Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 07:59)

Tai gi primą mažiuką įdėjai  biggrin.gif Tai va to mažiuko adrese, pabaigoje vietoj size/s.jpg, pakeisk į size/l.jpg ir bus normalaus dydžio  4u.gif

Aha, man irgi labai lietuviška  cool.gif Noris spalvų. Navy man irgi labiau pilka, net dar kelis kart pažiūrėjau. Kokiai spalvai jūs sijoną priskiriat? Navy?
Šiaip jei bijote tapti "matoma" aš bandyčiau rudą keisti kokia prigesinta koraline  g.gif  Pvz. kaip čia derinys:

Reiks paziureti kaip ten keisti tongue.gif as tundra tokiuose reikaluose tongue.gif

Vakar irgi pagalvojau apie koraline. Mergaiciukas kiek suprantu stipriu spalvu nemegeja, oranzines ar raudonos gali nenoreti, o va koraline- ir pakankamai gyva bet ir svelniu variantu jos galima rasti smile.gif
Atsakyti
Mergaičiuko stilius toks, kokio man šiuo metu ir reikia biggrin.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 07:59)
1. Man irgi atrodo, kad sijonas didokas, todėl kuria ne street style,o močiutės spintos įvaizdį  blush2.gif
2. Bet šiaip man tokie sijonai patinka, ir ilgis tinka, ir planuojama kapsulių spalvinė gama, graži, tik nelabai ofisinė  biggrin.gif Jei į ofisą, tai rinkčiaus tik vieną ryškią spalvą, jei kažkur kitur su tikslu atkreipti į save dėmesį, labai liuks derinį galima išgauti  cool.gif

3. Dėl viso derinuko, tai sutinku kad juodas pėdkelnes geriau keisti į kūno spalvos.
4. Paprieštarausiu, kad golfai prie kardiganų netinka, man asmenšikai, tinka. Tik golfas turėtu būti iš plonesnės medžiagos ir prigludęs kaip antra oda. jei laisvokas, tai su kardiganu nelabai.
5. Dėl sunkių viršų derinimo prie vasarinio sijono. Na tai jau kaprizinga, ir tikrai ne visi supras, net jei derės. bet man asmeniškai irgi gražu, plonas sijonas, ir koks sunkus, stambių raštų kardiganas, bet tada jau nesluoksniuojant viršaus, be golfo. Arba labai prigludęs, plonytis golfas ir stambių raštų liemenė, su dirželiu turbūt gražiai žiūrėtus  g.gif Bet vėl, laikantis taisyklės, kad tik vienas rūbas būtu lyg "ne iš to sezono".

1. Jei kaip iš močiutės spintos tai nekas... biggrin.gif sakė, supainiojo dydį. Atsiųs gerą, tai gal vis tik pasiliksiu vasarai. Bet dabar jau nežinau ar jis man tinka pagal figūrą... Kai nešioju priglundančius pieštukus, tai visa figūra gražiai išsiformuoja, o šitas kažkur paslepia liemenį ir padidina klubus g.gif
2. kol kas į ofisą dar neplanuoju... Reikia laisvalaikio kapsulės (į ofisą planuoju grįžt po 1,5metų).
3. pėdkelnes tai visokias, ir juodas nešioja (street style buvau įkėlus).
4. Aš taip pat manau, kad netinka daugiausiai dėl vienodo audinio. Tai arba rinktis tokį golfą, kaip rašė Loxxy, arba rengtis švarką?...
5. Aš irgi manau, kad taip galima (bent jau gražu pažiūrėt būna smile.gif)

O štai Malenai iš Polyvore paieškojau:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 08:59)
Aha, man irgi labai lietuviška  cool.gif Noris spalvų. Navy man irgi labiau pilka, net dar kelis kart pažiūrėjau. Kokiai spalvai jūs sijoną priskiriat? Navy?
Šiaip jei bijote tapti "matoma" aš bandyčiau rudą keisti kokia prigesinta koraline  g.gif  Pvz. kaip čia derinys:
user posted image Ji vistiek labai atgyvintų. Ir net visai neatsisakant rudos, neturėtų koralinė spalva, viso derinimo sutrikdyti  g.gif Pabandykit kokia bliuzelę, ar bent šalikėli su dirželiu paderinti  4u.gif
Ir net jei navy ištikrųjų pilka ji su koralu nesipjaus  blush2.gif
Kaip tik turiu namie koralinę bliuzelę, kuri neįeina į jokią kapsulę, bet kartai priderinama prie pilkos su beige, man labai gražu  cool.gif
Bet šiaip sveikinu su pirmu blynu  4u.gif

Sijonas tikrai navy. Dekui uz pastebejimus 4u.gif Raudona man kaip ir patinka, bet vasarai ja planuoju su Camel g.gif Taip samoningai labai nevengiu spalvu, bet taip iseina...

