Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 13:19)
Šiaip turbūt labiau į proporcijas centimetrais reiktų žiūrėti, ne į foto  cool.gif
Smėlio laikrodis turi turėti laaabai išreikštą liemenį ir vienodos apimties krūtinę su klūbais. Kriaušė neturėtų pasižymėti stotinga krūtine  g.gif , tad ir savęs prie smėlio laikrodžių net prie didelių norų neturėtų matyti  biggrin.gif

aš savęs nematau niekur.. kažkoks maišalynis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 03 28, 13:23)
ir as kazkaip linkstu prie nuomones, kad per gyvenima tipas keiciasi, bet sita tema diskusija jau buvo  blush2.gif

aš iškuičiau, kad irgi keičiasi. ir merginos iš mano senų nuotraukų, minus -5 kokių metų, sakė, kad mato kažkokį kūdą smėlio laikrodį biggrin.gif bet aš dabar dar vis žiūriu į tas nuotraukas pati, ir vėlgi galvoju ar tikrai ten su apvšietimu ir fotografavimo tašku viskas buvo gerai ir neiškraipyta, nes nelabai išmanau tuos niuansus. įtarimų man irgi kelia.. kriaušė tipo turi mažus, nuolankius pečius, mažą krūtinę, neturi pilvo.. turiu pečius, turiu krūtinė ir po liemeniu pilvas auga lotuliukas.gif nu į laikrodį irgi nesitaikau, šiuo metu klubai platesni, dar ten nesusigaudau kuo skiriasi kriaušės ir laikrodžio liemuo kolkas g.gif obuolys.. vat pilvuką užsiauginau, tai irgi svarstau, bet jis liemens neturi, ir kojos plonos, o pas mane ir kojos stambios ir liemuo.. vėl nežinau.. nu tik trikampis atkrinta tikrai.. bet su I ir H tai tada išvis man makalynė, ten gal tik manekenės tipo g.gif ir matavaimai itarimus kelia, nu ka tie cm gali pasakyti, jei matuojamas liemuo, o ne pilvo vietoje? g.gif ar tada obuolys tikrai neturi liemens? bet kaip tada laikrodziai ir kriauses, kai po liemeniu yra pilvas, tai vistiek vizualiai daug ka keicia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 13:13)
..o aš nežinau ar esu kriaušė, ar smėlio laikrodis...  unsure.gif kokios turi būti proporcijos vienam ir kitam? Ar pagal foto zuretii?

Smeliui turi but apie 25 ar daugiau centimetru skirtumo su klubais, klubai negali but didesni uz krutine, krutine g.b. biski didesne uz klubus. Jei trumpai smile.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 13:16)
Grįžtant prie temos  biggrin.gif , užmačiau feminine- military style  biggrin.gif

Man visai patiko  cool.gif Jaučiu ir Shana neišbroryks  biggrin.gif

wub.gif
4u.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 13:17)
user posted image
Shana tipo toks?

Aha, panasus, gal biski maziau rausvas bigsmile.gif pas mane plonos juostykes sonuose, tai mazai ta spalva matosi smile.gif

QUOTE(dominica @ 2012 03 28, 13:23)
man irgi neaisku kaip del tu figuru tipu. kazkur buvo skaiciuokle, kur suvedus cm parodo koks tipas, gal kuri dar turit linka?  4u.gif

Dontstop mete kazkada.
Jus man ir daabr i I panasi biggrin.gif Gali gi buti isbadejes I ir kiek atsigaves I lotuliukas.gif
Jokiu rimtu nuorodu, kur raso, kad keiciasi, nemaciau. Visur raso, kad nesikeicia kaip taisykle smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 kovo 2012 - 13:37
man atrodo obuoliukai neblogai priauginėja ir per krutinę g.gif ... ir taip apvaliai priauginėja. O būna kad ne tik pilvas auga, bet ir ant šonų klojasi lašiakai, ir nugara platėja, o (.)(.) neįpatinkai dydis pasikeičia. Tada H jau iš I sustorėjus... o jei į konslagerį aš patekčiau, matyt irgi tapčiau I (čia dėl to, kad mane badu reiktų marint, kad šiknos nebeliktų)

va projekte šok ir lieknėk, mano akimis didžioji dalis H tipų... kaip MB pastebėjo... tora stora... o papų nesimato... ar vyras, ar moteris... vienodai.
Papildyta:
sustorėjus kriaušė, mano ateitis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 03 26, 20:34)
tai jos specialios,  nėštukinės, medžiaga medvilnė su šiek tiek elastano blush2.gif  man todėl ir patiko, kad neatrodo kaip tipiškos kengūrinės kelnės, diržiukas įsiveria blush2.gif liemuo žemintas, po pilvu - vasarą labai nesinori to pilvo aptraukti dar papildomu sluoksniu, nes bus pats storumas ax.gif
liemuo toks kaip šitų:
user posted image

o specialiu dirzu pilvui prilaikyti nenesioji? man tai reikejo,ir kazkaip tipiskos nestumines kelnes ji pridengdavo
Atsakyti
Bytte, zadi Misiu rinkinuose dalyvauti biggrin.gif

As manau, kad svarstyti tipa, jei yra labai didelis nutukimas, nera teisinga, nes na cia liga rimta, koks jau ten figuros tipas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 13:02)
groovy su kiekvienu punktu apie kriaušytes sutinku  drinks_cheers.gif

Jo, sijonai suknelės jau išmokti, reikia pamėgti kvarbatkas ant bliuskučių lotuliukas.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 28, 13:13)
..o aš nežinau ar esu kriaušė, ar smėlio laikrodis...  unsure.gif kokios turi būti proporcijos vienam ir kitam? Ar pagal foto zuretii?

