labas rytas
Shana nematau aš tų papildomų kg
Šitos kelnės jau yra kareiviško stiliaus, jos ir kuria tą įvaizdį, raumeningų, stiprių kojų vaizdą. Va tos "išaugtinės" kelnės man tikrai
Labai sutrumpina kojas
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 26, 09:58)
O prie to paties paklausiu: o jūs pačios turite "naminius" ir "išėjimui į žmones" drabužius? Įdomu
Aš naminius turiu tiek, kiek reikia buitiniaims darbams atlikti. Pvz. grindų tikrai neplaunu su tais pačiais rūbais, su kurias einu vėliau į parką. Bet net šitie "buitiniai" rūbai nėra nei nuplyšę, nei išsitasę, tai tiesiog atskiri rūbai.
QUOTE(Leticija @ 2012 03 26, 14:45)
a ko cia dabar pavarei Kedzio spalva, ka?
Šiaip tai aš šią spalvą vadinu violetine
O nuspalvinau, todėl kad pabandžius viską pakomentuoti vienoje žinutėje, SM nerodė komentuojamo teksto, viską metą kaip mano postą. Bet paskui atradau geresni būdą, tiesiog komentarus parašyti per du postus, o spalvą jau patingėjau atkeitinėti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 26, 17:40)
Ir mano
Atsarginiai rūbai darželyje dar nė karto nebuvo panaudoti
(Beje, keletą kartų teko iškart po darželio vežti vaiką pas gydytoją. Buvau rami dėl švaros, bet kiek abejojau dėl treningų. Pati privačios klinikos priimamajame dažnai matau treninguotus vaikus, tai kaip ir nėra problemos. Bet įdomi kitų nuomonė, kaip dera rengtis einant pas gydytojus, man labiau įdomu dėl susaugusiųjų aprangos. Kovoju su vyru, nes man pvz atrodo ne visai tinkama vasarą ateiti su bridžais ir šlepetėm
)
Mūsų irgi nė karto
Bet ne todėl, kad visuomet pasiimu vaiką švarut švarutėlį, o todėl kad auklėtojos dėl tiek kiek susitepa tingi perenginėti.
Į polikliniką einu apsirengus taip pat, kaip visur kitur tą dieną. Bet mano aprangos stilius konservatyvus ir ganėtinai griežtas. Ir vaiką taip pat vedu, kadangi maniškė visuomet su sijonukais ir bliuskytėm laksto, tai taip pat ir į polikliniką einą.
QUOTE(bytte @ 2012 03 26, 20:56)
*Tinka trikampiams ir I tipams... žodžiu kur užpakalis mažoji kūno dalis
** bet... pirma turėtu manau paaiškinti, kad nepriimtina garsiai kalbėti apie nepažįstamus žmones, nesvarbu gera tai nuomonė ar ne
***Beja teatras teatrui nelygu... kaip ir koncertas koncertui. Aš neinu į teatrus, kur reikia sedėt su vakariniais rūbais pavyzdžiui. Ir manau kad tai snobizmas
*Kad I tipas visas mažas, ne tik užpakalis
**Auginu labai skardžiabalsę mergaitę, ir sąmoningai stengiuosi jos netildyti. Nes manau, tas tildymas nuo mažumės ir sukurią tokią tylia, nepasitikinčią savim visuomenę, kurioje dabar gyvenam. Tai labai gerai jaučiasi Shanos kaime
Ten visi vaikai nuo mažo, iki didelio rėkauja visais klausimais visa gerkle, ir tėvai jų neramina, o rėkia dar garsiau
Jie atviresni, džiaugsmingesni ir labiau savim pasitiki.
Ką gali žinot, gal mano vaikas po poros dešimtmečių bus didelės firmos vadovas, kuriam nuolatos reikės šnekėti publikai, ir dabar per prievartą slopinti tas savybes, kurių vėliau gali prireikti, nelaikau protingu. Tiesa turiu prisipažinti, kad man postsovietiniam žmogui, reikia tikrai nemažai su savim kovoti, kad jos netildyčiau.
O ir labiau pažengusioje europos dalyje vaikai netildomi garsiai pasiteiravę kodėl žmogus sėdi invalido vežimėlyje, kodėl dėvi klausos aparatą, ir ten neįgaliejį yra plačiosios visuomenės dalis, besišypsantys, gerai nusiteikę, atviri bendravimui. O pas mus....
***Aš mielai kokį kartą į metus nueičiau į taetrą, kuriame reikia balinės suknelės. Pabūčiau snobe, deja nebeliko tokių teatrų. net naujųjų metų išvakarėse, "Traviatą" mūsų žmonės žiūri labiau su darbiniais nei šventiniais rūbais