Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Ondatra @ 2012 03 27, 11:16)
prie šitos mėlynos nori rožinę dėt  unsure.gif  man tai negražu būt, bet tiek aš ir suprantu  unsure.gif

...tiek ir aš suprantu, todėl ir renkuosi geriausiai juodą biggrin.gif

va tokią rožinę g.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 27 kovo 2012 - 11:25
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man siaip rozine su melyna nesipyksta, jei uztenka kiausu jas kartu nesiot biggrin.gif

O vat parodytam derinyje man kazkaip daiktai nedraugauja g.gif Pirmiausia toks ilgis su tokiais batais schmoll.gif Antriausia sijonas per lengvas deriniui g.gif ir matyti kad didokas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 27, 12:25)

Man siaip rozine su melyna nesipyksta, jei uztenka kiausu jas kartu nesiot biggrin.gif

O vat parodytam derinyje man kazkaip daiktai nedraugauja g.gif Pirmiausia toks ilgis su tokiais batais  schmoll.gif Antriausia sijonas per lengvas deriniui  g.gif ir matyti kad didokas  blush2.gif

Aš dar pridurčiau, kad golfai po kardiganais vis gi nesižiūri unsure.gif

O šiaip spalvos pasirinktos uch kokios gražios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 26, 20:56)
Beja teatras teatrui nelygu... kaip ir koncertas koncertui. Aš neinu į teatrus, kur reikia sedėt su vakariniais rūbais pavyzdžiui. Ir manau kad tai snobizmas  blush2.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 03 27, 07:46)
***Aš mielai kokį kartą į metus nueičiau į taetrą, kuriame reikia balinės suknelės. Pabūčiau snobe, deja nebeliko tokių teatrų. net naujųjų metų išvakarėse, "Traviatą" mūsų žmonės žiūri labiau su darbiniais nei šventiniais rūbais  verysad.gif

Tai va kad nėra tokių teatrų, ėjau ir į teatrą, ir į filharmoniją, su sijonu, gražia palaidine, delninuke, kablais, o atėjusi radau su pilkais ir rudais patąsytais megztiniais visus... verysad.gif Gal jų toks stilius...

QUOTE(dontstop @ 2012 03 27, 11:36)
Aš dar pridurčiau, kad golfai po kardiganais vis gi nesižiūri  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 27, 11:25)

O vat parodytam derinyje man kazkaip daiktai nedraugauja g.gif Pirmiausia toks ilgis su tokiais batais  schmoll.gif Antriausia sijonas per lengvas deriniui  g.gif ir matyti kad didokas  blush2.gif

ačiū už derinius. Golfą galėčiau pakeist tik baltais marškiniais biggrin.gif Bet jei dar matosi, kad didelis, tai visai blogai doh.gif

Gal reikia pirmiausiai polyvore pasidėliot derinius ir tada jau parduotuvėse ieškot? g.gif

pvz: http://www.polyvore....d=46117201#fans

QUOTE(dontstop @ 2012 03 27, 11:36)
Aš dar pridurčiau, kad golfai po kardiganais vis gi nesižiūri  unsure.gif

O šiaip spalvos pasirinktos uch kokios gražios  smile.gif

tikrai nesižiūri doh.gif

ačiū smile.gif

street style'ai su plisuotais sijonais:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 27 kovo 2012 - 12:13
Cosette, man tas sijonas toks lengvas atrodo, kad tikrai su juodom pedkelnem schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Ir as pritariu, kad didelis ax.gif

O golfas po kardiganu man nieko (gal todel, kad pati juos megstu blush2.gif ), tik mano akimis jis turetu butu aptemptas ir plonesnis uz kardigana. O Jusu lyg ir panasios teksturos kaip ir kardiganas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 27, 08:43)
Man nemalonu salia nesvaraus, netvarkingo, apsiburbuliavusio zmogaus buti. g.gif Aisku priklausomai nuo situacijos irgi, nes pvz uzeina statybininkas po darbo apsipirkti, stovi  prie jo eileje ir matai, kad cia tik darbo drabuziai, pats zmogus tvarkingas. Aplaidumas yra kas kita, aplaidumas man nepatinka g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(femme @ 2012 03 27, 09:57)
lotuliukas.gif čia buvo komentaras, prisiminus LT kurortų realybę - eina caca ant kablų, visa prisifyfinus, o šalia šliaužia pachmielingas "bachūras", su šortais ir pliažiankėmis,o kojos tai ne tik kad nesutvarkytos, bet ir nenuplautos blink.gif  teko kažkada nelaimingai pietauti šalia tokios kompanijos, tą kvapą ilgai atsiminsiu doh.gif

doh.gif jau tuose kurortuose bent LT tai tikrai galima visokiu vaizdeliu prisiziuret lotuliukas.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 27, 10:57)
Jau gavau savo nepieštukinį sijoną  biggrin.gif  Bet per didelis  doh.gif

atskirai visi drabuziai man faini atrodo smile.gif golfa ir batus derinciau gal prie tamsiai melynu dzinsu siauru ir kokio svarkelio sviesaus. gal labiau tiktu nei prie sio sijono g.gif sijono spalva nuostabi, wub.gif bet man kai paciai netinka iki kelieniu sijonai, tai kazkaip ir cia noretusi trumpesnio siek tiek, bent man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 27 kovo 2012 - 12:24
O man to lengvo sijono derinimas su „sunkesniais“ drabužiais visai šauniai atrodo, tikrai toks street style 4u.gif
Atsakyti
Man irgi sijono spalva superine. wub.gif

Ir sutinku, kad galima derinti skirtingu "prigimciu" rubus, bet konkreciai sis derinukas man kazkaip nevisai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 27, 10:57)

Man sitas sijonukas grazus, bet jau toj anksciau idetoj foto toks grynai vasarinis. Man prie jo nei sitie batai nesiziuri, nei kardiganas unsure.gif
Atsakyti
user posted image
http://shanasm.polyvore.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 kovo 2012 - 14:38
Shana, man fainos Tavo kelnės. Smagios tokios. Gaila, kad kažką panašaus rasti gana sudėtinga (pridėjus, kad jų reiktų ganėtinai ilgų).
Atsakyti