Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 15:19)

Va va, prasideda biggrin.gif Pasakysiu kodel as prisiskyriau vasarai - del akiu spalvos, bet dabar jau einu ziuret pavasario paleciu g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

[IMG]http://ak2.polyvoreimg.com/cgi/img-
set/cid/37033788/id/pPVXbnDe4BGmIyQlakqOAw/size/y.jpg[/IMG]

user posted image
Atsakyti
Ot perziurejau pavasario palete doh.gif melynos tai ten nera.... doh.gif doh.gif aciu die kad bent beidge liktu kita kapsules spalva.... bet nu ne visdelto as manau kad esu vasara, tik tie mano medaus plaukai gal duoda kazkoki atspalvi, bet kai ziuriu fotkes man jie kazkaip per silti prie veido atrodo? g.gif pries velykas einu pas kirpeja ir kazko naujo norisi, sakiau gal balint plaukus sruogom ir koki pilkesni atspalvi ivest... g.gif Kaip manot
Na laukiu daugiau nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 23, 15:08)
Ot perziurejau pavasario palete  doh.gif  melynos tai ten nera....  doh.gif  doh.gif 

Na laukiu daugiau nuomoniu  4u.gif

Melynos nera? g.gif
user posted image

Mano nuomone biggrin.gif geriau pradzioj tipa issiaiskinti, o po to pokycius planuoti 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Spalvos identifikavimui, is Osinkos
это как раз цвета идентификаторы
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 23 kovo 2012 - 17:10
donstop, dėl suknelių, kardiganų ir dirželių derinimo? Čia labiau tik su ilgesniais kardiganais toks variantas tinkamas, ane? g.gif su kardiganu iki ~klubų ir vos vos laisvesniu jau neee, ar tinka? unsure.gif geriau storesnis ar plonesnis diržiukas? Užsisakiau du diržiukus, tai nekantrauju ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 23, 14:52)

Dontstop - tai tu visgi manai kad smeliams cargo pants geriau nenesioti? g.gif

Aš visgi manau, kad geriau ką kitą pasirinkti. Sau tinkamų kelnių modelių aš dar "neužčiuopiau" unsure.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 23, 19:12)
donstop, dėl suknelių, kardiganų ir dirželių derinimo? Čia labiau tik su ilgesniais kardiganais toks variantas tinkamas, ane?  g.gif  su kardiganu iki ~klubų ir vos vos laisvesniu jau neee, ar tinka?  unsure.gif  geriau storesnis ar plonesnis diržiukas? Užsisakiau du diržiukus, tai nekantrauju ploja.gif

Visaip galima derinti, priklausomai nuo figūros ypatumų.
Man geriau kuo trumpesnis kardiganas, kuo aptemptis, o diržas geriau platus ir vidutinis, negu siauras.
Ant smulkių gražiai žiūrisi siauri dirželiai, ant aukštų - ilgi kardiganai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 03 23, 18:23)
Visaip galima derinti, priklausomai nuo figūros ypatumų.
Man geriau kuo trumpesnis kardiganas, kuo aptemptis, o diržas geriau platus ir vidutinis, negu siauras.
Ant smulkių gražiai žiūrisi siauri dirželiai, ant aukštų - ilgi kardiganai 4u.gif

Net ant siaurų ir trumpų apvynioji diržiuką? g.gif o ant segtų ar prasegtu? g.gif
Man labiau patinka siauresni.. bet ir taip, ir anaip staipiausi ir nesugalvoju, kaip gražiau iš tikrųjų išjungus savo simpatijas biggrin.gif labiau patinka ir ilgesni kardiganai, bet šiuo metu žiūriu, kad padaugėjo trumpesnių g.gif nors kaip tik šiandien pagal figūras skaičiau, tai kažkodėl rašė, kad tokioms figūroms kaip tavo platus nelabai tinka g.gif
nes radau dvi sukneles, kurios trumpomis rankovėmis, bet medžiaga per stora vasarai, tai reik kažką daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 03 23, 19:34)
Net ant siaurų ir trumpų apvynioji diržiuką?  g.gif o ant segtų ar prasegtu?  g.gif
Man labiau patinka siauresni.. bet ir taip, ir anaip staipiausi ir nesugalvoju, kaip gražiau iš tikrųjų išjungus savo simpatijas  biggrin.gif  labiau patinka ir ilgesni kardiganai, bet šiuo metu žiūriu, kad padaugėjo trumpesnių  g.gif  nors kaip tik šiandien pagal figūras skaičiau, tai kažkodėl rašė, kad tokioms figūroms kaip tavo platus nelabai tinka  g.gif
nes radau dvi sukneles, kurios trumpomis rankovėmis, bet medžiaga per stora vasarai, tai reik kažką daryti  g.gif

