Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(lauryna @ 2012 03 28, 20:31)
Labai paguodet. lotuliukas.gif

console.gif guodziu lotuliukas.gif
pas mane irgi panasiai
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 28, 21:31)
Labai paguodet. lotuliukas.gif

man rodos tai pats dėkingiausias figūros tipas, neveltui dauguma manekeniu šio tipo.
juk iš tokios figuros galima beveik betką "sukurti": kirpimų ir medžiagų pagalba galima "pridėti" masės ten kur norisi, o dirželių ir drabužių siluetų pagalba galima sudaryti liemens iliuziją. wub.gif
O štai pabandyk paslėpti apversto trikampio formos obuolio (čia mano tokia naujai susiskaičiuotas figuros tipas) pilvą arba krūtinę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 28, 22:12)
man rodos tai pats dėkingiausias figūros tipas

drinks_cheers.gif būtent smile.gif Jokių problemų su drabužių parinkimu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 28, 16:39)

Ačiū už pasidalinimą informacija. Matyt tada būsiu I, arba "banana" kaip vienas šaltinis vadina biggrin.gif "ant 30-mečio" pagaliau gal nusistatysiu savo spalvinį ir figūros tipus smile.gif

QUOTE(Gute444 @ 2012 03 28, 21:12)
man rodos tai pats dėkingiausias figūros tipas

vienam šaltiny kaip tik ir rašo:
A study of more than 6,000 women conducted at North Carolina State University in 2005 revealed that 46% of women were banana-shaped; just over 20% were pear-shaped; just under 14% were apple-shaped; and only 8% were hourglass-shaped. The hourglass is normally accepted as the "ideal" female shape in Western countries.
Atsakyti
Man tai Laurynos idetas toks labiau miniH blush2.gif nes kaulu tai yra, tik ant kaulu nelabai kas ax.gif
O siaip nera tokio geriausio tipo, paziurekit kad ir zvaigzdes, skirtingiausiu tipu, tiesiog reikia atrasti "savo" ir pabrezti privalumus/paslepti trukumus smile.gif
Atsisveikinu gerai savaitei, skrendu pas jus salti biggrin.gif
Atsakyti
kuo daugiau skaitau, tuo daugiau maišausi doh.gif Tą I dar vadina lieknu, sportiniu, berniukišku stilium ir "I" forma turi neturėt užpakalio? doh.gif o 93cm klubai, tai tikra "plačioji" biggrin.gif

Shana, gero kelio 4u.gif pasitiksim su pūga bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 28 kovo 2012 - 23:04
QUOTE(dontstop @ 2012 03 28, 21:35)
drinks_cheers.gif  būtent  smile.gif  Jokių problemų su drabužių parinkimu  rolleyes.gif

Taip tik atrodo, kai reikia pirkti ka, nieks netinka.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 03 28, 22:49)
Man tai Laurynos idetas toks labiau miniH blush2.gif nes kaulu tai yra, tik ant kaulu nelabai kas ax.gif
O siaip nera tokio geriausio tipo, paziurekit kad ir zvaigzdes, skirtingiausiu tipu, tiesiog reikia atrasti "savo" ir pabrezti privalumus/paslepti trukumus smile.gif
Atsisveikinu gerai savaitei, skrendu pas jus salti biggrin.gif

Nepamirsk siltu drabuziu ir skecio. hihihi.gif
Atsakyti
Shana žiūrėk nesušalk bye1.gif bye1.gif bye1.gif

