Labas rytas
QUOTE(Cosette @ 2012 03 27, 10:57)
Jau gavau savo nepieštukinį sijoną. Bet per didelis
o jeigu pasilikti visus savo juodus drabužius, pridėti šiuos du mėlynus (sijonas nevisai, bet į tą pusę) ir toliau derint rožinę spalvą?
Man irgi atrodo, kad sijonas didokas, todėl kuria ne street style,o močiutės spintos įvaizdį
Bet šiaip man tokie sijonai patinka, ir ilgis tinka, ir planuojama kapsulių spalvinė gama, graži, tik nelabai ofisinė
Jei į ofisą, tai rinkčiaus tik vieną ryškią spalvą, jei kažkur kitur su tikslu atkreipti į save dėmesį, labai liuks derinį galima išgauti
Dėl viso derinuko, tai sutinku kad juodas pėdkelnes geriau keisti į kūno spalvos.
Paprieštarausiu, kad golfai prie kardiganų netinka, man asmenšikai, tinka. Tik golfas turėtu būti iš plonesnės medžiagos ir prigludęs kaip antra oda. jei laisvokas, tai su kardiganu nelabai.
Dėl sunkių viršų derinimo prie vasarinio sijono. Na tai jau kaprizinga, ir tikrai ne visi supras, net jei derės. bet man asmeniškai irgi gražu, plonas sijonas, ir koks sunkus, stambių raštų kardiganas, bet tada jau nesluoksniuojant viršaus, be golfo. Arba labai prigludęs, plonytis golfas ir stambių raštų liemenė, su dirželiu turbūt gražiai žiūrėtus
Bet vėl, laikantis taisyklės, kad tik vienas rūbas būtu lyg "ne iš to sezono".
QUOTE(groovy @ 2012 03 27, 11:44)
Nea, jų tokia filosofija....
QUOTE(Shana @ 2012 03 27, 16:19)
Nerandu kaip is povyvore's ideti savo sukurtu paveiksliuku kopijas cia
Tai gi primą mažiuką įdėjai
Tai va to mažiuko adrese, pabaigoje vietoj
size/s.jpg, pakeisk į
size/l.jpg ir bus normalaus dydžio
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 27, 16:42)
Pafotkinau savo kapsule - "pirmas blynas"
Aha, man irgi labai lietuviška
Noris spalvų. Navy man irgi labiau pilka, net dar kelis kart pažiūrėjau. Kokiai spalvai jūs sijoną priskiriat? Navy?
Šiaip jei bijote tapti "matoma" aš bandyčiau rudą keisti kokia prigesinta koraline
Pvz. kaip čia derinys:
Ji vistiek labai atgyvintų. Ir net visai neatsisakant rudos, neturėtų koralinė spalva, viso derinimo sutrikdyti
Pabandykit kokia bliuzelę, ar bent šalikėli su dirželiu paderinti
Ir net jei navy ištikrųjų pilka ji su koralu nesipjaus
Kaip tik turiu namie koralinę bliuzelę, kuri neįeina į jokią kapsulę, bet kartai priderinama prie pilkos su beige, man labai gražu
Bet šiaip sveikinu su pirmu blynu
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 07:24)
O jūs siūlot tiesiog paimti šituos aksesuarus ir prie nieko nederinant įsisegti? nes man netinka. man išvis jei vienas aksesuaras, yra visai kitoks ir dar ryškios spalvos, sudaro vaizdą, lyg įsisegiau pirmą pasitaikiusį
Tada jau derinčiau auskarai + rankinė. Auskarai + šalikėlis. Bet tik kad nebūtų vien auskarai