QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 13:19)
Šiaip turbūt labiau į proporcijas centimetrais reiktų žiūrėti, ne į foto
Smėlio laikrodis turi turėti laaabai išreikštą liemenį ir vienodos apimties krūtinę su klūbais. Kriaušė neturėtų pasižymėti stotinga krūtine , tad ir savęs prie smėlio laikrodžių net prie didelių norų neturėtų matyti
Smėlio laikrodis turi turėti laaabai išreikštą liemenį ir vienodos apimties krūtinę su klūbais. Kriaušė neturėtų pasižymėti stotinga krūtine , tad ir savęs prie smėlio laikrodžių net prie didelių norų neturėtų matyti
aš savęs nematau niekur.. kažkoks maišalynis
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 03 28, 13:23)
ir as kazkaip linkstu prie nuomones, kad per gyvenima tipas keiciasi, bet sita tema diskusija jau buvo
aš iškuičiau, kad irgi keičiasi. ir merginos iš mano senų nuotraukų, minus -5 kokių metų, sakė, kad mato kažkokį kūdą smėlio laikrodį bet aš dabar dar vis žiūriu į tas nuotraukas pati, ir vėlgi galvoju ar tikrai ten su apvšietimu ir fotografavimo tašku viskas buvo gerai ir neiškraipyta, nes nelabai išmanau tuos niuansus. įtarimų man irgi kelia.. kriaušė tipo turi mažus, nuolankius pečius, mažą krūtinę, neturi pilvo.. turiu pečius, turiu krūtinė ir po liemeniu pilvas auga nu į laikrodį irgi nesitaikau, šiuo metu klubai platesni, dar ten nesusigaudau kuo skiriasi kriaušės ir laikrodžio liemuo kolkas obuolys.. vat pilvuką užsiauginau, tai irgi svarstau, bet jis liemens neturi, ir kojos plonos, o pas mane ir kojos stambios ir liemuo.. vėl nežinau.. nu tik trikampis atkrinta tikrai.. bet su I ir H tai tada išvis man makalynė, ten gal tik manekenės tipo ir matavaimai itarimus kelia, nu ka tie cm gali pasakyti, jei matuojamas liemuo, o ne pilvo vietoje? ar tada obuolys tikrai neturi liemens? bet kaip tada laikrodziai ir kriauses, kai po liemeniu yra pilvas, tai vistiek vizualiai daug ka keicia