Cosette jei klubai 93 cm, tai nereiškia kad užpakalis yra. Didelis užpakalis tai kaip ir didelė krutinė - atsikišęs... pavyzdžiui Lopez ar Kardashian.
user posted image
Be to mano galva mažiau nelabai yra kur pas moterį būt, aišku atsižvelgiant į ūgį, bet jei su normalaus dydžio atsikišimu, tai tokių išmatavimų labai jau mažutė moterytė būtų. O mažas skirtumas tarp talijos ir liemens parodo kad nėra to atsikišimo. Juk būtent matuojam po krūtine ir per krutinę, o pagal skirtumą nustatom koks ten B ar C, ar visai AA... taip ir čia, atsižvelgiant į kaulų struktūrą (sąlyginai primetam, kad skirtumas turėtų būt didesnis) paskaičiavo, kad jei jau mažiau nei 25 cm tarp talijos ir klubų, vadinasi šiknos nėr mirksiukas.gif . Va čia esu pastebėjusi visišką nesamonę... merginos su nuliniu IMHO užpakaliu pergyvena... kokia didelė jų šikna... ir tos pačios merginos su tarkim B ar net C krutinės dydžiu pergyvena kad maža jų krūtinė... tai kartais abejoju ar verta moterims vadovautis tais patarimais kokiam dydžiui, ką dėvėt. Na jei mergina mano kad jos užpakalis per didelis, tai jai reikia maskuot jį, o jei mano kad gražus, tai pabrėžt rolleyes.gif ... ir taip pat daryt su krūtine. Visos rekomendacijos rengimosi yra siekiant pritraukti figūrą prie smėlio laikrodžio, nes tai yra laikoma moteriškiausia ir proporcingiausia figūra... Tai jei moteris savo figūra patenkinta ir mano kad pas ją klubai gražūs, krūtinė pakankamai didelė, o talija plona... tai aišku, kad ji išsirinks smėliams būdingus rūbus. O tą merginą paversk smėliu, tai ims laikytis dietų, ir visaip sieks visus apvalumus numest (asmeniškai niekam netaikau, šiaip tik... nesugalvokit kūdosios įsižeist rolleyes.gif )
nežinau ar buvo dėta
skaičiuoklė su pečių dydžiu... čia gerai kas dėl didesnių petukų neapsisprendžia kuriam tipui save prisiskirt.
Atsakyti
Merginos, kur jus perkate naktinukus ar pizamytes su sortukais uz padoria kaina ? Vakar vaiksciojau po pardes tai nieko neradau. Arba kaina kosmine, arba babutiski naktiniai iki keliu , arba vaikiskos pizamos su paveiksliukais. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 29 kovo 2012 - 07:43
Labas
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 28, 16:39)
176 ir 60. Bet pagal ideja neturetu tureti itakos, juk pagal matmenis skaiciuoja  g.gif

Todėl tos skaičiuoklės ir yra nesamonė g.gif Juk 90/70/90 ant 150cm ugio bus H, o ant 175 cm I g.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 28, 17:38)
Kriaušėms auga užpakalis, obuoliams - pilvas, smėliams - viskas, bet išlieka liemuo, gi viskas čia aišku ir paprasta  smile.gif

Vat atradau, kad neviskas taip paprasta. schmoll.gif Vakar beieškodama būtent kaip priauginėja svorį atskiri tipai, radau ir labai riebių per pilvą smėlių, ir pilvorų kriaušių. Tai arba gausim sutikti, kad tunkant figūros tipas kinta, arba kad svorio priaugimas labai individualus reikalas, ir nebūtinai vyksta pagal tam tipui būdingą schemą unsure.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 23:02)
kuo daugiau skaitau, tuo daugiau maišausi  doh.gif  Tą I dar vadina lieknu, sportiniu, berniukišku stilium ir "I" forma turi neturėt užpakalio?  doh.gif o 93cm klubai, tai tikra "plačioji"  biggrin.gif

Cosette o kokio tipo norėtumėt būti? g.gif
Aš su 90 cm per šikną jos tikrai neturiu schmoll.gif Ir dauguma manekelių su ūgiu 175 per klūbus turi daugiau nei 90, bet ar nors viena jums atrodo plačiašiknė? biggrin.gif Iš esmės 93 cm klūbai, plačiais galėtų atrodyti nebent ant kokio 155 cm ūgio, kitu atveju tai vistiek bus siaura kūno dalis g.gif
Pagal skaičiuokles man su mano krūtinės ir klūbų skirtumu siūlo būti kriauše, bet neturiu jokių kriaušiai būdingų savybių. O svoris per užpakalį išvis neauga schmoll.gif
Atsakyti
Kai pas mane buvo per klubus maždaug 93 cm... jau klubų kaulai žiauriai kyšojo, atsikišę į priekį buvo kaip minimum 3 cm, pilvo vietoj buvo įdubimas... ant šonų visiškas nulis, o klubų turtas visas nugaroj. Tada ir talija buvo mažiau nei 60 cm... o už menčių galėjau užkišt delną... Kaip aš sau patikau tada rolleyes.gif ... tik gaila tai truko labai trumpai, čia paauglystėj, kai tik išstypau cool.gif Paskui pradėjau apvalėt... ir pradėjau pergyvent ir dietintis, vis rašydavau tuos cm... turiu likusius užrašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 29, 08:32)

skaičiuoklė su pečių dydžiu... čia gerai kas dėl didesnių petukų neapsisprendžia kuriam tipui save prisiskirt.

Ačiū, įdomiai smile.gif (na, man visos skaičiuoklės visad tą patį tipą rodo, bet vis tiek patarimų dėl apsirengimo per daug nebūna) thumbup.gif
Atsakyti