Sveikos,
Shanai dėl juodos spalvos Gal tikrai juoda tinkama "pasislėpti" ir yra nuobodi, bet ji tuo pačiu elegantiška, liekinanti ir tinkanti daugeliui gyvenimo atvejų. Be to, man ji labai tinka. Perverčiau savo išsisaugotus gražius derinius ir vis tik juoda spalva nėra tokia jau užmiršta. Olivia Palermo, kuriai taip pat tinka juoda, jos tikrai nevengia, ČIA yra daug pavyzdžių (apskritai šitam profilyje labai daug visokių grožybių). Dažniausiai juodą derinu su ne juoda.
Esi įpratus prie daugiau spalvų, nes gyveni šiltoje šalyje. Lietuvoj vasarą taip pat visi tampa spalvingi, gal saulė ir nuotaiką kelia o lietuviai važiuojantys atostogauti taip pat juodai nesirengia (kaip ir aš). Taigi, nereikia kategoriškai atmesti juodos spalvos
Dėl drabužių darželiuose. Nemanau, kad ten vieta nešioti naujus drabužius. Jeigu ir aprengsi naują gražų ir nenuskalbtą, tai po kasdienio skalbimo jis vis tiek tuoj pat taps nuskalbtas ir nusitąsęs Bent jau mano gražuolio rūbus tenka kasdien skalbti: tai valgydamas užsiteškia, tai lauke lakstydamas išsitepa ir pan. O treninginėm kelnėm prašo rengti auklėtojos, kad vaikas pats galėtų į tualetą nueiti (nereiktų segiotis). Darželyje - kasdieniniai, į svečius - išeiginiai.
Dėl spalvų mano kapsulėje. Po jūsų komentarų nusprendžiau įsigyti tokį štai turkio spalvos sijoną (toks, tik ilgis iki kelių)
ir vėl tikriausiai dafrau betvarkę savo spintoje...
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 17:16)
Melynos nera?
Mano nuomone geriau pradzioj tipa issiaiskinti, o po to pokycius planuoti
Mano nuomone geriau pradzioj tipa issiaiskinti, o po to pokycius planuoti
Na va, tai kaip tada suprast toki teigini?
Не Твои цвета:
черный,
все холодные серые оттенки,
чисто белый,
пурпурно-розовый,
темно-синий cia is temos pradzios pavasariams skirtos nuorodos ...
ir vis tik imant sita pavyzdi negaleciau buti priskirta prie pavasario - man plaukai kai kuriose foto fotki panasios spalvos, bet man prie veido ji taip gerai neatrodo
QUOTE(dontstop @ 2012 03 22, 21:14)
Tokia rankinė tinka visiems tipams į marinistinę kapsulę (kas dar be manęs ir Groovy planuoja tokią? )
Mano liko tik navy-balta, marinistinio nelabai
QUOTE(manjana @ 2012 03 23, 22:13)
Nu gerai, pasisakysiu ir aš
Šiaip tai pritariu, bet tvarkingai irgi maloniau atrodyti, o labai apsibumbulavęs tai jau panašu į netvarką
QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 23:16)
Donstop, avataras Is pradziu net nelabai supratau i kokia tema pataikiau.
juk jis toks kaip visada,ar ne ?
QUOTE(groovy @ 2012 03 23, 23:07)
Šiaip tai pritariu, bet tvarkingai irgi maloniau atrodyti, o labai apsibumbulavęs tai jau panašu į netvarką
Vieniem maloniau, o kitiems - vienodai piešia
O ir netvarkos supratimas pas žmones labai labai skirtingas...
QUOTE(lauryna @ 2012 03 23, 23:16)
Donstop, avataras Is pradziu net nelabai supratau i kokia tema pataikiau.
Dėkui
QUOTE(pamparam:) @ 2012 03 24, 00:46)
juk jis toks kaip visada,ar ne ?
Užvakar naktį pasikeitė į dabartinį, buvo žydras dangus
Ir vaiką į darželį tikrai leisiu su treninginėm kelnėm, kaip ir namie vaikšto - man gaila vaikų su džinsas Man vaiko aprangai svarbiausias kriterijus - kad būtų patogu, o kad kažkam būtų gražu pažiūrėti - tai jau antraeilis dalykas.
