Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(femme @ 2012 03 26, 12:17)
Beje, pasirodau ypatingų aplinkybių proga suformuotą pavasario - vasaros (kuri dažnai būna pakankamai vėsi) kapsulę arba gal sakyčiau derinuką 4u.gif
user posted image
user posted image

Siuos abu kartu devesi? g.gif

QUOTE(dominica @ 2012 03 26, 13:42)
Shana, mano galva cargo pants prideda kaip minimum 5 kilus. bridzai man graziai ziurisi, nepasakyciau, kad trumpina kojas  g.gif o vat tos kelnes, kur ciut auksciau kauliuku- taip, sitos tai geroookai kojas nutrumpino  biggrin.gif

biggrin.gif Pabandysiu paieskot kitos foto, nu man realybei neatrodo, kad tiek prideda, max +3 tongue.gif gal fotke nevykus g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 03 26, 15:05)

O ypatingos aplinkybės - tai kokios?  g.gif

blush2.gif nestuke.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 15:20)
Siuos abu kartu devesi? g.gif

iš idėjos galima ir abu kartu - kai megztinukas užsisega, matyti tik iškirptės galiukas, spalva visiškai sutampa... arba tiesiog ant pečių užsimesti, jei vėsiau 4u.gif
bet šiaip iš pradžių tai neketinau nešioti kartu, tik kai pasimatavau, pamačiau, kad tinka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 15:20)
biggrin.gif Pabandysiu paieskot kitos foto, nu man realybei neatrodo, kad tiek prideda, max +3  tongue.gif gal fotke nevykus g.gif

man asmeniškai gražu ir stilinga tokios kelnės, bet kaip čia kažkas jau sakė - tinka prie aptempto viršaus ir, pridedu nuo savęs, - plokščio pilvo preso blush2.gif
o kad svorio prideda, tai čia matyt nuo sudėjimo priklauso, jei viršus vizualiai stambus, krūtinė nemaža, tai tokios laisvo stiliaus kelnės gal ir gali "sudramblinti" figūrą g.gif o kai žmogus akivaizdžiai lieknas, tai joks rūbas jo storo nepadarys ax.gif
nors mano mama labai tokio stiliaus kelnes nešioja, o pas ją figūra kaip jos amžiui nebloga, tik liemuo išnykęs blush2.gif tai tokio stiliaus kelnės sakyčiau net lieknina, nei kokie kūdas kojas aptraukiantis džinsai, kurie kaip tik išryškina liemens nebuvimą doh.gif
vat aš tokias kelnes turiu ir jomis vasarą labai džiaugiuosi:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 26 kovo 2012 - 15:37
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 26, 14:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš tikrai neįsivaizduoju koks vaikas gali grįžti namo dažniausiai švarus  g.gif

mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 26, 16:06)

Mano irgi is lauko dazniausiai grizta svarus. Uztad kaip sugeba issiterliot valgydamas doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 26, 16:06)

tai labai šaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 26, 17:06)

Ir mano drinks_cheers.gif Atsarginiai rūbai darželyje dar nė karto nebuvo panaudoti ax.gif

(Beje, keletą kartų teko iškart po darželio vežti vaiką pas gydytoją. Buvau rami dėl švaros, bet kiek abejojau dėl treningų. Pati privačios klinikos priimamajame dažnai matau treninguotus vaikus, tai kaip ir nėra problemos. Bet įdomi kitų nuomonė, kaip dera rengtis einant pas gydytojus, man labiau įdomu dėl susaugusiųjų aprangos. Kovoju su vyru, nes man pvz atrodo ne visai tinkama vasarą ateiti su bridžais ir šlepetėm unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 26, 17:40)
(Beje, keletą kartų teko iškart po darželio vežti vaiką pas gydytoją. Buvau rami dėl švaros, bet kiek abejojau dėl treningų. Pati privačios klinikos priimamajame dažnai matau treninguotus vaikus, tai kaip ir nėra problemos. Bet įdomi kitų nuomonė, kaip dera rengtis einant pas gydytojus, man labiau įdomu dėl susaugusiųjų aprangos. Kovoju su vyru, nes man pvz atrodo ne visai tinkama vasarą ateiti su bridžais ir šlepetėm  unsure.gif )

manau vaikus dera atvesti švarius, nesuplyšusiais apatiniais ar pėdkelnėmis, o ar jie su treningais, ar džinsais, tai tikrai nėra didelio skirtumo, gal tik su treningais lengviau nurengti, jei yra reikalas g.gif
Na o suaugusiems tai manau galioja kažkoks etiketas, kaip ir visose viešose vietose blush2.gif šlepetės tai mano akimis tik kurorte (jei pliažinės), sodyboje ar nuosavuose namuose tinkamos ax.gif Na dar nuslinkti į parduotuvę alaus lotuliukas.gif
jei su šlepetėmis ar "pliažankėmis" einama į viešumą (kad ir šunį išvesti) tokiu atveju pageidautinas bent minimalus pedikiūras cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 26 kovo 2012 - 17:46
QUOTE(femme @ 2012 03 26, 17:44)

jei su šlepetėmis ar "pliažankėmis" einama į viešumą (kad ir šunį išvesti) tokiu atveju pageidautinas bent minimalus pedikiūras cool.gif

