Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Malena @ 2012 03 27, 21:54)
Nuotraukose kaip supratau issikrepe tikrasis vaizdas. O kokie salikeliai? Cia darbine kapsule?

Salikeliu neturiu dar. Iki siol nesiodavau tik prie striukiu - paltu, saltuoju metu laiku su funkcija sildyti...
Kapsule laisvalaikio: kinas, kavine, draugai.... Ne puosni, bet ir ne i gamta...
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 27, 16:42)
Pafotkinau savo kapsule - "pirmas blynas"  biggrin.gif

grazus, spalviskai susiderine rubai. grazi kapsule tik dar truksta siek tiek kad butu pilna man smile.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 27, 20:50)
O del aksesuaru kokiu minciu?

ir man dar su tais aksesuarais labai sudetinga, dar galva neislavinta sugalvot ir pritaikyt kazka idomaus ir originalaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 27 kovo 2012 - 21:41
QUOTE(femme @ 2012 03 27, 17:10)
spalviškai labai dera, bet man tos dryžos kelnės nelabai kapsuliškos, nes tik su viena palaidinė derinasi, universaliau būtų vienspalvės g.gif

sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 27, 17:46)
Mergaičiukai, man užkliuvo trys dalykai, o šiaip gerai:

1. kelnės - turbūt prie jų nedera 2 iš 5 topų, o turėtų derėti visi
2. rudos ir pilkos derinys, aišku, jei čia ruda ir pilka  blush2.gif
3. jokios ryškios spalvos bent akcentams nebuvimas

panasiai, as maciau isvis tik dvi spalvas (ruda ir melyna), o vistiek iskilo klausimas, ten rubu ne per mazai? blush2.gif

as pleciuosi su pavasariu. pradejau matyt nuo antro gali, nes prisipirkau papuosalu ir aksesuaru lotuliukas.gif kolkas po truputi judu tik su pilka,rozine,melyna kapsule. veliau judinsiu kitas, bet man sukirbejo klausimas, o kokia plezine kapsule irgi darotes? lotuliukas.gif na maudymukas kad derintusi prie ranksluoscio pvz ir tapkiu, ir butinai islkendancios petneseles su rubais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 03 27, 22:27)
grazus, spalviskai susiderine rubai. grazi kapsule tik dar truksta siek tiek kad butu pilna man smile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 27, 22:39)
sutinku  drinks_cheers.gif
panasiai, as maciau isvis tik dvi spalvas (ruda ir melyna), o vistiek iskilo klausimas, ten rubu ne per mazai?  blush2.gif

As juk su vaikais namie smile.gif Tai geriausiu atveju karta per savaite (visu visu geriausiu atveju - 2) iseinam i tokia vieta, kur rengsiuos situos rubus. Tai mano paskaiciavimais cia ilgam uzteks kaskart kitaip atrodyt lotuliukas.gif O jei rimtai, tai palaidiniu, zinoma, truksta... Bet cia ateity... Gal vietoj rudos kai kita spalva sugalvosiu...
Atsakyti
tai kai retai naudojama bus kapsule tai gal ir nereikia daug rubu smile.gif gal kokie karoliai, apyrankes tiktu nebent pagyvint, auskarai kokie masyvesni, jei tokius megstat. dabar sededama taip mastau. bandau mokintis priderint aksesuarus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 27 kovo 2012 - 22:16
user posted image

Man dryžuota palaidinė prie nieko nedera, o gelėta, kai parodėt iš kokios jį medžiagos, tada prie sijono dar pusėtinai g.gif , bet prie kelnių ne-a. kaip ir sutunku su femme kad tik viena palaidinė tinka.

Aš kažkaip neįsivaizduoju šiame derinyje nieko labai ryškaus... oranžinė ... gal ir nieko... bet gal kokia raudona jums tinkanti labiau... jei jau apie karolius, kokie raudoni suverti. Kažkaip įsivaizdavau skrybėlaitę raudoną, arba kapsulės spalvų ir dekoruota su raudona juosta bent, bet matyt nenešiojat tokio daikto, o ir įsigyt nelabai būtų kur blush2.gif Arba laikroduką su raudoną apyrankę biggrin.gif
(patiko įdėja, bantuką kiek kitokį dėčiau, kad nesimatytu išvirkščios odos blush2.gif )
user posted image

