Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(manjana @ 2012 03 26, 19:01)

Tik ar bus patogu su tokiom kelnėm?  g.gif

tai jos specialios, nėštukinės, medžiaga medvilnė su šiek tiek elastano blush2.gif man todėl ir patiko, kad neatrodo kaip tipiškos kengūrinės kelnės, diržiukas įsiveria blush2.gif liemuo žemintas, po pilvu - vasarą labai nesinori to pilvo aptraukti dar papildomu sluoksniu, nes bus pats storumas ax.gif
liemuo toks kaip šitų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 03 26, 18:32)
shana, darom kompromisa- 4 kilai biggrin.gif nu bet rimtai, su belenkokiom kelnem ir bridzais kudesne atrodai, nei su tom kareiviskom!

tongue.gif
Sugalvojau iseiti - numesiu 2 kg ir toliau nesiosiu biggrin.gif

QUOTE(manjana @ 2012 03 26, 19:01)

Shana, prideda jos nemažai, BET - smegeninė aiškiai supranta, kad tas "meškiškumas" yra dėl kelnių, o ne dėl lašinių smile.gif Taip kad aš tai nesinervinčiau dėl to, nes tiesiog sukuria kitokį figūros tipą, bet nesudaro antsvorio iliuzijos wink.gif

Jo, itariu prie plonesnes/prigludusios maikutes butu graziau, bet kad vasara tokiu kelniu nesidedu smile.gif
Zodziu itariu jas vistiek kartais nesiosiu biggrin.gif Bet pripazistu, kad Dontstop buvo teisi, cia ne musu figurom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 03 26, 19:34)
tai jos specialios,  nėštukinės, medžiaga medvilnė su šiek tiek elastano blush2.gif  man todėl ir patiko, kad neatrodo kaip tipiškos kengūrinės kelnės, diržiukas įsiveria blush2.gif liemuo žemintas, po pilvu - vasarą labai nesinori to pilvo aptraukti dar papildomu sluoksniu, nes bus pats storumas ax.gif
liemuo toks kaip šitų:

Aaa, nu jeigu specialios, tada turėtų būt gerai. Ir tikrai fainai kad visai neatrodo kaip nėštukinės biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 19:41)
Zodziu itariu jas vistiek kartais nesiosiu biggrin.gif Bet pripazistu, kad Dontstop buvo teisi, cia ne musu figurom biggrin.gif

Man atrodo jos visoms figūros prideda pakankamai papildomų kg smile.gif Tai ką, tada tinka tik toms, kurios tų kg per mažai turi?
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 03 26, 20:54)
Man atrodo jos visoms figūros prideda pakankamai papildomų kg smile.gif Tai ką, tada tinka tik toms, kurios tų kg per mažai turi?

Tinka trikampiams ir I tipams... žodžiu kur užpakalis mažoji kūno dalis IMHO

Shana prideda tikrai ne 3 kg ... o daugiau...
bet vardan noro gali devėt, manau kai būni su tom kelnėm aplinkiniams arba dzin arba gerai žinomas tavo svoris ir visi kiti kūno išlinkimai, todėl nėr ko pergyvent.

Papildyta:
Manau kad vaikas nepajėgus apginti tėvų gyvenimo įsitikinimų, todėl geriau jai daug maž atitinka visuomenės rengimosi normas. Pati tai irgi taikau, neinu į tėvų susirinkimus su juodom odinėm apyrankėm, kerzais ir pan. ir vaikų taip nerengiu... juolab manau jie savo kredo lai susikuria.
O mamytė turi teisę paaiškinti savo nuomone kodėl teta vienaip ar kitaip apsirengusi, bet... pirma turėtu manau paaiškinti, kad nepriimtina garsiai kalbėti apie nepažįstamus žmones, nesvarbu gera tai nuomonė ar ne, yra savi ir yra svetimi, trimetis tai jau supranta, skiria, ir tai manau net svarbiau išmokti kaip kokioje vietoje elgtis nei rengtis... juolab kad kaip ir kur rengtis vaikas išmoksta ne pagal tai, kaip jį kur aprengusi veda mama, o kaip pati mama rengiasi kur nors eidama. Kažkaip augau labai tokioje visuomenėje, kur labai aiškiai buvo žinoma kokiais rūbais į teatrą, kokiais į kiemą, ale išlaisvėjus nuo tėvų ir atsiradus kažkokioms bent galimybėms veik visi į treningus sulindo...
Beja teatras teatrui nelygu... kaip ir koncertas koncertui. Aš neinu į teatrus, kur reikia sedėt su vakariniais rūbais pavyzdžiui. Ir manau kad tai snobizmas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 26, 20:56)
Shana prideda tikrai ne 3 kg ... o daugiau...
bet vardan noro gali devėt, manau kai būni su tom kelnėm aplinkiniams arba dzin arba gerai žinomas tavo svoris ir visi kiti kūno išlinkimai, todėl nėr ko pergyvent.

