QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 28, 11:16)
Lygiai ta pati vakar sakiau.
Dabar sakykit, jei jau mano vestuvinis ziedas yra paprasto aukso, tai papuosalus jau galiu tik tokio aukso ir nesiot?
Sakot beskonybe kitaip
Tada lieka arba toks pats auksas, arba akmuo be metalo aplink?
As vistiek nesutiksiu
man negražu maišytos spalvos (geltonas + baltas) ir t.t., menininkai taip pat ne visada gali būti laikomi jau labai skoningais ir išmanančiais, bet jeigu derina net viename papuošale skirtingus metalus, tai tie skirtingi metalai (atskirai, tik kartu aprangoje) tikrai dar labiau derinasi už vieną papuošalą, nes yra pakankamai toli vienas nuo kito, mažiau dėmesio patraukia, o kartais net ir nepastebi. Aš pati turiu sužadėtuvių žiedą (geltono aukso (o gal raudono vistik, neskiriu as ju, kol neprideti vienas salia kito) su baltu trupučio), tai vistiek likusiu papuošalus nešioju sidabro, balto aukso (nemėgstu šito daikto, bet turiu dovanotus), visokius šiaip akmenukus, medinius, spalvotus ir t.t., tik ant tos rankos žinoma privengiu savo `sidabrinių`, juodų laikrodžių, o apyrankes vistiek nešioju ant kitos rankos
bet tuoj slėpsiu tą žiedą, nes labai jau nepatogus jis, tai tik apyrankes pakeisiu ant kitos rankos, kad nebūtų ant tos su vestuviniu žiedu, nes man net ir visi tie akmenukai, plastamsiukai spalvoti kažkaip šalia to aukso nepatinka
nors neįsivaizduoju kaip įmanoma tk akmenukai.. juk vistiek jeigu tai auskarai užsegimai, kabliukai.. jeigu tai apyrankė, vistiek sujungimai, na nebent tai visai elementarūs karoliai ir karolių tipo apyrankės tik suverti ant gumos ir vsio