Klausimas Dontstop - esat bandzius tokio tipo sukneles?
QUOTE(Shana @ 2012 03 15, 14:35)
Tokio tipo - tai kai suimta apie liemenį? Jei taip, esu, tik suėmimas buvo šone. Man tinka Dėka tų klosčių gaunasi ir įliemenavimas, ir pačios klostelės paslepi pilvo netobulumą Konkrečiai šitoj suknelėj man trūktų ilgio
Papildyta:
Groovy, man patiko kapsulė O kam reikėjo kojines sakytis?
Daite, man su violetine spalva labai patiko, nuostabiai tinka Kiek mažiau, IMHO: 4 foto - atspalvis, panašus į baklažaną, 5 foto - toks atspalvis labiau tiktų clear potipiui. 3 foto - lyg universali spalva skaitosi, bet veidas su ja raudonesnis, nei su kitom Pilkas kostiumėlis - ok, bet taip ir prašosi ryškus šalikėlis. Pilkas sijonas ir violetiniai marškiniai - super
Dėl šukuosenos, iš savo patirties, apimties trūkumą geriau kompensuoti ilgiu Kažkaip trumpų plaukų šukuosenos geriau žiūrisi ant purių, vešlių plaukų. Tiesą, labai ilgi ir ploni lyg siūliukai plaukai irgi nieko gero. Čia reiktų rasti "aukso vidurį". Plonų plaukų temoje dažnai būna rašoma, kad gerai palaikyti ilgį kiek žemiau pečių, tuomet plaukus eina formuoti pakeliančiom nuo šaknų priemonėm (ilgesni plaukai sunkūs nuo savo svorio ir tokios priemonės jiems nelabai padeda). Aš asmeniškai lioviausi eiti prieš gamtą ir išsirinkau kirpimą, kuris gražiai žiūrisi ant plonų tiesių plaukų Stengiuosi, kad plaukai atrodytų sveiki ir prižiūrėti, o apimtis tiek jau to
QUOTE(dontstop @ 2012 03 15, 20:43)
Aš asmeniškai lioviausi eiti prieš gamtą ir išsirinkau kirpimą, kuris gražiai žiūrisi ant plonų tiesių plaukų Stengiuosi, kad plaukai atrodytų sveiki ir prižiūrėti, o apimtis tiek jau to
o koks tai kirpimas?
QUOTE(groovy @ 2012 03 14, 22:22)
Audime šiaip yra gerų dalykų, nors kainos dabar jau kartais prilygsta pasaulyje žinomiems prekės ženklams.
taip taip, būtent dėl šios priežasties aš periodiškai Audimo išparduotuvę lankau
QUOTE(pamparam:) @ 2012 03 15, 20:52)
o koks tai kirpimas?
Tai daug yra tinkamų tokiems plaukams kirpimų
Pvz kirpimas prie kurio vis periodiškai grįžtu:
QUOTE(dontstop @ 2012 03 15, 19:43)
Groovy, man patiko kapsulė O kam reikėjo kojines sakytis?
Dėkui Na, viskas ten užsakyta, išskyrus kelnes ir pilkąjį bliuzoną Šiaip pigiau, tai ir užsisakiau. Pumos kojinės po 4 Lt kažkur, tai, manau, pigaiu čia nerasiu, nebent bazėj padielkas. O tos padielkos man greičiau apsipumpuruoja.
QUOTE(groovy @ 2012 03 15, 22:16)
Dėkui Na, viskas ten užsakyta, išskyrus kelnes ir pilkąjį bliuzoną Šiaip pigiau, tai ir užsisakiau. Pumos kojinės po 4 Lt kažkur, tai, manau, pigaiu čia nerasiu, nebent bazėj padielkas. O tos padielkos man greičiau apsipumpuruoja.