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 28, 09:10)
vau, koks mano `supratimu` gana oficinis stiliukas isejimui  biggrin.gif  nieko blogo neturiu omeny  4u.gif
As irgi pamaciau dvi spalvas, o net kai pasake, kad trys, pagalvojau ar beige ir ruda vistiek nera ta pati spalva, tik kad tonai skiriasi  g.gif
patiko loxy ideja del koralines, tikrai butu liuks  4u.gif  ir del auskaru  4u.gif  mano manymu ne tik auskarai, bet tiek vienas vienintelis dirziukas kazkokioks spalvos, tiek rankine, tiek papuosalas, jeigu nera dar kazkur kazkokio bent taskelio,juosteles tokios spalvos atrodo tikrai tragiskai ir rankines `nederejimas`, o vienas blynas aprangoje  doh.gif

Apie stilius jau isdiskutavom lotuliukas.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 28, 09:19)
Vakar irgi pagalvojau apie koraline. Mergaiciukas kiek suprantu stipriu spalvu nemegeja, oranzines ar raudonos gali nenoreti, o va koraline- ir pakankamai gyva bet ir svelniu variantu jos galima rasti smile.gif

Ieskosiu, bandysiu smile.gif
Atsakyti
Na aš įsivaizdavau tarkim auskarai, karoliai arti kaklo... Be to mano manymu auskarai derinami labiausiai prie veido... tarkim normalu taip, jei auksinis vestuvinis žiedas... ir daugiau jokio metalo aprangoj. Ar sidabriniai auskariukai... nu prie ko derinat? negi juosiatės diržą su baltu metalu? Dukra turėjo labai jai tinkančius auksinius auskariukus su perlais, ir prie visko jai tiko, tai kodėl jaigu mergaičiukui tiktų su koralais auskarai ir dar spalviškai derantys prie aprangos jau iškrenta iš konteksto? be to galim priderint prie lūpų biggrin.gif O sagė manau išvis super kaip spalvinis akcentas.
Šiaip laikoma kad tik batai neskoninga kai iškrenta iš bendros spalvinės gamos (nors man ir batai kaip akcentas tam tikrais atvejais patinka). Pilnai gali būti akcentas aprangoje vienas... o skarelė man šiuose rūbuose nesižiūri, dar kokią siauros juostos kaklaskarę įsivaizduočiau (ale bantuku rištą), bet paprastos skarelės nei prie švarkelio su beige palaidine, nei su kardiganu neįsivaizduoju, be to ji tada irgi būtų viena raudona, reiktų tada dar dirželio raudono.
Mano akimis, kiek matau monitoriuje, čia koralinė (variantas kuris čia dėtas) per šviesi būtų... ir šiaip tokia IMHO mergaičiukui schmoll.gif , jai tas tamsusis koralinės variantas manau tinkantis. Beja auskarai ir sagė su koralu mano pavyzdyje blush2.gif ...dar įsivaizduoju granatų raudoną kaip tinkančią, kiek pamenu mergaičiukui ji tiko ir patiko g.gif
Papildyta:
ai va perskaičiau, kad tikrai mėgsta raudoną mergaiciukas ax.gif
tai galėsite bendrą spalvą jungiančią dvi kapsules turėti, kaip mano dėtose vaikiškų kapsulyčių pavyzdžiuose mirksiukas.gif Jei tai koks diržas ar rankinė manau labai liuks, nebent stilistiškai visai skirtingos būtų kapsulės. Ir ekonomiška, atsižvelgiant į aksesuarų kainas. Nebent spalvų daugiau norisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 28 kovo 2012 - 09:17
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 09:16)
Na aš įsivaizdavau tarkim auskarai, karoliai arti kaklo... Be to mano manymu auskarai derinami labiausiai prie veido...

IMHO auskarai derinami prie veido ir akiu geriausiai, nebent juos naudoti kaip labai stipru akcenta, na didelius ryskius ir kardinaliai kitos spalvos nei apranga. Toks labiau iseiginis variantas. O kasdienai labiau prie veido. As vakar auskarus rinkausi, tai ziurejau butent kaip su veidu ir akim "groja" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 28, 09:05)
Apie stilius jau isdiskutavom  lotuliukas.gif

Tai taip, bet vizualiai vistiek truputį nustebino.. biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 09:16)

Žūrinti kokia spalva.. jeigu tai raudoni auskarai, raudona tašė.. tada taip, tikrai išsišoka ir `ne į temą`.. Bet jeigu tai kažkokia švelni, gana neutrali spalva, tada tikrai nebūtina dar prie kažko priderinti.. Bet buvo kalbėta tuo metu apie raudonus. Aš nederinu daugiau prie nieko tokių kaip juodi, pilki auskarai.. šiaip sidabriniai, perliukų ir panašiai.. tokių neutralių, todėl nemanau, kad labai čia tinka lyginti auksą, sidabrą.. juk tai metalas, neutralūs auskarai.. o tarp kitko, juk ir geltonas auksas su baltu auksu (kuris gaila, vizualiai nesiskiria nuo sidabro) žieduose derina, ir ne tik vestuviniuose, tai nesakyčiau, kad jau taip ir sidabras su auksu bendrai aprangoje `pjaunasi` tongue.gif

