QUOTE(Leticija @ 2012 03 24, 21:23)
Apie kokius iseiginius rubus jus kalbat? Kostiumus? Kostiumo mazius neturi, nera jo kur uzsideti, dickis turi kelnes ir marskinius.
ne kostiumus, bet gražius megztukus, džinsus, kelnes ir pan, su kuriais važiuotų į svečius, eitų į draugų gimtadienius ir pan. "Išeiginė eilutė" ten, kur viena mama gali prižiūrėt savo vieną/ du vaikus, kur neapkleckuos po pirmo apsirengimo, kur gražiai ir "nenuskalbtai" atrodytų.
Pas mus yra trijų tipų rūbai: po namus (t.p. į nuosavą kiemą), į darželį (t.p. į bendrą kiemą) ir išeiginiai, kurių yra dvejos kelnės, keli gražūs megztukai, marškiniai.
QUOTE(manjana @ 2012 03 24, 21:38)
O kodėl pvz nešiojat sportinius bliuzonus, o va sportinės kelnės - jau baisus dalykas?
Nu gal ir skirtingas įsivaizduojam, nežinau. Aš perku iš Lindex'o, tokio tipo. Džinsus nebent kokius nors tokius dėčiau
O čia gera mintis, labai man norėtųsi pėdkelnių atsikratyt
Nu gal ir skirtingas įsivaizduojam, nežinau. Aš perku iš Lindex'o, tokio tipo. Džinsus nebent kokius nors tokius dėčiau
O čia gera mintis, labai man norėtųsi pėdkelnių atsikratyt
Mūsiškės treninginės kelnės iš Lindexo
Jeigu tokie džinsai (su guma), tai nėra problemos ir daržely, bet jeigu su sagom ar užtrauktuku, tai tikrai ne iš vieno darželio auklėtojų girdėjau prašant, kad to nebūtų, nes vaikas negali pats nusiaut kelnių eidamas į tualetą (gal nerašytos taisyklės ir nėra, bet kai aulėtojai reikia apžiūrėt 20 vaikų, tai reikia suprast...)