Sveikos,
vakar 4val iki 11 vakaro praleidau vaiku priimamajeme klinikose, tai jau prisiziurejau
pvz nuo stilingu mamu/tetciu su lietpaltukais, suderintais su inkariuku stiliaus batais, iki bateliu su vidutine pakulne suderintu su sportinio stiliaus margomis puskojinemis (svarbu naujomis) zodziu nuo iki....
QUOTE(manjana @ 2012 03 24, 22:38)
O kodėl pvz nešiojat sportinius bliuzonus, o va sportinės kelnės - jau baisus dalykas?
Nu gal ir skirtingas įsivaizduojam, nežinau. Aš perku iš Lindex'o,
tokio tipo. Džinsus nebent kokius nors
tokius dėčiau
O čia gera mintis, labai man norėtųsi pėdkelnių atsikratyt
sportines kelnytes ir pas mus daugelis tokiu, keleta turime adidas sportiniu kostiumu, bet lindex maciau ir veliuriniu su aplikacijomis, ir pan - man jos jau nesivercia treningu vadint o dzinsiukai penktadieniniai ir musu tokie, nu leidau pradzioj savo vaika ir su normaliais dzinsiukais ir minksti ir pan - bet kai ateini pasiimt ir randi ji lipanti ant ciuozyklos su nusmukusiais, issipasiusiais drabuzeliais, pradedi galvot - bandziau su petnesomis - nebuna, plesia jas nuo saves, todel kolkas - treningiukai geriausias variantas
QUOTE(manjana @ 2012 03 25, 10:32)
O aš susidūriau ir su kitokiu požiūriu - kai žmonės nekreipia jokio dėmesio į neišskalbiamas dėmes, nublukusias spalvas, nusibumbuliavimus ir pan - nes tai yra dalykai, kurie nekeičia drabužio funkcijos. Ir rūbo metimą, kol jis nepraradęs savo funkcijos, jie laiko švaistymu, vartotojiškos kultūros blogybe, pasidavimu reklamų suformuotiems stereotipams, kad rūbas visada turi būti kaip naujas ir be dėmių
O cia jau su zmones su nuomone gerbiu - jie ne siaip sau is tingejimo apsileidimo - jie turi savo gyvenimo filosofija ir nepasiduoda kitu persamoms nuomonems... cia ne per seniausiai teko vesti paskaiteles apie patycias ir perziureti filma - "Klase"... ten vaiko lupomis apie brand/inius drabuzius - kai kam asmenybei parodyti reikia kitu amenybiu vardu, bet tikros asmenybes nesislepia uz brand'u....