Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Cosette @ 2012 03 25, 11:21)
Tikriausiai esu vienintelė, bet man dontstop avataras labai nepatinka  schmoll.gif

Aš jums aplamai nepatinku, tai nekeista smile.gif
Atsakyti
Dontstop avataras tai man toks isimintinas iskart pastebimas, su "prikolu" biggrin.gif

as tai irgi tikiuosi, kad pavasaris bus trumpas ir greit vasara ateis, labai jau siltu oru laukiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 25 kovo 2012 - 11:23
QUOTE(dontstop @ 2012 03 25, 10:30)
Aš jums aplamai nepatinku, tai nekeista  smile.gif

nežinau, kodėl susidarėt tokią nuomonę, taip TIKRAI nėra. schmoll.gif schmoll.gif Be to, savo nuotraukas keliu į bendrą temą, o ne tik į albumėlį būtent dėl jūsų nuomonės mirksiukas.gif

Jeigu nesutampa nuomonės kažkuriais klausimais tai tikrai nereiškia, kad nepatinka žmogus. Be to, per mažai čia bendrauju, kad galėčiau susidaryt nuomonę apie kažkurią narę (nebent apie jos stilių ir gyvenimo būdą).

O jeigu sakyti, kad patinka leistina, o kai nepatinka - geriau patylėt, tai kitą kartą patylėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 25, 12:17)
Be to, savo nuotraukas keliu į bendrą temą, o ne tik į albumėlį būtent dėl jūsų nuomonės  mirksiukas.gif 

Aš turiu priėjimą prie albumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 24, 18:20)
Aplamai nemoku sedeti kaip zmogus doh.gif , visad turiu kaip  nors susivartyti. Tikrai manau, kad tiesiog nuo dzinsu priklauso 4u.gif

Aš ir biggrin.gif Dėl darbo užsikėlus kojas ant biuro kėdės jau nugarą, užpakalį, kojas skauda, bet kitaip negaliu doh.gif Bet tik ne su džinsais, vien dėl to, kad jų liemuo kietesnis, ten yra užsegimas, o dažnai ir diržas, tai kaip susiriest? g.gif

QUOTE(Cosette @ 2012 03 25, 10:21)
Tikriausiai esu vienintelė, bet man dontstop avataras labai nepatinka  schmoll.gif

Ne vienintelė biggrin.gif Man ir labai nepatinka biggrin.gif Bet kaip nors išversiu... gal... verysad.gif

dontstop man patinka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 kovo 2012 - 12:14
Sveikos,
vakar 4val iki 11 vakaro praleidau vaiku priimamajeme klinikose, tai jau prisiziurejau biggrin.gif pvz nuo stilingu mamu/tetciu su lietpaltukais, suderintais su inkariuku stiliaus batais, iki bateliu su vidutine pakulne suderintu su sportinio stiliaus margomis puskojinemis (svarbu naujomis) zodziu nuo iki.... smile.gif

QUOTE(manjana @ 2012 03 24, 22:38)
O kodėl pvz nešiojat sportinius bliuzonus, o va sportinės kelnės - jau baisus dalykas?  g.gif
Nu gal ir skirtingas įsivaizduojam, nežinau. Aš perku iš Lindex'o, tokio tipo. Džinsus nebent kokius nors tokius dėčiau  g.gif
O čia gera mintis, labai man norėtųsi pėdkelnių atsikratyt  g.gif

sportines kelnytes ir pas mus daugelis tokiu, keleta turime adidas sportiniu kostiumu, bet lindex maciau ir veliuriniu su aplikacijomis, ir pan - man jos jau nesivercia treningu vadint o dzinsiukai penktadieniniai ir musu tokie, nu leidau pradzioj savo vaika ir su normaliais dzinsiukais ir minksti ir pan - bet kai ateini pasiimt ir randi ji lipanti ant ciuozyklos su nusmukusiais, issipasiusiais drabuzeliais, pradedi galvot - bandziau su petnesomis - nebuna, plesia jas nuo saves, todel kolkas - treningiukai geriausias variantas

QUOTE(manjana @ 2012 03 25, 10:32)
O aš susidūriau ir su kitokiu požiūriu - kai žmonės nekreipia jokio dėmesio į neišskalbiamas dėmes, nublukusias spalvas, nusibumbuliavimus ir pan - nes tai yra dalykai, kurie nekeičia drabužio funkcijos. Ir rūbo metimą, kol jis nepraradęs savo funkcijos, jie laiko švaistymu, vartotojiškos kultūros blogybe, pasidavimu reklamų suformuotiems stereotipams, kad rūbas visada turi būti kaip naujas ir be dėmių smile.gif

O cia jau su zmones su nuomone gerbiu - jie ne siaip sau is tingejimo apsileidimo - jie turi savo gyvenimo filosofija ir nepasiduoda kitu persamoms nuomonems... cia ne per seniausiai teko vesti paskaiteles apie patycias ir perziureti filma - "Klase"... ten vaiko lupomis apie brand/inius drabuzius - kai kam asmenybei parodyti reikia kitu amenybiu vardu, bet tikros asmenybes nesislepia uz brand'u.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 25, 13:51)
Sveikos,
vakar 4val iki 11 vakaro praleidau vaiku priimamajeme klinikose, tai jau prisiziurejau biggrin.gif ...