bytte, kaip tokia ruda kietai vasarai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 03 28, 08:12)
Gal galite ikelti deriniu, kur golfas po kardiganu gerai ziurisi? 4u.gif

user posted image
user posted image
Pirmas:
user posted image
Bet tiesa pasakius įvedus į paiešką, 90 proc. derinių nevykę, todėl pradedu keisti nuomonę, į tą pusę, jog suderinti golfą su kardiganu labiau mados aukštasis pilotažas, nei elementorius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 28, 10:34)
bytte, kaip tokia ruda kietai vasarai?
user posted image

Man dėti auskariukai visai neryškūs buvo, ir nelabai dideli g.gif be to su variu, kuris kaip ir softams tinkamas aplamai blush2.gif
Man auksas ir sidabras nėra neutralūs, viens šiltas, kitas šaltas, tik juvelyrai sugeba suderint skirtingus metalus dažniausiai IMHO. Man beja skiriasi baltas auksas ir sidabras vizualiai, aišku tik iš arti, nes ir šiaip priežlibė esu lotuliukas.gif
Šita ruda lyg ir kietoms žiemoms, bet aš nešiojau, nežinau, kaip ir negadino vaizdo unsure.gif ... bet lyg ir nepuošė įpatingai g.gif tokia ribinė spalva, reik prasitestuot matyt individualiai. Jai būt kiek šviesesnė tokio pat atspalvio, tada visoms kietoms vasaroms turėtų tikt. Kaip aš vadinu šokolado ištraukto iš šaldytuvo spalva mirksiukas.gif

dabar žinosiu kad golfai su kardiganais schmoll.gif , kyla įtarimas, kad golfas ne kapsulinis rūbas, nes sunkiai derinamas. O aš juos labai mėgstu, nes gerklę uždengia... kaip toje vietoje mėgstančiai šilumą... joks šalikėlis man nepakeičia aukšto kaklo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 09:59)
dabar žinosiu kad golfai su kardiganais  schmoll.gif , kyla įtarimas, kad golfas ne kapsulinis rūbas, nes sunkiai derinamas. O aš juos labai mėgstu, nes gerklę uždengia... kaip toje vietoje mėgstančiai šilumą... joks šalikėlis man nepakeičia aukšto kaklo  verysad.gif

Nemanyčiau, kad kažką jie ten sugeba suderinti.. biggrin.gif tuo labiau baltas auksas taip pat šaltas, o derina su šiltu tongue.gif man asmeniškai tikrai negražu tie derinimai, bet kadangi jau taip `derina`, tai nematau tragedijos dabar nešioti tik vieną auksinį žiedą, o auskarus, grandinėles sidabrinius.. jeigu jau ant vieno žiedo `tinka`, tai čia toli vienas nuo kito, tuo labiau dėmesio nepatraukia tongue.gif skiriasi, jeigu lyginti naują baltą auksą ir seną, apibraižytą sidabrą biggrin.gif o vėliau, kai susilygina pagal `atgyvenimą`, tai sidabras dar geriau išsilaiko.

Aš panašios spalvos nužiūrėjau, kaip tik kaina gera, o balandį išvažiuoju į kelionę, būtinai reikia.. violetinį nutrenkiau susinervinusi biggrin.gif tai bijau dabar tokį pirkti, kad nebūtų kaip su tuo violetinavu unsure.gif

Man golfai gražu tik vieni be nieko, su kažkokiu aksesuaru ant kaklo rolleyes.gif visa kita, megztinis/kardiganas+golfas, švarkelis+golfas, goflas+sarafanas babcka rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
kuri labiau tinka saltai vasarai? ar nei viena? g.gif
abi melynos.. tik pirma tamsi ir gal panasi i navy, o gal ir nelabai. antra i violetinuma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 28 kovo 2012 - 10:12
Aš matau abi alyvines, viena šaltą (viršutinę), kitą šiltą (apatinę) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 09:59)
dabar žinosiu kad golfai su kardiganais  schmoll.gif , kyla įtarimas, kad golfas ne kapsulinis rūbas, nes sunkiai derinamas. O aš juos labai mėgstu, nes gerklę uždengia... kaip toje vietoje mėgstančiai šilumą... joks šalikėlis man nepakeičia aukšto kaklo  verysad.gif

Bet golfas ir švarkelis derinami tobulai:
user posted image
user posted image
user posted image

Ir su liemenėmis:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man toks ispudis, kad tam jog deretu, arba turi buti labai plonas golfas, a lia is palaidiniu gimines, ne is megztiniu, arba virsutinis svarkas gan storas, net i striukyte nesantis, kaip Loxxy idetame derinyje su Kim g.gif
O kai gaunasi megztinis ant megztinio, tada nelabai g.gif
Atsakyti