I mokykla irgi paskui leisi su treningu?
Papildyta:
QUOTE(Cosette @ 2012 03 23, 22:19)
Dėl drabužių darželiuose. Nemanau, kad ten vieta nešioti naujus drabužius.
o tai ten vieta nesioti nudriskusius?
Nu zinokit, nesuprantu as tokiu zmoniu... bet visos mes skirtingos, aisku
QUOTE(dontstop @ 2012 03 23, 18:23)
Aš visgi manau, kad geriau ką kitą pasirinkti. Sau tinkamų kelnių modelių aš dar "neužčiuopiau"
As net idomumo delei pagalvojau, kad pasirankiosiu foto su kelnem ivairiu modeliu ir paziuresiu . Isitikinau, kai ziuri foto salia viena kitos, tada tikrai matai. Uzrodysiu, bus idomi nuomone
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 21:17)
O tai smėliniam laikrodžiui platus netinka?
as galvojau, kad ne, bet paziurejus i Dontstop o as uz ja aukstesne. Tiesa nesiojau platesni, bet labiau ant klubu.
Man tiesa sakant labai keistas toks smerkimas kitų.
Aš gal kad buvusi šokėja, bet iki šiol labiausiai vertinu drabužius, su kuriais bet kada galiu koją ant galvos susikraut
Aš gal kad buvusi šokėja, bet iki šiol labiausiai vertinu drabužius, su kuriais bet kada galiu koją ant galvos susikraut
Manjana, man cia atrodo tiesiog diskusija ir skirtingos nuomones. Taigi isivaizduokit, jei nera skirtingu nuomoniu apie ka sneket. Viena kazka pasako o kitos visos sutinka diskusijos pabaiga
As uzsikraunu su dzinsais, rimtai Nuo dzinsu gal priklauso.
Pvz MB turi viena nupirkta namines a lia treningines kelnes, ir guli spintoje, atsisako juos nesiot, sako "kazkaip be rysio su tuo treningu" Nors jis tikrai i drabuzio patoguma labai ziuri.
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 23, 22:21)
Na va, tai kaip tada suprast toki teigini?
Не Твои цвета:
черный,
чисто белый,
пурпурно-розовый,
ir vis tik imant sita pavyzdi negaleciau buti priskirta prie pavasario - man plaukai kai kuriose foto fotki panasios spalvos, bet man prie veido ji taip gerai neatrodo
Не Твои цвета:
черный,
чисто белый,
пурпурно-розовый,
DELA, kad viskas butu taip paprasta, tai sudetumem kaip matematikoje plaukai+oda+akys ir gautusi rezultatas. Itariu ten kalbama apie ziemine tamsiai melyna. Be kita ko ir juoda pavasariui galima, reik individualiai ziureti. Ir pagal viena pavyzdi nenuspresit.
As i tema atejau pernai pavasari, o savo sezona atradau va pries menesi buvau tai gal Soft summer, tik gal kazkokia per ryskiai nestandartine, tai gal Soft autumn, tik gal be "miglotumo" kuris vos ne pagrindinis kriterijus. as nieko neteigiu, tik sakau, kad cia viskas ne taip paprasta.
Bet man asmeniskai labai noretusi juso foto pavasarinem spalvom pamatyt.
Matau rusiskai skaitot, labai rekomenduociau Osinka paskaityti.
P.s. kas nemato Dontstop avuko spausti F5
Labas dienas
Ech suprantu tai - tik kažkaip norėjosi jau nusispręsti - nes radau jūsų temą ansktyvą rudenį, ir vis skaitinėdavau bet nieko nematydavau žiūrėdama į foto, tik visai neseniai pradėjau matyti žmonių "gal" tipus
O šiaip kurios spalvos tokios tipinės pavsario, bandyčiau rast spintoja ką nors ir nusifotkint - tada darysim teismą
Nors tiesą pasakius ryškesnė pavasario paletė man simpatiškesnė nei prigesinta vasarų.... nors jei imtumėm simpatijos atžvilgiu mylimiausiai būtų rudens man tos žemės spalvos
QUOTE(Shana @ 2012 03 24, 10:27)
DELA, kad viskas butu taip paprasta, tai sudetumem kaip matematikoje plaukai+oda+akys ir gautusi rezultatas. Itariu ten kalbama apie ziemine tamsiai melyna. Be kita ko ir juoda pavasariui galima, reik individualiai ziureti. Ir pagal viena pavyzdi nenuspresit.
