Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 10:22)
Aš matau abi alyvines, viena šaltą (viršutinę), kitą šiltą (apatinę)  lotuliukas.gif

pirmoji 100% mėlyna, dėl antros pavadinimo tai dar tikrai ir nesiginčyčiau ar mėlyna/ar violetinė labiau, nes ji tikrai turi ir mėlynumo, ir violetinumo biggrin.gif nu svarbiausia, kad turbūt paaiškėjo, kad šilta/šalta g.gif tada pirma tiktų, antra ne man g.gif reiškia jamu pirmą g.gif
Atsakyti
Aš švarkelių šiaip nenešioju. Kardiganų irgi nelabai, dabar kažkaip nusprendžiau kad geras daiktas... patogus ir derinamas prie daug ko. Dažniausiai būdavo megztinis vienas, arba kokiam derinį su golfu kai ten kaklai ir spalvos "teisingai" sutampa ir tokį vieno rūbo įspūdį sukuria... arba liemenė unsure.gif

IMHO gražu ir tikrai dera:
baltas ir geltonas auksas
baltas, geltonas ir raudonas
baltas auksas dekoruotas geltonu ir deimantais
O kai žiedai ir auskarai ne vienodo metalo... man beskonybė... net jai tai tarkim varis auskaruose, ir sendintas auksas žiede. Man nieko nėr baisiau... Čia IMHO, tikrai nieks nemokė, pačiai užkliūdavo visada... o kai pamačiau juvelyrinėje parodoje suderintus skirtingus net pagal branguma metalus (plieną, sidabrą, auksą... varį kartu) buvau sužavėta. Bet tai buvo menininkų darbai, masinėje prekyboje tokie dalykai daug prasčiau atrodo, ir aišku gi kodėl...
IMHO sidabras oksiduojasi kiek kitokia spalva nei baltas auksas, kuris šiaip dar ir oksiduojasi mažiau... ir sidabro baltumas toks... mėlsvesnis ar kaip, nu man skiriasi. Mano mėgstamiausias metalas - sidabras mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image

šitas gražus labai švarkelis, pasirašyčiau jei tektų griežtai rengtis... batiko rudos pilkos derinys biggrin.gif
Atsakyti
o kaip su ta ruda/pilka? vis galvoju, cia tinkancios viena su kita ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 10:52)

O kai žiedai ir auskarai ne vienodo metalo... man beskonybė... net jai tai tarkim varis auskaruose, ir sendintas auksas žiede. Man nieko nėr baisiau... Čia IMHO, tikrai nieks nemokė, pačiai užkliūdavo visada... o kai pamačiau juvelyrinėje parodoje suderintus skirtingus net pagal branguma metalus (plieną, sidabrą, auksą... varį kartu) buvau sužavėta. Bet tai buvo menininkų darbai, masinėje prekyboje tokie dalykai daug prasčiau atrodo, ir aišku gi kodėl...
IMHO sidabras oksiduojasi kiek kitokia spalva nei baltas auksas, kuris šiaip dar ir oksiduojasi mažiau... ir sidabro baltumas toks... mėlsvesnis ar kaip, nu man skiriasi. Mano mėgstamiausias metalas - sidabras  mirksiukas.gif

Kaip kazkada sakiau mano vestuvinis ziedas balto ir geltono aukso. Uztad drasiai prie jo ivairius papuosalus derinu. Vakar gavau zieda sidabro ir aukso, ant tos pacios matosi, kad metalai kiek skiriasi spalva, sakyciau balto aukso spalva siltesne nei sidabro. Baltas auksas toke nei siltas nei saltas iMHO rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 28, 11:28)
Man toks ispudis, kad tam jog deretu, arba turi buti labai plonas golfas, a lia is palaidiniu gimines, ne is megztiniu, arba virsutinis svarkas gan storas, net i striukyte nesantis, kaip Loxxy idetame derinyje su Kim g.gif
O kai gaunasi megztinis ant megztinio, tada nelabai g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Lygiai ta pati vakar sakiau.

Dabar sakykit, jei jau mano vestuvinis ziedas yra paprasto aukso, tai papuosalus jau galiu tik tokio aukso ir nesiot? g.gif Sakot beskonybe kitaip g.gif Tada lieka arba toks pats auksas, arba akmuo be metalo aplink?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 28, 11:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Lygiai ta pati vakar sakiau.

Dabar sakykit, jei jau mano vestuvinis ziedas yra paprasto aukso, tai papuosalus jau galiu tik tokio aukso ir nesiot?  g.gif  Sakot beskonybe kitaip  g.gif Tada lieka arba toks pats auksas, arba akmuo be metalo aplink?

As kazkada labai kategoriska buvau siuo klausimu - auksas su auksu, sidabras su sidabru. Dabar kiek pakeiciau nuomone, nes tiesiog maciau graziai suderintu, todel IMHO galima, bet cia gal skonio reikalas.
Mano ziedas yra tokio tipouser posted image
Taip isiziurejau, kad auksas yra kiek i raudonuma net, ne visai geltonas, ant to pacio pirsto yra kitas geltono aukso su akmenuku ir salia dabar sidabro su auksu. Man kaip ir viskas dera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 28, 10:58)
o kaip su ta ruda/pilka? vis galvoju, cia tinkancios viena su kita ar ne?  g.gif

Senai jau diskutavom, ir priejom isvados - slidu... Gali tikti ir labai gražiai derėti, bet gali ir labai netikti. Man asmeniškai dažniau netinka.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 28, 11:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Lygiai ta pati vakar sakiau.

