QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 07:32)
Cosette jei klubai 93 cm, tai nereiškia kad užpakalis yra. Didelis užpakalis tai kaip ir didelė krutinė - atsikišęs... pavyzdžiui Lopez ar Kardashian.
skaičiuoklė su pečių dydžiu... čia gerai kas dėl didesnių petukų neapsisprendžia kuriam tipui save prisiskirt.
na taip tikrai tiek neatsikišęs...
Šita skaičuoklė verčia mane obuoliu...
(atsiprašau, kad vs apie save, bet noriu save "atrasti", o kadangi nenusimanau šituose reikaluose, tai kitom neturiu ką patart...
)
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 29, 07:39)
Labas
1. Todėl tos skaičiuoklės ir yra nesamonė
Juk 90/70/90 ant 150cm ugio bus H, o ant 175 cm I
Vat atradau, kad neviskas taip paprasta.
Vakar beieškodama būtent kaip priauginėja svorį atskiri tipai, radau ir labai riebių per pilvą smėlių, ir pilvorų kriaušių. Tai arba gausim sutikti, kad tunkant figūros tipas kinta, arba kad svorio priaugimas labai individualus reikalas, ir nebūtinai vyksta pagal tam tipui būdingą schemą
2. Cosette o kokio tipo norėtumėt būti?
Aš su 90 cm per šikną jos tikrai neturiu
Ir dauguma manekelių su ūgiu 175 per klūbus turi daugiau nei 90, bet ar nors viena jums atrodo plačiašiknė?
Iš esmės 93 cm klūbai, plačiais galėtų atrodyti nebent ant kokio 155 cm ūgio, kitu atveju tai vistiek bus siaura kūno dalis
Pagal skaičiuokles man su mano krūtinės ir klūbų skirtumu siūlo būti kriauše, bet neturiu jokių kriaušiai būdingų savybių. O svoris per užpakalį išvis neauga
1. Sutinku
2. smėlio laikrodis - visų moterų siekiamybė
šiaip tai nesvarbu, svarbu žinot kaip yra iš tikrųjų... Įdomu, baigus maitinti ar netapsiu kriauše... Čia nieko blogo, bet norėtųsi tiksliai nusistatyti
o aš kai su vaiku namie būnu, tai turiu lako eksperimentams
Eksperimentas su juoda suknele: be nieko, su siauru dirželiu ir su plačiu diržu (vieninteliai diržai, kuriuos turiu
)
...
...
manau, kad geriausiai atrodo su plačiu
(o iki šiol nešiodavau be diržo)