo, apvalumai, bet krūtinė 10cm mažesnė už klubus), bet realiai tai tikras X- plačiausia klubų vieta žemiau nei priklausytų ir neproporcingai platus šlaunų viršus. Bandau derintis, maskuoti, bet realiai vistiek niekad sau nepatinku unsure.gif Ir net papų didinimas čia nepadės biggrin.gif

tai kad tas vadinamas jojiko kelnes vienas iš lengviausiu užmaskuot, aišku jei dėvit sijonus mirksiukas.gif
su kelnėm moterims dažniausiai visada sunku... reik turėt lengvą apačią...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 08:18)
tai kad tas vadinamas jojiko kelnes vienas iš lengviausiu užmaskuot, aišku jei dėvit sijonus  mirksiukas.gif
su kelnėm moterims dažniausiai visada sunku... reik turėt lengvą apačią...

Kelnių aš visad bandau ieškot ir niekad nerandu tinkančių 4u.gif Nelemta...
O kaip jos geriausiai maskuojamos? ax.gif
Nes A formos, platėjantys sijonukai man vistiek atrodo nekaip- atrodo jog smulkus viršus, smulkus ilgas liemuo, tada kažkokia bačka ant ir žemiau klubų ir tada išlenda plonos kojytės blink.gif Turiu draugių kriaušyčių, joms šimtą kartų labiau tinka 4u.gif Matyt, kai nėra tų jojiko kelnių, tiesiog tokie sijonėliai daug geriau krenta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 29 kovo 2012 - 08:27
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 29, 09:27)
Kelnių aš visad bandau ieškot ir niekad nerandu tinkančių 4u.gif Nelemta...
O kaip jos geriausiai maskuojamos?  ax.gif
Nes A formos, platėjantys sijonukai man vistiek atrodo nekaip- atrodo jog smulkus viršus, smulkus ilgas liemuo, tada kažkokia bačka ant ir žemiau klubų ir tada išlenda plonos kojytės blink.gif Turiu draugių kriaušyčių, joms šimtą kartų labiau tinka 4u.gif Matyt, kai nėra tų jojiko kelnių, tiesiog tokie sijonėliai daug geriau krenta g.gif

Na šiaip viskas ką dėjo groovy tinka maskuot jojiko kelnes mirksiukas.gif Vistiek esat kriaušė... tiesa ten dar galim kriaušias skirstytit į varpelius, šaukštus ir tiesiog kriaušias, bey iš esmės nelabai skiriasi rekomendacijos.
Atkreipkit dėmesį, kad netinka įstiržo kirpimo sijonai. Jai dėsitės saulės kliošą (tai toks sijonas, kai jį ant žemės ištiesus gaunasi apskritimas su skyle talijos vietoj), tai tikrai jis jums užmaskuos jojiko kelnes. Jai ne tokį platų imt sijoną, tada vistiek kliošą arba bent tokiu pat principu platėjantį, ne kokį gode. Taip pat netinka visokie klostuoti, flisuoti, raukti ir t.p. sijonai.
Kelnias irgi galima prisirinkt. Bet tada vistiek jau reikėtų kad būtų palaidinė su "sparneliai" arba kokiom parauktom rankovytėm, ar tai kvarbatkom pečių juostoje. Jei turit ilgą liemenį tik padidėja kelnių asortimentas, va groovy tai prie jojiko kelnių dar pilvuką apačioj turi... tai sumažėja pasirinkimas.
Aišku lengviausia rinktis aptemtas kelnes ir dėtis ilgus viršus maskuojant, bet jūsų atveju ilgoki viršai gautusi, tai su ilgu liemeniu nelabai. kokios turėtų kelnės tikt įsivaizduoju, bet kažin ar pavyzdžių rasčiau g.gif
Atsakyti
As sau su tais 93 per klubus neatrodau labai kuda. Kuda gal ne tas zodis - smulki neatrodau. Uzpakaline dalis visai neatsikisus (MB juokiasi, kad net idubimai toj vietoj..), bet tie klubu kaulai prie to kudo uzpakalio man baisiai issnese i sonus atrodo biggrin.gif Ir dietos nepades, nes ten akivaizdziai kaulai doh.gif