Na ne 3 tai ne 3 smile.gif Bet is tikro net dabar, kai tuo isitikinau, nemanau, kad jas mesiu. Nekomleksuoju as del tu papildomu kg, o nevisada ir butina visus islinkimus demonstruoti tongue.gif

Femme, mano kuklia nuomone, pas vyrus visad turi but svarus ir nukarpyti nagai, nesvarbu ar su slepetem ar su batais biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas

Shana nematau aš tų papildomų kg lens.gif Šitos kelnės jau yra kareiviško stiliaus, jos ir kuria tą įvaizdį, raumeningų, stiprių kojų vaizdą. Va tos "išaugtinės" kelnės man tikrai schmoll.gif Labai sutrumpina kojas g.gif
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 26, 09:58)
O prie to paties paklausiu: o jūs pačios turite "naminius" ir "išėjimui į žmones" drabužius? Įdomu 4u.gif

Aš naminius turiu tiek, kiek reikia buitiniaims darbams atlikti. Pvz. grindų tikrai neplaunu su tais pačiais rūbais, su kurias einu vėliau į parką. Bet net šitie "buitiniai" rūbai nėra nei nuplyšę, nei išsitasę, tai tiesiog atskiri rūbai.
QUOTE(Leticija @ 2012 03 26, 14:45)
a ko cia dabar pavarei Kedzio spalva, ka?  biggrin.gif

Šiaip tai aš šią spalvą vadinu violetine tongue.gif
O nuspalvinau, todėl kad pabandžius viską pakomentuoti vienoje žinutėje, SM nerodė komentuojamo teksto, viską metą kaip mano postą. Bet paskui atradau geresni būdą, tiesiog komentarus parašyti per du postus, o spalvą jau patingėjau atkeitinėti smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 03 26, 17:40)
Ir mano  drinks_cheers.gif  Atsarginiai rūbai darželyje  dar nė karto nebuvo panaudoti  ax.gif

(Beje, keletą kartų teko iškart po darželio vežti vaiką pas gydytoją. Buvau rami dėl švaros, bet kiek abejojau dėl treningų. Pati privačios klinikos priimamajame dažnai matau treninguotus vaikus, tai kaip ir nėra problemos. Bet įdomi kitų nuomonė, kaip dera rengtis einant pas gydytojus, man labiau įdomu dėl susaugusiųjų aprangos. Kovoju su vyru, nes man pvz atrodo ne visai tinkama vasarą ateiti su bridžais ir šlepetėm  unsure.gif )

Mūsų irgi nė karto smile.gif Bet ne todėl, kad visuomet pasiimu vaiką švarut švarutėlį, o todėl kad auklėtojos dėl tiek kiek susitepa tingi perenginėti. unsure.gif

Į polikliniką einu apsirengus taip pat, kaip visur kitur tą dieną. Bet mano aprangos stilius konservatyvus ir ganėtinai griežtas. Ir vaiką taip pat vedu, kadangi maniškė visuomet su sijonukais ir bliuskytėm laksto, tai taip pat ir į polikliniką einą.

QUOTE(bytte @ 2012 03 26, 20:56)
*Tinka trikampiams ir I tipams... žodžiu kur užpakalis mažoji kūno dalis

** bet... pirma turėtu manau paaiškinti, kad nepriimtina garsiai kalbėti apie nepažįstamus žmones, nesvarbu gera tai nuomonė ar ne
***Beja teatras teatrui nelygu... kaip ir koncertas koncertui. Aš neinu į teatrus, kur reikia sedėt su vakariniais rūbais pavyzdžiui. Ir manau kad tai snobizmas  blush2.gif

*Kad I tipas visas mažas, ne tik užpakalis biggrin.gif
**Auginu labai skardžiabalsę mergaitę, ir sąmoningai stengiuosi jos netildyti. Nes manau, tas tildymas nuo mažumės ir sukurią tokią tylia, nepasitikinčią savim visuomenę, kurioje dabar gyvenam. Tai labai gerai jaučiasi Shanos kaime lotuliukas.gif Ten visi vaikai nuo mažo, iki didelio rėkauja visais klausimais visa gerkle, ir tėvai jų neramina, o rėkia dar garsiau cool.gif Jie atviresni, džiaugsmingesni ir labiau savim pasitiki.
Ką gali žinot, gal mano vaikas po poros dešimtmečių bus didelės firmos vadovas, kuriam nuolatos reikės šnekėti publikai, ir dabar per prievartą slopinti tas savybes, kurių vėliau gali prireikti, nelaikau protingu. Tiesa turiu prisipažinti, kad man postsovietiniam žmogui, reikia tikrai nemažai su savim kovoti, kad jos netildyčiau.
O ir labiau pažengusioje europos dalyje vaikai netildomi garsiai pasiteiravę kodėl žmogus sėdi invalido vežimėlyje, kodėl dėvi klausos aparatą, ir ten neįgaliejį yra plačiosios visuomenės dalis, besišypsantys, gerai nusiteikę, atviri bendravimui. O pas mus....
***Aš mielai kokį kartą į metus nueičiau į taetrą, kuriame reikia balinės suknelės. Pabūčiau snobe, deja nebeliko tokių teatrų. net naujųjų metų išvakarėse, "Traviatą" mūsų žmonės žiūri labiau su darbiniais nei šventiniais rūbais verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 27 kovo 2012 - 07:48
QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 21:58)
Na ne 3 tai ne 3 smile.gif 

