QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 14:37)
Tai turbūt, jei krūtinė ir klūbai po 110 cm bus
Tiesiog aš smalsiai stebiu temoje moteris, kurios kažkodėl labai gundosi tuo smėlio laikrodžiu
Priekaištinga tai figūra ir net labai...
Aš pvz. esu 90 cm klūbų, ir 65 cm liemens. Bet va viršui vos iš 80 cm išlipu. Man iki smėlio laikrodžio visai nedaug, tik vienas žingsnelis - plastinė papų didinimo operacija
QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 14:37)
tai reikia didintis papus vadinasi ir būsiu smėlis
Kas cia abiem daba
Siaip del aprangos figura nera labai dekinga, nes siuo metu nemadinga. Su iliemenavimais sudetinga, tenka ir taisyti ir siaip sunku rasti. Dabar nebe Merlin laikai, dabar madingos I
Joms ir rubai daugiau siuvami.
Kaip pagalvoju ka reiskia mada - mano mama buvo visa laika "per liekna", tada idealas buvo Kaukazo belaisves ar Merlin figura, tai bande ir tycia priaugti, nesigavo, tik apie 40 svoris kiek pakilo. A dabar as su tokio tipo sudejimu velgi i mados banga nepataikiau
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:37)
Shana kad dažniausiai tos storulės būna H tipo... nes va tame projekte šok ir lieknėk visos tokios... bent kiek mačiau (nes taip tik prabėgant pro kanalus)
Nezinau, tik dabar susimasciau siuo klausimu. Nes brites jos gi be kompleksu, o pas mus kurortas, tai visko prisiziuri. Va buvom sekmadieni pliaze, tai vaiksto promenadais maikes nusieme, sortai kokie nors aptempciausi, visi lasiakai per sonus lenda, figuros is tu beformiu/nesuprasi kokiu, na is kart pagalvoju, kad manes tai nieks neisrengtu su tokiu sudejimu
Cia, kaip sakytu Loxxy, del to, kad mes kompleksuotos
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:49)
H tipas IMHO
Man liekniausias smėlio laikrodis: 90/60/90... jei mažas smulkus žmogutis, tai gal gali ir ten būt kokia: 84/54/84... nežinau ar būna tokių dydžių
IMHO irgi H, nes kojos irgi neplonos. (kas cia per laida?)
Turejau kazkada bendradarbe, tai ji gal 50 nesvere, bet turejo D krutine, toks laabai miniatiurinis smelis