QUOTE(D.E.L.A @ 2012 03 23, 09:48)
Dėl kaimo glamūro -jei jau taip imt ir pagalvot, nesivadovaujant kažkokiais stereotipais - gal tikrai jiems žmoneliams tiesiog papraščiau - jie taupo ir stnegiasi išlikt švarus
o labai greiti nuteist žmonės jei tu kitoks
Nu gerai, pasisakysiu ir aš
Man tiesa sakant labai keistas toks smerkimas kitų. Niekaip šito dalyko neįkertu - koks jums skirtumas, kaip kiti rengiasi?
Kaip rengia savo vaikus?
Taigi visi žmonės skirtingi, nu ir tikrai tikrai yra daug žmonių, kuriems drabužių pasirinkimas yra paskutiniausioj vietoj
Aš va pati visai nesenai pradėjau domėtis tuo, ką rengiuosi ir kaip tai atrodo - o anksčiau buvo gerai praktiškai bele kaip, svarbu patogu. Ir aš kažkaip visiškai tolerantiškai žiūriu į tai, kaip rengiasi kiti žmonės. Kam patogu kelnės į kojines sukištos - tai ir puiku. Kam nemaišo burbuliuoti megztiniai - nu ir ok. Kiekvienas rengiasi pagal savo supratimą, pasirenka kokį nori stilių - arba nesirenka jokio stiliaus, nes jam tas iš principo neįdomu - nu bet taigi viskas ir gerai, argi ne? Tas pats dėl tvarkingumo - kievienas turi savo supratimą, kas yra tvarkinga. Aš pažįstu keletą žmonių, kurie mano, kad drabužį reikia nešioti tol, kol jis suplyšta ir nukrenta gabalais
Rimtai. Nu keistai atrodo, bet aš gerbiu tokią tvirtą nuomonę apie gyvenimą turinčius žmones
Tai va, nemaišo man nei mamos su kostiumėliais ir aukštakulniais, nei mamos su treningais ir neplautom galvom... Kiekviena turi savo pasirinkimus, ir kiekviena turi teisę juos turėti. Juk niekam netrukdo, ane?
Man pačiai švarkelis yra žiauriai nepatogus drabužis. Nu žiauriai
Džinsai irgi. Nežinau nuo ko tai priklauso, gal nuo kokios judesių amplitudės
Aš gal kad buvusi šokėja, bet iki šiol labiausiai vertinu drabužius, su kuriais bet kada galiu koją ant galvos susikraut
O visi kiti drabužiai mane varžo, man nepatogu, aš negaliu laisvai judėt. Aišku iš bėdos kartais užsidedu švarkelį. Bet su vaiku į parką - jokiais būdais neičiau su siauru sijonu ir švarkeliu
Geriau jau su treningu. Ir vaiką į darželį tikrai leisiu su treninginėm kelnėm, kaip ir namie vaikšto - man gaila vaikų su džinsas
Man vaiko aprangai svarbiausias kriterijus - kad būtų patogu, o kad kažkam būtų gražu pažiūrėti - tai jau antraeilis dalykas.
QUOTE(bytte @ 2012 03 23, 10:02)
čia palaidinė dabar norimos mano spalvos
. Aš pati pastebėjau, kad ji mane puošia, ir visi 100 % patvirtino kad tikrai su ja atrodau puikiai, įskaitant visokius menininkus, šeimos narius ir šiaip pažystamus. Turiu tokį šalikėlį (dėjau foto kepurės ir akinių ant jo), nešioju jį prie soft black palto... toliau neneša fantazija, piešiasi žiemoms tinkami derinukai... kelis variantus bandžiau, labai ryšku... Atmetant tai, kad tokios spalvos užtikau tik šalikėlį, visgi norėtusi šią spalvą turėt... gal bent kaip puošnios kapsulės variante.
Gal yra kokių minčių pas jus
Pilka visada tinka