Ta prasme?
IMHO vyrams tai yra sutvarkyti nagai, kazkokio jau ten spec pedikiuro nereik g.gif

Bandau rehabilituoti kelnes. Manau juos prideda 3 kg biggrin.gif
Bet jei visgi sakysit, kad 5, tada nenesiosiu tongue.gif
Femme, as pilvu kaip ir nesiskundziu, cia jauciu paskutine vieta, kur svoris augtu g.gif

user posted image
user posted image
g.gif
Atsakyti
shana, darom kompromisa- 4 kilai biggrin.gif nu bet rimtai, su belenkokiom kelnem ir bridzais kudesne atrodai, nei su tom kareiviskom!

o as kaip medike galiu pasakyti- dzin kuo zmogus apsirenges, bile tik akiu nedrasko ir elgiasi padoriai biggrin.gif jau ten treningai ne treningai- priimamajame nelabai kas ziuri, nebent, aisku, apsirenge kaip bomzas ir smarves lygis atitinkamas. apziuret/aptarnaut elementarios higienos ir svaros nesilaikancius piliecius yra kazkas tooookio, bet medikai dar ne tokiu dalyku mate. zodziu, jeigu tai ne emergency- renkites pagal savo supratimo lygi, bet nusiprauskit, nagus nusikirpkit ir ausis issivalykit ateidami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 26, 18:14)
Ta prasme?
IMHO vyrams tai yra sutvarkyti nagai, kazkokio jau ten spec pedikiuro nereik g.gif

Femme, as pilvu kaip ir nesiskundziu, cia jauciu paskutine vieta, kur svoris augtu g.gif

tai sakydama "minimalus" pedikiūras ir turėjau omeny bent jau apkarpyti ir švarūs nagai lotuliukas.gif

tai kad aš tikrai tau netaikiau cool.gif o apskritai, apie tokio stiliaus kelnes mąsčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 26 kovo 2012 - 18:38
(Beje, keletą kartų teko iškart po darželio vežti vaiką pas gydytoją. Buvau rami dėl švaros, bet kiek abejojau dėl treningų. Pati privačios klinikos priimamajame dažnai matau treninguotus vaikus, tai kaip ir nėra problemos. Bet įdomi kitų nuomonė, kaip dera rengtis einant pas gydytojus, man labiau įdomu dėl susaugusiųjų aprangos. Kovoju su vyru, nes man pvz atrodo ne visai tinkama vasarą ateiti su bridžais ir šlepetėm  unsure.gif )

Vaikams aprengti, jeigu tai nėra skubus reikalas, treningai nemanau, kad yra tinkami.. sakyčiau taisyklės kaip ir suaugusiems galioja vistik..
O suagusiems ypač.. ir pležankės manau yra tinkamos tik į pležą, kokiam sode, namuose ir iki parduotuvės nubėgti, nu dar kokį šunį pavedžioti g.gif nors vyrus sunku iš jų iškrapštyti biggrin.gif aš su saviškiu išvis kovoju dėl aprangos `etiketo`, vieną kartą net į darbą dėl pokalbio norėjo išskuosti su šortais ir ale `kedukais`, gerai, kad tarpdury susitikau ir sužinojau kur eina, nors darbas ir nebuvo kažkoks itin oficialus doh.gif

Sunku skaičiai nusakyti, bet tikrai prideda nemažai biggrin.gif
Atsakyti

Aš pas gydytoją vedu taip, kaip į svečius rengčiau - su treningais stengčiausi nevesti, kaip ir pati neičiau su naminiais rūbais.

Shana, prideda jos nemažai, BET - smegeninė aiškiai supranta, kad tas "meškiškumas" yra dėl kelnių, o ne dėl lašinių smile.gif Taip kad aš tai nesinervinčiau dėl to, nes tiesiog sukuria kitokį figūros tipą, bet nesudaro antsvorio iliuzijos wink.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2012 03 26, 15:36)
blush2.gif  nestuke.gif

Aa, tai sveikinimai smile.gif
Tik ar bus patogu su tokiom kelnėm? g.gif
Atsakyti