Jeigu atvirai, tai kai vezu vaika i kliniku priimamaji, tai buna extra ir jei namie buvau su tinkamais oro salygoms rubais, tai tiesiai taip ir lekiu. Ir tada jau vienodai sviecia dera kas prie ko ar ne...

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 03 25, 15:15)
Jeigu atvirai, tai kai vezu vaika i kliniku priimamaji, tai buna extra ir jei namie buvau su tinkamais oro salygoms rubais, tai tiesiai taip ir lekiu. Ir tada jau vienodai sviecia dera kas prie ko ar ne...

Tai cia kalba neina apie extrini traumos atveji - pvz buvo kur mamos su kraujais isterliotais drabuziais ir pan buvo bet tada neesme kaip apsirenges, kalba apie tuos kurie pries vaziuodami speja apsiauti iseiginius batelius ir naujas puskojines wink.gif Mes irgi neislekem extra spejau ir apsirengti ir pan, nes tiesiog del sventos ramybes reikejo pasitikrint ar ne plauciu uzdegimas, ir tokiu ten buvo didzioji dalis vakar vakare cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 03 24, 22:04)
ne kostiumus, bet gražius megztukus, džinsus, kelnes ir pan, su kuriais važiuotų į svečius, eitų į draugų gimtadienius ir pan.

Sitie patys rubai ir yra naudomai vaziuoti i svecius ir vaiku gimtadienius. I tokius balius, kurie vyksta prabangiuose restoranuose, mes su vyru einam be vaiku.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 03 25, 06:50)

, o va su Norfos rūbais mano nedidelė, bet neigiama patirtis. Neseniai abidvbi su Leticija pirkom vienodus bliuzonus vaikui, mūsų jau apsibumbuliavo rankogaliai  g.gif  (Leticija?), daugiau nieko ten nepirksiu.

To bliuzono apie kuri kalbi, tai maniskio neapsiburbuliavo, bet po keliu skalbimu toks jau panaseja i skuduriuka unsure.gif Takko vaikisku rubeliu kokybe tikrai daug geresne.
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 03 25, 10:21)

Man rodos, kad avatarai is vis toks dalykas, kad kas koki nori, tas toki ir uzsideda, labai asmeniska tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 03 25, 16:13)
Papildyta:
Man rodos, kad avatarai is vis toks dalykas, kad kas koki nori, tas toki ir uzsideda, labai asmeniska tai  smile.gif

Arba uzsideda o po kiek laiko jis savavaliskai pasiekeicia, as jau 100 metu nekeiciu - buvo du vaikai besibuciuojantys - ale po to pasidare drugelis , dabar va sitas - juokiausi kai paskutini pamaciau - sakau kaip tik i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 25, 15:40)
Arba uzsideda o po kiek laiko jis savavaliskai pasiekeicia, as jau 100 metu nekeiciu - buvo du vaikai besibuciuojantys - ale po to pasidare drugelis , dabar va sitas - juokiausi kai paskutini pamaciau - sakau kaip tik i tema smile.gif

Kaip tai savavaliskai?? blink.gif

Pritariu, kad kiekviena dedasi koki nori, kitavertus smagu kai kazkam patinka.
Atsakyti
Dontstop, noriu dar kartą pasakyti, kad tikrai neturiu jokios neigiamos nuomonės apie jos asmenį ir nemaniau, kad mano pasisakymas apie tą paveiksliuką sukels tokias diskusijas ir interpretacijas.

QUOTE(Leticija @ 2012 03 25, 15:13)
*Sitie patys rubai ir yra naudomai vaziuoti i svecius ir vaiku gimtadienius. I tokius balius, kurie vyksta prabangiuose restoranuose, mes su vyru einam be vaiku.

Papildyta:
**Man rodos, kad avatarai is vis toks dalykas, kad kas koki nori, tas toki ir uzsideda, labai asmeniska tai  smile.gif

*Bet tie rūbai bus jau nuskalbti kai važiuosit į gimtadienį.
**Taip, sutinku ir nesiūlau niekam keisti savo avataro dėl to, kad man nepatinka. Bet kai užsidedi iššaukiantį avatarą, tai gali sulaukti ne tik teigiamų, bet ir neigiamų reakcijų. Kai buvo kelios teigiamos nuomonės, tai niekam neužkliuvo, kad svetimi avatarai ne jų reikalas smile.gif, o kai nuomonė neigiama - iš karto negerai doh.gif
Atsakyti