Shana, geros keliones 4u.gif Ir sklandziai sutvarkyt reikalus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 07:32)
Cosette jei klubai 93 cm, tai nereiškia kad užpakalis yra. Didelis užpakalis tai kaip ir didelė krutinė - atsikišęs... pavyzdžiui Lopez ar Kardashian.

skaičiuoklė su pečių dydžiu... čia gerai kas dėl didesnių petukų neapsisprendžia kuriam tipui save prisiskirt.

na taip tikrai tiek neatsikišęs...

Šita skaičuoklė verčia mane obuoliu... doh.gif (atsiprašau, kad vs apie save, bet noriu save "atrasti", o kadangi nenusimanau šituose reikaluose, tai kitom neturiu ką patart... 4u.gif )

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 29, 07:39)
Labas

1. Todėl tos skaičiuoklės ir yra nesamonė  g.gif Juk 90/70/90 ant 150cm ugio bus H, o ant 175 cm I  g.gif
Vat atradau, kad neviskas taip paprasta.  schmoll.gif Vakar beieškodama būtent kaip priauginėja svorį atskiri tipai, radau ir labai riebių per pilvą smėlių, ir pilvorų kriaušių. Tai arba gausim sutikti, kad tunkant figūros tipas kinta, arba kad svorio priaugimas labai individualus reikalas, ir nebūtinai vyksta pagal tam tipui būdingą schemą  unsure.gif
2. Cosette o kokio tipo norėtumėt būti?  g.gif
Aš su 90 cm per šikną jos tikrai neturiu  schmoll.gif Ir dauguma manekelių su ūgiu 175 per klūbus turi daugiau nei 90, bet ar nors viena jums atrodo plačiašiknė?  biggrin.gif Iš esmės 93 cm klūbai, plačiais galėtų atrodyti nebent ant kokio 155 cm ūgio, kitu atveju tai vistiek bus siaura kūno dalis  g.gif
Pagal skaičiuokles man su mano krūtinės ir klūbų skirtumu siūlo būti kriauše, bet neturiu jokių kriaušiai būdingų savybių. O svoris per užpakalį išvis neauga  schmoll.gif

1. Sutinku drinks_cheers.gif

2. smėlio laikrodis - visų moterų siekiamybė biggrin.gif šiaip tai nesvarbu, svarbu žinot kaip yra iš tikrųjų... Įdomu, baigus maitinti ar netapsiu kriauše... Čia nieko blogo, bet norėtųsi tiksliai nusistatyti g.gif

o aš kai su vaiku namie būnu, tai turiu lako eksperimentams biggrin.gif

Eksperimentas su juoda suknele: be nieko, su siauru dirželiu ir su plačiu diržu (vieninteliai diržai, kuriuos turiu biggrin.gif )
user posted image...user posted image...user posted image

manau, kad geriausiai atrodo su plačiu g.gif (o iki šiol nešiodavau be diržo)
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 10:09)
manau, kad geriausiai atrodo su plačiu  g.gif  (o iki šiol nešiodavau be diržo)

Man irgi taip atrodo. Tik dirzo spalvos kitokios noretusi g.gif
Atsakyti
Kažkas panašaus:
user posted image