As i tema atejau pernai pavasari, o savo sezona atradau va pries menesi buvau tai gal Soft summer, tik gal kazkokia per ryskiai nestandartine, tai gal Soft autumn, tik gal be "miglotumo" kuris vos ne pagrindinis kriterijus. as nieko neteigiu, tik sakau, kad cia viskas ne taip paprasta.
Ech suprantu tai - tik kažkaip norėjosi jau nusispręsti - nes radau jūsų temą ansktyvą rudenį, ir vis skaitinėdavau bet nieko nematydavau žiūrėdama į foto, tik visai neseniai pradėjau matyti žmonių "gal" tipus
O šiaip kurios spalvos tokios tipinės pavsario, bandyčiau rast spintoja ką nors ir nusifotkint - tada darysim teismą
Nors tiesą pasakius ryškesnė pavasario paletė man simpatiškesnė nei prigesinta vasarų.... nors jei imtumėm simpatijos atžvilgiu mylimiausiai būtų rudens man tos žemės spalvos
QUOTE(Leticija @ 2012 03 24, 10:27)
I mokykla irgi paskui leisi su treningu?
Papildyta:
Papildyta:
Ot kraštutinumai. Tai gal jūs į darželį su kostiumu leidžiate? Mokinys juk nebeapsikleksuos taip valgydamas, aišku, kad su treningais neis į mokyklą, bet kasdien džinsų ar kostiumo kelnių irgi nereikės skalbti, pakaks kartą per savaitę, vyresniam dar rečiau. O daržely treningai tikrai patogiausia (net ir dėl to, kad nereikia persirenginėti prieš einant į salę sportuoti, berniukai gi tingi rengtis ). Maniškis mieliau maunasi treningus negu džinsus, liūdi, kai treningai skalbiami ir tenka eiti su džinsais. Ir tikrai kasdien tenka naujas švarias kelnes paduoti.
QUOTE(manjana @ 2012 03 24, 00:24)
Vieniem maloniau, o kitiems - vienodai piešia
Gal ir taip
O šiaip čia ne į tą temą, bet pradedu pastebėt, kad už kiek apsirengsi, už tiek ir atrodysi bei jausies bet čia ne ta prasme, kad reikia kuo brangiau, yra gi išpardavimai ir šiaip gerų dalykų nedidelėmis kainomis, aš čia gal labiau apie kokybę, pasiuvimą, suderinimą, elegantiškumą ir pan.
QUOTE(mamutas @ 2012 03 24, 11:52)
Ot kraštutinumai. Tai gal jūs į darželį su kostiumu leidžiate? Mokinys juk nebeapsikleksuos taip valgydamas, aišku, kad su treningais neis į mokyklą, bet kasdien džinsų ar kostiumo kelnių irgi nereikės skalbti, pakaks kartą per savaitę, vyresniam dar rečiau. O daržely treningai tikrai patogiausia (net ir dėl to, kad nereikia persirenginėti prieš einant į salę sportuoti, berniukai gi tingi rengtis ). Maniškis mieliau maunasi treningus negu džinsus, liūdi, kai treningai skalbiami ir tenka eiti su džinsais. Ir tikrai kasdien tenka naujas švarias kelnes paduoti.
Seniau maniskis irgi buvo baisus terlius, bet dabar jam 3 metai, tai savaitei jam pilnai uztenka 2 dzinsu ir kokiu 2-3 bliuskuciu. Kazkaip ismoko valgydamas neapsidrebt, lauke budamas nepargriut, nors ir laksto kieme darzelyje, nors aisku "avariju" pasitaiko, bet cia daugiau isimtis nei taisykle