Atsakyti
Mergaičiukai, aš irgi pamačiau kapsulėje tik 2 spalvas. Ruda ir beige susilieja į vieną, tai galima už 1 skaityti šiuo atveju. Tai drąsiai galima imti trečią, ryškesnę spalvą. Pritariu Byttei, kad raudona gerai čia būtų.
Vat rankinuką kaip tik ir rinkčiausi ryškesnį, raudoną, oranžinį, ryškiai mėlyną...
Šalikėliai vos ne bet kokie čia tiktų, nes spalvos itin neutralios, ir margi, ir vienspalviai 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 08:08)
user posted image

Man dryžuota palaidinė prie nieko nedera, o gelėta, kai parodėt iš kokios jį medžiagos, tada prie sijono dar pusėtinai  g.gif , bet prie kelnių ne-a. kaip ir sutunku su femme kad tik viena palaidinė tinka.

Aš kažkaip neįsivaizduoju šiame derinyje nieko labai ryškaus... oranžinė ... gal ir nieko... bet gal kokia raudona jums tinkanti labiau... jei jau apie karolius, kokie raudoni  suverti. Kažkaip įsivaizdavau skrybėlaitę raudoną, arba kapsulės spalvų ir dekoruota su raudona juosta bent, bet matyt nenešiojat tokio daikto, o ir įsigyt nelabai būtų kur  blush2.gif Arba laikroduką su raudoną apyrankę  biggrin.gif
(patiko įdėja, bantuką kiek kitokį dėčiau, kad nesimatytu išvirkščios odos blush2.gif )
user posted image

Ranku papuosalai turbut cia labiausiai tiktu, nes tankoves 3/4 g.gif Ir auskarai... Reiks kazko pasidaryt.
Karoliai, kaip Vilmuke sake, po svarkeliu nelabai mano akimis, nes kai uzsegtas jis pakankamai uzdaras g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 08:24)

O tokios seges i atlapa nesiojamos? Neatgyvene? Turiu pora su raudonu, kazkada nesiojau i darba su marskinukais.

Apie rankinuka, melina galvojau... Bet raudonas, manau, geresne ideja. Reiks paieskot kokio tinkamo drungnam ir vasariskam orams 4u.gif Ir palaidiniu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Cosette @ 2012 03 27, 10:57)
Jau gavau savo nepieštukinį sijoną.   Bet per didelis 
user posted image

o jeigu pasilikti visus savo juodus drabužius, pridėti šiuos du mėlynus (sijonas nevisai, bet į tą pusę) ir toliau derint rožinę spalvą?

Man irgi atrodo, kad sijonas didokas, todėl kuria ne street style,o močiutės spintos įvaizdį blush2.gif
Bet šiaip man tokie sijonai patinka, ir ilgis tinka, ir planuojama kapsulių spalvinė gama, graži, tik nelabai ofisinė biggrin.gif Jei į ofisą, tai rinkčiaus tik vieną ryškią spalvą, jei kažkur kitur su tikslu atkreipti į save dėmesį, labai liuks derinį galima išgauti cool.gif

Dėl viso derinuko, tai sutinku kad juodas pėdkelnes geriau keisti į kūno spalvos.
Paprieštarausiu, kad golfai prie kardiganų netinka, man asmenšikai, tinka. Tik golfas turėtu būti iš plonesnės medžiagos ir prigludęs kaip antra oda. jei laisvokas, tai su kardiganu nelabai.
Dėl sunkių viršų derinimo prie vasarinio sijono. Na tai jau kaprizinga, ir tikrai ne visi supras, net jei derės. bet man asmeniškai irgi gražu, plonas sijonas, ir koks sunkus, stambių raštų kardiganas, bet tada jau nesluoksniuojant viršaus, be golfo. Arba labai prigludęs, plonytis golfas ir stambių raštų liemenė, su dirželiu turbūt gražiai žiūrėtus g.gif Bet vėl, laikantis taisyklės, kad tik vienas rūbas būtu lyg "ne iš to sezono".

QUOTE(groovy @ 2012 03 27, 11:44)
Gal jų toks stilius...

Nea, jų tokia filosofija.... verysad.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 27, 16:19)
Nerandu kaip is povyvore's ideti savo sukurtu paveiksliuku kopijas cia

Tai gi primą mažiuką įdėjai biggrin.gif Tai va to mažiuko adrese, pabaigoje vietoj size/s.jpg, pakeisk į size/l.jpg ir bus normalaus dydžio 4u.gif
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 27, 16:42)
Pafotkinau savo kapsule - "pirmas blynas"  biggrin.gif

user posted image

Aha, man irgi labai lietuviška cool.gif Noris spalvų. Navy man irgi labiau pilka, net dar kelis kart pažiūrėjau. Kokiai spalvai jūs sijoną priskiriat? Navy?
Šiaip jei bijote tapti "matoma" aš bandyčiau rudą keisti kokia prigesinta koraline g.gif Pvz. kaip čia derinys:
user posted image Ji vistiek labai atgyvintų. Ir net visai neatsisakant rudos, neturėtų koralinė spalva, viso derinimo sutrikdyti g.gif Pabandykit kokia bliuzelę, ar bent šalikėli su dirželiu paderinti 4u.gif
Ir net jei navy ištikrųjų pilka ji su koralu nesipjaus blush2.gif
Kaip tik turiu namie koralinę bliuzelę, kuri neįeina į jokią kapsulę, bet kartai priderinama prie pilkos su beige, man labai gražu cool.gif
Bet šiaip sveikinu su pirmu blynu 4u.gif
QUOTE(bytte @ 2012 03 28, 07:24)

O jūs siūlot tiesiog paimti šituos aksesuarus ir prie nieko nederinant įsisegti? nes man netinka. man išvis jei vienas aksesuaras, yra visai kitoks ir dar ryškios spalvos, sudaro vaizdą, lyg įsisegiau pirmą pasitaikiusį blush2.gif Tada jau derinčiau auskarai + rankinė. Auskarai + šalikėlis. Bet tik kad nebūtų vien auskarai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 28 kovo 2012 - 08:01
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 27, 21:59)
As juk su vaikais namie smile.gif Tai geriausiu atveju karta per savaite (visu visu geriausiu atveju - 2) iseinam i tokia vieta, kur rengsiuos situos rubus. Tai mano paskaiciavimais cia ilgam uzteks kaskart kitaip atrodyt  lotuliukas.gif  O jei rimtai, tai palaidiniu, zinoma, truksta... Bet cia ateity... Gal vietoj rudos kai kita spalva sugalvosiu...

vau, koks mano `supratimu` gana oficinis stiliukas isejimui biggrin.gif nieko blogo neturiu omeny 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 28, 07:15)
Mergaičiukai, aš irgi pamačiau kapsulėje tik 2 spalvas. Ruda ir beige susilieja į vieną, tai galima už 1 skaityti šiuo atveju. Tai drąsiai galima imti trečią, ryškesnę spalvą. Pritariu Byttei, kad raudona gerai čia būtų.
Vat rankinuką kaip tik ir rinkčiausi ryškesnį, raudoną, oranžinį, ryškiai mėlyną...
Šalikėliai vos ne bet kokie čia tiktų, nes spalvos itin neutralios, ir margi, ir vienspalviai  4u.gif

As irgi pamaciau dvi spalvas, o net kai pasake, kad trys, pagalvojau ar beige ir ruda vistiek nera ta pati spalva, tik kad tonai skiriasi g.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 07:59)
O jūs siūlot tiesiog paimti šituos aksesuarus ir prie nieko nederinant įsisegti? nes man netinka. man išvis jei vienas aksesuaras, yra visai kitoks ir dar ryškios spalvos, sudaro vaizdą, lyg įsisegiau pirmą pasitaikiusį  blush2.gif Tada jau derinčiau auskarai + rankinė. Auskarai + šalikėlis. Bet tik kad nebūtų vien auskarai  g.gif

patiko loxy ideja del koralines, tikrai butu liuks 4u.gif ir del auskaru 4u.gif mano manymu ne tik auskarai, bet tiek vienas vienintelis dirziukas kazkokioks spalvos, tiek rankine, tiek papuosalas, jeigu nera dar kazkur kazkokio bent taskelio,juosteles tokios spalvos atrodo tikrai tragiskai ir rankines `nederejimas`, o vienas blynas aprangoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 28, 07:59)

Paprieštarausiu, kad golfai prie kardiganų netinka, man asmenšikai, tinka. Tik golfas turėtu būti iš plonesnės medžiagos ir prigludęs kaip antra oda. jei laisvokas, tai su kardiganu nelabai.

Gal galite ikelti deriniu, kur golfas po kardiganu gerai ziurisi? 4u.gif
Atsakyti