Tai aš kitokių kardiganų ir neturiu (nes kitokie man ir netinka) mirksiukas.gif
Na, mano atveju skirtumas akivaizdus, siauras dirželis gerai pabrėžia šoninę biggrin.gif
Atsakyti
O tai smėliniam laikrodžiui platus netinka? Aš kažkaip galvoju kad diržo plotis nuo liemens ilgio ir vietos labiausiai priklauso. Tiesa kriaušėms kai visai nerekomenduotinas, tai ... man tik visai svorį numetus užsijuost galimybė atsiranda aplamai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 23, 09:48)

Dėl kaimo glamūro -jei jau taip imt ir pagalvot, nesivadovaujant kažkokiais stereotipais - gal tikrai jiems žmoneliams tiesiog papraščiau - jie taupo ir stnegiasi išlikt švarus smile.gif o labai greiti nuteist žmonės jei tu kitoks  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Nu gerai, pasisakysiu ir aš biggrin.gif

Man tiesa sakant labai keistas toks smerkimas kitų. Niekaip šito dalyko neįkertu - koks jums skirtumas, kaip kiti rengiasi? g.gif Kaip rengia savo vaikus? g.gif Taigi visi žmonės skirtingi, nu ir tikrai tikrai yra daug žmonių, kuriems drabužių pasirinkimas yra paskutiniausioj vietoj smile.gif Aš va pati visai nesenai pradėjau domėtis tuo, ką rengiuosi ir kaip tai atrodo - o anksčiau buvo gerai praktiškai bele kaip, svarbu patogu. Ir aš kažkaip visiškai tolerantiškai žiūriu į tai, kaip rengiasi kiti žmonės. Kam patogu kelnės į kojines sukištos - tai ir puiku. Kam nemaišo burbuliuoti megztiniai - nu ir ok. Kiekvienas rengiasi pagal savo supratimą, pasirenka kokį nori stilių - arba nesirenka jokio stiliaus, nes jam tas iš principo neįdomu - nu bet taigi viskas ir gerai, argi ne? Tas pats dėl tvarkingumo - kievienas turi savo supratimą, kas yra tvarkinga. Aš pažįstu keletą žmonių, kurie mano, kad drabužį reikia nešioti tol, kol jis suplyšta ir nukrenta gabalais smile.gif Rimtai. Nu keistai atrodo, bet aš gerbiu tokią tvirtą nuomonę apie gyvenimą turinčius žmones smile.gif

Tai va, nemaišo man nei mamos su kostiumėliais ir aukštakulniais, nei mamos su treningais ir neplautom galvom... Kiekviena turi savo pasirinkimus, ir kiekviena turi teisę juos turėti. Juk niekam netrukdo, ane?

Man pačiai švarkelis yra žiauriai nepatogus drabužis. Nu žiauriai g.gif Džinsai irgi. Nežinau nuo ko tai priklauso, gal nuo kokios judesių amplitudės g.gif Aš gal kad buvusi šokėja, bet iki šiol labiausiai vertinu drabužius, su kuriais bet kada galiu koją ant galvos susikraut biggrin.gif O visi kiti drabužiai mane varžo, man nepatogu, aš negaliu laisvai judėt. Aišku iš bėdos kartais užsidedu švarkelį. Bet su vaiku į parką - jokiais būdais neičiau su siauru sijonu ir švarkeliu smile.gif Geriau jau su treningu. Ir vaiką į darželį tikrai leisiu su treninginėm kelnėm, kaip ir namie vaikšto - man gaila vaikų su džinsas unsure.gif Man vaiko aprangai svarbiausias kriterijus - kad būtų patogu, o kad kažkam būtų gražu pažiūrėti - tai jau antraeilis dalykas.

QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 10:02)
čia palaidinė dabar norimos mano spalvos  wub.gif . Aš pati pastebėjau, kad ji mane puošia, ir visi 100 % patvirtino kad tikrai su ja atrodau puikiai, įskaitant visokius menininkus, šeimos narius ir šiaip pažystamus. Turiu tokį šalikėlį (dėjau foto kepurės ir akinių ant jo), nešioju jį prie soft black palto... toliau neneša fantazija, piešiasi žiemoms tinkami derinukai... kelis variantus bandžiau, labai ryšku... Atmetant tai, kad tokios spalvos užtikau tik šalikėlį, visgi norėtusi šią spalvą turėt... gal bent kaip puošnios kapsulės variante.
Gal yra kokių minčių pas jus  blush2.gif

Pilka visada tinka biggrin.gif
Atsakyti
Donstop, avataras thumbup.gif thumbup.gif Is pradziu net nelabai supratau i kokia tema pataikiau. lotuliukas.gif
Atsakyti