Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(_asamaM @ 2012 03 27, 15:49)
Shana, man fainos Tavo kelnės. Smagios tokios. Gaila, kad kažką panašaus rasti gana sudėtinga (pridėjus, kad jų reiktų ganėtinai ilgų).

4u.gif
Zinok as su vidutinisku ugiu nesioju palyginti ilgas kelnes, nes puse mano kelniu yra "long" smile.gif bet tau itariu ilgesniu reiktu g.gif
Nerandu kaip is povyvore's ideti savo sukurtu paveiksliuku kopijas cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 kovo 2012 - 16:24
Kartais tas pats 34 ilgis būna toooks skirtingas blink.gif Vienos kelnės iki kauliukų, kitos padoraus ilgio (aišku be galimybės dėvėti su aukštakulniais)

Turiu dar vienas laisvo stiliaus kelnes, išlikusias nuo paauglystės, bet ten toks fyfiškas "kamufliažas" ale gėlėtas chaki biggrin.gif tai kaime ok, o vat kažkur išlįst nežinau ar besugebėčiau. Nors gal nuo nuotaikos priklauso (dėl rašto) biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Pafotkinau savo kapsule - "pirmas blynas" biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 27, 16:42)
Pafotkinau savo kapsule - "pirmas blynas"  biggrin.gif

user posted image

spalviškai labai dera, bet man tos dryžos kelnės nelabai kapsuliškos, nes tik su viena palaidinė derinasi, universaliau būtų vienspalvės g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 03 27, 17:10)
spalviškai labai dera, bet man tos dryžos kelnės nelabai kapsuliškos, nes tik su viena palaidinė derinasi, universaliau būtų vienspalvės g.gif

Man dera su svarku, kardiganu ir palaidine g.gif

Mergaiciukas, as tradiciskai - truksta SPALVUUU biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sunku vertint kai nera aksesuraru. Ypac tu, kurie skirti pagyvint kapsule.
Atsakyti
Mergaičiukai, man užkliuvo trys dalykai, o šiaip gerai:

1. kelnės - turbūt prie jų nedera 2 iš 5 topų, o turėtų derėti visi
2. rudos ir pilkos derinys, aišku, jei čia ruda ir pilka blush2.gif
3. jokios ryškios spalvos bent akcentams nebuvimas

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 03 27, 18:10)

Kelnes is seniai, jas dar iki rudens galvoju panesiosiu, bet perspektyvoj galvoju pirkti kazka sijono spalvos (navy)... O nedera jos tik su paskutine palaidine mano akimis g.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 27, 18:40)

Mergaiciukas, as tradiciskai -  truksta SPALVUUU biggrin.gif  4u.gif

Spalvos 3: navy, ruda ir beige tongue.gif Bet siaip as turbut is tu, kurios slepiasi....

QUOTE(Malena @ 2012 03 27, 18:44)
Sunku vertint kai nera aksesuraru. Ypac tu, kurie skirti pagyvint kapsule.

Cia man reikia patarimu: turiu realiai tik laikrodi ruda apyranke, vestuvini zieda ir auskarus lotuliukas.gif Galvoju isigyti dirza, kuri galeciau iverti vietoj to kardigano dirzelio... Laukiu daugiau minciu, nes su aksesuarais man sunku 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 27, 18:46)
Mergaičiukai, man užkliuvo trys dalykai, o šiaip gerai:

1. kelnės - turbūt prie jų nedera 2 iš 5 topų, o turėtų derėti visi
2. rudos ir pilkos derinys, aišku, jei čia ruda ir pilka  blush2.gif
3. jokios ryškios spalvos bent akcentams nebuvimas

1. jau sakiau - planuoju keisti ir cia laikinas sprendimas 4u.gif
2. Pilkos nera - cia beige. Ji tokia i ruzavuma netgi gal g.gif Man jos dera g.gif
3. kokios? ax.gif

Aciu visoms uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 27, 17:40)

tai nei kardigano, nei švarko ant nuogo kūno nesivilksi tongue.gif
vistiek palaidinės reikia, o palaidinė tai vienintelė mano akimis tinkama blush2.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 27, 18:17)
O nedera jos tik su paskutine palaidine mano akimis  g.gif

na as konkrečiai skaičiuoju tik su palaidinėmis, kurias reikia vilktis neišvengiamai, ar vienas, ar po apačia, tai mano akimis dera tik su satino, o gelėta ir dryžuota schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 27, 19:17)

2. Pilkos nera - cia beige. Ji tokia i ruzavuma netgi gal  g.gif  Man jos dera  g.gif
3. kokios?  ax.gif
Aciu visoms uz nuomone  4u.gif

Tai turbūt navy ten, kur aš pilka palaikiau unsure.gif

Oranžinės, pvz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 03 27, 19:23)
tai nei kardigano, nei švarko ant nuogo kūno nesivilksi tongue.gif
vistiek palaidinės reikia, o palaidinė tai vienintelė mano akimis tinkama blush2.gif
na as konkrečiai skaičiuoju tik su palaidinėmis, kurias reikia vilktis neišvengiamai, ar vienas, ar po apačia, tai mano akimis dera tik su satino, o gelėta ir dryžuota schmoll.gif

Ten ne geleta, tokia dvisluoksne. Sakot nedera g.gif
user posted image

QUOTE(dontstop @ 2012 03 27, 19:31)
Tai turbūt navy ten, kur aš pilka palaikiau  unsure.gif

Oranžinės, pvz  4u.gif

As galvoju, kad su laiku pakeitus kelnes liks navy ir beige. Prie tu rudu marskinuku galima neprisirist ir galvot trecia ryskia spalva. Reliai reikes palaidiniu... g.gif Reiks paieskot derinuku su oranzine g.gif

O del aksesuaru kokiu minciu? Rankine viena mano ruda, planuoju dar vienos ieskot. Kokia spalva rinktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 27 kovo 2012 - 20:52
Nuotraukose kaip supratau issikrepe tikrasis vaizdas. O kokie salikeliai? Cia darbine kapsule?
Atsakyti