Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 03 28, 14:31)
biggrin.gif
Tai turbut. Bet turejau omeny, kad mano liemuo gal centimetru dviem mazesnis uz Cosettes ir klubai pora centimetru didesni. Todel cia konkreciai centimetrai nieko nereiskia. Esme, kad per papus tai 10 cm daugiau pas mane tongue.gif
O siaip gali gi but smelis ir su 80 cm liemeniu, turbut g.gif

tai reikia didintis papus vadinasi ir būsiu smėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:33)

Iš šitos foto aš ją irgi priskirčiau smėliams, bet aną pirmąją irgi smėliams g.gif
Atsakyti
H tipas IMHO
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 15:37)
tai reikia didintis papus vadinasi ir būsiu smėlis  lotuliukas.gif

...ir užpakalį rolleyes.gif ... jei jau talija 70 cm, tai klubai bent kokie 93 tada, o geriausiai koks 1 metras biggrin.gif
Man liekniausias smėlio laikrodis: 90/60/90... jei mažas smulkus žmogutis, tai gal gali ir ten būt kokia: 84/54/84... nežinau ar būna tokių dydžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 14:37)
Tai turbūt, jei krūtinė ir klūbai po 110 cm bus  g.gif
Tiesiog aš smalsiai stebiu temoje moteris, kurios kažkodėl labai gundosi tuo smėlio laikrodžiu  cool.gif Priekaištinga tai figūra ir net labai...
Aš pvz. esu 90 cm klūbų, ir 65 cm liemens. Bet va viršui vos iš 80 cm išlipu. Man iki smėlio laikrodžio visai nedaug, tik vienas žingsnelis - plastinė papų didinimo operacija  biggrin.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 14:37)

Kas cia abiem daba biggrin.gif

Siaip del aprangos figura nera labai dekinga, nes siuo metu nemadinga. Su iliemenavimais sudetinga, tenka ir taisyti ir siaip sunku rasti. Dabar nebe Merlin laikai, dabar madingos I biggrin.gif Joms ir rubai daugiau siuvami.
Kaip pagalvoju ka reiskia mada - mano mama buvo visa laika "per liekna", tada idealas buvo Kaukazo belaisves ar Merlin figura, tai bande ir tycia priaugti, nesigavo, tik apie 40 svoris kiek pakilo. A dabar as su tokio tipo sudejimu velgi i mados banga nepataikiau biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:37)
Shana kad dažniausiai tos storulės būna H tipo... nes va tame projekte šok ir lieknėk visos tokios... bent kiek mačiau (nes taip tik prabėgant pro kanalus)

Nezinau, tik dabar susimasciau siuo klausimu. Nes brites jos gi be kompleksu, o pas mus kurortas, tai visko prisiziuri. Va buvom sekmadieni pliaze, tai vaiksto promenadais maikes nusieme, sortai kokie nors aptempciausi, visi lasiakai per sonus lenda, figuros is tu beformiu/nesuprasi kokiu, na is kart pagalvoju, kad manes tai nieks neisrengtu su tokiu sudejimu doh.gif tongue.gif
Cia, kaip sakytu Loxxy, del to, kad mes kompleksuotos biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:49)
H tipas IMHO

Man liekniausias smėlio laikrodis: 90/60/90... jei mažas smulkus žmogutis, tai gal gali ir ten būt kokia: 84/54/84... nežinau ar būna tokių dydžių  g.gif

IMHO irgi H, nes kojos irgi neplonos. (kas cia per laida?)

Turejau kazkada bendradarbe, tai ji gal 50 nesvere, bet turejo D krutine, toks laabai miniatiurinis smelis smile.gif
Atsakyti
"šok ir lieknėk" projektas berots... per TV 3... pririnko brigadą su svoriu 100 kg ir daugiau... dabar šoka ir sveriasi. Nežinau kokios ten taisyklės... tipo piniginis prizas laimėtojui ir t.p. bet obuolio figūros atstovą mačiau vyrą, o visas moteris va kaip šita... nei kriaušių, nei V, anei smėliu... nors sakau, mano močiutės sesės už projekto dalyves storesnės kai kurios, tai labai ryškios kriaušės, viršus lyg ir normalaus žmogaus, o apatinė dalis ... ne tai kad arklio šikna, bet sofa visa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 28 kovo 2012 - 15:00
QUOTE(groovy @ 2012 03 28, 13:51)
Smėlio laikrodžiams irgi pilvas, kiek žinau, neauga g.gif

bet visur rašo, kad ir kriaušėms neauga, tai kas per velns? unsure.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 14:04)
Va čia neblogai matas, kuo skirias kriaušės ir obuolio storėjimas:

atrodo aišku ir kartu vistiek neaišku.. kad ir bytte įkelta labai stora kriaušė, tai vistiek ne tik po bamba auga.. pas mane taip įdomiai, sakyčiau po bamba ir bambos lygyje.. o va virš bambos vistiek liemuo pakankamai liaunas, beveik toks pats kaip ir prieš n kg biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:49)
Man liekniausias smėlio laikrodis: 90/60/90... jei mažas smulkus žmogutis, tai gal gali ir ten būt kokia: 84/54/84... nežinau ar būna tokių dydžių  g.gif

o jeigu tokių pavyzdėlių, tik ne tiek smarkiai apkūnių moteriškių? biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo legendine Brigitte garsejo 60 cm liemens apimtim biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 14:37)

Kad nelabai tas išlinkimas nuo to atsiras schmoll.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 28, 15:09)
bet visur rašo, kad ir kriaušėms neauga, tai kas per velns?  unsure.gif

Neauga, auga tik po bamba, apačioj, ten kur gimda, toks nedidelis kyšo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 28 kovo 2012 - 15:16
tai, kad tas 90/60/90 tai tik ismislas.. tokiu apimciu moteriskiu koks vienetas kur pasislepes, nes ir pagal toki sudaryta fotorobota matosi, kad beveik neimanoma ir jau nesveikai atrodo, kurios kartais netycia turi.. sita nuotrauka tai tik patvirtina, jeigu cia kazkas panasaus i 90/60/90 g.gif
Atsakyti
nugi klaudija šifer tokių išmatavimų atseit, tik ten įpatingų apvalumų nesimato, nes ūgis didelis:
user posted image
O brigite labai visur susispaudus gorsetu ar diržu liemenį, tai jau ne 60, o 40 ten... užtai ir neneormali atrodo, o taip tai plaižinėse foto:
user posted image

Papildyta:
36-20-35 inch buvo jos matmenys, ir tipo iki 19 net, t.y. 91,4/50,8/88,9... ir tipo iki 48,3 taliją... biggrin.gif bet į senos foto pažiūrėjus jokia jin smėlis... H kažkokia... tai buvo vadinasi I su gorsetu.
Atsakyti
Pagal šitą aš banana smile.gif

Pagal Goką - Hourglass cool.gif

Pagal šitą - kriaušė biggrin.gif

Shana, bet kad būti I, tai reikia būti ir labai kūūūūdai? KMI mažiau nei 17... Kad niekur nieko nebūtų? Kaip suprantu - I = "lenta", H = stambi "lenta" blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 28 kovo 2012 - 16:10
Cosette, musu ismatavimai beveik identiski (As per liemeni +1 cm turiu) ir maitinimo salygos irgi... Skaitinejau, skaiciavau ir man rodos, kad I vis del to esu g.gif Pagal svorio augimo vieta irgi: kiek zemiau bambos ir pagurklis... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti