Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

O prie to paties paklausiu: o jūs pačios turite "naminius" ir "išėjimui į žmones" drabužius? Įdomu 4u.gif
Aišku, nekalbu apie darbinius rūbus (kai yra reikalavimai aprangai) ir vakarinius/proginius, na dar sportinius, tačiau ar skirstote tuos kasdienius rūbus į naminius ir ne?
Klausiu, nes dažnai susiduriu su nuostaba, jog aš tokio skirstymo neturiu ir grįžus namo neskubu persirengti g.gif Ir savaitgalius namie leidžiu apsirengusi tais pat rūbeliais kaip ir sugalvojus eiti pvz. į susitikimą su draugėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 26, 09:58)
O prie to paties paklausiu: o jūs pačios turite "naminius" ir "išėjimui į žmones" drabužius?

aš tai turiu, ir tai dažniausiai būna pižama, arba treningas ax.gif
jeigu žinau kad kas ateis, užsidedu ką padoriau ax.gif
bet namie man turi būt patogu ax.gif

šiaip tai dirbu darbą kur turi būti dalykiška apranga, bet ir tai nusižengiu patoviai, nepatogu man tie švarkai ir pan doh.gif
Atsakyti
O prie to paties paklausiu: o jūs pačios turite "naminius" ir "išėjimui į žmones" drabužius? Įdomu 4u.gif

sveikos,
as tai namie dazniausiai vaikstau su megstiniu ir dzinsais ax.gif dar turiu sportines juodas kelnes, bet vistiek man dzinsai smagiau blush2.gif na man taip tikrai yra patogu ir smagiai jauciuosi, nebaisu kad kas ir netiketai uzeis, taip apsirengus ir i parduotuve prie namu maisto apsipirkt nulekiu. o jau i svecius pas drauge kai einu tai apsirengiu kitais rubais, nieko labai puosnaus, bet jau vistiek stengiuosi pasitempt, kad nekasdieniskai ar kaip cia pasakius atrodyciau g.gif tada ir sijona uzsidedu, ar megstini koki idomesni (gal rastas imantresnis megstinio ar taip kokia detale idomesne) tai su tokiu jau aplink puodus nevaikstau bet su drauge susitikt apsirengiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 26 kovo 2012 - 10:39
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 03 26, 10:58)
Aišku, nekalbu apie darbinius rūbus (kai yra reikalavimai aprangai) ir vakarinius/proginius, na dar sportinius, tačiau ar skirstote tuos kasdienius rūbus į naminius ir ne?
Klausiu, nes dažnai susiduriu su nuostaba, jog aš tokio skirstymo neturiu ir grįžus namo neskubu persirengti g.gif Ir savaitgalius namie leidžiu apsirengusi tais pat rūbeliais kaip ir sugalvojus eiti pvz. į susitikimą su draugėmis g.gif

Turiu ir "naminius" (vilkimus išskirtinai namuose) ir "išeiginius" (vakarinius, proginius). Jei "išėjimui į žmones" - tai ne tas pats, kaip "vakariniai, proginiai", tada specialiai išėjimams neturiu, vilkiu "darbinius" rūbus g.gif Loxxy gerai pastebėjo, kad išėjimas į žmones plati savoka. Aš į darbą, kavinę, prekybcentrį, į svečius išeinu vilkėdama tais pačiais rūbais. "Proginiai" - skirti baliams, klubams ir pan (itin retai panaudojami)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 21:17)
O tai smėliniam laikrodžiui platus netinka? Aš kažkaip galvoju kad diržo plotis nuo liemens ilgio ir vietos labiausiai priklauso. Tiesa kriaušėms kai visai nerekomenduotinas, tai ... man tik visai svorį numetus užsijuost galimybė atsiranda aplamai blush2.gif

Čia aną savaitę teko paskaityti, nežinau kiek tiesos ten. Kad prie didelių krūtinių, smėlio laikrodžiams ir panašiai netinka. Man dontstop kelta nuotrauka su suknele ir plačiu diržu atrodė gerai thumbup.gif Apie kriaušes girdėjau, kad tinka, bet būtinai ant liemens ir labiau plonesni.. aš kaip nemėgėja storų diržų išvis (mane tos gumos erzina, gryna piguma), tai tik plonus nešiojau ir tik ant liemens su pakankamai laisvais rūbais. Turiu keletą kardiganų, bet visi jie ilgesni ir laisvesni, su dirželiais, tai labai gerai atrodo tongue.gif dar gerai atrodo kai suknelė labai plataus modelio, o kai sujuosi dirželiu tai ir gražu, ir kaip A forma gaunasi tongue.gif o va ant kažko labiau aptempto, kad ir ant tokio tipo kaip dontstop gražioji suknelė dar nebandžiau rolleyes.gif

QUOTE(Malena @ 2012 03 26, 08:41)
Kur cia tie papildomi kg? lens.gif

As stambu zmogu pareinant matau tik toj foto kur su kareivinem kelnem. Manau jei placios kelnes, tai virsus turetu but prigludes pagal silueta. O kitur Shana nestambi schmoll.gif Bridziai net neblogai ziurisi, nors jie toks atgyvenes reikalas-damackom virs 30.

drinks_cheers.gif vienintelė foto, kur atrodo stambus žmogus (net jeigu ten ir kaip shana sako kg kiekis tas pats kaip kitur, tai tiesiog nepageidaujamai sustorina tos kelnės)

Aš tai atskiriu. Negalėčiau vaikščioti ir namie, ir kažkur su tais pačiais rūbais schmoll.gif juk taip žymiai greičiau rūbais susitrina, ir susinešioja.. kas iš jų lieka tokiu atveju, jeigu nešioji visur puikiai žinau ir niekada to nedaryčiau schmoll.gif
namie nieko ypatingo nenešioju, dažniausiai timpes ir kokią maikę/tuniką ar suknelę. dažniausiai tai būna rūbai, kažkada buvę `laisvalaikio`, tačiau nebesinori jų daugiau nešioti, tai nešioju namie. arba kažkokie nusipirkti laisvalaikiui ir užsigulėję. jeigu kažkas netikėtai užeina - gėda nebūna, o jeigu ateina svečiai, tai kaip kada, priklausomai nuo svečių ir progos, tai kartais ir lieku tuo savo `naminiu` rūbu, o jeigu pačiai norisi pasijusti pakiliau, pasigražinti, tai persirengiu kokiu `puošnesniu naminiu` rūbu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Žiūriu nuo mamų prie vaikų diskusija perėjo biggrin.gif
Maniškis kažkaip nepasižymi mokėjimu neišsiterlinti, todėl kiekvieną dieną kitas apsirengimas ax.gif
Atrodo jau valgydamas nebesiterlina, bet piešdamas išsipaišo, dantis valydamasis apsispjauna doh.gif

QUOTE(bytte @ 2012 03 24, 19:18)
išvis manau kad nelabai higieniška kad su tais pačiais rūbais žaidžia ir grupėje, ir lauke.

darželyje visada perrengiu treningais arba treninginiais bridžiukais (Lindex), o jei eina į lauką, tai pagal orą persimauna arba džinsus, velvetukus (su pėdkelnėmis ar be), arba kombinezonines kelnes. Žinoma džinsai po lauko būna išmauroti, keliai nupurvinti, tai nelabai įsivaizduoju, kaip galėtų su tais pačiais toliau parėjęs žaisti grupėje g.gif

QUOTE(manjana @ 2012 03 25, 09:32)
O dėl rūbų - tai į teatrą gi su treninginėm kelnytėm neina? Pas mus yra naminė kapsulė, laukinė kapsulė (kai treninginės kelnytės keičiamos džinsais ar velvetukais), ir vienas minimalus išeiginis komplektukas (naudojamas eiti į teatrą, šventes kokias nors ir pan).

Tiek mano pačios, tiek vaiko rūbai skirstomi į naminius, darželinius, išeiginius ir "laukinius" tongue.gif
Naminiais tarnauja tie, kuriuos man nebegražu vilkti į darželį, ar kokia dažų dėmė nebeišsiplaunanti, ar kaklas išsitampęs. Tikrai neturiu galimybių ir nematau jokio tikslo sparčiai augančiam vaikui specialiai nešiojimui namie pirkti atskirus rūbus, o nešioti tuos pačius, kaip ir į darželį, tai reiškia juos dukart greičiau nudėvėti mirksiukas.gif
Į svečius "be progos" velku tuos pačius rūbus, kaip ir į darželį, žinoma, jei juos vilkėjo dieną, tai būnu paėmusi švarius pasikeisti, kad nereiktų svečiuose su plėmais ant pilvo lakstyt. Taip pat jei žiemą vaikšto su kombinezonu, visada paimu džinsiukus persirengti, nes man nėra baisiau, nei vaikas, lakstantis su "pimpalinėmis" kelnėmis doh.gif
O jau ypatingesnėmis progomis turime švarkelį, porą marškinukų, kuriuos velku prie džinsų ar velvetukų. Kostiumui poreikio kol kas nebuvo cool.gif
Na o lauke laiką leidžiame sodyboje, kur šunys, pievos, purvai, tai čia jau tinka ir užlopytos kelnės ir specialiai tam reikalui kuistuke nupirktos striukės tongue.gif

O kalbant apie pačios skirstymus, tai darbiniai rūbai (kažkas tarpinio tarp official ir casual) man tinkami ir po darbo, susitikimui su draugais, ėjimui į kiną ax.gif Į teatrą ar kokią kviestinę šventę jau yra visai kiti išeiginiai rūbai, kurių į darbą ar į akropolį niekada nesivelku.
Atsakyti
Tik dabar prisivijau, nu aš neįsivaizduoju kaip kažkas gali galvoti, kad vaikas grįžta ne terlinas, o jei jau terlinas, tai jis nevala. lotuliukas.gif jeigu tą terliną vaiką tėvai kitą dieną su tais pačiais rūbais veda į darželį/mokyklą, tai jie nevalos lotuliukas.gif visokių vaikų būna, tylių, ramių, kurie tikrai mažai išsipurvina, bet aš pati maža žinau kokia grįždavau, tokių vaikų niekam nelinkėčiau lotuliukas.gif todėl, kad mums būtinai reikėdavo kažkur užlipti, nulipti, įlysti. aš ne tik kad išterlindavau tuos rūbus, o ne vieną kartą ir grįždavau su visiškai suplėšyta suknele, nes užkibdavau ant kokios supynės ar šakos lotuliukas.gif

Atsakyti
Beje, pasirodau ypatingų aplinkybių proga suformuotą pavasario - vasaros (kuri dažnai būna pakankamai vėsi) kapsulę arba gal sakyčiau derinuką 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

o derinsiu su turimais batais (paieškojau internete labai panašių):
user posted image
user posted image

ir medvilniniu paltuku:
user posted image

Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 26, 12:11)
Tik dabar prisivijau, nu aš neįsivaizduoju kaip kažkas gali galvoti, kad vaikas grįžta ne terlinas, o jei jau terlinas, tai jis nevala.  lotuliukas.gif  jeigu tą terliną vaiką tėvai kitą dieną su tais pačiais rūbais veda į darželį/mokyklą, tai jie nevalos  lotuliukas.gif  visokių vaikų būna, tylių, ramių, kurie tikrai mažai išsipurvina, bet aš pati maža žinau kokia grįždavau, tokių vaikų niekam nelinkėčiau  lotuliukas.gif  todėl, kad mums būtinai reikėdavo kažkur užlipti, nulipti, įlysti. aš ne tik kad išterlindavau tuos rūbus, o ne vieną kartą ir grįždavau su visiškai suplėšyta suknele, nes užkibdavau ant kokios supynės ar šakos  lotuliukas.gif

blush2.gif atsimenu kai PER VIENĄ DIENĄ lipdama per TĄ PAČIĄ tvorą su išlindusia drata, sugebėjau suplėšyti trejus šortus blink.gif
Atsakyti
Shana, mano galva cargo pants prideda kaip minimum 5 kilus. bridzai man graziai ziurisi, nepasakyciau, kad trumpina kojas g.gif o vat tos kelnes, kur ciut auksciau kauliuku- taip, sitos tai geroookai kojas nutrumpino biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 03 26, 12:17)
blush2.gif atsimenu kai PER VIENĄ DIENĄ lipdama per TĄ PAČIĄ tvorą su išlindusia drata, sugebėjau suplėšyti trejus šortus blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš tikrai neįsivaizduoju koks vaikas gali grįžti namo dažniausiai švarus g.gif
Papildyta:
Noriu paklausti, atsiminiau ir po Shanos nuotraukų. O nešiojate paprastas maikes, bet su visokiais paveiksliukais, užrašais linksmais? biggrin.gif nu va pamačiau ir pas Shana lyg kažką panašaus, o aš vis turiu silpnybę tokioms prie džinsų laisvalaikiui, bet iki kokio amžiaus jūsų manymu tokios tinkamos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 03 26, 08:49)
Labas

Pavėluotai ir aš įsitrauksiu į savaitgalio diskusiją

a ko cia dabar pavarei Kedzio spalva, ka? biggrin.gif
Atsakyti
Man tai biškį sunku suvokti, kodėl žmogus, besirengiantis pagal savo gyvenimo filosofiją, yra "negerbiantis aplinkinių", o žmogus, kuris kitaip galvojančius vadina nevalom ir to mokina savo vaiką - tai jau aplinkinius matyt gerbia biggrin.gif Nenuostabu tada iš kur tos patyčios mokykloj, kai suaugusieji tokie tolerantiški.

Nu bet tiek to, mes ne apie tai.

aš anksčiau neturėjau, dabar turiu. Aplinkybės privertė. Kai grįžti po darbo, namie tebūni pora valandų - nematau aš didelės prasmės persirenginėti (nebent norisi patogesnius rūbus apsivilkti). O va kai sėdi namie su vaikais, tai neįmanoma neturėt naminių rūbų. Jei reikia kur išeiti - persirengiu paskutinę minutę ir bėgu pro duris, kol mylimukai nespėjo mamos nubučiuoti košiuotom lūpom ir apkabinti dažuotom rankytėm smile.gif

QUOTE(femme @ 2012 03 26, 12:17)
Beje, pasirodau ypatingų aplinkybių proga suformuotą pavasario - vasaros (kuri dažnai būna pakankamai vėsi) kapsulę arba gal sakyčiau derinuką 4u.gif

Spalvos tai labai labai skanios thumbup.gif
O ypatingos aplinkybės - tai kokios? g.gif
Atsakyti