tokios platėjančios tvarkingai nuo juosmens, be jokių klosčių (kaip tarkim vyriškos kostiuminės kad turi), be jokių kišenių (nors jei užpakalis neatsikišęs, galim gale užkabint kišenes tikriausiai g.gif ), be juosmens diržo, ir be jokių kilpučių diržui įvert. Su kiek pažemintu liemeniu, šiek tiek žemesniu nei šiame pavyzdį.
Viršus labai tinkantis IMHO, tik aš tą palaidinę kiek trumpesnę daryčiau, kad kiek žemiau krutinės baigtus. Toks "pjaustymas" sutrumpintų liemenį, be to atidengtų liekną taliją, diržų nedėčiau... geriau kokį talam palam aksesuarą po kaklu kaip pritraukiantį dėmesį biggrin.gif Iš po tokios palaidinės gali aptemta maikė ar pilvas jai gražus kyšot... gali būt kad pati palaidinė pereina iš tokios laisvos viršuje į labai amptentą. Daug megztukų dabar mačiau mezgimo temose, kad viršutinė dalis mezgama nuo rankovės iki rankovės, o ties talija jau vertikaliai.
Aišku gali būt ir kitoks variantas, bet būtinai laisvas viršus ir aptemta talija, diržų negalim.

O va toks variantas kriaušėms ir dar su ilgu liemeniu schmoll.gif
user posted image
Optiškai liemuo atrodys dar ilgesnis, kojos trumpesnės... ir dar tokio tipo maikutės pabrėš smulkius pečius, ir taip aišku išryškins pagal proporcijas didelę apačią.
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 09:09)
Įdomu, baigus maitinti ar netapsiu kriauše... Čia nieko blogo, bet norėtųsi tiksliai nusistatyti  g.gif

Eksperimentas su juoda suknele: be nieko, su siauru dirželiu ir su plačiu diržu (vieninteliai diržai, kuriuos turiu  biggrin.gif )
user posted image...user posted image...user posted image

manau, kad geriausiai atrodo su plačiu  g.gif  (o iki šiol nešiodavau be diržo)

Ant smulkaus sudėjimo labai sunku pasakyti g.gif Vis gi jei nepriauksite ženkliai svorio, įtariu kad liksit I ar H, su labiau išreikšta apatine kūno dalimi g.gif Jei priauksite, priklauso kur tas svoris 'nusės" g.gif

Ar tikrai vosos nuotraukos darytos iš to paties atstumo? man atrodo paskutinė iš toliau, todėl joje atrodot labiau I. Vidurine prie H priskirčiau g.gif Bet man asmeniškai nei vienoje neprimenate smėlio laikrodžio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 29, 10:09)
Eksperimentas su juoda suknele: be nieko, su siauru dirželiu ir su plačiu diržu (vieninteliai diržai, kuriuos turiu  biggrin.gif )
manau, kad geriausiai atrodo su plačiu  g.gif   (o iki šiol nešiodavau be diržo)

Mano akimis diržas pabrėžia kad nėra talijos unsure.gif , man be diržo gražiau... su plonu visai ne kas... platus dar dar...
Man su juoda suknele jūs grynas H dabar g.gif ir man kažkaip atrodo kad net ir sumažėjus krūtinei liksit H...
O tai kodėl verčia obuoliu? atseit petukai per smulkūs kaip H? ar ten nėra tokio tipo? nes aš tai bandžiau rast visus pasižiūrėt ką jie rekomenduoja, mane vis į skaičiuokle grąžina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 29 kovo 2012 - 09:30
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 09:19)
Kažkas panašaus:

Ačiū labai labai! 4u.gif
Bandysiu ieškot kažko panašaus 4u.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 29, 09:25)
Ant smulkaus sudėjimo labai sunku pasakyti  g.gif Vis gi jei nepriauksite ženkliai svorio, įtariu kad liksit I ar H, su labiau išreikšta apatine kūno dalimi  g.gif Jei priauksite, priklauso kur tas svoris 'nusės"  g.gif

Bet man asmeniškai nei vienoje neprimenate smėlio laikrodžio  cool.gif

Pritariu visiškai drinks_cheers.gif
Smėlio laikrodžiu net nekvepia... Ir labai gerai- tokia figūra kaip Cosette daug daug dėkingesnė rūbų pasirinkimui 4u.gif
Atsakyti