Tikrai geras linkas buvo anksčiau įmestas.

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 28, 13:17)
tuo labiau, kad dar ir įtarimą kelia, jog pas kriaušes pilvas niekada neauga

Smėlio laikrodžiams irgi pilvas, kiek žinau, neauga g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 13:39)
sustorėjus kriaušė, mano ateitis  biggrin.gif
user posted image

Che biggrin.gif Aš iki tiek nežadu, bent jau pagal genus g.gif Na ir stengsiuosi, bet ką gali žinot doh.gif
Atsakyti
ai va dar norejau protingesniu paklausti- ka reiskia ta fraze 'turi liemeni'? ar cia mazdaug kaip i moteri su bikiniu ziurint- jei kazkur per liemeni yra tokie islinkimai, kurie nuplateja i klubus- tai cia turi liemeni, o jei ju nera ir nuo papu iki klubu eina tiesi linija- neturi liemens? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 28, 13:51)
As manau, kad svarstyti tipa, jei yra labai didelis nutukimas, nera teisinga, nes na cia liga rimta, koks jau ten figuros tipas g.gif

Matosi matosi, mano anyta laaabai stambi, bet matosi, kad obuolys, nes kojos pagal tą stambumą labai plonos, net nesitrina viena į kitą. Vis tiek matosi.
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 03 28, 13:52)
ai va dar norejau protingesniu paklausti- ka reiskia ta fraze 'turi liemeni'? ar cia mazdaug kaip i moteri su bikiniu ziurint- jei kazkur per liemeni yra tokie islinkimai, kurie nuplateja i klubus- tai cia turi liemeni, o jei ju nera ir nuo papu iki klubu eina tiesi linija- neturi liemens? g.gif

Taip išeitų g.gif
Atsakyti

Manau pagal skirtuma centimetrais tarp klubu ir liemens reiktu ziureti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2012 03 28, 13:54)
Matosi matosi, mano anyta laaabai stambi, bet matosi, kad obuolys, nes kojos pagal tą stambumą labai plonos, net nesitrina viena į kitą. Vis tiek matosi.
Papildyta:

Taip išeitų g.gif

Tai gali buti.

Bet daznai buna tiesiog didelis cepelinas, nesuprasi, koks tipas g.gif
Atsakyti
Va čia neblogai matas, kuo skirias kriaušės ir obuolio storėjimas:
user posted image
Sakyčiau jei svoris auga ant pilvo tik žemiau bambos, liemuo lieka lieknas vadinas kriaušė, jei pats išplatėjimas per bambą, naikinantis liemenį obuolys biggrin.gif Dar beiškodama radau, kad yra du tipai obuolių: storėjantys ir per papus. Ir storėjantys tik per visą pilvą iki papų.

Aš tai manau, ar yra ženklus skirtumas tarp klubų ir liemens.
Atsakyti
Tai aš ir dėjau foto, kad nesvarbu kiek pliuso priaugi, išlieka tos proporcijos vis tiek. Mano krikštamotė tikras obuoliukas, o va anyta tokiu pat viršsvoriu, tokio pat ūgio ir lyg ridenasi vos nuo žemės taip pat, o yra V arba vadinamas apverstas trikampis, ir visada krūtinė išėjus smarkiai į priekį... nu ir netinka joms vienodai renktis... anyta jei apsirengia kaip obuolys, tai iškart dvigubai storesnė atrodo, ir atvirkščiai. Tik ilgius turi panašiai rinktis, nes abi mažutės. Negi joms į paklodes dabar lyst, kad su viršsvoriu dideliu yra rolleyes.gif
O va mano močiutės sesės tai tokios kaip dėtoj foto ir baisiau, tai turiu vadinasi į ką tukt (nors joms gal tremtis atsiliepė). Ruošiuosi morališkai biggrin.gif

Papildyta:
apverstas trikampis
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 28, 13:36)
Smeliui turi but apie 25 ar daugiau centimetru skirtumo su klubais, klubai negali but didesni uz krutine, krutine g.b. biski didesne uz klubus. Jei trumpai smile.gif

toks didelis skirtumas? blink.gif Tai aš tikriausiai H... unsure.gif

krūtinė - 86 (čia maitinančios smile.gif kai nemaitinu būna mažesnė)
liemuo - 70
klubai - 93

o jeigu matuoju tik priekinę dalį, t.y. kaip 2D paveikslėlyje biggrin.gif
peciai - 40
liemuo - 30
klubai - 40

per storas liemuo smėlio laikrodžiui? g.gif
Atsakyti