ar čia tas kareiviškas kelnes taip kritikuoja blink.gif
mano akimis tai gražiausiai jos atrodo wub.gif
noriu tokių kelnių, pvz pilkų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2012 03 26, 15:36)
vat aš tokias kelnes turiu ir jomis vasarą labai džiaugiuosi:

labai gražu
QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 18:14)
- Bet jei visgi sakysit, kad 5, tada nenesiosiu tongue.gif
--as pilvu kaip ir nesiskundziu, cia jauciu paskutine vieta, kur svoris augtu g.gif

- net nemastykit nenešiot blink.gif
-- va, o man pirma vieta kur auga
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 27, 07:46)
labas rytas
Shana Va tos "išaugtinės" kelnės man tikrai  schmoll.gif Labai sutrumpina kojas  g.gif

**Auginu labai skardžiabalsę mergaitę, ir sąmoningai stengiuosi jos netildyti. Nes manau, tas tildymas nuo mažumės ir sukurią tokią tylia, nepasitikinčią savim visuomenę, kurioje dabar gyvenam. Tai labai gerai jaučiasi Shanos kaime  lotuliukas.gif Ten visi vaikai nuo mažo, iki didelio rėkauja visais klausimais visa gerkle, ir tėvai jų neramina, o rėkia dar garsiau  cool.gif Jie atviresni, džiaugsmingesni ir labiau savim pasitiki.

Aha, pati pasiziurejau, kad tas patrumpintas geriau tik su juodais batais nesiot biggrin.gif

Zinok kartais kai visi zviegia irgi uzknisa, reikia kazkokio aukso vidurio lotuliukas.gif Bet del laisvesnio bendravimo, atvirumo ir mokejimo dziaugtis - tu teisi smile.gif

O del ejimo i viesuma - as nesu labai grieztai "visuomenes normu" prisilaikanti, bet manau elementarus supratimas turi buti. Man nemalonu salia nesvaraus, netvarkingo, apsiburbuliavusio zmogaus buti. g.gif Aisku priklausomai nuo situacijos irgi, nes pvz uzeina statybininkas po darbo apsipirkti, stovi prie jo eileje ir matai, kad cia tik darbo drabuziai, pats zmogus tvarkingas. Aplaidumas yra kas kita, aplaidumas man nepatinka g.gif Bet taip pat kaip nekoks man vaizdelis kokio apsileidusio zmogelio, vienodai be rysio atrodo isvaziavimas apsipirkti i turgu issipuosus kokiais nors vakariniais diskotekiniais rubas, su blizgiu makijazu ir tt biggrin.gif
Viskam yra savo vieta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 kovo 2012 - 08:47
QUOTE(Ondatra @ 2012 03 27, 08:40)
ar čia tas kareiviškas kelnes taip kritikuoja  blink.gif
mano akimis tai gražiausiai jos atrodo  wub.gif

- net nemastykit nenešiot  blink.gif
-- va, o man pirma vieta kur auga

Aciu 4u.gif biggrin.gif nors viena bendraminte bigsmile.gif

O man turbut pirmiau pazastyse augtu, nei ant pilvo tongue.gif Net jei ir pajauciu kazkoki kg ant juosmens, tai jis ant sonu issidesto blink.gif Nors is pas mano mama pilvukas gerai po 40ties atsirado, matyt genai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 21:58)

Femme, mano kuklia nuomone, pas vyrus visad turi but svarus ir nukarpyti nagai, nesvarbu ar su slepetem ar su batais biggrin.gif

lotuliukas.gif čia buvo komentaras, prisiminus LT kurortų realybę - eina caca ant kablų, visa prisifyfinus, o šalia šliaužia pachmielingas "bachūras", su šortais ir pliažiankėmis,o kojos tai ne tik kad nesutvarkytos, bet ir nenuplautos blink.gif teko kažkada nelaimingai pietauti šalia tokios kompanijos, tą kvapą ilgai atsiminsiu doh.gif
Atsakyti
Loxxy, labai laukiu kapsulės parodymo ax.gif

Jau gavau savo nepieštukinį sijoną biggrin.gif Bet per didelis doh.gif

vis tiek parodau derinį. Užsitempi aukščiau,užsiriši diržu ir gerai smile.gif

user posted image

o jeigu pasilikti visus savo juodus drabužius, pridėti šiuos du mėlynus (sijonas nevisai, bet į tą pusę) ir toliau derint rožinę spalvą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 27 kovo 2012 - 11:01
QUOTE(Cosette @ 2012 03 27, 10:57)
jeigu pasilikti visus savo juodus drabužius, pridėti šiuos du mėlynus (sijonas nevisai, bet į tą pusę) ir toliau derint rožinę spalvą?  g.gif

prie šitos mėlynos nori rožinę dėt unsure.gif man tai negražu būt, bet tiek aš ir suprantu unsure.gif
Atsakyti