Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 28, 16:10)
Cosette, musu ismatavimai beveik identiski (As per liemeni +1 cm turiu) ir maitinimo salygos irgi... Skaitinejau, skaiciavau  ir man rodos, kad I vis del to esu  g.gif  Pagal svorio augimo vieta irgi: kiek zemiau bambos ir pagurklis...  4u.gif  4u.gif

o koks ūgis ir svoris? ar tai įtakos neturi? ax.gif

pagal šitą irgi hourglass unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 28 kovo 2012 - 16:27
QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 17:13)
o koks ūgis ir svoris? ar tai įtakos neturi?  ax.gif

176 ir 60. Bet pagal ideja neturetu tureti itakos, juk pagal matmenis skaiciuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 15:59)
o visas moteris va kaip šita...

Viena buvo su gan plonom kojytėm?

user posted image

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 28, 16:09)
bet visur rašo, kad ir kriaušėms neauga, tai kas per velns?  unsure.gif

Kriaušėms auga užpakalis, obuoliams - pilvas, smėliams - viskas, bet išlieka liemuo, gi viskas čia aišku ir paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 28, 17:38)
Viena buvo su gan plonom kojytėm?

user posted image
Kriaušėms auga užpakalis, obuoliams - pilvas, smėliams - viskas, bet išlieka liemuo, gi viskas čia aišku ir paprasta  smile.gif

nepasakyčiau.. tikrai dar yra daug niuansų kiekvienos, kad nelengva nusistatyti. daugumą ir vardinau, bent jau savo atžvilgiu, dėl ko vis nieko ir nebesugalvoju. o tas svorio augimas.. ghem.. ir su juo tikrai ne viskas taip akivaizdu, nes kitaip ir augtu vien pilvas, butu degtukas su pilvu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 15:45)
nugi klaudija šifer tokių išmatavimų atseit, tik ten įpatingų apvalumų nesimato, nes
36-20-35 inch buvo jos matmenys, ir tipo iki 19 net, t.y. 91,4/50,8/88,9... ir tipo iki 48,3 taliją...  biggrin.gif  bet į senos foto pažiūrėjus jokia jin smėlis... H kažkokia... tai buvo vadinasi I su gorsetu.

Man Brigitte net pliazinese ne I/H, nu matosi talija. Jei jos nera, jokiu korsetu taip nesuspausi, uzdus biggrin.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 16:08)
Shana, bet kad būti I, tai reikia būti ir labai kūūūūdai? KMI mažiau nei 17... Kad niekur nieko nebūtų? Kaip suprantu - I = "lenta", H = stambi "lenta"  blush2.gif ?

manau cia dar itakoja pvz galuniu ilgis, H toks labiau sustumtas, vat buna kresnoko sudejimo zmones, nors nestori. I labiau smulkiakauliai/siaurakauliai, askenikai lyg vadinasi tas sudejimas (tiek liko is mano antropologijos ziniu) doh.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 16:13)
pagal šitą irgi hourglass  unsure.gif

Cosette, nu nerealu smelis su tokiu skirtumu tarp papu ir klubu, jie turi but apylygiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 kovo 2012 - 18:01
o kaip ta H tipa nustatyt? pagal skaiciuokles gaunuos lenta, kiek suprantu blush2.gif bet ne lentute, nors kaulai smulkus g.gif papildomas svoris pasiskirsto visur ir vistiek lenta lieka g.gif ar cia jau H skaitos? g.gif doh.gif
Atsakyti
Tai kad brigite dabar visai į smėlį nebepanaši... tada ji įrodymas kad storėjant gali pereit į kitą tipą.

shana astenikai berots g.gif kiek pamenu jiems svoris neauga unsure.gif . Nors aš kai pagal riešą tipo nusistatinėjau irgi gavausi smulki... tai bjaurybės iškalkuliavo atseit turiu būt tokio svorio... kokio nepamenu kada esu buvus. Pas mane net kaulai kriaušiški lotuliukas.gif , klubų apimtis visai ne smulki, jei matuot ties atsikišimais, o kojos riešas ir keliai irgi ne smulkūs, o gal net stambūs, kai rankytės mažos lotuliukas.gif .

donstop gal piratė ir panaši į obuolį... nemačiau jos šokant rolleyes.gif
Atsakyti
Mano figura praktiskai identiska, tai kas cia smelio laikrodis ar I ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 28, 20:29)
Mano figura praktiskai identiska, tai kas cia smelio laikrodis  ar I ?

nors aš ir nesu profesionale, bet man cia pats tikriausias I, liemuo yra, bet labai labai neisreikštas nors ir ilgas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 28 kovo 2012 - 20:10
Skaitau skaitau ir galvoju vis dar koks as tas tipas. Lyg ir buciau kriause pagal ismatavimus, bet kad nors ir priaugu svorio ar numetu, vis tiek liemuo labai ryskus, ir riebalai ant pilvo praktiskai neauga g.gif turbut taip ir liksiu kriausinis smelio laikrodis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 28, 21:10)
nors aš ir nesu profesionale, bet man cia pats tikriausias I, liemuo yra, bet labai labai neisreikštas nors ir ilgas.

drinks_cheers.gif I neabejotinai (gi nei liemens, nei papų, atsiprašau blush2.gif )
Atsakyti
Labai paguodet. lotuliukas.gif
Atsakyti