1,5 lt kojinės prekybcentriuose, man laiko bent po 3 metus, nu ne esmė
Žadu kitą mėn pirkti dviračius, kiekvienam šeimos nariui, neturėjau tokio daikto nuo 10 metų , reikės konsultacijos Ir kokius pirkti, ir kur važinėtis, ir šiaip
QUOTE(dontstop @ 2012 03 15, 21:19)
1,5 lt kojinės prekybcentriuose, man laiko bent po 3 metus, nu ne esmė
Žadu kitą mėn pirkti dviračius, kiekvienam šeimos nariui, neturėjau tokio daikto nuo 10 metų , reikės konsultacijos Ir kokius pirkti, ir kur važinėtis, ir šiaip
Tau iš viso viskas laiko puikiai Aš tai kažkaip viską sudirbu
Mes pirkom, beje, prie mūsų toj dviračių parduotuvėj bendrabuty. Pirkom KTM firmos, viena iš geresnių, tai nuo 2200 Lt nuderėjom iki 1500 ar 1600 Lt kiekvieną, nes du pirkom ir sezono jau praeito spalvų modeliai buvo, vienodi, tik modelis vienas vyriškas, kitas moteriškas Dabar kaip šeimyna važinėjam pabandykite ten užeiti, ir išsamiai papasakoja, ir pataria
QUOTE(groovy @ 2012 03 15, 22:27)
Tau iš viso viskas laiko puikiai Aš tai kažkaip viską sudirbu
Mes pirkom, beje, prie mūsų toj dviračių parduotuvėj bendrabuty. Pirkom KTM firmos, viena iš geresnių, tai nuo 2200 Lt nuderėjom iki 1500 ar 1600 Lt kiekvieną, nes du pirkom ir sezono jau praeito spalvų modeliai buvo, vienodi, tik modelis vienas vyriškas, kitas moteriškas Dabar kaip šeimyna važinėjam pabandykite ten užeiti, ir išsamiai papasakoja, ir pataria
Man kažkaip nelaiko kelnės Susitrina arba apačia, arba kur kojytės trinasi viena į kitą
Žinau tą parduotuvę Ačiū už patarimą, tikiuosi, ten pakonsultuos gerai ir pavyks išvengti ilgų paieškų, visai nėra tam laiko
dviracius rudeni reikia pirkti! as taip ziauriai gera mangoose nuroviau uz puse kainos umaruose dabar nepamenu, berods 900 sumokejau vietoj arti 2000
QUOTE(dominica @ 2012 03 15, 21:48)
dviracius rudeni reikia pirkti! as taip ziauriai gera mangoose nuroviau uz puse kainos umaruose dabar nepamenu, berods 900 sumokejau vietoj arti 2000
O mes pirkom pavasarį, kadangi jau nauji modeliai buvo atėję, senus paėmėm dar likusius papigiai palyginti, jei 1600 Lt gali būti papigiai
Dontstop, man kadangi kelnes išsirinkti yra didžiausia tragedija, stengiuosi kuo ilgiau nesunešiot, bet dėl tos priežasties jų turiu tik ketverias: džinsus, išeigines, sportines ir vasarines, todėl nori nenori susitrina
QUOTE(dominica @ 2012 03 15, 22:48)
Matyt, kad rudenį labiau apsimoka, nes nelabai kam jų reikia Aš ir nenoriu nupirkt ir užmarinuot rūsy pusmečiui
QUOTE(groovy @ 2012 03 15, 23:30)
Dontstop, man kadangi kelnes išsirinkti yra didžiausia tragedija, stengiuosi kuo ilgiau nesunešiot, bet dėl tos priežasties jų turiu tik ketverias: džinsus, išeigines, sportines ir vasarines, todėl nori nenori susitrina
Oho, tik 4 Galvojau, čia aš mažai turiu kelnių (visgi 14 porų suskaičiavau - slidininko, džinsai, 2 klasikinės, 4 laisvalaikio, 3 bridžai, 3 sportinės)