Dabar sakykit, jei jau mano vestuvinis ziedas yra paprasto aukso, tai papuosalus jau galiu tik tokio aukso ir nesiot?  g.gif  Sakot beskonybe kitaip  g.gif Tada lieka arba toks pats auksas, arba akmuo be metalo aplink?

As vistiek nesutiksiu biggrin.gif man negražu maišytos spalvos (geltonas + baltas) ir t.t., menininkai taip pat ne visada gali būti laikomi jau labai skoningais ir išmanančiais, bet jeigu derina net viename papuošale skirtingus metalus, tai tie skirtingi metalai (atskirai, tik kartu aprangoje) tikrai dar labiau derinasi už vieną papuošalą, nes yra pakankamai toli vienas nuo kito, mažiau dėmesio patraukia, o kartais net ir nepastebi. Aš pati turiu sužadėtuvių žiedą (geltono aukso (o gal raudono vistik, neskiriu as ju, kol neprideti vienas salia kito) su baltu trupučio), tai vistiek likusiu papuošalus nešioju sidabro, balto aukso (nemėgstu šito daikto, bet turiu dovanotus), visokius šiaip akmenukus, medinius, spalvotus ir t.t., tik ant tos rankos žinoma privengiu savo `sidabrinių`, juodų laikrodžių, o apyrankes vistiek nešioju ant kitos rankos g.gif bet tuoj slėpsiu tą žiedą, nes labai jau nepatogus jis, tai tik apyrankes pakeisiu ant kitos rankos, kad nebūtų ant tos su vestuviniu žiedu, nes man net ir visi tie akmenukai, plastamsiukai spalvoti kažkaip šalia to aukso nepatinka doh.gif
nors neįsivaizduoju kaip įmanoma tk akmenukai.. juk vistiek jeigu tai auskarai užsegimai, kabliukai.. jeigu tai apyrankė, vistiek sujungimai, na nebent tai visai elementarūs karoliai ir karolių tipo apyrankės tik suverti ant gumos ir vsio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 28 kovo 2012 - 11:32
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 28, 12:16)

Man toks pat klausimas kilo drinks_cheers.gif Mano vestuvinis žiedas balto ir gletono aukso. Tikrai baltas auksas yra kiek kitokio atspalvio, nei sidabras. O papuošalai man labiau tinka sidabriniai, nei auksiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 28, 11:31)
Man toks pat klausimas kilo  drinks_cheers.gif Mano vestuvinis žiedas balto ir gletono aukso. Tikrai baltas auksas yra kiek kitokio atspalvio, nei sidabras. O papuošalai man labiau tinka sidabriniai, nei auksiniai  g.gif

Aš labai pritariu Shanai, seniau irgi buvau kategoriška, sidabras su sidabru, auksas su auksu ir ne kitaip, būtinai viskas vieno metalo, ar ten žalvaris, ar ten varis, nesvarbu.. bet poto pakeičiau nuomonę. Visų pirma todėl, kad prasidėjo tos mados `maišytų` metalų viename papuošale (nors mano skoniu ir negražu vestuviniai dvispalviai), bet vistiek atlaidžiau ėmiau žiūrėti ir ant kitų žmonių ėmiau stebėjau prieš savo vestuvinį žiedą, kaip kartais išvis nešioja auksinį vestuvinį, o ant kitos rankos net gražus sidabrinis žiedas ir nieko, gražu smile.gif
Atsakyti
o kam negrazu dvispalviai vestuviniai- ka tada darot, jei ziedas auksinis? papuosalus nesiojat kitus irgi tik auksinius? biggrin.gif o jeigu ziedas baltas- tai jau gyvenime daugiau aukso jokiu pavidalu nebeteks nesioti? ar be ziedo vaikscioti lotuliukas.gif

mergaiciukui sulau apsvarstyti salotine akcentams. man labai grazu navy-rudai beige-salotine 4u.gif o pati kapsule visai nieko, as tikrai keisciau kelnes i vienspalves rudas ir itraukciau tamsiai melynus dzinsus
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 28, 12:31)
nors neįsivaizduoju kaip įmanoma tk akmenukai.. juk vistiek jeigu tai auskarai užsegimai, kabliukai.. jeigu tai apyrankė, vistiek sujungimai, na nebent tai visai elementarūs karoliai ir karolių tipo apyrankės tik suverti ant gumos ir vsio  blush2.gif

Na taip, karoliai lotuliukas.gif Arba tik akmenukas su ta "adatele" tiesiai i ausi, bet apie akmeni jo nesimato...

Siaip as irgi niekad nepagalvojau, kad baisiai jau netinka unsure.gif Niekad nenesioju ant tos pacios rankos sidarbro ir aukso tarkim, bet ant kitos rankos nesiodavau. Taip pat auskarus ar grandinele...
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 03 28, 12:45)
o kam negrazu dvispalviai vestuviniai- ka tada darot, jei ziedas auksinis? papuosalus nesiojat kitus irgi tik auksinius?  biggrin.gif o jeigu ziedas baltas- tai jau gyvenime daugiau aukso jokiu pavidalu nebeteks nesioti? ar be ziedo vaikscioti  lotuliukas.gif
mergaiciukui sulau apsvarstyti salotine akcentams. man labai grazu navy-rudai beige-salotine  4u.gif o pati kapsule visai nieko, as tikrai keisciau kelnes i vienspalves rudas ir itraukciau tamsiai melynus dzinsus

As katik pagalvojau, kad reikia keliu vestuviniu ziedu biggrin.gif

Dzinsus man irgi taip knieti, bet tu dzinsu yra jau ir kituose laisvalaikio rubuose, tai del to laikausi g.gif Dekui uz ideja, pasibandysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 28 kovo 2012 - 11:51