Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 14:10)
per storas liemuo smėlio laikrodžiui?  g.gif

Per storas 4u.gif tongue.gif
Ir papu bei klubu santykis, nemaitinant labiau kriaušės. Kur jau smėlis, su 10 cm skirtumu tarp klūbų ir krūtinės cool.gif
Atsakyti
smėlio laikrodis... gali būt manau ir storesnis, tai aprenk kaip obuolį... baisu kiek kg optiškai prisidės.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:14)
smėlio laikrodis... gali būt manau ir storesnis, tai aprenk kaip obuolį... baisu kiek kg optiškai prisidės.

Man tai šitas jūsų įdėtas smėlio laikrodis labiau panašus į apverstą trikampį, nei anksčiau įdėtas trikampis g.gif Nieko nesupainiojot. Nes tam pirmajam, tai šikna nemažesnė nei krūtinė, kodėl apverstas trikampis?
O šitas vizualiai turi menkesnę sėdynę nei krūtinę, kodėl smėlio laikrodis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 15:13)
Per storas  4u.gif  tongue.gif
Ir papu bei klubu santykis, nemaitinant labiau kriaušės. Kur jau smėlis, su 10 cm skirtumu tarp klūbų ir krūtinės  cool.gif

kokia jūs žiauri... žmogus gal viltį turėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:17)
kokia jūs žiauri... žmogus gal viltį turėjo  cool.gif

Už tiesmukumą mane visi ir myli wub.gif blush2.gif
Man su tais tipais sunkiau rasti skirtumų tarp I, ar H ir smulkios kriaušės g.gif Va tarkim cosette? H? Nes nu su tokiais klūbais vizualiai žmogus niekaip nebus panašus į kriaušę schmoll.gif Bet visgi skirtumas tarp klūbų ir liemens ganėtinai ženklus kad būtų H g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 28 kovo 2012 - 14:24
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 14:13)
Ir papu bei klubu santykis, nemaitinant labiau kriaušės. Kur jau smėlis, su 10 cm skirtumu tarp klūbų ir krūtinės  cool.gif

biggrin.gif jasna. Anksčiau maniau, kad esu kriaušė, bet kadangi turiu platokus pečius, tai pagalvojau, kad galiu būt ir smėlio laikrodis. tokio tipo suknelės man labai tinka, nes gaunasi proporcingas vaizdas, todėl ir maniau, kad gal smėlis smile.gif

šitam puslapyje labai daug formų...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 14:08)
. Negi joms į paklodes dabar lyst, kad su viršsvoriu dideliu yra  rolleyes.gif

Virsvoris ir nutukimas siaip ne tas pats man atrodo g.gif
Gal tu ir teisi, gal man tas ispudis butent del to, kad dauguma stambiu zmoniu i tas paklodes lenda. g.gif
Nors dabar galvoju, kad pas mus daug pusnuogiu nelieknu briciu laksto, ir daznai tikrai man sunku pasakyti, koks ju tipas g.gif Beformes...va...

QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 14:10)
toks didelis skirtumas?  blink.gif  Tai aš tikriausiai H...  unsure.gif

krūtinė - 86 (čia maitinančios smile.gif kai nemaitinu būna mažesnė)
liemuo - 70
klubai - 93

Tai kad pas jus 23 skirtumas, kodel tada 25 l. daug? biggrin.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 14:13)

Pas mane panasus liemuo, tik yra tie 25 cm skirtumo su klubais ir biski daugiau su papais tongue.gif
Bet as visad smelis gaunuosi, pagal bet kokias skaiciuokles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 28, 14:23)
Bet as visad smelis gaunuosi, pagal bet kokias skaiciuokles smile.gif

Gal todėl kad papus turi? cool.gif wub.gif
Aš manau visom kurios nešioja menkesnę liemenėlę nei C ( o gal net ir D)nereikėtų turėti iliuzijų patekti į išraiškingos moteriškos figūros rėmus cool.gif Pagaliukai ,rutuliukai ir viskas cool.gif wub.gif Čia aš taip meiliai apie save jei ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 14:28)
Gal todėl kad papus turi?  cool.gif  wub.gif
Aš manau visom kurios nešioja menkesnę liemenėlę nei C ( o gal net ir D)nereikėtų turėti iliuzijų patekti į išraiškingos moteriškos figūros rėmus  cool.gif Pagaliukai ,rutuliukai ir viskas  cool.gif wub.gif  Čia aš taip meiliai apie save jei ką  biggrin.gif

biggrin.gif
Tai turbut. Bet turejau omeny, kad mano liemuo gal centimetru dviem mazesnis uz Cosettes ir klubai pora centimetru didesni. Todel cia konkreciai centimetrai nieko nereiskia. Esme, kad per papus tai 10 cm daugiau pas mane tongue.gif
O siaip gali gi but smelis ir su 80 cm liemeniu, turbut g.gif
Atsakyti
tai kad ten taip buvo parašyta: If you have an hourglass figure like Jill Scott... šiaip nors ir didesnė, bet vistiek pagal proporcijas smėlis My Webpage g.gif
O ana man tai be šiknos... tik kad išrietus stovi g.gif bet geriausias visų laikų apversto trikampio pavyzdys yra namų darkytoja biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 28, 14:31)
O siaip gali gi but smelis ir su 80 cm liemeniu, turbut g.gif

Tai turbūt, jei krūtinė ir klūbai po 110 cm bus g.gif
Tiesiog aš smalsiai stebiu temoje moteris, kurios kažkodėl labai gundosi tuo smėlio laikrodžiu cool.gif Priekaištinga tai figūra ir net labai...
Aš pvz. esu 90 cm klūbų, ir 65 cm liemens. Bet va viršui vos iš 80 cm išlipu. Man iki smėlio laikrodžio visai nedaug, tik vienas žingsnelis - plastinė papų didinimo operacija biggrin.gif
Atsakyti
Shana kad dažniausiai tos storulės būna H tipo... nes va tame projekte šok ir lieknėk visos tokios... bent kiek mačiau (nes taip tik prabėgant pro kanalus)
Atsakyti